Premium Cafe és Étterem - Budapest

Premium Cafe és Étterem - mediterrán, magyar konyha

Képek az étteremről

Premium Cafe és Étterem

1139 Budapest, Országbíró utca 44-46.

Premium Cafe és Étterem
Országbíró utca 44-46. , 1139 Budapest

Budapest XIII. kerületében, az Országbíró utcában nemzetközi és magyar ételekkel, kedvező árakkal várja Vendégeit a Premium Cafe és Étterem.

A stílusosan berendezett Premium Étterem és Kávézó letisztult színvilágával, kényelmes ülőhelyeivel kitűnő lehetőséget biztosít üzleti megbeszélések, gyors ebéd, vagy romantikus vacsora alkalmára. Kiváló helyszínt nyújt kisebb családi és céges összejövetelekhez, találkozókhoz, reggelikhez, bankettekhez, vagy akár állófogadások megtartásához egyaránt.
Séfünk hétfőtől-péntekig változatos, friss alapanyagokból állít össze A és B menüket, melyek akár igény szerint kombinálhatóak is, hogy a hozzánk érkező vendégek gondtalanul élvezhessék az étkezésre, megbeszélésre fordítható időt.
Étlapunkon hagyományos és nemzetközi fogások találhatóak, melyeket magyar borokkal, frissítő koktélokkal és széles italkínálattal kísérünk.

Szezonálisan, valamint kedvező időjárás esetén, az akár 65 főt is befogadó mediterrán hangulatú, ernyőkkel ellátott terasz nyújt kellemes környezetet. Hűvösebb napokon pedig dekoratív hőgombák biztosítják a vendégek kényelmét az ott tartózkodás, vagy dohányzás idejére.

Éttermünk szolid színeivel, családias hangulatával kitűnően alkalmas kisebb és nagyobb rendezvények lebonyolítására. Mobilizálható bútorzatával könnyen alakítható a vendég igényeinek megfelelően, megteremtve a tárgyalótermek zárt stílusát, akár szellősen rakva tökéletes lehet egy kisebb bankett, szűkebb létszámú esküvő, keresztelő alkalmára, vagy csak vendégek álló, esetleg ültetett fogadására. Felkészült, dinamikus kollégáink mindenben rendelkezésre állnak.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Premium Cafe és Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(215 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.2

"Szuper volt"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Köszönjük szépen! Minden rendben volt, kedves kiszolgálás, finom ételek, közel is van, máskor is megyünk :)
Jakkel Nóra - 2020. február 16., vasárnap 09:34

""

3,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A kiszolgálás jó, az ételek minősége viszont hagy némi kívánnivalót maga után.
efká - 2020. február 14., péntek 19:36

"Valentin-hét a Premium café & restaurantban"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon kedves és barátságos kiszolgálásban volt részünk egész este, a felszolgálók nagyon figyelmesek voltak. Az ételek bőségesek és finomak voltak. Az étterem elsőre megdöbbentő, inkább egy club szobához hasonlít, de ettől függetlenül jól éreztük magunkat.
Bori - 2020. február 13., csütörtök 09:34

"Kitűnő ételek, kiváló hangulat"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az étterem egyben egy hotel hallja is, ami egy kellemes, de cseppet sem tolakodó hátteret adott az ebédhez. Az étterem hangulatosan berendezett, kényelmes ülőalkalmatosságokkal és barátságos enteriőrrel. A fal mentén húzódó polcon régi kancsók, kávéfőzők, konyhai eszközök sorakoztak ízléses rendben, bár nélkülük sem éreztük volna üresnek a helyet. A kiszolgálás figyelmes és nagyon szolgálatkész volt anélkül, hogy túl bizalmaskodó lett volna. Az ételek finomak voltak, gondosan elkészítve és szépen tálalva, ráadásul elég gyorsan el is készültek - a konyha szemmel láthatóan felkészült a Márton-napi rohamra. Az étlap pont annyira volt bőséges, hogy hiteles legyen: ezt az ételválasztékot biztosan frissen készítik és jó minőségben. Az adagokat jól méretezték, talán csak a sörben sült kacsa érdemelt volna egy megjegyzést az étlapon, hogy itt bizony egy fél szárnyassal kell megbírkózni. Összességében egy nagyon kellemes, jó hangulatú szombati ebédet költöttünk el itt a barátainkkal a Márton-nap jegyében, igazi liba és kacsa finomságokat élvezve. Biztosan jövünk még máskor is ide.
Zoltán - 2019. november 10., vasárnap 09:56

"Kellemes, tartalmas vacsora"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Maga az étterem helység picit kisebb volt mint amire számítottunk, de azért kellemes volt a légkör. A válaszott ételek mind jól készültek, finomak voltak, és az adagok is megfelelőek voltak. Kiszolgálás (kicsit túl) kedves, figyelmes, olajozott volt. Megérte elmenni.
Pusztai Ádám - 2019. október 16., szerda 10:48

"Étteremhét 2019"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Kiszolgálás: a kicsi néha több. Az ételek hőmérsékletére jobban lehetne figyelni.
Z. Erika - 2019. október 14., hétfő 21:23