Értékelések és vélemények


4,6

(354 Recensies)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Tökéletes romantikus vacsora"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy nagyon hangulatos, romantikus estét töltöttünk el a Jardinette-ben. Az étterem gyönyörű, igényesen berendezett. Viszont amit különösen kiemelnék, az a kiszolgálás. Sehol máshol Budapesten nem tapasztaltunk még hasonlóan figyelmes, kimagasló kiszolgálást. A felszolgálók mindenre figyeltek, rendkívül udvariasak voltak, többször megkérdezték minden rendben van-e, welcome italt és a vacsora végén shotot is kaptunk. Az ételekkel is minden rendben volt. Örülünk, hogy kipróbáltuk ezt a helyet, amely már régóta szerepelt a bakancslistán.
Kovács Dóra - 2023. március 21., kedd 17:05

"Kellemes kikapcsolódás"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos az üvegházban, amíg kint hideg van, lehet élvezni a napsugarakat. A konyha remek, de nagyon hamar összejön a menüár "duplája".
K A - 2023. március 19., vasárnap 20:19

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jó választás volt az étterem, elégedettek voltunk az ételekkel és a kiszolgálással. A helyiségben viszont egy kicsit hideg volt.
Juhász Sándor - 2023. március 19., vasárnap 07:50

"Figyelmes kiszolgálás, kellemes hangulat"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes meglepetés volt, hogy nem csak nagyon finom ételek voltak, de az adagok is nagyok, el kellett csomagoltatnunk mind a főételt, mind az előételt. Nagyon hangulatos az étterem belül is, de nyáron biztosan visszatérünk a teraszra. Mindenkinek ajánlom, ha egy kellemes estét szeretne eltölteni a párjával/baráti társasággal.
Szabó Fanni Anna - 2023. március 17., péntek 07:41

"értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendkívül figyelmes kiszolgálás
Farkas Beáta - 2023. március 16., csütörtök 18:13

"Kedves növényekkel teli terem"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A pincér kicsit túl rámenős volt, a levesben nem volt túl nagy különlegesség, az ételek alapvetően finomak voltak, de azért annyit nem ért meg a dolog, hogy 4 főre (plusz 2 bor, 1 sör, 2 rövid, 1 üdítő) 70 ezer felett fizessünk
Kozák Dóra - 2023. március 16., csütörtök 14:06

"Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Maga az étterem gyönyörű környezetben található. Nagyon tetszett ez a fedett terasz rész, nagyon hangulatos volt, szépen ki volt világítva és díszítve. A pincérek nagyon kedvesek voltak és nagyon profik, külön köszönet nekik az egész estéért. Az ételek pedig fantasztikusak voltak. Bátran ajánlom mindenkinek, mi biztosan még visszatérünk :)
Gúth Nikolett - 2023. március 16., csütörtök 07:36

"Visszatérünk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus hely, fantasztikus kiszolgálás, mennyei ízek
Zsuzsa Molnár - 2023. március 16., csütörtök 07:31

"Szép étterem közepes ételek "

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Előétel közül pecsenye kacsamáj ízre es színre csirkemájhoz hasonlitott. Varganyás szarvasragu elfogyott, helyette fogasfilé rágós és szálkával tele volt. Leves és desszertek voltak finomak. Kiszolgálás rendben volt.
Nagy Zoltán - 2023. március 15., szerda 10:06

"Vélemény"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Az ételek nagyon finomak, ízletesek voltak!
Bacsa János - 2023. március 15., szerda 07:18

"Sándor"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Pincérek,konyha,ízek tökéletes. Vasárnap délben a toalettek(női,férfi) zárva. Parkolás az étterem melletti zsákutcában kaotikus.
Székely Sándor - 2023. március 13., hétfő 07:31

"Kedves kiszolgálás, hangulatos hely, nem rossz ízvilág."

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Hangulatos vacsi volt, korábban is voltunk már itt, alapvetően egynek nem rossz. A kiszolgálás extra kedves volt.
Dávid Nagy - 2023. március 12., vasárnap 20:40

"Hölgy kisebb hibával"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A Jardinette-ben jártam már, viszonylag ismerős terepen jártam, a Farkasréti temetővel szemben, Buda egyik meghatározó vendéglője. Én nagyon szeretem az ilyen régi hagyományokhoz hú magyar éttermeket. Rendelkezik nyitott illetve zárt kerthelyiséggel is. A menüből lehetett választani glutén és laktózmentes fogások közül, vagy kérésre összerendezték. Aperitifnek kipróbáltuk Martini Fierot... nem rossz de maradok az Aperol Spritznél. Étvágygerjesztőnek pedig kaptunk céklás, gyümölcslevet, amit egyhúzóra lenyomtunk. Érdekes. Előételnek Füstölt tofut roston sütőtök pestoval, és Pecsenye kacsamájat saját zsírjában választottunk. Mindkettő nagyon ízletes volt, Szerintem a pecsenye kacsamájból a fele is bőven elég lett volna, mert lényegében ezzel jól lehetett lakni. Egyébként hideg zsír, nem meleg, a kihozott adaghoz a kenyér túl kevés (de ez mindehol probléma, egész egyszerűen túl keveset hoznak ki a kacsamájhoz, libamájhoz mindenütt ami csak azért baj, mert igen zsíros étek kell amin felszívódik). A kenyér friss, ropogós volt, helyben sütik, ahogy a gluténmentes is, amit kérésre elkészítettek. A tofu az tofu, de a pesto éppen eléggé feldobta. Főételnek Vargányás szarvasragut kértünk sütőtökös burgonyafánkkal, valamint Lazac steaket grillezett töldségekkel. A Lazac teljesen rendben volt, kellően átsütve, megtartva a hal ízét, a szarvasraguban viszont nagyon rágós volt a szarvas, nyilván nem a héten lőtték, öregecske lehetett a szentem. A vargánya kellőképpen megbolondította, burgonyafánkból pedig nem is emlékszem mikor ettem ilyen jót, a sütőtök még könnyedebbé tette. Éppen ezért nem kellett volna elrontani pont a hússal, ami túl kemény, és kegyetlenül rágós lett. Nem is tudtam megenni, - még úgy sem, hogy ajánlásra kértem hordós savanyúságot, ami egyébként nem volt valami jó, túlságosan átcsapott az ecet aromája - kérésre elcsomagolták a harmadát. Desszertnek madártejet és panna cottát választottunk. A madártej nagyon finom volt, még úgy is hogy laktózmentes tejből készítették, panna cottából ettem már jobbat is, de szerintem ezzel nem lehet csodát művelni.
Magyar Tibor - 2023. március 12., vasárnap 18:58

"Hangulatos ebed"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper ebed elmeny
Bógyi Péter - 2023. március 12., vasárnap 10:07

"Hozzászólás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden rendben volt, Ételek, felszolgálás, hangulat. Köszönjük!!!
Csaba Németh - 2022. október 20., csütörtök 09:03

"Jardinette - mint mindig, most is kiváló volt!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Többször voltunk már a Jardinette-ben. Normál ebéd/vacsora, borvacsora, vagy most épp dining city program keretében. A nem extrém módon szűkített menü jól lett összeválogatva, amit mi ettünk, az tényleg mind finomra sikerült, egyedül a Lazac curry-s körete volt az ami nekem nem jött be teljesen.
Borza Gábor - 2022. október 17., hétfő 05:52

"Perfect"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteni ételek, megfelelő adagok, kiváló borpárosítás az ételek mellé. A pincérek kedvesek, figyelmesek és segítőkészek. Hangulatos és gyönyörű in/exterior.
Barta Dániel - 2022. október 16., vasárnap 13:23

"Születésnap "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismert étterem a számunkra. Nagyszerű ,finom ételeket választottunk. A hangulat ,az étterem belső nagyon kellemes. Kicsit hideg volt,es emiatt az ételek is gyorsan kihűltek. Nagy előnye az étteremnek ,hogy a különböző étel allergiákra figyelve készíti az ételeket .
Csapenszky Eva - 2022. október 15., szombat 13:47

"Jardinette vacsora"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az ételekkel alapvetően nem volt gond, minden finom volt, az adagok is teljesen el voltak találva. A pincér úr viszont nem figyelt ránk, amikor a rendelést mondtuk, szétszórt volt és nem is volt túl kedves. Ugyanakkor volt egy kedves hölgy aki hozott nekünk italokat, ételeket, miatta a 3 csillag. A belső része az étteremnek nem túl hangulatos, illetve volt egy magánrendezvény is ami szinten egy kis káoszt teremtett az étteremben.
Bartus Eszter - 2022. október 15., szombat 08:58

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindig finom házias ízek, mindig egy kis újítás, különleges ötletek, udvarias, kedves kiszolgálás.
Ravasz Ágnes - 2022. október 15., szombat 08:25

"Hangulatos kert, finom ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Példaértékű kiszolgálás, hangulatos kert, finom ételek.Visszatérünk máskor is.
Janitsek Klaudia - 2022. október 14., péntek 10:08

"Viziló"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kedves és udvarias kiszolgálás, kellemes légkör, jó konyha.
Ujváry Gábor - 2022. október 14., péntek 09:51

"-"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak (a padlizsánkrémjüket külön kiemelném), a vegán menüt kóstoltam meg, ami meglepően nagyon tetszett: laktató és ízletes volt. Különösen tetszett, hogy a tulaj is megjelent és beszélgetett velünk, érdeklődött kinek mi tetszett. A pincér kiváló borokat ajánlott a fogásokhoz...egy szó, mint száz, nagyon meg voltunk elégedve a hellyel, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. :)
Domán-Gebri Tímea - 2022. október 14., péntek 07:57

"Meghitt hangulat&házias ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy nagyon kellemes estét töltöttünk itt el. Kiváló és jókedélyű kiszolgálás keretében igazán ízletes, finom ételeket ehettünk, házias ízek, amelyek az otthoni jól ismert és szeretett fogásokat idézik, mégis visznek minden egyes fogásba egy kis csavart, egy olyan pluszt, ami ízek egy újabb dimenzióját tárja fel. Vissza fogunk még térni tavasszal is, hogy a kerti hangulatot is megtapasztaljuk. Jó szívvel ajánlom az éttermet!
Papp Csilla - 2022. október 14., péntek 06:14

"Jardinette vacsi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes zene nagyon izletes etelek, nagy adagok.
Szilasi Ildiko - 2022. október 14., péntek 06:13

"Kitűnő étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek étterem! Barátságos, jó modorú személyzet. Az ételek nagyon finomak és ízlésesen vannak tálalva. Csak ajánlani tudom!
András - 2022. október 14., péntek 05:38

"Pozitív értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos, szép hely. Finom ételek, kedves kiszolgálás.
Virág Zsombor - 2022. október 14., péntek 05:28

"Fantasztikus este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes estét töltöttünk az étteremben anyukámmal. Az ételek mennyeiek voltak, nem volt kispórolva belőlek sem az íz, sem a mennyiség. A kiszolgálást külön kiemelném, egy végtelenül figyelmes felszolgáló gondoskodott rólunk, és a tulaj is többször odajött hozzánk érdeklődni, hogy meg vagyunk-e mindennel elégedve. Meg voltunk :)
Adrienn - 2022. október 13., csütörtök 06:57

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étel nagyon finom volt, a felszolgálók kedvesek és a tulaj is meglátogatta az asztal társaságokat. Elmesélték az étterem történetet is. Remek kis étterem, mindnekinek ajánlom.
Jakab Lilla - 2022. október 13., csütörtök 06:16

"A tökéletes étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely varázslatos, igazán hangulatos. Amit kiemelnék az a felszolgálás, a pincérek nagyon udvariasak és humorosak. Az étterem tulajdonosa érdeklődően járt körbe a vendégek között, szerettel mesélt a helyről, ételekről. És a finom ételeket még nem is említettem... Mindenkinek ajánlanám.
Pallagi Alexandra - 2022. október 13., csütörtök 05:54

"Legjobb Vargánya leves !"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hangulat nagyon kellemes, nem túl zsúfolt étterem. Az ételek nagyon finomak voltak, a vargánya gombakrémleves érdemes kiemelni talán a legfinomabb mind közül .
Radvanyi Rebeka - 2022. október 12., szerda 07:53

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes volt minden!
Pázsitka Dóra - 2022. október 10., hétfő 05:41

"-"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
-
Zsolt - 2022. október 10., hétfő 04:59

"Jardinette "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedvesek voltak és minden nagyon finom volt. Az étterem is szép-belső rész, téli kert-udvar😊 a parkolás kicsit nehézkes.
Méhes-Pataki Éva - 2022. október 09., vasárnap 05:15

"Remek étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Néhányszor már voltunk az étteremben és mindig elégedettek voltunk. Ezért esett most is a választásunk a Jardinette - re, meg persze a kínálat miatt is. Most sem csalódtunk, a kiszolgálás figyelmes volt, az ételek jóízűek. Ajánlom mindenkinek, mi is megyünk máskor is!
Lingauer Jánosné - 2022. október 08., szombat 12:43

"Jó hangulatú étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes volt az étterem, kedves a kiszolgálás és remek az étel.
Horváth Orsolya - 2022. október 08., szombat 07:47

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedvesek voltak a kiszolgálás jeles a konyha ízletes. A probléma megoldás kiváló illetve a hozzá állás. Kevés vendéglőben állnak így a vendégekhez.
Beretzky-Scherer Vivien - 2022. október 07., péntek 07:36

"Hogyan veszítsünk sok vendéget "

0,5
Konyha: 0 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Szerettük volna Önöknél ünnepelni a barátaink esküvőjét amit mar több mint másfél hónapja személyesen lefoglaltak és a kollégájuk be is írta az üres naptárba. Majd a mai napon két héttel az esküvő előtt telefonon jelzik hogy bocsi elfelejtettük hogy van egy nagyobb létszámú rendezvényünk ezért önöknek töröltük a foglalását de cserébe meghívjuk egy romantikus vacsorára. Persze ez kárpótlás a kiküldött esküvői meghívókért, szervezésért, időért stb. Lehet újratervezni amit az esküvői főszezonban nyilván egyszerű is lesz. Gratulálok erről szól manapság önöknél a vendéglátás. A gerinc az rég elveszett mint ahogy a mai nappal az önök jó hírneve is. De ha még tanulják a szakmát akkor ez egy szép vizsga mutatvány volt.
Kálmán Alexandra - 2022. július 15., péntek 20:47
Jardinette Kertvendéglő válasza:
Kedves Alexandra, iszonyú kellemetlen helyzetbe kerültünk. Kényszerhelyzetbe, amire egyszerűen nem volt normális megoldás. Hibáztunk. Egy több hónappal ezelőtt lefoglalt rendezvényünket kollégánk elmulasztotta felvezetni a foglalási könyvünkbe. Minden igyekezetünk ellenére ezt a nagy hibát elkövettük. Nekem, az étterem tulajdonosának jutott az a népszerűtlen feladat, hogy az Önök barátját felhívjam és megosszam vele a sajnálatos eseményt. Azonnal több baráti étteremmel felvettem a kapcsolatot és összekötöttem Őket egy, a budai várban található előkelő étteremmel, ahol is kedvező árat és bánásmódot garantáltam baráti kapcsolatunkon keresztül, és ahol azóta le is foglalták az esküvőt. Ezen felül, ahogy Ön is írja, meghívtam őket egy vacsorára. Sajnálom, ami történt, ismét az elnézésüket kérem. Egy dolgot azonban le kell szögeznem. Szó sincs arról, hogy egy másik rendezvényt előnyben részesítettünk volna. Nem volt más választásunk a hiba után, kötött minket egy aláírt szerződés. Ezt a vádat vissza kell utasítanom, ne haragudjon. Amit elkövettünk, azért személyesen vállalom a felelősséget. Nem tűnök el, ahogy a Jardinette sem 21 éve immár több száz esküvővel a háta mögött. Sajnálom, hogy annak ellenére, hogy a legjobb indulattal próbáltam segíteni, az Önök megítélése szerint ez nem sikerült. Tisztelettel, Kálmán Zoltán

"Nem rossz"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Alapvetően elégedettek voltunk, de akadtak kisebb hiányosságok. Az ételek finomak voltak a felszogálás rendben volt. Viszont a hiányosságok: péntek este 6-kor, mondhatni főidőben az egyik desszert nem volt kapható. A házin kencés tálon a padlizsánkrém helyett valami pirosat és állag alapján zsírosat kaptunk. Finom volt, de nem ez volt a menü és sajnos elfelejtettük megkérdezni, hogy végül mit kaptunk. Illetve két ital rendelés esetén is kétszer kellett jelezni a rendelést mire megkaptuk. Nem nagy dolgok, de ezek miatt nem 100%-os
Bánszki István - 2022. április 27., szerda 12:25

"Klasszikus"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos hely, gondos és készséges kiszolgálással, igazi klasszikus ízekkel!
Fekete Zsuzsa - 2022. április 25., hétfő 10:23

"Családias hangulat"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes környezet, kiváló ételek és italok. Családias légkörben éreztük nagyon jól magunkat. Még visszajövünk. Köszönjük.
Béky Éva - 2022. április 25., hétfő 05:11

"Még biztosan visszatérünk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon tetszett a hely. Van egy kifejezetten kellemes, családias kerti rész, nagy fákkal; van egy klasszikus belső éttermi rész, elegánsabb hangulattal; és van egy üvegfalú, télikertszerű rész, aminek van egyfajta kedves romantikája, otthonossága. Így mindenki meg tudja találni az épp hangulatához illőt. Ráadásul úgy, hogy a három rész valahogy mégis egy egységet képez. Az ételek ízével maximálisan elégedettek voltunk. Minden nagyon ízlett. Harmóniában voltak az egyes ételeken belül, és összhangban voltak a hely hangulatával. Emellett az adagok is kiadósak voltak. Olyannyira, hogy a végén volt mit csomagoltatni. :-) És ahogy láttam, nem csak a mi asztalunknál. Az almás süteményt szeretném kiemelni az elfogyasztott ételek sorából. Ritkán szoktam ilyet mondani, de ez számomra tökéletes volt. Semmit nem változtatnék rajta. Pont annyira volt édes, amennyire kell. Pont annyi fahéj volt benne, ami nem túl kevés és nem is túl sok. Az alma állaga és mérete is szuper volt. Nem voltak benne mag és kemény héjmaradványok. És a hőmérséklete is ideális volt. Kellemesen langyos, de nem túl meleg. A sodó pedig harmonikusan illeszkedett az alapsüteményhez. 10-ből 10 pont, és hálás köszönet az élményért. A felszolgálónk is nagyon kedves, barátságos és segítőkész volt. Igazán otthonosan éreztük magunkat. Ez egy olyan hely, ahová még biztosan visszatérünk. És jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Sz. Í. - 2022. április 24., vasárnap 09:58

"Vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mint mindig most is nagyon finom volt minden étel. Köszönjük!
Gábor - 2022. április 24., vasárnap 05:11

"Kellemes hangulatú hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulatú hely, nagyon finomak az ételek, a személyzet kedves
Tamás Molnár - 2022. április 23., szombat 15:17

"Szuper volt minden"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételek, kellemes környezet, barátságos személyzet, imádtuk!
Kapots Dóra - 2022. április 23., szombat 12:41

"K. Szilvia"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismét nem csalódtunk, remek hely! A kiszolgálás kedves, figyelmes, az ételek nagyon finomak.
Kapcsos Szilvia - 2022. április 23., szombat 08:53

"Etteremhet raadas"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Atlagon felulikiszolgalas, finom etelek es romantikus kornyezet, tokeletes randi helyszin 5*
N B - 2022. április 23., szombat 05:38

"Többet vártunk"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Semmi gond nem volt, de semmi extra élmény sem. Az ételek elég szimplák voltak, az "üvegház"-ban túl meleg a napsütésben. A felszolgálók viszont kiemelkedően kedvesek voltak.
Tiborék - 2022. április 22., péntek 11:33

"Pleasant experience"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
The soup was a bit too cold. But overall it was a pleasant experience. We will go back when it is nice weather to sit in the garden.
Mike Holland - 2022. április 22., péntek 07:10

"Egy finom ebéd...."

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A húsvéti nyüzsi után szerettünk volna egy kis csendet, nyugalmat, egy finom ebédet. Mindent megkaptunk, amire vágytunk. Köszönjük.
Csorba Lászlónél - 2022. április 21., csütörtök 17:02

"Jardinette Kertvendéglő"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az étterem kialakítása, hangulata igazán kellemes. A felszolgálással és az étellel is tökéletesen meg voltunk elégedve. Külön köszönet azért, hogy az ételek összetevőire is felhívták a figyelmünket, illetve ajánlás is történt. Csak ajánlani tudom a helyet.
Serkédi Nóra - 2022. április 21., csütörtök 10:13

"Jardinette kertvendéglő, DiningCity értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, kedves kiszolgálás.
Kiss Diána - 2022. április 21., csütörtök 09:51

"Kellemes találkozó"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hangulata, a kiszolgálás és persze az ételek is 5 csillagosak. Nagyon jól éreztünk magunkat. Szívesen visszatérek. Köszönöm ezt a szép estét.
Szikora Sabine - 2022. április 21., csütörtök 08:06

"Szuper hely!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden szuper volt!
Lázár Péter - 2022. április 21., csütörtök 07:08

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem hangulata varázslatos, a kiszolgálás kiváló, az ételek pedig isteniek! Az adagok nem picik, három fogással pukkadásig ettük magunkat, desszert nélkül is jóllakottan távoztunk volna. Külön öröm volt számomra, hogy az étlapon gluténmentes ételek is megtalálhatóak. Ezen a helyen minden adott egy kellemes este eltöltéséhez és egy jó vacsora elfogyasztásához, csak ajánlani tudom.
Sas Andrea - 2022. április 21., csütörtök 05:32

"Szuper étterem, finom ételek "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az élőzene rendkívül nosztalgikus élményt nyújtott, egyszerű, megnyugtató, kellemes aláfestést biztosított az amúgy is csodaszép helynek. És a változatosság, amikor az ember felismerheti kedvenc számainak a zenész által átírt variációt, fantasztikus! Az ételek finomak voltak, a sütemények mennyeiek. A felszolgáló személyzet udvarias és kedves volt.
Gellért - 2022. március 31., csütörtök 08:38

"A szokásos remek hangulat, kiszolgálás és minőség - ezért járunk ide már sok-sok éve!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem véletlenül a kedvencünk már nagyon régóta: ez az a hely, ahová bármikor jövünk - akár csak egy hosszúra nyúlt délelőtti program után "esünk be" ötletszerűen, akár egy szervezett estre iratkozunk fel - itt még sosem csalódtunk.
Konrát Andor - 2022. március 29., kedd 06:51

"Jó hangulatú vacsora !"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves fogadtatás . A felszolgáló hölgy bemutatta az étlapon szereplő finomságokat ,italokat ajánlott . Nagyon készséges es segítőkész volt. Egy másfél éves kis örökmozgó is figyelmet kapott. Egy kis színes ceruzát és papírt is kapott . Az ételek nagyon finomak ,ízletesek es bőségesek voltak. Nagyszerű élmény volt.
Csapenszky Eva - 2022. március 28., hétfő 16:39

"Kellemes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes estét töltöttünk az étteremben és nagyon finomakat ettünk :)
K. Niki - 2022. március 28., hétfő 09:27

"Jardinette"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves, barátságos étterem. Az adagok kicsinek tűntek, de nagyon laktató és finom volt.
Hruska Jázmin - 2022. március 28., hétfő 08:52

"Jeles"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló élmény volt
Kiss Sándor - 2022. március 28., hétfő 01:41

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Eszméletlen finom volt minden. A kiszolgálás barátságos, kellemes, nem tolakodó. Biztos, hogy jövünk még, mert rendkívüli élmény volt❤️
Lengyel Tamás - 2022. március 27., vasárnap 20:38

"Vega Marhahúsleves"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A feleségemmel ketten ültünk be egy korai vacsorára az étterembe. Sajnos már kezdett hűvösebb lenni az idő, valószínűleg ezért is az étterem belső részében kaptunk asztalt.Maga az étterem szép, letisztult belülről, valamint tágas, mind a vendégek, mind a pincérek bőven elférnek. Az asztalunk is nagy volt, a terítés is szép volt. A feleségem az alábbi menüt választotta: Házi kencék, Marha Onglet, Gluténmentes Csokitorta. Neki minden ízlett :) Én az alábbi menüt választotta: Marhahúsleves, Rántott sertés pecsenye, Ádi almás pitéje. A marhahús leves egy kis csészében érkezett, és ami a legnagyobb meglepetés volt, hogy egyáltalán nem volt benne marhahús! Nem is értem ez hogy fordulhat elő... Nem cseréltettem ki, mert már nagyon éhes voltam (egy kisebb túra után érkeztünk), de mindenesetre elég nagy csalódással kezdődött a vacsora. A leves után kisebb várakozás után érkezett a rántott sertés, ami kisebb meglepetésemre pankó bundás volt, ez nagy pluszpont. A levessel ellentétben ezen a tálon rengeteg hús volt, ellenben kevéske burgonyasaláta, nem volt a legjobb a hús-köret arány, de végülis a hús a lényeg szóval ez nem gond :) Az étel ízletes volt, tudom ajánlani bárkinek. Végül de nem utolsó sorban a desszert... Ádi almás pitéje az egyik legjobb almás pite amit valaha ettem, tökéletes alma-tészta aránnyal, magában is nagyon finom, de a hozzá kapott vaníliasodóval is érdemes megkóstolni. Mennyei :) Az ételek mellé házi jeges teát ittunk, ami egy erdei gyümölcs tea, fagyasztott erdei gyümölcsökkel, ezt is bátran tudom ajánlani az unalmas, kóla, almalé stb italok helyett. A pincérek kedvesek, mosolygósak voltak, minden flottul ment, bár azt hiányoltam, hogy nem kérdezték meg elégedettek voltunk-e mindennel. A végén a fizetésnél nem tudtunk szép kártyával fizetni, ez mindenképp negatívum, hiszen az elfogadóhelyek között szerepel, ennek ellenére mégsem volt lehetséges a szép kártyás fizetés... Összességében az apró bakik ellenére tudom ajánlani a helyet egy kellemes nyári vacsorára, akár kettesben, akár családdal érkezve :)
Bálint Tamás - 2022. március 27., vasárnap 12:21

"Melegen ajánljuk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hibátlan, mint mindig.
Liktor Eszter - 2022. március 27., vasárnap 10:45

"Jardinette vendéglő "

2,2
Konyha: 1 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Sajnos a várakozásomnak a legcsekélyebb mértékben sem felelt meg. Először is leültettek egy asztalhoz, ami a huzatban állt a nyitott ajtóban. Öten voltunk. Az "étlapon" kb 5 féle főétel volt, amiből 3-an nem tudtak mit választani. A pincér közölte, (du 3-kor), a csirke elfogyott, a rostélyost (ami hát-,v bélszínből készül jobb helyeken), vmi inas húsból, a rántotthúst combból készítik. Szerencsére a pincér ezt előre elmondta. Ezért úgy döntöttünk, inkább másik étterembe megyünk, ami utólag nagyon jó döntésnek minősült. Kifizettük az italokat amit kikértünk ( 1 pohár sör, 4 üdítő 4350-, ft!). Soha többet nem megyünk ebbe az étterembe.
Szabó Ildikó - 2022. március 27., vasárnap 08:18

"Kellemes környezet, finom ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes környezet, finom ételek, figyelmes kiszolgálás. Nagyon jól éreztük magunkat.
Kraus Csaba - 2022. március 27., vasárnap 06:55

"Szombati ebéd a Jardinette étteremben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes és gasztronómiailag kíváló ebéden voltunk a Jardinette étteremben. A tavasz első sugarai alatt ebédeltünk nagyon finomat, a pincérek kedvesek voltak, segítőkészek, összességében örültünk, hogy erre az étteremre esett a választásunk, ide még biztos, hogy vissza fogunk térni. Köszönjük.
Tóth Tünde - 2022. március 27., vasárnap 06:11

"Jardinette értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Teljesen elégedettel voltunk, az étel szuper finom volt, visszatérünk.
Kiss Diána - 2022. március 27., vasárnap 05:59

"10/10*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek hely, nagyon hangulatos, nagyon finomak az ételek, a kiszolgálás is remek!
Farkas Mónika Anna - 2022. március 26., szombat 22:30

"10/10"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes környezet, kedves pincérek és nagyon finom ételek.
Pándi Tamás - 2022. március 26., szombat 17:17

"Fantasztikus Este volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy tökéletes estét tölthettünk a Jardinette étteremben. A pincér mindenben a kedvünkben járt, az ételek fantasztikusak voltak és a hely nagyon hangulatos. Nagyon köszönjük!
Zoltán Katalin - 2022. március 26., szombat 09:51

"Gyönyörű, csendes hely, nagyszerű fogások"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyors, kedves kiszolgálás, nagyon szép környezet és látványos, finom ételek. Csak ajánlani tudom!
Szatmári Szilárd - 2022. március 26., szombat 09:45

"Nagyszerű vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus mentás borsóleves, nagyon finom supreme csirke és csodás csokitorta élményben volt részünk, remek kiszolgálással. A helyszín is csodálatos. Köszönjük! :)
Péter - 2022. március 26., szombat 09:44

"cozy atmosphere"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
We had so nice experiences at Jardinette. The staffs are full of warm hospitality.We enjoyed here like we were in the garden. I appreciate their services at all!
M I - 2022. március 26., szombat 07:41

"Vacsora"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az előételek kicsit hiányosak voltak (kencék grissini nélkül, marhahúsleves hús nélkül), de az ételek finomak voltak.
Biróczky Emese - 2022. március 26., szombat 06:28

"Értékelés"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Minden kifogástalan volt!
Menyhárt-Dankó Dóra - 2022. március 25., péntek 11:56

"Tökéletes kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden megfelelő volt, ajánlom mindenkinek!
Viktor - 2022. március 25., péntek 06:42

"Jardinete baràti vacsi"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon előzékeny pincérek voltak. Még a betévedt dongót is levadászták nekem. Jó hangulatban s rugalmasan kezeltek minket mint nagyobb asztaltársaságot.
Zsembery Orsi - 2022. március 24., csütörtök 08:46

"Elégedettség"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
8 fős baráti társasággal mentünk, maximálisan elégedettek voltunk a pincérünk vidámságával, kiszolgálásával, a rugalmassággal, ahogy hozzásegítettek bennünket egy kellemes estéhez!
Borza Ágnes - 2022. március 24., csütörtök 08:17

"hangulat"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus hely, kellemes zongoraszó, bőséges, hatalmas adagok, finom, változatos ételek. A pincérek olyan kedvesek és figyelmesek voltak, mint amilyet talán eddig még nem is tapasztaltunk sehol! Biztos, hogy visszatérünk! :)
Nagy Virág - 2022. március 24., csütörtök 07:42

"Budapest "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jó volt minden
Kassay Márta - 2022. március 23., szerda 11:37

"Családdal voltunk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Férjemmel, sógorommal és a két fiammal volt szerencsénk ebben a nagyszerű étteremben vacsorázni az Étteremhét keretén belül. Hangulatos belső, esztétikusan megterített asztalok vártak minket. A fogadtatás és kiszolgálás kedves, udvarias volt, az ételek remekül, ízletesen elkészítve, gyönyörűen tálalva. Több fajta fogást rendeltünk, meg is kóstoltuk egymás ételét és biztosan mondhatom, hogy egyikben sem találtunk kifogást. Bátran ajánlom az éttermet mindenkinek, nem csak ez Étterem héten! Köszönjük az élményt!
Tompa Mária - 2022. március 23., szerda 08:31

"kiváló étterem a Jardinette"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló étterem. Udvarias kiszolgálás. Finom ételek, fine-dining tálalás. Jövünk legközelebb is
Anett & Attila - 2022. március 22., kedd 12:50

"Jól éreztük magunkat"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kedves és figyelmes kiszolgálásban volt részünk, az ételek finomak voltak. Nekünk külön tetszett, hogy az egyes fogások között volt némi szünet és nem volt futószallag jellege. A túrógombóc kedvenc lett! :)
K. Kitti - 2022. március 22., kedd 12:21

"Mp"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kissé csúszott a ki szolgálás, de rendkívül kedvesek voltak. Az ételek is nagyom finomak voltak.
M P - 2022. március 21., hétfő 13:45

""

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Csodálatos este volt ez számunkra. A kiszolgálás pazar, az ételek tökéletesek. A hely hangulata adja az alapot.
Mária Mária - 2022. március 21., hétfő 08:05

"Családi vacsora"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Érkezéskor élő zene mellett kísértek az asztalunkhoz. A hangulat kellemes volt, bár a plafonon lógó különféle növényeket nem értettük miért vannak ott, az étterem látványán erősen rontottak. Az élő zene jó lett volna ha tovább tart, kb 15 percet tudtuk hallgatni. A felszolgálók kedvesek, még egy ajandék pohár bort is kaptunk. Az ételekre sajnos nagyon sokat kellett várni (kb fél órát), illetve arra is, hogy valaki felvegye a rendelésünket. Az ételek minősége/íze jó volt, bár némelyik étel el lett sózva. Összességében ajánlani tudom ezt az éttermet.
Le Tuan - 2022. március 21., hétfő 00:55

"remek konyha, príma kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A belépéstől a távozásig nagyon jól éreztük magunkat, látszott, hogy figyelnek a vendégre, a felszolgálás ritmusa is megfelelő volt, igazi vacsorahangulat, kellemes zene, jó konyha, különlegességek
sas ágnes - 2022. március 20., vasárnap 14:54

"Finom ételek, lassú kiszolgálás"

3,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Nagyon kellemes hangulatú hely, kedves személyzettel. A kiszolgálás viszont nagyon lassú: kihozták az italainkat, utána viszont legalább húsz percig vártunk a rendelésfelvételre. Felvették a rendelést és nagyjából ennyit vártunk az előételre / levesre. Az este kellemesen telt egyébként, de ez nagyon bezavart: úgy éreztük magunkat, mintha egyáltalán nem számítanánk, el volt rólunk feledkezve, mellettünk-mögöttünk közben váltották egymást az asztaloknál a vendégek. Összességében körülbelül egy órával tovább tartott az étkezés. Az ételek rendben voltak, ez alatt nem a beleköthetetlenséget értem, mert a levesem lehetett volna kicsit melegebb de főleg sűrűbb, elméletileg marha volt, de hús nem volt benne, zöldség és tészta is csak mutatóban. Ízre nem volt rossz bár pár nappal előtte a Parlamentnél Wolf Andrásnál ezerszer jobbat ettem. Ugyanez vonatkozik a húgom rántott húsára is. Különben a csicseriborsós lencseragú meglepően magyaros ízvilága finom volt. Viszont. Évek óta játunk étteremhetekre és még sosem fordult elő, hogy valami nem lett volna. Kénytelen voltam gluténmentes desszertet enni, amit nem szeretek, főleg mert nem vagyok cöliákiás, nem kell diétáznom. Ennek ellenére meglepően finom volt a csokitorta, ami inkább brownie volt. Összességében: nem tartom túl valószínűnek, hogy visszatérünk, pedig állítólag finom a reggelijük is. Nem szeretnénk az egész napot rááldozni, bármilyen kellemes is a hely...
Péter Judit - 2022. március 20., vasárnap 14:43

"-"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Sajnos csukott kerti ajtónál, nagyon meleg van az üvegtető miatt. Legközelebb, az ugyan egy kicsit sötétebb, de komfortosabb belső teret választjuk!
Császi Zsolt - 2022. március 20., vasárnap 13:54

"Szuper hely "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper hely szuper ételekkel
Koncsar Tamas - 2022. március 20., vasárnap 12:00

"Szuper 😊"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Hangulatos étterem! 😊
Jónás Szilvia - 2022. március 20., vasárnap 09:25

"Magas színvonal"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az ételek és ráadásul az adagok mérete is meglepően sok volt. Kedves kiszolgálás, csak jó benyomásunk volt.
Piróth Gergely - 2022. március 20., vasárnap 09:11

"Minőségi ételek, kiváló kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A pincéreknek külön dicséret jár, folyamatosan lesték a kéréseink. A menü nagyon jól volt összeválogatva, mindent megkóstoltunk volna, nem tudtunk melléfogni. Megfelelő ütemben hozták az ételeket, volt időnk szusszanni két étkezés között. Mindenkinek ajánlom!
Juhászné Réka - 2022. március 20., vasárnap 07:17

"Elégedettség"

2,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Az étterem nagyon hangulatos, de ha étteremhét van és 6 órakkor már a menüben leírt desszerteket nem lehet választani mert elfogytak, ez probléma. Gyereknek magyarázd meg nincs túrógomboc mert elfogyott vagy almás pite. Az üdítőt összetévesztették, desszertnél sem sikerült kihozni amit kértünk.
Szántó Erika - 2022. március 20., vasárnap 07:16

"Szombati ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A felszolgálók nagyon figyelmesek és segítőkészek voltak. Az ételek első osztályúak voltak. Remekül éreztük magunkat, másoknak is szívből ajánlom az éttermet.
Reich Krisztina - 2022. március 20., vasárnap 06:53

"Mariann"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnő ételek, hangulatos étterem.
Zapletál-Dikó Mariann - 2022. március 20., vasárnap 06:28

"K. Szilvi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos hely, a pincérek lelkesek, az ételek nagyon finomak, csak ajánlani tudom!!!
Kapcsos Szilvia - 2022. március 19., szombat 17:42

"vacsora barátokkal"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodás volt minden, jópofa az "üvegházban" vacsorázni. A felszolgálónk rendkívül kedves volt, még mikor a fizetéskor kértük, hogy szedje 3 felé a számlánkat:) Mindannyiunk étele nagyon finom volt, Ráérősen kaptuk a fogásokat, aminek én külön örülök. Szuper esténk volt.
Adri - 2022. március 19., szombat 09:48

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, jó hangulat, kellemes zene és finom ételek.
Bardossy Adrienn - 2022. március 19., szombat 09:35