Premium Cafe és Étterem - Budapest

Small b89e9173 8c23 4be1 9c82 2a44414cfc0d

Képek az étteremről

Premium Cafe és Étterem

Premium Cafe és Étterem
Országbíró u. 44-46. , 1139 Budapest

Budapest XIII. kerületében, az Országbíró utcában nemzetközi és magyar ételekkel, kedvező árakkal várja Vendégeit a Premium Cafe és Étterem.

A stílusosan berendezett Premium Étterem és Kávézó letisztult színvilágával, kényelmes ülőhelyeivel kitűnő lehetőséget biztosít üzleti megbeszélések, gyors ebéd, vagy romantikus vacsora alkalmára. Kiváló helyszínt nyújt kisebb családi és céges összejövetelekhez, találkozókhoz, reggelikhez, bankettekhez, vagy akár állófogadások megtartásához egyaránt.
Séfünk hétfőtől-péntekig változatos, friss alapanyagokból állít össze A és B menüket, melyek akár igény szerint kombinálhatóak is, hogy a hozzánk érkező vendégek gondtalanul élvezhessék az étkezésre, megbeszélésre fordítható időt.
Étlapunkon hagyományos és nemzetközi fogások találhatóak, melyeket magyar borokkal, frissítő koktélokkal és széles italkínálattal kísérünk.

Szezonálisan, valamint kedvező időjárás esetén, az akár 65 főt is befogadó mediterrán hangulatú, ernyőkkel ellátott terasz nyújt kellemes környezetet. Hűvösebb napokon pedig dekoratív hőgombák biztosítják a vendégek kényelmét az ott tartózkodás, vagy dohányzás idejére.

Éttermünk szolid színeivel, családias hangulatával kitűnően alkalmas kisebb és nagyobb rendezvények lebonyolítására. Mobilizálható bútorzatával könnyen alakítható a vendég igényeinek megfelelően, megteremtve a tárgyalótermek zárt stílusát, akár szellősen rakva tökéletes lehet egy kisebb bankett, szűkebb létszámú esküvő, keresztelő alkalmára, vagy csak vendégek álló, esetleg ültetett fogadására. Felkészült, dinamikus kollégáink mindenben rendelkezésre állnak.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Premium Cafe és Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(186 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.2

"Jó hely"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Udvarias kiszolgálás, finom, érdekes ételek.
Lengyel László - 2019. február 17., vasárnap 16:04

"Értékelés"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden nagyon finom volt, talán még egy kicsit túl sok is! :)
Császi ZSolt - 2019. február 17., vasárnap 11:09

"Valentin heti menü a Premiumban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Talán az eddigi legkellemesebb Dining City élményünk volt ez a szombat kora délutáni ebéd. Kellemes, hangulatos hely, semmi tömeg:-) Végtelenül udvarias volt a kiszolgálás, nagyon finomak az ételek, és talán még sehol nem kezelték ennyire nagyvonalúan a menüs adagokat. Szombat este nem is vacsoráztunk már otthon ezek után:-))) Külön kiemelném a welcome drinket, ami azért általában mindenhol valami jelképes aperitif szokott lenni, itt viszont gyakorlatilag a teljes itallaprólválaszthattunk valamit ennek a keretében. Bort kértünk, ami újabb meglepetésünkre egy-egy teli 2 dl-es pohárban érkezett. Köszönjük az élményt!
Csaba - 2019. február 17., vasárnap 09:57

"Prémium hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Bőséges, finom ételek, kedves kiszolgálás, köszönjük, jól éreztük magunkat.
Badics Bettina - 2019. február 14., csütörtök 09:16

"Étterem hét értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Roppant barátságos volt a kiszolgálás, az ételek finomak és bőségesek voltak. A házi nyújtott rétes isteni volt.
Orbán Violetta - 2018. október 17., szerda 07:08

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A személyzet nagyon udvarias, a kiszolgálás tökéletes volt. Az ételek nagyon finomak.
Ági - 2018. október 15., hétfő 06:46