Onyx Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.onyxrestaurant.hu

Onyx Étterem

1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8. (bejárat: Harmincad utca)

Onyx Étterem
Vörösmarty tér 7-8. (bejárat: Harmincad utca) , 1051 Budapest

Éttermünk 2007 márciusában nyílt meg Budapest belvárosában. Szomszédságunkban található a jól ismert Gerbeaud cukrászda és kávéház. 

Egy tulajdonos, egy épület, egy filozófia: tradíció és innováció. E két forrásból merít Mészáros Ádám séf konyhája.
Sok energiát fektetünk regionális alapanyagok kutatásába, melyeket kóstolómenüinkben prezentálunk.
A „HATÁRAINKON INNEN…” menü a legjobb hazai alapanyagokat hangsúlyozza, melyeket Magyarország ellenőrzött és válogatott termelőitől szerzünk be.
A „HATÁRAINKON TÚL…” kóstolómenü a világ különböző tájairól merített ötleteken és inspirációkon alapul.
A hagyományok iránti tiszteletünkkel és a progresszív hozzáállásunkkal 2018-ban két Michelin-csillagot érdemeltünk ki, elsőként Kelet-Közép-Európában.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Onyx Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(10 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.6

"Best dinner in Budapest"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Great restaurant. We had the "Beyond borders" menu. Nice dishes with Hungarian influences. We had s superb wine, thanks to the sommelier. The only downside was the temperature. It's was almost 25 degrees C inside, which was quite warm.
Jeroen van den Brink - 2019. október 21., hétfő 11:09

"A dupla csillagos"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az egyetlen 2 csillagos étterem Magyarországon - a bejelentés után nyomban foglaltunk is egy asztalt. Nem bántuk meg, nagyon korrekt, összesen 3 órás élményben volt részünk. 6 fogás, közte üdvözlő, átvezető és búcsú falatok. A séf minden tányérján visszaköszönt a kreativitás, rengeteg alapanyag és fantázia jellemezte az egész estét. Olyan kenyérválasztékuk van, amilyet más étteremben még nem tapasztaltunk, pedig voltunk már jó pár magas színvonalú helyen. Legjobban az ököruszály leves ízlett, a Szent Jakab kagylós fogás és a főétel, a báránygerinc. De a desszert is igazán nagy élmény volt. Gratulálunk a csapatnak, csak így tovább.
Kovács Orsolya - 2018. április 07., szombat 13:53

"Kitűnő választás "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek minden , gyönyöru az étterem , első osztályú a kiszolgálás :) És isteni finom monden
Horavecz Renáta - 2016. március 23., szerda 05:38
5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
az ételek nagyon izletessek voltak .a borok vele kivàloak !!!! a kiszolgàlàssal is nagyon megvoltunk elégedve !! ôrûlôk hogy csodàlatos estével tettûk felejthetetlnné 30 éves hàzasàgi évfordulonkat !!! Eva & Daniel Bruxxelles
dudas eva - 2013. április 02., kedd 12:29
5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló 3 fogásos ebéd menüt fogyasztottunk el az Onyx étteremben. Az előétel előtt kellemes meglepetésben részesültünk, mert az előételünk előtt egy kis házi sütésű pékáru összeállítást szolgáltak fel, ami egy kiváló kezdés volt. Az előételek közül a tonhal nagyon finom volt, a libamájas pedig talán életem legjobb előétele. Annyira jól el volt találva az ízvilág, hogy ebből szívesen fogyasztottam volna 2 adagot is:) A főételek közül a báránysült olyan volt amilyennek lennie kell, omlós hús, a köret pedig megfelelő mennyiségű és változatos zöldségekből állt. A másik főétel, a homárral töltött ravioli első látásra nem tűnt egy főétel adagnak, de a tészta és a benne lévő homár olyan összetevők, amelyek igen hamar el tudják telíteni az embert, így a méret elégséges volt, de ami ennél is fontosabb rendkívül ízletes. Desszertnek Somlói XXI. század-ot fogyasztottunk ami tökéletes lezárása volt az ebédnek. Az étterem telt házas volt, egyáltalán nem volt feszengős a hangulat, nagyon jól éreztük magunkat és a pincéreket is dicséret illeti a figyelmességük miatt. Csak egy példa: a laptopomat amikor letettem, akkor azonnal hoztak egy sámlit, hogy arra helyezzem el a készüléket, de nem csak ezt az egyet, hanem több példát is említhetnék. Összességében nagy élmény volt egy Michelin csillagos étteremben ebédelni és amint lesz rá lehetőségünk legközelebb is el fogunk ide látogatni.
K. Zoltán - 2012. október 16., kedd 00:45
5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
the best
Anonymus - 2012. július 08., vasárnap 11:45