Gundel Étterem Kávéház - Budapest

Gundel Étterem Kávéház - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Gundel Étterem Kávéház

1146 Budapest, Gundel Károly út 4.

Gundel Étterem Kávéház
Gundel Károly út 4. , 1146 Budapest

A mai Gundel visszatért az eredeti küldetéshez, amely szerint 'a Gundel mindenkié'!
Hisszük és hirdetjük Gundel Károly alapító gondolatát, amelynek égisze alatt kínáljuk ételeinket a leghíresebb Gundel klasszikusokat, legendás vendégszeretettel övezve! A Gundel étlapját, annak gerincét nem kellett megírni, már 80 éve készen áll. A legjobb Gundel hagyományokra építi az ételeket, ennek központi eleme a Nemzeti 11, az a tizenegy ikonikus Gundel fogás, amire mindannyian úgy tekintünk, mint a legfontosabb Gundel örökségre. Ezen keresztül mutatjuk meg a más országokból, kultúrákból idelátogatóknak, hogy mi magyarok mit szeretünk, mit fogyasztunk, mit tartunk a magyar konyha alapjának. A Gundel és ezzel együtt a magyar konyha ezen ízekkel versenyez a nemzetközi gasztronómiai játéktérben. Természetesen sok más kihagyhatatlan étel is helyet kapott ezen a rangos választékon, amelyeknek tökéletességéért Moldován Viktor és Wolf András séfek felelnek. Magyarország leghíresebb, egyben egyetlen hungarikum étterme kihagyhatatlan, Budapest és a magyar vendéglátás leghíresebb, bakancslistás helye! A Gundelben minden az örökségről szól, ami többek között az étterem helyszíne, mely már több mint 130 éve a magyar gasztronómia bölcsője. A megújult Gundel 'vissza a gyökerekhez' szlogennel épít, a beltérben és a kerthelyiségben is visszahoztuk a régi idők hangulatát, ezzel létrehoztunk egy olyan teret, ami egyszerre tiszteleg a Gundel aranykora előtt, ugyanakkor lehetőséget teremt arra, hogy minden napszakban, minden alkalomra, a lehető legszélesebb vendégkör előtt nyitva álljon.
Ismerje meg Magyarország leghíresebb éttermét, legyen a vendégünk.
Tapasztalja meg Ön is a legendát a magyar gasztronómia ikonikus fogásainak szülőhelyén!

Nappali kínálat, minden nap: 11:30-22:00.
Vacsora menü kínálat, minden nap: 18:00-22:00.
Konyhazárás minden nap 21:00.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Gundel Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(1104 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Icu"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Ajánlom mindenkinek.
Murányiné Simon Ilona - 2024. április 19., péntek 10:45

"Csodálatos! :) "

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden szempontból csodálatos élmény volt! A bútorok, a zongorista, a fogadtatás, a pincérek, a kiszolgálás, az ételek, a miliő, a figyelem, minden-minden. Életre szóló élmény volt - hálás köszönet érte!
Hálás Vendég - 2024. április 19., péntek 08:14

"Gundelezés"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Először jártam a híres Gundelben. Az én ízlésemnek túl előkelőnek, elegánsnak mutatja magát a hely. A pincérek nagyon kedvesek, figyelmesek. Végig élő zene szólt: kellemes zongorázás, cigányzene, majd ismét zongoramuzsika. Hatalmas és díszes belső tér, szép tányérok és evőeszközök. Az ételek esztétikusak és igen ízletesek, nagy öröm, hogy újragondolták a hagyományos magyaros ételeket, és minőségi fogásokat készítenek ebben a szellemben.
Nagy Péter - 2024. április 19., péntek 07:09

""

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az allergiára nem figyeltek,a tányèrok foltosak voltak. Az èlőzene hangulatos volt.
Nádházi Zoltán - 2024. április 19., péntek 06:21

"Csak minoseg es elso osztalyon"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Abszolut professional kiszolgalas meg sok vendeg mellett is. Az etel minosege , talalas szemelyzet elso osztalyu. . Tisztasag , I. osztaly. Koszonettel. Bieber Klara
Bieber Klara - 2024. április 19., péntek 06:07

"Gundel étterem "

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Udvarias, kedves, segítőkész személyzet. A menü nagyon finom, ízletes volt, köszönjük. Hangulatos élő zene, hangulatos étterem. Köszönjük!
D. Ági - 2024. április 19., péntek 05:15