Gundel Étterem Kávéház - Budapest

Gundel Étterem Kávéház - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Gundel Étterem Kávéház

1146 Budapest, Gundel Károly út 4.

Gundel Étterem Kávéház
Gundel Károly út 4. , 1146 Budapest

A mai Gundel visszatért az eredeti küldetéshez, amely szerint 'a Gundel mindenkié'!
Hisszük és hirdetjük Gundel Károly alapító gondolatát, amelynek égisze alatt kínáljuk ételeinket a leghíresebb Gundel klasszikusokat, legendás vendégszeretettel övezve! A Gundel étlapját, annak gerincét nem kellett megírni, már 80 éve készen áll. A legjobb Gundel hagyományokra építi az ételeket, ennek központi eleme a Nemzeti 11, az a tizenegy ikonikus Gundel fogás, amire mindannyian úgy tekintünk, mint a legfontosabb Gundel örökségre. Ezen keresztül mutatjuk meg a más országokból, kultúrákból idelátogatóknak, hogy mi magyarok mit szeretünk, mit fogyasztunk, mit tartunk a magyar konyha alapjának. A Gundel és ezzel együtt a magyar konyha ezen ízekkel versenyez a nemzetközi gasztronómiai játéktérben. Természetesen sok más kihagyhatatlan étel is helyet kapott ezen a rangos választékon, amelyeknek tökéletességéért Moldován Viktor és Wolf András séfek felelnek. Magyarország leghíresebb, egyben egyetlen hungarikum étterme kihagyhatatlan, Budapest és a magyar vendéglátás leghíresebb, bakancslistás helye! A Gundelben minden az örökségről szól, ami többek között az étterem helyszíne, mely már több mint 130 éve a magyar gasztronómia bölcsője. A megújult Gundel 'vissza a gyökerekhez' szlogennel épít, a beltérben és a kerthelyiségben is visszahoztuk a régi idők hangulatát, ezzel létrehoztunk egy olyan teret, ami egyszerre tiszteleg a Gundel aranykora előtt, ugyanakkor lehetőséget teremt arra, hogy minden napszakban, minden alkalomra, a lehető legszélesebb vendégkör előtt nyitva álljon.
Ismerje meg Magyarország leghíresebb éttermét, legyen a vendégünk.
Tapasztalja meg Ön is a legendát a magyar gasztronómia ikonikus fogásainak szülőhelyén!

Nappali kínálat, minden nap: 11:30-22:00.
Vacsora menü kínálat, minden nap: 18:00-22:00.
Konyhazárás minden nap 21:00.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Gundel Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(1089 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"1144. Budapest"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt
Csonka Kinga Adina - 2024. március 27., szerda 10:30

"idő utazás a múltba"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nagyon kellemes hej, kedves kiszolgálás, finom ételek. A hangulatot az rombolta sajnos, hogy valószínűleg a székek is egy idősek az étteremmel, és rettenetesen kényelmetlen. A kiült ülőkéken tulajdon képp lukban kellett ülni. Minden más szuper volt.
Czérna Pál - 2024. március 26., kedd 07:51

"Gundel étterem értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rég szerettem volna a Gundel étterembe menni! Itt még mindig a vendég az első! Udvarias segítőkész személyzet, a háromfogásos ételhez plusz kis előétel, élőzene kétféle, kell ennél több? Diszkrét, kellemes hangulat! Tökéletesen kiszakadt az ember a mindennapi taposómalomból! Nálam ők a nyertesek!
Kristóf Éva - 2024. március 25., hétfő 20:26

"Patinás helyszín 🌟"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifogástalan ételek, nagyszerű szervirozásban, élő cigányzenével. A hangulat egyszerűen magávalragadó.
T Cs - 2024. március 25., hétfő 20:17

"Kíváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ètelek Csodás zene Izlèses enterior Kíváló hangulat Udvarias kiszolgálás
Mónika Csizmazia - 2024. március 25., hétfő 16:29

"Ünnepi étkezés"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étterem tavalyi menüsora jobban tetszett, de most sem kellett csalódnunk. Először a kiszolgálásról szeretnék írni, ami itt mindig példaértékű. A pincérek kedvesek, profik, a szervízdíj tisztázva van. Az ételekről: a libamájpástétom feketeribizlivel és még meleg mákos barhesszel szervírozva tökéletes, minden falat egy ízélmény volt. A bélszín érmék is nagyon finomak voltak, a pikáns tejföl jól kiegészítette. Az ajánlott bor tökéletesen illett hozzá.A Gundel palacsinta hozta a szokásost, tökéletes volt, a desszert válogatás pedig, ahogy a vacsoraparneremnél láttam, nagyon kiadós, és elmondás alapján nagyon finom is. A Gundel-kávé inkább édesség, mint kávé, sok, finom igazi tejszínhabbal, aranyforgácsokkal, aki szereti a desszert kávékat, annak már ezért is megéri betérni. Fél négyre mentünk, így nem voltak soka. Nagyon kényelmesen, két órán át eszegettünk, minden ízt ki akartunk élvezni, mert ez nem az a belapátolós, hanem az az "ünnepi" étel. Legközelebb "vasárnapi ebéd"re fogunk menni, ott sem csalódtunk még soha, és most is hozta az elvártat. Köszönjük Gundel!
Pápai Marianna - 2024. március 25., hétfő 15:55