Kaltenberg Étterem és Sörház - Budapest

Kaltenberg Étterem és Sörház - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Kaltenberg Étterem és Sörház

1092 Budapest, Kinizsi utca 30-36.

Kaltenberg Étterem és Sörház
Kinizsi utca 30-36. , 1092 Budapest

Budapest egyik leghangulatosabb pinceétterme, a Kaltenberg étterem nemzetközi - magyar fogásokkal és házi sörrel várja Vendégeit a Corvin mozitól 2 percre.

A Kaltenberg étterem és sörház mai helyén (Kinizsi utca 30-36. szám alatt) a 19. században kaszárnya működött. Az épület később dohánygyár lett, a pincéje pedig hosszú évekre raktár. 25 évvel ezelőtt éledt újjá a ház, ekkor alakították ki a mai vendéglőt, amely napjainkra akár 390 vendég befogadására is alkalmas.
Állandó étlapunk gazdag választékán felül, hetente megújuló különlegességeket, és bajor licenc alapján helyben főzött sört, kiváló borokat kínálunk vendégeinknek.
A jó hangulatról esténként 18 órától 3 tagú zenekar gondoskodik. Kedves vendégeink kényelmét légkondicionálás és őrzött buszparkoló szolgálja.
Angol, német és orosz nyelvű étlap áll rendelkezésre. Különtermeink kiválóan alkalmasak családi és üzleti zártkörű rendezvények lebonyolítására, illetve catering szolgálatunk 2000 főig vállal házon kívüli rendezvények teljes körű lebonyolítását.
 
Látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Kaltenberg Étterem és Sörház – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(1011 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"Családi együttlét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden a várakozásaink szerint alakult, köszönjük a gondos és figyelmes törődést! :)
Endre - 2019. december 28., szombat 09:18

"Újra libanapok"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon örülünk, hogy újra vannak libanapok. Nálunk a békésszentadrási libamell a favorit. Mindennel megvoltunk elégedve. Tartják a megszokott szinvonalat.
László - 2019. november 14., csütörtök 19:06

"Kaltemberg étterem ertekelese"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Gyors kiszolgálás finom ételek
Tóth Tibor - 2019. november 09., szombat 16:33

"Lovely afternoon at Kaltenberg"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
The service was professional and friendly. The food was delicious although the appetizers were too simple. The best part of the afternoon was when the artists (players/singers) of the place played a song for my partner and I. We noticed their cordiality with all costumers which is a rare thing in Hungary 😅♥️
AndreAS - 2019. október 16., szerda 12:15

"Kellemes"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Jól éreztük magunkat, a személyzet tagjai kedvesek voltak annak ellenére, hogy rengeteg vendéget kellett kiszolgálniuk. Az ételek mennyisége teljesen, minősége majdnem tökéletes volt. A húsleves híg volt, a vaníliaöntet pedig nem volt öntet, hanem csak egy adag puding, amit önteni egyáltalán nem lehetett, sőt egyikünkét még felmelegíteni is elfelejtették.
Ferenc - 2019. október 14., hétfő 13:16

"Mint mindig..."

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kora délután ebédelni mentünk, ketten. Leves és tatárbifsztek volt az előétel. Kifogástalan volt. A választott cigánypecsenye kíváló döntésnek bizonyult. A fantasztikusan puha hús kifinomult, harmonikus ízesítésü volt. A finom szalonna íz elárasztotta a ropogós sültkrumplit is. Bőséges adag. Egyedül a desszerttel volt problémánk. A francia túróspalacsinta sem volt a topon, de a vanilliamártásnak beígért egy nagyon rossz darabos vanillia puding volt. Sajnáljuk, mert ez rontott az összhangon, de így is meg voltunk elégedve az ebéddel. A Kaltenberg hozta az elvárhatót. Megyünk máskor is!
Ildikó - 2019. október 14., hétfő 06:18