ICON Étterem - Hilton Budapest - Budapest

Hess András tér 1-3., 1014 Budapest Telefonszám →

ICON Étterem - Hilton Budapest

A Mátyás templom mellett lévő Hilton Hotel Budapest büszkesége, az ICON étterem kiváló nemzetközi - magyar konyhával és gyönyörű panorámával várja Vendégeit.

Az ICON étteremben briliánsan ötvöződik az innováció a tradícióval. Modernségének és eleganciájának köszönhetően az Icon a jövő szellemiségét idézve méltóságteljesen illeszkedik a Budai Várnegyed történelmi hangulatába.
A 220 vendég befogadására alkalmas, privát szalonnal és 16 panorámaablakkal rendelkező étteremből pazar kilátás nyílik a Halászbástyára, a Dunára és a Parlamentre. Az Icon étterem páratlan Hilton Breakfast reggelijével, egyedülálló * la carte ebéd- és vacsoramenüvel, valamint fenséges hétvégi brunch-kínálatával várja vendégeit.

A történelmi környezet megóvása érdekében a Budai Vár területe sorompókkal védett. A Hilton Budapest szálloda és az Icon étterem vendégeinek 3 órára biztosítjuk a behajtást és parkolást a szálloda előtti téren. A sorompónál kapott parkolójegyet kérjük a szálloda portáján érvényesítse. A biztonságos parkolás érdekében ajánljuk őrzött mélygarázsunkat, ahol 35 autó részére tudunk állandó parkolást biztosítani térítés ellenében.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: ICON Étterem (Hilton) – Budapest


12 értékelés
Írjon egy értékelést → Az összes (12) értékelés megtekintése →
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
1 látogató ajánlja ezt az éttermet
"Hajrá Icon! "
szombat 03 május 2014

A múltkor (1977. 09. 10. )az Anjou teremben volt az eskuvom, azóta is rendszeresen idejárok-ugyanazzal a feleségemmel... Minden kiváló; azért a Hungaria Extra Dry, az hiányzik -még ha emelnék is az árat! huszár tamás, óbuda.

Huszár Tamás
Ajánlott!
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
hétfő 09 december 2013

Zöld Mihály
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
hétfő 02 szeptember 2013

Gyönyörű helyen található, fantasztikus panorámával a városra. Kiváló és kedves kiszolgálás a pincérek részéről (ami sajnos sok helyen ritkaság). Egyetlen negatívum számunkra, hogy nagyobb étel választékra számítottunk. Édességek brutálisan finomak voltak. Házassági évfordulónk volt pont aznap és az ebéd végén meglepi tortát kaptunk nagy tűzijátékkal és ami megmaradt becsomagolták. Bátran ajánlom mindenkinek.

Anonymus
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
Írjon egy értékelést → Az összes (12) értékelés megtekintése →
(hirdetés)
Banner02