Premium Cafe és Étterem - Budapest

Premium Cafe és Étterem - mediterrán, magyar konyha

Képek az étteremről

Premium Cafe és Étterem

1139 Budapest, Országbíró utca 44-46.

Premium Cafe és Étterem
Országbíró utca 44-46. , 1139 Budapest

Budapest XIII. kerületében, az Országbíró utcában nemzetközi és magyar ételekkel, kedvező árakkal várja Vendégeit a Premium Cafe és Étterem.

A stílusosan berendezett Premium Étterem és Kávézó letisztult színvilágával, kényelmes ülőhelyeivel kitűnő lehetőséget biztosít üzleti megbeszélések, gyors ebéd, vagy romantikus vacsora alkalmára. Kiváló helyszínt nyújt kisebb családi és céges összejövetelekhez, találkozókhoz, reggelikhez, bankettekhez, vagy akár állófogadások megtartásához egyaránt.
Séfünk hétfőtől-péntekig változatos, friss alapanyagokból állít össze A és B menüket, melyek akár igény szerint kombinálhatóak is, hogy a hozzánk érkező vendégek gondtalanul élvezhessék az étkezésre, megbeszélésre fordítható időt.
Étlapunkon hagyományos és nemzetközi fogások találhatóak, melyeket magyar borokkal, frissítő koktélokkal és széles italkínálattal kísérünk.

Szezonálisan, valamint kedvező időjárás esetén, az akár 65 főt is befogadó mediterrán hangulatú, ernyőkkel ellátott terasz nyújt kellemes környezetet. Hűvösebb napokon pedig dekoratív hőgombák biztosítják a vendégek kényelmét az ott tartózkodás, vagy dohányzás idejére.

Éttermünk szolid színeivel, családias hangulatával kitűnően alkalmas kisebb és nagyobb rendezvények lebonyolítására. Mobilizálható bútorzatával könnyen alakítható a vendég igényeinek megfelelően, megteremtve a tárgyalótermek zárt stílusát, akár szellősen rakva tökéletes lehet egy kisebb bankett, szűkebb létszámú esküvő, keresztelő alkalmára, vagy csak vendégek álló, esetleg ültetett fogadására. Felkészült, dinamikus kollégáink mindenben rendelkezésre állnak.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Premium Cafe és Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(222 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.3

"Hangulatos hely, finom falatok"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kellemes, hangulatos hely, nagyon figyelmes kiszolgálás és érdekes ízkompozíciójú ételek. Mindenkinek ajánlom.
Berezvai Zoltán - 2020. március 18., szerda 14:03

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes, barátságos hangulatú hely, még úgy is, hogy egy apartman hotel étterme.Nagyon kedves kiszolgálás, rugalmas személyzettel. A főételek finomak voltak, de a desszert nem ütötte meg az általam elvárt szintet . Kívánom, hogy legyen sok vendégünk, megérdemlik!
Tünde - 2020. március 15., vasárnap 11:48

"Megéri megtalálni"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A pincér nagyon aranyos volt, csak úgy leste a kívánalmainkat. :) A paprikakrémleves és a lecsós máj nagyon finom, mint ahogy a jércebukta és a szűz is.Desszertekből az almás rétes a legjobb.
Nikolett - 2020. március 15., vasárnap 08:32

"Premiam Étterem és Café"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, a felszolgálók munkáját köszönöm. Az étterem jó hangulatú, főleg nyáron biztosan jó lehet a terasszal együtt.
Badar Zsófia - 2020. március 12., csütörtök 09:28

"egy vacsora"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A pincérek nagyon kedvesek voltak, ajándék itallal kedveskedett az étterem. :-) A kacsamáj lecsóval előétel ízre finom volt, csak sajnos nagyon zsíros. A főételnek az aranydurbincsot ettük, ízletesen elkészítve, a bőre lehetett volna ropogós. Desszertnek a vegán flódni tökéletes, jó választás. A bajor almás rétes két kis vékony kb 1 cm-es széles rétes vonalacskából állt középen egy vanília fagyival. Mutatóban volt benne az alma. :-(
Oláh D. - 2020. március 11., szerda 14:36

"Minden remek"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ebben a koronavírusos időben a hely koronás volt
Kertész Ildikó - 2020. március 11., szerda 10:06