ICON Étterem - Hilton Budapest - Budapest

Small a49c1272 395a 4587 a87b 7462c86b505a

Képek az étteremről

ICON Étterem - Hilton Budapest

ICON Étterem - Hilton Budapest
Hess András tér 1-3. , 1014 Budapest

A Mátyás templom mellett lévő Hilton Hotel Budapest büszkesége, az ICON étterem kiváló nemzetközi - magyar konyhával és gyönyörű panorámával várja Vendégeit.

Az ICON étteremben briliánsan ötvöződik az innováció a tradícióval. Modernségének és eleganciájának köszönhetően az ICON a jövő szellemiségét idézve méltóságteljesen illeszkedik a Budai Várnegyed történelmi hangulatába.
A 220 vendég befogadására alkalmas, privát szalonnal és 16 panorámaablakkal rendelkező étteremből pazar kilátás nyílik a Halászbástyára, a Dunára és a Parlamentre. Az ICON étterem páratlan Hilton Breakfast reggelijével, egyedülálló * la carte ebéd- és vacsoramenüvel, valamint fenséges hétvégi brunch-kínálatával várja vendégeit.

A történelmi környezet megóvása érdekében a Budai Vár területe sorompókkal védett. A Hilton Budapest szálloda és az ICON étterem vendégeinek 3 órára biztosítjuk a behajtást és parkolást a szálloda előtti téren. A sorompónál kapott parkolójegyet kérjük, a szálloda portáján érvényesítse. A biztonságos parkolás érdekében ajánljuk őrzött mélygarázsunkat, ahol 35 autó részére tudunk állandó parkolást biztosítani térítés ellenében.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: ICON Étterem (Hilton) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(125 értékelés)


Konyha

9.0

Kiszolgálás

9.4

Hangulat

9.2

"Korrekt, de nem kimagasló"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
A felszolgálók kedvesek és precízek voltak, de valami fennakadás lehetett a konyhán, mert fél órát vártunk a főételre (és velünk együtt mások is). Az ételek minősége rendben volt - korrekt konyha, de nem kimagasló, főleg a mai budapesti kínálathoz képest..Az étterem berendezése szép. de kivilágítás nekünk nem jött be, valahogy kellemetlenül félhomályos volt az egész (bár ez erősen szubjektív).
-

"étteremhét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden étel nagyon finom volt, a zöld curry-s jérceleves különösen tetszett! A hely hangulata elegáns, a kiszolgálás végig odafigyelő volt, de nem tolakodó.
-

"Fantasztikus Élmény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden a legnagyobb rendben volt.
-

"5 csillag szerintem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Páratlan kilátás, egyedi ízek, kivételes kiszolgálás, megfelelő hangulat. Köszönet a friss limonádéért, az ételek csodás ízeiért és tálalásáért. Köszönet Tamásnak és Lászlónak a kivételes, odaadó kiszolgálásért és poénokért. Az sem baj, hogy a meglepetés desszert nem sikerült:)
-

"Engem Elvarázsolt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Imádok étterembe járni. A barátnőim kevésbé, de most sikerült egyiküket elcsalogatnom. Megérte! A budai várban található, Hilton szálloda Icon éttermét választottam. Már az érkezésünk ámulatba ejtett. Az étterem bejáratánál egy úr fogadott minket, aki káprázatos eleganciájával, modorával elvarázsolt. Lesegítette a kábátomat, asztalhoz kísért (gyönyörű panoráma). Elájultam, a barátnőm kissé feszélyezve érezte magát, de az úr segített oldani a hangulatot. Felhívta a figyelmünket, hogy ez egy szokványos helyzet és nyugodtan engedjük el magunkat. Már akkor éreztem, hogy rábízhatjuk magunkat. Az ételek, melyeket ajánlott, mit is mondjak, lenyügöző, varázslatos. Olyan desszertet kaptunk, ami nem is volt a választhatók között. Aki végig, szinte csak velün foglalkzott (én így éreztem), Czúth László étterem vezető, aki elbűvölt, ámulatba ejtett és lenyűgözött. Vidám, hangulatos, ugyanakkor visszafogott humorával, olyan élményt nyújtott, melyet soha nem tapasztaltam. Mind az ételek, mind a hely alapos ismertetése, a feszültség oldásában "otthon" volt. Ezúton szeretném megköszönni Önnek és csapatának a csodás, mesebeli estét ,a figyelmet. Barátnőm odavolt a helytől, az ételektől és a kiszolgálástól. Biztoan visszatérek! Vagy vele, vagy nélküle. Ez az a hely, amit ajánlok. PK
-

"normal food and environment"

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
The service was good. The soup and the mushroom sauce was a bit salty. The environment was a little crowded and noisy and there isn't piano nor violin music. I expect it to be better since it's in Hilton hotel.
-

További éttermek a közelben

MIRAGE ÉTTEREM & KÁVÉZÓ (HAJDÚSZOBOSZLÓ)

4200 Hajdúszoboszló, József Attila utca 5-7.
178 kilométer

  Bolyki borvacsora - Október 19-én, 19:00. Ár: 9.900 Ft/fő.

(11)

Tovább ->