Small a49c1272 395a 4587 a87b 7462c86b505a

Make a Online Reservation

Augusztus 20. - Ünnepi svédasztal. Érvényes: 2017. augusztus 20. - 2017. augusztus 20.

AUGUSZTUS 20. - Ünnepeljen velünk egy pompás svédasztalos vacsora keretében, melyet hangulatos élőzene kísér!

Ünnepi menük az ICON étteremben!

Augusztus 20-án pazar svédasztalos ebéddel és vacsorával, hangulatos élőzenével várjuk az ICON étteremben, ahol Horváth Csaba Séf ismét különleges csemegéket sorakoztat fel.

Az ebéd ára 12.100 Ft, a vacsora ára 14.850 Ft személyenként, amely a korlátlan pezsgő-, sör-, bor-, üdítő-, ásványvíz-, kávé- és teafogyasztást és a felszolgálási díjat már tartalmazza.

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot (augusztus 20-át) az online foglalási naplóban és foglalja le asztalát még ma ITT:

Foglalás ->

About Rest ICON Étterem - Hilton Budapest

ICON Étterem - Hilton Budapest
Hess András tér 1-3. , 1014 Budapest

A Mátyás templom mellett lévő Hilton Hotel Budapest büszkesége, az ICON étterem kiváló nemzetközi - magyar konyhával és gyönyörű panorámával várja Vendégeit.

Az ICON étteremben briliánsan ötvöződik az innováció a tradícióval. Modernségének és eleganciájának köszönhetően az ICON a jövő szellemiségét idézve méltóságteljesen illeszkedik a Budai Várnegyed történelmi hangulatába.
A 220 vendég befogadására alkalmas, privát szalonnal és 16 panorámaablakkal rendelkező étteremből pazar kilátás nyílik a Halászbástyára, a Dunára és a Parlamentre. Az ICON étterem páratlan Hilton Breakfast reggelijével, egyedülálló * la carte ebéd- és vacsoramenüvel, valamint fenséges hétvégi brunch-kínálatával várja vendégeit.

A történelmi környezet megóvása érdekében a Budai Vár területe sorompókkal védett. A Hilton Budapest szálloda és az ICON étterem vendégeinek 3 órára biztosítjuk a behajtást és parkolást a szálloda előtti téren. A sorompónál kapott parkolójegyet kérjük, a szálloda portáján érvényesítse. A biztonságos parkolás érdekében ajánljuk őrzött mélygarázsunkat, ahol 35 autó részére tudunk állandó parkolást biztosítani térítés ellenében.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: ICON Étterem (Hilton) – Budapest

Lees meer

Click to see opening-times and more

Értékelések és vélemények


4,6

(78 Recensies)


Konyha

9.1

Kiszolgálás

9.4

Hangulat

9.3

"Icon étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem hangulata, konyhája és kiszolgálása teljes mértékben hozza a már megszerzett és elvárható színvonalat. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Egy kis ékszerdoboz a város tetején, melynek környékét elhagyva szembesül csak újra az ember a mindennapi valósággal.
-

"Remek volt :)"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Már a Hilton szállodán átsétálva elakadt a lélegzetem, de az étterembe megérkezve se lett jobb a helyzet :) Alig tudtam szóhoz jutni a látványtól, a kiszolgálás minőségétől. Az ételek ehhez képest "csak" finomak voltak. Köszönöm az élményt!
-

"Mintha nem egy helyen jártak volna az értékelők..."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A korábbi hozzászóló ahhoz képest, hogy nem tudja értékelni, mégis megtette. Sajnálatos, hogy manapság mennyire nem tisztelik egyesek a másik munkáját. Én augusztus 20-án nem leszek Pesten, de majd megkérem a szervezőt, hogy nekem 21-én ismét lőjenek pár petárdát. Barátaimmal ott vacsoráztunk csütörtökön este a majdnem teltházas étteremben. Mindent rendben találtunk. Az ételek finomak és mutatósak voltak, a felszolgálás a helyhez méltó színvonalon történ. Tény, hogy várnunk kellett kicsit, de látván, hogy mennyien vannak, ezt természetesnek vettük. Szívesen visszatérek ide máskor is! B Krisztina
-

"Sajnos elmaradt és nem tudtuk pótolni sem, nem tudom értékelni sem"

0,7
Konyha: 1 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Sajnos a kiválasztott időpontban (csütörtökön) munkám miatt nem tudtunk elmenni a családommal. Ezt telefonon jeleztem az étteremnek. Vasárnap járt le az akció és kérdeztem, hogy hétfő estére át tudjuk-e tenni ezt a kedvezményes vacsorát. Az étterem válasza az volt, hogy nem lehetséges, ez az akció csak vasárnapig él! Kár, hogy nem volt több rugalmasság az étterem részéről. Ezért nem tudom értékelni.
-

""

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Osszessegeben csalodas. Egy ilyen helyen a kiszolgalas is lehetne sokkal profibb. Diak pincerek, sok baki, a felig teli etteremben alig birtak a tempot. Az etelek egyszeruek voltak es maximum kozepes minoseguek, az italok tul dragak, a tajekoztatas is hagy kivannivalot. Az etelsor fenypontja a desszert volt. Pozitivum a gyonyoru kilatas.
-

"ICON HILTON/Horváth Miklós"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló konyha, elegáns, nagyszerű kiszolgálás, csodálatos kilátás.
-

Restaurants in proximity of ICON Restaurant - Hilton Budapest

HALÁSZBÁSTYA ÉTTEREM

1014 Budapest, Budai Vár-Halászbástya, Északi Híradástorony
110 méter

  Augusztus 20. - Vacsora 20:00 órától. Ár: 25.200 Ft/főtől.

(124)

Tovább ->

ART BISTROBAR / ART' OTEL BUDAPEST

1011 Budapest, Bem rakpart 16-19.
449 méter

  Augusztus 20. – Ünnepi vacsoramenü. Ár: 4.950 Ft/fő.

(83)

Tovább ->

COLUMBUS HAJÓ (ÉTTEREM & PUB)

1051 Budapest, Vigadó tér 4. számú kikötő
1,28 kilométer

  Augusztus 20. - Vacsora 19:00 órától. Ár: 21.900 Ft/főtől.

(206)

Tovább ->

NIKA ÉTTEREM

1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 7-9.
2,1 kilométer

  Augusztus 20. - Ünnepi menü 12:00-24:00. Ár: 4.490 Ft/fő.

(565)

Tovább ->

FORTUNA SZÁLLODA ÉS ÉTTEREMHAJÓ

1137 Budapest, Szent István park (Alsórakpart)
2,17 kilométer

  Augusztus 20. - MINDEN HELY ELKELT!!!

(153)

Tovább ->