Manna Lounge & Étterem - Budapest

Palota út 17., 1013 Budapest Telefonszám →

Manna Lounge & Étterem

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna lounge & étterem.

​Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal.
A Manna étterem egyedi elhelyezkedése különleges vonzerő mind a magyar, mind a
külföldi vendégek számára. Az Alagút tetejéről pazar kilátás tárul a látogatók elé, akik e csodás panorámát a téli időszakban is zavartalanul élvezhetik. A fűthető átlátszó falú sátor a hideg napokon is gondoskodik a terasz kihasználhatóságáról.
A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak.
A Manna étterem különleges és emlékezetes helyszíne lehet céges partyknak, esküvőknek, sajtótájékoztatóknak vagy akár divatbemutatóknak is. Az étterem adottságai (elhelyezkedése, befogadóképessége) lehetővé teszik, hogy a megrendelő egyedi igényei szerint alakítsuk át, illetve rendezzük be a teret.
A Mannában ezen felül minden rendelkezésre áll, amely egy rendezvény sikeréhez kell: a tökéletes helyszín fedett illetve nyitott vendégtérrel, az igényes berendezés, a hangtechnikai eszközök, az infrastruktúra és a személyzet, maximálisan igazodva partnereink egyedi elképzeléseihez.
Cégünk szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek a cateringszolgáltatások területén.
Napról-napra, minden alkalommal kiemelkedőt alkotnak a tematikus ételsorok elkészítésében, a látványkonyhai elemek koreografálásában és a gasztronómia stílusos, minőségi megjelenítésében is, felejthetetlen élménnyé varázsolva ezáltal ügyfeleink rendezvényeit.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Manna Lounge & Étterem – Budapest


1442 értékelés
Írjon egy értékelést → Az összes (1442) értékelés megtekintése →
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
633 látogató ajánlja ezt az éttermet
"Szülinapi ebéd"
vasárnap 14 június 2015

A Manna Lounge 10 éves szülinapja alkalmával foglaltunk asztalt, hogy lányunk szülinapját megünnepeljük.
A kiszolgálás nagyon kedves és figyelmes volt.
Az ételek elkészítése és felszolgálása kifogástalan volt.Az előételek finomak voltak,ügyesen ,szépen felkínálva.
A levesek nagyon ízletesek voltak,a húsok omlósak,csodásan elkészítve és tálalva.
Minden elismerésünk az étterem dolgozóinak!
Remek hangulatban nagyon jól éreztük magunkat.

Bornemissza Andrea
Ajánlott!
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
"Trendi konyha, idejét múlt milliő"
hétfő 08 június 2015

Összességében: a 10. születésnapi ajánlat ár-érték arányban kiváló volt.

Minden fogás megfelelt az elvárt minőségnek, a mennyiség ugyanakkor kellemes meglepetéssel szolgált: nem azok a nevetséges, mikroszkopikus adagok, amikhez hasonló árfekvésű helyeken hozzászoktunk. A teraszon üldögélni kellemes volt a tavaszi napsütésben, még az Alagút háttérzaja is csak az elviselhetőség határain belül zavart. Bár ebédre mentünk, és talán a hely inkább vacsorázó jellegű, komolyabb zavaró tényezőként csak a vendégek teljes hiányát lehetne megemlíteni. Rajtunk kívül egyetlen pár ült a teraszon, bent senki.

Csalódást egyedül az étterem / terasz kissé lepukkant, kopottas jellege okozott. Ennél elegánsabb belső megjelenésre számítottam. A berendezés 10 évesnél idősebbnek tűnik. Retrónak is mondhatnám, de nem a mai, divatos retró, hanem valódi, távoli emlékeket idéző, felújításra megérett elhasználtság.

Ludwig Zsuzsánna
Ajánlott!
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
""
hétfő 01 június 2015

Az ételek kitűnőek!
A személyzet kedves!
A kiszolgálás remek!

Horvath Marta
Ajánlott!
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
""
hétfő 01 június 2015

Az étterem 10 éves ajánlatát próbáltuk ki, szerintem drága volt a 4900Ft-os menüár a nyújtott szolgáltatásért ...

Kamarás Csilla
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
""
hétfő 01 június 2015

Megérkezésünkkor kb 10 percig felénk sem nézett a pincér. A szűkített étlapon egy vegetáriánus étel volt feltüntetve ami nem volt, a két féle desszertből az egyik szintén nem volt. Régóta szerettem volna kipróbálni az éttermet de sajnos csalódtam.

Szilvia
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
""
hétfő 01 június 2015

Nagyszerű menüsor, nagyon jó borválogatással. Hibátlan!

Maller Győző
Ajánlott!
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
"10. születésnapi menü"
hétfő 01 június 2015

Kellemes élmény volt, kedves kiszolgálással és nagyon finom ételekkel. Az ízek pompásak voltak és a mennyiséggel sem spóroltak.

Szabó Réka
Ajánlott!
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
"Senki sem tökéletes"
hétfő 01 június 2015

Egy fantasztikusan finom vacsorát költöttünk el a Manna Étteremben! Apró malőr, hogy az ételekhez társított borokat az előételhez még kihozták, majd a főételhez csak az egyiket, a desszerthez pedig csak utána, ezt a fiaskót egy később felhasználható kuponnal kárpótolták. Ezt a malőrt leszámítva ajánlani tudom az éttermet. (lehet, hogy mindez egy, az étterem számára fontosnak tűnő asztaltársaságnak volt köszönhető)

Kovács Ferenc
Ajánlott!
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
"Csalódás"
vasárnap 31 május 2015

Izgatottan vártuk a születésnapi akciót a Mannában, hiszen az étterem héten 2. helyezést értek el és az itteni vélemények is pozitívak voltak. Hát sajnos csalódnunk kellett. A bejáratnál senkisem várt minket, az akciós bormenüről rendes tájékoztatást nem kaptunk. Gondoltuk ezután már minden rendben lesz...Hát nem. A választott ételek közül kettő is már kifogyott, ami egy meghirdetett akciós menü esetén számomra elfogadhatatlan. A leves tálalása után perceket kellett várni, hogy odafigyeljenek a szólításunkra és kapjunk végre kanalat is. A leveshez felszolgált lángos szottyos volt, nem friss, ropogós. A főétel úgy nézett ki, mint egy menzakaja, a hús mócsingos volt, a rizottó nem főtt meg, vizes volt és íztelen. A desszertet már 10perccel felszolgálás előtt kitálalták és páromnak nem is a rendelt desszertet adták ki (később korrigálták a hibát). A kiszolgálás rideg volt, a konyhát bezárták Mielőtt végeztünk volna és mikor a vendégkönyvet kértük, azt nem kaptuk meg. Hatalmas csalódás volt az este, legalább a borok jók voltak...

Bérdi Petra
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
"Vacsora barátokkal "
szombat 30 május 2015

Tökéletes!
Ahogy általában.

Kerti Evelin
Ajánlott!
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
Írjon egy értékelést → Az összes (1442) értékelés megtekintése →
(hirdetés)
Banner02