Értékelések és vélemények


4,7

(1093 Recensies)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Tökéletes két órát töltöttünk itt!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus ez az étterem, mindenkinek csak ajánlani tudom. Az ételek isteniek voltak, a kiszolgálás hibátlan, a hangulat pedig csillagos ötös.
Góra Dániel - 2024. április 16., kedd 15:44

"Igazi élmény"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Környezet hangulatos és autentikus A fogadó hölgy rendkívül udvarias. A fogások jó ütemben követték egymást. Üdvözlőfalat: csodálatos kovászos kenyér és tényleg eredeti liptói íz a "körözöttnél". (A felvidéki nagymama így csinálta- csak nem volt benne egy kis sör is? :) ) Libamájpástétom -elsőrangú. A feketeribizlilekvár egyszerűen tökéletes volt. Bevallom, hogy a maradék mokkáskanálnyit beletettem agyümölcsös jeges teába! Gyöngytyúk - sosem ettem még. Állaga, tálalása a lencsesalátával nagyon jó (én sajnos csak egy késhegynyit ettem a csicsókapüréből, mert nem bírom). Fogalmam sincs, hogyan csinálták ilyen hengeres formára, de csodás volt az íze a tetején a pirított morzsával! Na és a desszertek: az igazi Gundel-palacsinta felejthetetlen. Minden igai volt benne, dió, palacsinta, csoki, rum és a tálalás. Valamint a málnadesszert. Meg kell kóstolni! Robbanóan ízes málnaesszenciában úszó créme brulet, tetején igazi linzerlapocskák málnakrémmel. Csodás. Köszönjük még a szép és hangulatos zenét. A zongorajáték szünetében a jól válogatott isntrumentális jazz-számok is kellemesek voltak. Köszönöm az élményt!
Szepesfalvy Márta - 2024. április 16., kedd 09:13

"Tamás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper élőzene, kedves kiszolgálás
P. Tamás - 2024. április 05., péntek 09:05

"Romantikus vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A 3 fogás mind remek volt, kinézetre étvágygerjesztő, ízletes, egy csipet extra ötlettel kitalálva. A romantikus hangulatról a kitűnő zenekar gondoskodott, valamint a szolíd fények.
Dobos Sándorné - 2024. március 29., péntek 23:36

"1144. Budapest"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt
Csonka Kinga Adina - 2024. március 27., szerda 10:30

"idő utazás a múltba"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nagyon kellemes hej, kedves kiszolgálás, finom ételek. A hangulatot az rombolta sajnos, hogy valószínűleg a székek is egy idősek az étteremmel, és rettenetesen kényelmetlen. A kiült ülőkéken tulajdon képp lukban kellett ülni. Minden más szuper volt.
Czérna Pál - 2024. március 26., kedd 07:51

"Gundel étterem értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rég szerettem volna a Gundel étterembe menni! Itt még mindig a vendég az első! Udvarias segítőkész személyzet, a háromfogásos ételhez plusz kis előétel, élőzene kétféle, kell ennél több? Diszkrét, kellemes hangulat! Tökéletesen kiszakadt az ember a mindennapi taposómalomból! Nálam ők a nyertesek!
Kristóf Éva - 2024. március 25., hétfő 20:26

"Patinás helyszín 🌟"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifogástalan ételek, nagyszerű szervirozásban, élő cigányzenével. A hangulat egyszerűen magávalragadó.
T Cs - 2024. március 25., hétfő 20:17

"Kíváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ètelek Csodás zene Izlèses enterior Kíváló hangulat Udvarias kiszolgálás
Mónika Csizmazia - 2024. március 25., hétfő 16:29

"Ünnepi étkezés"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étterem tavalyi menüsora jobban tetszett, de most sem kellett csalódnunk. Először a kiszolgálásról szeretnék írni, ami itt mindig példaértékű. A pincérek kedvesek, profik, a szervízdíj tisztázva van. Az ételekről: a libamájpástétom feketeribizlivel és még meleg mákos barhesszel szervírozva tökéletes, minden falat egy ízélmény volt. A bélszín érmék is nagyon finomak voltak, a pikáns tejföl jól kiegészítette. Az ajánlott bor tökéletesen illett hozzá.A Gundel palacsinta hozta a szokásost, tökéletes volt, a desszert válogatás pedig, ahogy a vacsoraparneremnél láttam, nagyon kiadós, és elmondás alapján nagyon finom is. A Gundel-kávé inkább édesség, mint kávé, sok, finom igazi tejszínhabbal, aranyforgácsokkal, aki szereti a desszert kávékat, annak már ezért is megéri betérni. Fél négyre mentünk, így nem voltak soka. Nagyon kényelmesen, két órán át eszegettünk, minden ízt ki akartunk élvezni, mert ez nem az a belapátolós, hanem az az "ünnepi" étel. Legközelebb "vasárnapi ebéd"re fogunk menni, ott sem csalódtunk még soha, és most is hozta az elvártat. Köszönjük Gundel!
Pápai Marianna - 2024. március 25., hétfő 15:55

"Fantasztikus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus hely, ízek és kiszolgálás. Köszönjük az élményt.
Zsumbera Andrea - 2024. március 25., hétfő 12:25

"Vegyesek az érzéseim"

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A Csekonics saláta egy nagyon nagy csalódás volt, konkrétan salátaleveleket ettünk szárazon. Amennyiben a séf változtat az eredeti recepten, akkor már ne hívja így. Direkt azért rendeltem ezt a salátát, mert ismerem, és erre vártam. A bélszín ellenben nagyon finom volt, a Gundel palacsinta is hozta a színvonalat. Véleményem szerint egy Gundel étteremtől elég furcsa, hogy nem használtak abroszt és papírszalvéta volt az asztalon. Ez így nem minőség, szerintem a diningcity alkalmából is hozni kellett volna az étterem színvonalát.
Kiss Tünde - 2024. március 25., hétfő 11:32

"Gundel Étterem Kávéház - étterem hét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Gundelban egy komplex élményt kaptunk, aminek csak egyik része volt az elfogyasztott vacsora. Már maga a patináns épület megadja az alap hangulatot, de erre még bőven ráerősít a személyzet, és a belső miliő. Gyönyörű belső tér, kellemes illatok, hangulatos élő zene... Az ételek hibátlanok voltak, a legmagasabb minőségű volt minden. A menüben szereplő 3 fogás előtt még kaptunk pár szelet helyben sütött kenyeret kőrözöttel. A tálalás csodálatos volt, és fantasztikus ízélményekkel gazdagodtunk. Külön finom volt a házi jegestea, ami nem a más helyeken kapott jégkockás citromos tea volt. Mindennel nagyon elégedettek voltunk, nagyon jó érzésekkel távoztunk.
Molnár Levente - 2024. március 25., hétfő 09:54

"Szuper választás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Várakozással foglaltunk itt helyet vacsorára. A barátságos, udvarias vendégfogadás, kiszolgálás jó benyomást keltett bennünk! Az ételek tetszetősen mutatnak az elegáns szervízen és lényeges, h. ízletesek is! A hangulatot emeli a kellemes zene és környezet! Jövünk máskor is!
Papp Klára - 2024. március 25., hétfő 08:46

"Nomen est omen"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Wir waren am letzten Tag der DiningCity Országos Étterem Hét am 24.03.2024 zum Abendessen in ihrem schönen Restaurant Wir sind mit großen Erwartungen gekommen..... und wurden nicht enttäuscht. Ambiente, die Pianomusik und die diskrete - nicht zu laute Musik von der Ziegner- bzw. Salonmusiker war eine gelungene Untermalung zum hervorragendem Menü. Meine Frau hat die Stopfleber-Pastete in höchsten tönen gelobt. Die Perlhuhn Brust war super weich und auf den Punkt. Ich hatte meine Freue an der Flambierten "Original Gundel Palacsinta" Die Bedienung war diskret, zuvorkommend und professionell. Wir kommen sicherlich zurück und werden Sie weiterempfehlen! Danke Gerhard & Zsuzsanna Olah PS: Ich hätte meine Beurteilung auch Ungarisch verfassen können, aber auf einer deutschen Tastatur ohne ungarischen Buchstaben geht es halt Deutsch besser.... Sorry
Gerhard Olah - 2024. március 25., hétfő 07:33

"szép étterem, igényes kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A fogadtatás és a kiszolgáló személyzet kedvessége kifogástalan. Az ételek finomak és esztétikusan tálaltak. Hangulatos az élő zene és az étterem belső tere.
S. Lívia - 2024. március 25., hétfő 07:15

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, nagyon jó menüsor
Tóth Enikö - 2024. március 25., hétfő 07:03

"Szuper nap"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás és az ételek kifogástalan isteni finom. A zenekar és a zongorista magas színvonalú előadást nyújtott.
Németh Janosne - 2024. március 25., hétfő 06:49

"1054 Budapest"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek mind nagyon finomak voltak. A pincérek kedvesek voltak. A hangulat kíváló volt.
Kinder Glória Adél - 2024. március 25., hétfő 06:48

"Hangulatos élőzene"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Tizen voltunk az étteremben, az ételek nagyrészt jók voltak, de a bélszín és a csirke nem voltak megfelelően átsütve! A bélszinnél a pincér nem kérdezte meg, hogy ki mennyire átsütve kéri, és inkább “rare” volt, mint “medium”.
Markóczy Mária - 2024. március 25., hétfő 06:45

"Csodálatos "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás, az étel, és az élő zongora kíséret is csodalatosak voltak
Tudlik Zoltán - 2024. március 25., hétfő 06:24

"Csapatépítő ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nyolc fővel vettünk részt egy csapatépítő ebéden, a puliszkát kivéve minden fogást megkóstoltunk. A libamáj pástétom, a Csekonics saláta, a bélszín, a fogas filé spenóttal tökéletes volt, ízletes, nagyon finom. A gyöngytyúk többségünknek ízlett, de volt akinek kevésbé. A Gundel palacsintát nagyon vártuk mindannyian és nem csalódtunk. Az élő zenèt kiemelnénk; diszkréten, mégis hangulatosan zenéltek. Kiszolgálás magas színvonalú volt, méltó az étterem hírnevéhez. Az italok is mind rendben voltak, nagyon ízlésesen volt minden szervírozva. Összességében sikerült megidézni a régmúlt idők hangulatát és egy kis időre mindannyian úgy érezhettük, mintha mi is ott lennénk a századelőn, az akkori vendég közönség között.
Rappál Andrea - 2024. március 24., vasárnap 21:53

"Magas elvárással érkeztünk, nem csalódtunk "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves, udvarias kiszolgálásban volt részünk. A felszolgált ételek remek választásnak bizonyultak. Nagyon ízlett a Csekonics saláta és a libamáj is. Ugyanígy a második fogásként fogyasztott fogas, ill. gyöngytyúk. Mindkettő messzemenően harmonizált a körettel. Édességként természetesen kötelező volt a Gundel palacsinta, de megkóstoltuk a desszert válogatást is, melyből számunkra a Rákóczi túrós emelkedett ki. Az étterem elegáns, hangulatos és jó volt látni a fiatal pincérek lelkes részvételét a kiszolgálásban.
K. Helga - 2024. március 24., vasárnap 18:59

"Ajánlom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Amennyiben hajlandó valaki nagyobb összeget költeni, úgy a kiszolgálás, konyha, enteriőr nem okoz csalódást. Hétvégén, szép időben, ebédtájt a parkolás nem volt egyszerű.
Stefán Katalin - 2024. március 24., vasárnap 18:08

"Nagyon hangulatos, finom ételekkel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, a kiszolgálás is udvarias volt. Míg az előételre vártunk, nagyon finom körözöttet szolgáltak fel. A libamáj pástétom isteni finom volt. Maga az étterem is nagyon hangulatos, a zene még inkább azzá tette. Nyáron is szeretnék visszatérni, kíváncsi vagyok a kert részre is.
Kiss Viktória - 2024. március 24., vasárnap 13:13

"Csak néhány apróság hiányzik ahhoz, hogy tökéletes legyen"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A Gundel ikonikus étterem, ezért szeretném pozitív kritikával megfogalmazni, hogy hol van még hely a fejlődésre. Az elmúlt évekhez képest úgy tűnik, hogy a felszolgáló személyzet szakmai kiválóságából észrevehetően lentebb adtak. A háttérzene sem kellemes, közelebb van a túl hangos, tolakodó megítéléshez. Ha ezeken sikerül finomítani, a Gundel ismét méltó lesz régi nagy híréhez…
B. Judit - 2024. március 24., vasárnap 12:12

"Gundel "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Várakozás felüli volt!
Novák Péter - 2024. március 24., vasárnap 07:34

"Élmény a Gundelnél"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Régi vágyam volt eljutni a Gundel Étterem Kávéházba, ez most sikerült és mind az étel, mind a kiszolgálás tekintetében egy élmény volt ott eltölteni az időt. A konyha kiváló, a parajpürés fogasfilé egy általam nem kedvelt ételről alkotott véleményem megváltoztatására késztetett és nagyon örülök, hogy ezt választottam. A kiszolgálás szintén kiváló volt, csak a legjobbakat tudom mondani mindenkiről.
Inzsel Csilla - 2024. március 24., vasárnap 07:33

"+"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
+
Baru Teras - 2024. március 24., vasárnap 06:10

""

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Very nice food with accompanying pianist and string quartet
Jeremy Quantrill - 2024. március 23., szombat 22:33

"Tömör"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindenben a várt kiváló Gundel minőséget kaptuk. Az ételek finomak és ízletesek voltak és a kiszolgálás is kiemelkedő volt.
Tömör - 2024. március 23., szombat 18:56

"A név kötelez! Egy kifinomult és nyugodt sarok a rohanó világban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igen magas elvárással érkeztünk az étterembe, mivel évekkel korábban már jártunk ott. Most sem csalódtunk a konyha és a kiszolgálás színvonalában, illetve a helyszín hangulatában. Kezdetben egy zongorista, majd estefelé cigányzenekar szolgáltatta a zenét az étkezéshez. Minden fogás ízletes volt, és az elmaradhatatlan Gundel palacsinta továbbra is mesés!
Halász Gabi - 2024. március 23., szombat 09:42

"Veresegyház "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper !!!
Szalamonidesz Kata - 2024. március 23., szombat 09:04

"Legjobb"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus ètelek italok, ízek ès hangulat a legjobb kiszolgàlàs
Ember Andràs - 2024. március 23., szombat 07:52

"Gundel este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes élmény volt. Mosolygós felszolgálók, udvarias kiszolgálás. Igazi időutazás volt.
Gróf Anna - 2024. március 23., szombat 06:06

"Gundel Étterem"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden átlagon felüli volt, nagyon örültünk, hogy végül ezt az éttermet választottuk, biztosan visszatérünk még!
Molnár Noémi - 2024. március 23., szombat 06:05

"Gundel étterem dining city"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Gundel éttermet mindenkinek egyszer kötelezővé tenném, leírhatatlan a hely milliője, egy másik szintet képvisel. A kiszolgálas hibátlan volt. Annak ellenére, hogy a konyha része is teljesen rendben volt, talán kissé túlzott elvárásokkal is ültünk be, de a katarzis élmény elmaradt. Hangsúlyozom még így is remek ételeket szolgaltak fel, csupán a 3 összetevőből (hangulat, kiszolgálás, konyha) a konyha volt a "sereghajtó". Talán a hangulat és a kiszolgálás tette magasra lécet és a dinning city menüből nem szabad messzemenő következtetéseket. Köszönjük a vendéglátást.
Zséli Balázs - 2024. március 22., péntek 21:19

"Visszajáró"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
10.000 Ft-ot be akartak nyúlni, és mikor szóltunk, még kb meg voltak sértődve. Visszakaptuk, de nem jó ízzel jöttünk el, mert bocsánatot se kértek.
Tóth Réka - 2024. március 22., péntek 12:51

"Gundel étterem"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A legutóbbi étterem héthez képest nagy csalódás volt. Eddig a rendes étlap ételei közül voltak kiemelve a választható fogások és az adagok, a tálalás, minden ugyanolyan volt, mintha teljes áron étkeznél az étteremben. Ehhez képest most a fogások nagy része valami más volt, mint a sima étlapon és az adagok sokkal kisebbek voltak, a hagyományos menüsorhoz képest. Tény, hogy árban még így is jobban megéri, de azért volt különleges eddig ide jönni az étterem hét keretein belül, mert egy teljes Gundel élményben lehetett része olyannak is, aki alapból a hagyományos menüsort nem engedheti meg magának, ez viszont csak egy low budget kiadás…. Biztosan nem fogunk többet ide menni az étterem hét keretei között.
Turkovics Eszter - 2024. március 22., péntek 06:08

"Négyes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Nagy Gábor - 2024. március 22., péntek 06:05

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos volt, a kiszolgálás hibátlan, kedvesek és segítőkészek voltak, az ételek páratlanul finomak
Kurucz Melissza - 2024. március 21., csütörtök 19:23

"nem volt most annyira jó :("

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az előző éttermi hét menüje fantasztikus volt. Most az ételek mennyisége is elég kevés volt, valamint a húsok íze semleges volt, semmi ízhatás. Csalódottak vagyunk.
Andrea Hegedusne - 2024. március 21., csütörtök 06:57

"Névnapozás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Meleg előzékeny fogadtatás. Precíz kiszolgálás és tájékoztatás. Hangulatos zenés hely amely biztosítja a kellemes szórakozás. Az ételek íze kiváló volt. A saláták, a fogas, a sajttal töltött puliszka mind dicséri a remek kohát. Köszönjük a szép délutánt.
Juhász József - 2024. március 20., szerda 18:58

"Excellent "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
nagyszerű kiszolgálás, finom ételek, kellemes hangulat! Minden tökéletes, mint mindig!
Pivovarova Natalija - 2024. március 20., szerda 10:40

"Gundel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló vendéglátás és pompás ételek
Szarka Krisztina - 2024. március 20., szerda 09:03

"Főnix"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes környezetben, elegánsan felszolgált finom ételek. Köszönjük a szép estét.
Kucsera István - 2024. március 20., szerda 08:55

""

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Az előétel (Csekonics saláta) viszonylag egyszerűbb volt, tálalhatták volna szebben is, emellett kissé ízetlen volt. A főételben lévő lencse kemény volt. Néhány pincér lehetett volna egy kicsit kedvesebb..
Prepok Beatrix - 2024. március 19., kedd 07:49

"Szuper élmény"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindhárom fogás fantasztikus volt, a kiszolgálók pedig nagyon kedvesek. Az sem volt probléma, hogy kisbabàval mentünk, profin kezelték a helyzetet.
Rovó Judit - 2024. március 18., hétfő 20:57

"Méltó a híréhez "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gundel proved again its legendary cuisine in a historical ambiance
János Bertók - 2024. március 18., hétfő 13:40

"2024.03.17. vacsora"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A vacsorán 3-an vettünk részt és egyformán választottuk az előételt: Csekonics saláta rákkal és grillezett csirkemellel. A saláta isteni volt, de sajnos rák nélkül szolgálták fel! Igen, mindhárom saláta csak csirkemellel készült! Rákérdeztünk, válaszul kaptunk külön tányéron 3db rákot. A főétel nagyon finom volt és a desszerttel is meg voltunk elégedve! A hangulat is pompás volt, ajánlom az éttermet és bízom benne, hogy a jövőben is részt vesz ebben a programban!
Hankó Krisztina - 2024. március 18., hétfő 13:26

"Gundel vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek,jó zene ,jó kiszolgálás . Köszönjuk
Csík István - 2024. március 18., hétfő 09:59

"Vasárnapi ebèd a Gundelben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már nagyon règen jártam a Gundel ètteremben. Nèha anyukámmal ès bátyámmal beültünk ebèdre a Vidámpark vagy az Állatkert után.(60 èvvel ezelött).Azóta voltam többször hivatalos vacsorán vagy ebèden. Emlèkeztem az udvarias kiszolgálásra, a kellemes hangulatra ès az ètelek különleges ízère. Ez most is olyan volt, mint akkor. A Dining City keretèben kedvező áron ebèdelhettünk. Legközelebb is megyünk!😋
Dálnoki Gabriella - 2024. március 18., hétfő 08:20

""

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Minden nagyon finom volt
Csík Kata Eszter - 2024. március 18., hétfő 07:27

"Krisztina"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodálatos volt a menüsor és kifogástalan a kiszolgálás! Biztosan visszajövünk! Köszönjük!
Krisztina Bodnárné - 2024. március 18., hétfő 07:15

"Színvonalas "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étel nagyon finom volt, az étterem pazar, a kiszolgálás is remek! Csak ajánlani tudom! A szépkártyás fizetést érdemes előre jelezni. Az élőzene nagyon hangulatos. Aki pont a zongora előtti asztalnál foglal helyet, annak lehet picit hangos lesz, de nagyon szépen játszanak a zongoristák, és a vonósnégyes is.
Péntek Andrea - 2024. március 17., vasárnap 11:07

"Hangulatos étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos étterem, remek ételekkel és élőzenével. Mindennel elégedettek voltunk.
Pásztor Alexandra - 2024. március 17., vasárnap 09:00

"értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat
Ilona - 2024. március 17., vasárnap 07:02

"2051"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló konyha es kiszolgálás!Csak ajánlani tudom!!
Muhr Albert - 2024. március 17., vasárnap 06:37

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Dr. Árvai Ferenc - 2024. március 17., vasárnap 06:28

"Hangulatos étterem "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Élőzenés, nagyon hangulatos étterem, kiváló konyha párosul hozzá.
Hős Diána - 2024. március 17., vasárnap 06:23

"Hibátlan,mint mindig"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló konyha,erőteljes,tiszta ízek,hibátlan kiszolgálás,remek hangulat.Köszönjük.
Bacsa Gábor - 2024. március 17., vasárnap 06:12

"Ünnepi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
47 éves barátságunkat ebéddel ünnepeltük a Gundel étteremben. Nagyon elegáns berendezés, élőzene, udvarias, kedves személyzet fogadott bennünket. A menü kitűnő és bőséges volt. Biztosan visszatérünk!
Timár Nicolette - 2024. március 16., szombat 18:50

"Gundel ebéd "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden kifogástalan volt. Az ételek finomak.
Medvetzky Alida - 2024. március 16., szombat 11:19

"Gundel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt❤️
Majorosi Péter - 2024. március 16., szombat 10:33

"Méltó régi szép híréhez"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű miliő, elegáns zongorakíséret és minőségi, finom ételek. A gyöngytyúk extra puha és ízletes volt.
K K - 2024. március 16., szombat 07:59

"Good high cuisine "

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Service was friendly, food was complicated ang good, but probably with our wow-effect.
Natalia Dankina - 2024. március 16., szombat 06:04

"Exceptional"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes élményben volt részünk. Tökéletesen elkészített ételek, hangulatos élőzene, figyelmes kiszolgálás. Minden 5*.
Kovács Ildikó - 2024. március 15., péntek 11:35

"Hangulat és kiváló ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus hangulatot teremtenek a zenészek, az egyébként is csodás étteremben.
N.M. Tünde - 2024. március 15., péntek 10:10

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló, köszönet
Péter - 2024. március 15., péntek 09:29

"Luxus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ahogy belépsz a fényárban úszó Gundel étterembe, azonnal átjár a múlt időtlen eleganciája és a jelen modern luxusa. Az elegáns belső térben a klasszikus és a kortárs stílusok összetalálkoznak, teret adva az étel és a művészet harmóniájának. A szakácsok minden fogásukat egy tökéletes költeményként alkotják meg, ahol az ízek és az illatok szimfóniája egyesül a lenyűgöző tálalásban. A friss, helyi alapanyagokból készült ételköltemények nemcsak az ízek, hanem a szemet is gyönyörködtetik, hiszen minden fogás igazi vizuális gyönyörűség. A bárzongorista a hangjával festi meg a légkört, miközben a hangulatot a fantasztikus szakmai tudásával és a válogatott zenei repertoárral emeli. Az általa válogatott számok pedig tökéletesen illeszkednek az ételekhez és az egész estéhez, még tovább fokozva az élményt. A Gundel étterem valóban nem csupán egy hely a falak között, hanem egy életre szóló élmény, ahol az étel nem csupán táplálék, hanem egy igazi művészeti alkotás, amelynek minden falatja egy történetet mesél. Ez az étterem a gasztronómia és a kultúra találkozása, ahol minden vendég új érzékszerveket fedezhet fel, és ahol az idő megáll, hogy a vendégek teljes mértékben átélhessék a kulináris élvezetek varázsát.
Horváth Zsolt - 2024. március 15., péntek 08:26

"Krisztina "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak egy apró hiba, kicsit gyorsan hozták a fogásokat egymás után, még mégse ettük az előételt már hozták a levest. Egy kicsit több időt adjanak..
Lengyel Krisztina - 2024. március 15., péntek 08:07

"Gundel"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hangulat nagyon kellemes volt, különösen az élő zene tette azzá. Az ételek ízletesek voltak. Az "édesburgonya leves olajában pácolt sütőtökkel, lime-mal savanyított póréhagymával" egy cappuccino méretű csészében érkezett, és mivel vacsora volt, így bőven elégnek tűnt, és finom is volt. Sajnos a második fogásnak általam kiválasztott "Gyöngytyúk fűszeres-ropogós kéregben sütve, pikáns, szalonnás lencsesalátával, céklás csicseriborsóval" elfogyott, mire rendeltünk volna. Mást nem ajánlottak helyette, így egy" Fogassal és parajjal" készült főételből, egy húsmentes "rántott sajtos puliszkából" és egy "Bélszínes" ételből lehetett választani plusz 3800 Ft-ért. A bélszínt nem szeretem, és húst szerettem volna enni, így maradt a fogas, ami kellemes volt, de igazán nem erre vágytam, a gyöngytyúk köretei nagyon izgalmasnak tűntek. A Gunddel palacsintát muszáj volt itt megkóstolni, nem okozott csalódást. Amúgy a társaságunk az összes ételt megkóstolta, és mindenki elégedett volt.
Brenner Katalin - 2024. március 14., csütörtök 06:48

"Gundel élmény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tisztelettudó kiszolgálás, élő zene, finom ételek, amik ízlésesen vannak tálalva, és természetesen gyönyörű hely!
Halm-Tóth Bianka - 2024. március 14., csütörtök 06:10

"Méltó a nevéhez és a tradícióhoz"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nevéhez méltóan elegáns hely. Rendkívül figyelmes, de mégsem tolakodó kiszolgálás. Kifejezetten magas színvonalú konyha. Fantasztikus ízharmónia jellemezte az előételeket (édesburgonya leves, Csekonics saláta). Az omlós gyöngytyúk fűszeres-ropogós kérge látványos és egyben nagyon finom is volt, amit a különleges köretek tovább színeztek. A bélszín érmék íze és állaga tökéletes volt, a nem szokványos köretek (rizspiláf, fóliában sült zeller) harmonikusan egészítették ki. A klasszikus Gundel palacsinta komolyabb újragondolása nélkül tényleg hagyományörző volt, ápolva a hely tradícióját. Az ebédidőben szóló kellemes élő zene hozzájárult a jó hangulathoz. Aki teheti, ne hagyja ki ezt az élményt.
Tamás - 2024. március 13., szerda 15:38

"Nagyon hangulatos hely élőzenével"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A desszertek különösen ízlettek, a palacsinta a legjobban, de minden más is finom volt. Az előétel saláta számomra nem volt olyan különleges. A hangulat nagyon jó volt, élőzene volt. A kiszolgálás is kiemelkedő volt.
Majzik Sára - 2024. március 13., szerda 12:36

"újabb Gundel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden évben megyünk, ki nem hagynánk. Mindig a megszokott figyelmesség és pompa, és csodás ételek.
Leitner Csaba - 2024. március 13., szerda 09:06

"Eredmények ünneplése"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy 10 alkalmas tréning záró alkalmához kerestem olyan helyszínt, ami illeszkedik annak témájához és kellően kifejezi azt az eredményt, amelyet a résztvevők elértek. A Gundel erre tökéletes választás volt! A hely eleganciája és hangulata, a személyzet kedvessége és közvetlensége, az érdekes és finom ételek lehetővé tették a színvonalas ünneplést! Köszönjük!
Mészáros-Papp Katalin - 2024. március 13., szerda 07:25

"Dining city 2024.03.12."

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Csodálatosak voltak az etelek, italok. Szuper a zene, kedvesek a pincérek
Glória Szollas - 2024. március 12., kedd 10:59

"Csodálatos élmény volt :-) Köszönjük!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus élmény volt. A hely , a kiszolgálás, az étel és a hangulat, amit a cigány zene még varázslatosabbá tett, számunkra felülmúlhatatlan, valami más világba,más korba repített. Biztosan visszatérünk újra :-) Köszönjük!
Csobai Mónika - 2024. március 12., kedd 09:54

"Ötös!"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A Gundel étteremben voltunk. Már régen terveztem hogy meg kellene nézni! Az épület impozáns, a személyzet udvarias, professzionális, ebédhez cigányzene meglepő volt. Az ételek finomak, a végére a Gundel kávé tette fel a koronát! Csak ajánlani tudom!
Katalin Kiss - 2024. március 12., kedd 07:43

"A Gundel, az GUNDEL⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A rendezvénysorozat első állomásaként igencsak magasra került a léc! Nagyon jól éreztem magam, kedves és figyelmes kiszolgálásban volt részem és nagyon finoman elkészített, gondosan összeállított menüsorból kiválasztott ételeket ehettem. Az a Gundel palacsinta egy remekmű!
Királyi-Papp Nora - 2024. március 12., kedd 06:43

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételek, profi kiszolgálás, egyedi környezet. Biztosan fogunk még menni máskor is.
FALTUSNÉ SÁNTA KRISZTINA - 2024. március 11., hétfő 21:02

"Exkluzív, hangulatos"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Itt úgy érziaz ember, hogy tényleg számít, megtisztelik, kitesznek magukért az itt dolgozók. A hely hangulata kivételes, az élőzene változatos és igényes, az ételek igazi élmény-ignyesen megkomponálva. REMEKMŰ !
Turner Gyöngyike - 2024. március 11., hétfő 19:23

"Tökéletes vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elöszőr voltunk a Dining City keretében a GUndelben, de biztos nem utoljára. A pincérek udvariasak, kedvesek voltak, a hangulatot kellemes zongorajáték tette még jobbá. Az ételek kivétel nélkül nagyon finomak voltak és nekünk elegendő is volt.
Csányi Rita - 2024. március 11., hétfő 10:04

"Hangulatos, csodás hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű hangulat Balázs János zongorajátékával.
G M - 2024. március 11., hétfő 09:46

"Gundel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, finom ételek, hangulat -zene kitűnő
Nándori Nikol - 2024. március 11., hétfő 09:24

"Pazar"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű környezet udvarias de nem tolakodó kiszolgálás ízletes különleges fogások.
Kara Kolozs - 2024. március 11., hétfő 07:37

"Páratlan élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Varázslatos, elegáns környezet. A hangulat a miliő varázslatos. Kiszolgálás első osztályú ! A konyha 10/10.
Molnár T Ferenc - 2024. március 11., hétfő 07:30

"Szuper volt! ;)"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kedves kiszolgalas, szuper etelek!
Fülöp László - 2024. március 11., hétfő 07:13

"Gundel étterem "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden csodálatos volt, az étel nagyon finom, a hangulat kifogástalan és a kiszolgálás kedves és figyelmes.
Sepsy Judit - 2024. március 11., hétfő 06:33

"Kiváló"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden téren elégedettek voltunk. Kiváló, nagyon finom ételeket kaptunk. Az élő zene néha kicsit komor volt nekünk, de ez szubjektív.
Braun Barnabás - 2024. március 11., hétfő 06:25

"Szuper Gundel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus hangulat, finom ételek, kedves felszolgálás várt bennünket.
Szalczgruber-Takács Judit - 2024. március 10., vasárnap 18:36

"Elegáns és hangulatos környezet, finom ételek, szuper figyelmes kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már harmadszor voltunk a Gundelben étteremhéten, nem véletlenül. Most sem csalódtunk. A helynek van egy utánozhatatlan hangulata, a pincérek nagyon topon vannak, az élőzene (a zongora és a cigányzene is) fantasztikus. Az ételsor ismét fenséges volt. A saláta és az édesburgonya is többet adott, mint vártuk, a sült gyöngytyúk olyan omlós volt, hogy én még ilyen vajpuha húst soha nem ettem, a Gundel palacsinta pedig kihagyhatatlan a Gundelben. :-) Felejthetetlen élmény volt az egész Családnak. Köszönjük!
Kriszta - 2024. március 10., vasárnap 16:38

"Maximális elégedettség "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden fogás isteni finom volt Hangulat kiváló Még vissza térünk
Csizmadia Zoltan - 2024. március 10., vasárnap 14:04

"Tökéletes "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes, előzékeny személyzet, nagyszerű ételek, hangulatos zene.
Virág Júlia - 2024. március 10., vasárnap 10:27

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazi békebeli hangulat, milliő, kellemes élő zene és mennyei ételek. Nagyon jól éreztük magunkat.
Veres Hajnalka - 2024. március 10., vasárnap 09:04

"Kiváló étterem, kiváló menüsor..."

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Mintapéldája a magasszintű vendéglátásnak.
Ferenczhalmi Vilmos - 2024. március 10., vasárnap 07:54

"Méltó régi nagy híréhez"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Régóta bakancslistás híres éttermet szemeltünk ki az étteremhéten. Ilyenkor szokott bekövetkezni, hogy túlzott elvárásokkal érkezünk, majd többé-kevésbé csalódottan távozunk. Nos a Gundel esetében nem így volt. A patinás környezethez, udvarias kiszolgálás, kiváló konyha és remek hangulat társult. Köszönjük GUNDEL.
Tóth József - 2024. március 10., vasárnap 06:53

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű ez az étterem, és fantasztikus a konyha. Minden fogást imádtuk!
Banyai Zsolt - 2024. március 10., vasárnap 06:39

"Tökéletes ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes nosztalgikus hangulat élőzenével fűszerezve, kíváló ízvilággal és rendkívül illedelmes személyzettel.
Agócs Gábor - 2024. március 09., szombat 16:13