Manna Lounge & Étterem - Budapest

Small 4ff01b48 4bcb 4ce7 91d8 810cb8b5dbe4

Make a Online Reservation

About Rest Manna Lounge & Étterem

Manna Lounge & Étterem
Palota út 17. , 1013 Budapest

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna Lounge & Étterem.

​Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal.
A Manna étterem egyedi elhelyezkedése különleges vonzerő mind a magyar, mind a
külföldi vendégek számára. Az Alagút tetejéről pazar kilátás tárul a látogatók elé, akik e csodás panorámát a téli időszakban is zavartalanul élvezhetik. A fűthető átlátszó falú sátor a hideg napokon is gondoskodik a terasz kihasználhatóságáról.
A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak.
A Manna étterem különleges és emlékezetes helyszíne lehet céges partyknak, esküvőknek, sajtótájékoztatóknak vagy akár divatbemutatóknak is.
Az étterem adottságai (elhelyezkedése, befogadóképessége) lehetővé teszik, hogy a megrendelő egyedi igényei szerint alakítsuk át, illetve rendezzük be a teret.
A Mannában ezen felül minden rendelkezésre áll, amely egy rendezvény sikeréhez kell: a tökéletes helyszín fedett illetve nyitott vendégtérrel, az igényes berendezés, a hangtechnikai eszközök, az infrastruktúra és a személyzet, maximálisan igazodva partnereink egyedi elképzeléseihez.
Cégünk szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek a catering szolgáltatások területén.
Napról-napra, minden alkalommal kiemelkedőt alkotnak a tematikus ételsorok elkészítésében, a látványkonyhai elemek koreografálásában és a gasztronómia stílusos, minőségi megjelenítésében is, felejthetetlen élménnyé varázsolva ezáltal ügyfeleink rendezvényeit.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Manna Lounge & Étterem – Budapest

Lees meer

Click to see opening-times and more

Értékelések és vélemények


4,5

(2258 Recensies)


Konyha

9.0

Kiszolgálás

9.2

Hangulat

9.1

"Finom ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak. A kiszolgálás gyors volt, néha kicsit kapkodó, de ettől eltekintve rendben volt. A házi fűszeres vaj és a mini bagett, valamint a kedvezmény kártyák nagyon jó ajándékok voltak. Figyelmes étterem, még visszatérünk.
-

"szuper"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
füstölt vörös tonhal előétel volt a legjobb
-

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindenki nagyon udvarias és kedves volt, az étel pedig nagyon ízletes!
-

"Nálam régóta a Manna a No. 1 az Étterem Héten "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem véletlen, hogy a közönség az Étterem Héten a Mannát mindig az élre "repíti". Nálam is ők a No. 1. Mert remek hangulata van a helynek. Eddig nem volt nyoma, hogy a rajongójuk vagyok, de a létező legjobb helyet kaptuk. (Eddig mindig volt kérésem, amit teljesítettek, de az eredmény a mostaninál kevésbé jó hely lett!) Fiatalos, lendületes, mediterrán jellegű az étterem hangulata. Aki a vörös tonhalat kitalálta, annak imába kellene foglalni a nevét! És annak is, aki ezt a Mannában felszolgálja! Nagyon-nagyon finom volt. Az erős kezdés után ugyanilyen maradt a folytatás. Igazságtalan kiemelni egy ételt. de a a vörös márna filé is isteni volt. Ennél előre figyelmeztettek, hogy kicsi lesz az adag.Ilyent még sehol nem éltem meg! A kiszolgálásnál a nagyvonalúság nálam ötöst ér!
-
Találatok töltése folyamatban...

Restaurants in proximity of Manna Lounge & Restaurant

M10 ÉTTEREM ÉS KÁVÉZÓ

1016 Budapest, Mészáros utca 10.
456 méter

"Modern konyha - magyaros ízvilág."

(12)

foglalás

PORTA PAULANER

1011 Budapest, Fő utca 20.
502 méter

"Mindent megtalál nálunk, ami egy magyaros éttermet fémjelez!"

(9)

foglalás

PAVILLON DE PARIS

1011 Budapest, Fő utca 20.
502 méter

"Egy cseppnyi hangulat Budapest szívében."

(23)

foglalás

ICON ÉTTEREM - HILTON BUDAPEST

1014 Budapest, Hess András tér 1-3.
594 méter

""The flavours of view""

(12)

foglalás

VÁR: A SPEIZ ÉTTEREM

1014 Budapest, Hess András tér 6.
612 méter

""Jobb, mint otthon""

(45)

foglalás