Small 1567a07e fbd1 425d b53f 5ea4d3d7a38d

Képek az étteremről

Szilveszter - December 31-én 19:00 órától. 44 900 HUF Érvényes: 2018. december 31. - 2018. december 31.

SZILVESZTER - Köszöntő itallal, korlátlan büfévacsorával, éjféli kínálattal és sztár fellépőkkel várjuk Vendégeinket!

Búcsúztassa az Óévet és köszöntse a Gellért második 100 évét velünk!
2018 Szilvesztere minden eddiginél különlegesebb este lesz, amikor Vendégeinkkel nem csak az Újévet, de ikonikus szállodánk új évszázadát is köszöntjük az ország legnagyobb házibuliján!
Ezen a „különös szilveszteren” nagyszerű sztárokkal és parádés műsorral készülünk a kulináris meglepetéseket nyújtó vacsora mellett.
A centenáriumi Óév búcsúztatón íz- és időutazásra indulunk a Gellértben, ahol még az asztalok is táncra perdülnek Keresztes Ildikó, a Bon-Bon, Charlie, Zoltán Erika és DJ Smash zenéjére, és mindenki kedvére fergeteges jókedvben zajlanak majd a programok.
Este kilenc órától mega házibuliba csöppenünk, és sztárfellépőink legnagyobb slágereire énekelhetünk, táncolhatunk, bulizhatunk hajnalig.

Program
- 18:30 órától érkezés a szállodába
- Üdvözlő koktél Lajsz András koktélkirály és csapata kínálásával
- 19 órától szilveszteri vacsora, Müncz Gábor, a szálloda mesterszakácsának ajánlásával
- Éjfélkor közös visszaszámlálás és pezsgős koccintás
- Tombola, értékes nyereményekkel
- Újévi büfé, hagyományos ételekkel
- Fergeteges házibuli hajnali 3 óráig

Lobby színpad – mega házibuli 21:00-től 03:00-ig
- 21:00–22:00 DJ Smash
- 22:00–22:30 Keresztes Ildikó
- 22:40–23:10 Bon-Bon
- 23:15–23:55 Charlie
- 00:00–00:15 B.Ú.É.K 2019!
- 00:15–00:45 Zoltán Erika
- 00:45–03:00 DJ Smash

Ünnepi vacsora
- üdvözlő koktél Lajsz András koktélkirály és csapata kínálásával
- korlátlan ételfogyasztás a gazdagon terített büféasztalról
- korlátlan italfogyasztás (bor, sör, alkoholmentes italok, kávé, tea)
- koccintás Törley pezsgővel
- újévi ételek éjfél után

Ünnepi vacsora
Salátabár
- Friss és kevert saláták öntetekkel, dippekkel
Hideg előételek
- Marinált zöldségfalatok kéksajttal és édes chili mártogatókkal, chips-szel
- Füstölt lazac cannelloni, makréla és füstölt pisztrángfalatok kapros uborkával, édesköménnyel, zöld almával
- Jércemell málnás kápia lekvárral, galambbegy salátával
- Rózsaborsos szűzpecsenye majonézes céklával, sakura salátával
- Fűszeres malaccsászár gyömbéres hagymasalátával, tormamorzsával
- Magyar és kézműves sajtok aszalt gyümölcsökkel, dióval
Levesek
- Édesburgonya krémleves tökmagos ropogóssal
- Marhahúsleves zöldségekkel, borjúhússal töltött raviolival
Főételek
- Grillezett sajtok gesztenyemézes-balzsamos céklával
- Tengeri halfilé citromborssal sütve, zöldborsókrémmel, karottával
- Csirkemell sütőtökös, színes gyökérzöldségekkel, kakukkfüves vajmártással
- Bőrös süldő karaj, hagymás tört burgonyával, sült almával
- Marha stefánia, erdei gombákkal, forralt bor mártásban, burgonyakrokettel
- Vaddisznó karaj erdei gyümölcs raguval, gesztenyével, finomfüves gnocchi-val
- Grillezett zöldségek vajban sült salátákkal, illatos füvekkel
- Olívás, paradicsomos penne parmezánnal
Desszertek
- Bóléban érlelt gyümölcsök amaretto-habbal, fahéjforgácsokkal
- Madártej karamellhabbal, csokoládéval
- Gesztenye trió amarénás meggyel
- Desszert válogatás a Gellért Eszpresszóból: sütemények, torták, édes falatok, pohárkrémek
- Glutén,- és laktózmentes sütemények
- Édes-sós falatkák

Éjfél utáni menü
- Korhelyleves csülökkel és kolbászgombócokkal
- Lencsefőzelék füstölt tarjával
- Sörben sült malacpecsenye tepsis burgonyával és aszalt szilvás káposztával
- Koktélvirsli és mini debreceni házi mustárral, tormával

Ár: 44.900 Ft/fő + 10% felszolgálási díj

Jegyvásárlásért kérjük, kattintson IDE!

Gellért Söröző & Brasserie

Gellért Söröző & Brasserie
Szent Gellért tér 2. , 1114 Budapest

Budapest XI. kerületében, a Gellért Söröző & Brasserie megújult gasztronómiával várja Vendégeit a patinás Danubius Hotel Gellért földszintjén.

Egy söröző, ami nem akar több lenni, de az, nagyon.
Budapest legrégibb sörözője 2015-ben olyan megújult belső terekkel nyitja meg kapuit, ami eddigi történetének új fejezetét jelenti. A legújabb trendeket követő enteriőr pedig keretbe foglalja a konyha új filozófiáját, a korántsem szokványos alapanyagokból készült és a 22 féle kézműves sör illő ételeket.
A magyar vendégeknek kaput nyitó Gellért Söröző éttermének séfje, a fiatal és kreatív Frideczky András, több olyan neves étterem­ben dolgozott már,
mint a Cyrano, az U26 és a Baldasti’s a Csillagánizs Főzőiskolában pedig Segal Viktor és Várvizi Péter mellett volt oktató.
A séf szerint fontos, hogy egyénisége legyen az ételnek őszinte, kevés, de meghatározó fűszerezéssel, amit máshol nem készítenek el.
A nyersanyagok önmagukért beszélnek. A szezononként változó A’la carte étlapon túl a menü ajánlat és a heti menü nem a naptárhoz, hanem a természethez igazodik.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Gellért Söröző & Brasserie – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(562 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.4

"kellemes hely egy gyönyörű épületben"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
nagyon szép hely, finom ételek, profi kiszolgálás
dr Horváth Anikó - 2018. október 16., kedd 18:02

"Nem előszőr, és remélem nem is utoljára"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak a menü változott. A figyelmes és kedves kiszolgálás az ételek minőségével van egy kategóriában. Köszönjük!
Szabó György - 2018. október 15., hétfő 19:56

""

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nem volt rossz, de kifejezetten jó sem. A pincérek kedvesek voltak. A húsos ételek izletesek voltak, de nagyon kis adagok. A fehércsokis desszert nagyon nem izlett, vajas lagzis torta krém volt, és kicsit sem mousse.
Klára - 2018. október 15., hétfő 17:57

"Korrekt"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az ételek nem voltak innovatívak, szerzői konyháról nem beszélhetünk, de jól voltak elkészítve, ár-érték arányuk kifejezetten jó volt. A sörpárosítás is rendben volt.
TÓDOR - 2018. október 15., hétfő 17:51

"Jó volt,de volt már jobb is"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Minden étteremhét alkalmával betérünk egy ebédre,így volt ez vasárnap is,de most kissé csalódva távoztunk,különösen a hét folyamán megismert éttermi menük után.A tavalyi sörsor klasszisokkal nívósabb volt az ideinél,különösen a meggysört illetően,bár a mákos,fehér csoki mousse-hoz illett.Igaz,a mousse helyett inkább tejszínkrém szerűségnek nevezném ezt a desszertet. Visszafelé haladva,a marhapofát ilyen formában még nem ettük,száraz volt,és sziszifuszi munka után lehetett csak lenyelhetővé tenni.Mennyisége a hatalmas bucihoz képest aránytalanul kevés volt.Nem ilyenre számítottunk.Ebben a húsfajtában sokkal több lehetőség lenne.A vaddisznósült húsminősége rendben volt,ám a kreativitás hiányzott az összeállításból. Burgonyapüréhez a pogácsa érthetetlen ,és a szósz rettentő kevés mindehhez.A fűszerezés teljesen hiányzott.Összességében minden eddigi alkalommal sokkal nívósabb ételsort kaptunk....különösen,ha ár-érték arányban nézzük.Szerencsére ráértünk,így nem okozott gondot,hogy mindezt több,mint 2 óra alatt sikerült abszolválni.A személyzet változatlanul hozta nívóját,köszönjük.
Burda Melinda - 2018. október 15., hétfő 13:23

"Ebéd"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az ételek rendben voltak, bár a rozé vaddisznó gerinc (szüz?) elég jó fogakat igényelt. A helynek nincs különösebb hangulata, a ma "kötelező" bisztrós elemekből lapátolták össze. Egy 100 éves szállodába más illene. A kiszolgáláson érződött, hogy melyik teremben vannak az éttermi hét vendégei.
Szepesfalvy Gábor - 2018. október 15., hétfő 10:58