DiningCity - Always the place to be in Magyarország

Az online étteremajánló!

Manna Lounge & Étterem - Budapest

Értékelések átlaga

4,5

(1442)


Információk - Manna Lounge & Étterem

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna lounge & étterem.

​Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal.
A Manna étterem egyedi elhelyezkedése különleges vonzerő mind a magyar, mind a
külföldi vendégek számára. Az Alagút tetejéről pazar kilátás tárul a látogatók elé, akik e csodás panorámát a téli időszakban is zavartalanul élvezhetik. A fűthető átlátszó falú sátor a hideg napokon is gondoskodik a terasz kihasználhatóságáról.
A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak.
A Manna étterem különleges és emlékezetes helyszíne lehet céges partyknak, esküvőknek, sajtótájékoztatóknak vagy akár divatbemutatóknak is. Az étterem adottságai (elhelyezkedése, befogadóképessége) lehetővé teszik, hogy a megrendelő egyedi igényei szerint alakítsuk át, illetve rendezzük be a teret.
A Mannában ezen felül minden rendelkezésre áll, amely egy rendezvény sikeréhez kell: a tökéletes helyszín fedett illetve nyitott vendégtérrel, az igényes berendezés, a hangtechnikai eszközök, az infrastruktúra és a személyzet, maximálisan igazodva partnereink egyedi elképzeléseihez.
Cégünk szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek a cateringszolgáltatások területén.
Napról-napra, minden alkalommal kiemelkedőt alkotnak a tematikus ételsorok elkészítésében, a látványkonyhai elemek koreografálásában és a gasztronómia stílusos, minőségi megjelenítésében is, felejthetetlen élménnyé varázsolva ezáltal ügyfeleink rendezvényeit.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Manna Lounge & Étterem – Budapest

Értékelések és vélemények


Írjon egy értékelést

"Köszönet"

5 Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes kiszolgálás,isteni ételek,hangulatos étterem.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Gacsó-Kovács Anna - szerda 22 július 2015

"Szülinapi ebéd"

5 Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Manna Lounge 10 éves szülinapja alkalmával foglaltunk asztalt, hogy lányunk szülinapját megünnepeljük. A kiszolgálás nagyon kedves és figyelmes volt. Az ételek elkészítése és felszolgálása kifogástalan volt.Az előételek finomak voltak,ügyesen ,szépen felkínálva. A levesek nagyon ízletesek voltak,a húsok omlósak,csodásan elkészítve és tálalva. Minden elismerésünk az étterem dolgozóinak! Remek hangulatban nagyon jól éreztük magunkat.
Bornemissza Andrea - vasárnap 14 június 2015

"Trendi konyha, idejét múlt milliő"

4 Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Összességében: a 10. születésnapi ajánlat ár-érték arányban kiváló volt. Minden fogás megfelelt az elvárt minőségnek, a mennyiség ugyanakkor kellemes meglepetéssel szolgált: nem azok a nevetséges, mikroszkopikus adagok, amikhez hasonló árfekvésű helyeken hozzászoktunk. A teraszon üldögélni kellemes volt a tavaszi napsütésben, még az Alagút háttérzaja is csak az elviselhetőség határain belül zavart. Bár ebédre mentünk, és talán a hely inkább vacsorázó jellegű, komolyabb zavaró tényezőként csak a vendégek teljes hiányát lehetne megemlíteni. Rajtunk kívül egyetlen pár ült a teraszon, bent senki. Csalódást egyedül az étterem / terasz kissé lepukkant, kopottas jellege okozott. Ennél elegánsabb belső megjelenésre számítottam. A berendezés 10 évesnél idősebbnek tűnik. Retrónak is mondhatnám, de nem a mai, divatos retró, hanem valódi, távoli emlékeket idéző, felújításra megérett elhasználtság.
Ludwig Zsuzsánna - hétfő 08 június 2015

""

5 Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek kitűnőek! A személyzet kedves! A kiszolgálás remek!
Horvath Marta - hétfő 01 június 2015

""

5 Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem 10 éves ajánlatát próbáltuk ki, szerintem drága volt a 4900Ft-os menüár a nyújtott szolgáltatásért ...
Kamarás Csilla - hétfő 01 június 2015

""

2,7 Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Megérkezésünkkor kb 10 percig felénk sem nézett a pincér. A szűkített étlapon egy vegetáriánus étel volt feltüntetve ami nem volt, a két féle desszertből az egyik szintén nem volt. Régóta szerettem volna kipróbálni az éttermet de sajnos csalódtam.
Szilvia - hétfő 01 június 2015

""

5 Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű menüsor, nagyon jó borválogatással. Hibátlan!
Maller Győző - hétfő 01 június 2015

"10. születésnapi menü"

4 Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Kellemes élmény volt, kedves kiszolgálással és nagyon finom ételekkel. Az ízek pompásak voltak és a mennyiséggel sem spóroltak.
Szabó Réka - hétfő 01 június 2015

"Senki sem tökéletes"

4,5 Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Egy fantasztikusan finom vacsorát költöttünk el a Manna Étteremben! Apró malőr, hogy az ételekhez társított borokat az előételhez még kihozták, majd a főételhez csak az egyiket, a desszerthez pedig csak utána, ezt a fiaskót egy később felhasználható kuponnal kárpótolták. Ezt a malőrt leszámítva ajánlani tudom az éttermet. (lehet, hogy mindez egy, az étterem számára fontosnak tűnő asztaltársaságnak volt köszönhető)
Kovács Ferenc - hétfő 01 június 2015

"Csalódás"

1,5 Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
Izgatottan vártuk a születésnapi akciót a Mannában, hiszen az étterem héten 2. helyezést értek el és az itteni vélemények is pozitívak voltak. Hát sajnos csalódnunk kellett. A bejáratnál senkisem várt minket, az akciós bormenüről rendes tájékoztatást nem kaptunk. Gondoltuk ezután már minden rendben lesz...Hát nem. A választott ételek közül kettő is már kifogyott, ami egy meghirdetett akciós menü esetén számomra elfogadhatatlan. A leves tálalása után perceket kellett várni, hogy odafigyeljenek a szólításunkra és kapjunk végre kanalat is. A leveshez felszolgált lángos szottyos volt, nem friss, ropogós. A főétel úgy nézett ki, mint egy menzakaja, a hús mócsingos volt, a rizottó nem főtt meg, vizes volt és íztelen. A desszertet már 10perccel felszolgálás előtt kitálalták és páromnak nem is a rendelt desszertet adták ki (később korrigálták a hibát). A kiszolgálás rideg volt, a konyhát bezárták Mielőtt végeztünk volna és mikor a vendégkönyvet kértük, azt nem kaptuk meg. Hatalmas csalódás volt az este, legalább a borok jók voltak...
Bérdi Petra - vasárnap 31 május 2015

"Vacsora barátokkal "

5 Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes! Ahogy általában.
Kerti Evelin - szombat 30 május 2015

"Értékelés"

5 Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hibátlan!!!!
Selmecy Tadeus - péntek 29 május 2015

"4 fogásos sem fogott ki a Mannán! :-)"

5 Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jót vacsoráztunk ismét, minden kifogástalan volt. Köszönjük!
Tari József - csütörtök 28 május 2015

"Nekem nem volt százas, Neki az volt."

4,3 Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Neki: isteni volt, Nekem: nem éreztem a "mannás ízrobbanást". Nincs csalódás, megyünk máskor is! Köszönjük! Nyitray István
NYITRAY STVÁN - csütörtök 28 május 2015

""

5 Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismételten nagyon színvonalas vacsorában volt részem. Az ételek nagyon jók a tálalás étvágygerjesztő, legutóbbi alkalomkor a látványkonyhát nem volt szerencsém megfigyelni, most azonban igen és az is nagyon tetszett. Jó látni, hogy ki és hogyan főz! Még jövök :)
Vállai Krisztián - csütörtök 28 május 2015

""

2,7 Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
A felszolgálónak érehetően rossz napja volt, udvariatlan viselkedéséből kiindulva. 3 féle főételt ettünk, mindegyik kifogásolható volt. Mikor kijöttünk, eldöntöttük, hogy ide nem jövünk a közeljövőben.
Korbai Györgyi - csütörtök 28 május 2015

""

5 Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom, jol megkomponalt etelek. Udvarias kiszolgalas.
Sali Attila - szerda 27 május 2015

""

3,7 Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Nagyon szép hely, jó, és bőséges konyhával! Bár az ital (bor, üdítő) árak elég magasak. Ajánlani tudom mindenkinek!
Szabó Ákos - szerda 27 május 2015

"Good food, strange location"

4 Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
When we were at Maana, we had the ten year jubilee menu, four courses with accompanying wines. The food was good, unpretentious (which is a virtue, in my eyes) and well prepared: a simple, well made salad dressing (and no sugar! Not that I belong to the anti sugar brigade, but salad dressing without sugar is rather rare in Budapest), a rather authentic minestrone and a leg of duck with tender meat and a crispy skin, and nice, flavourful beans (it was called bean risotto, but reminded me of Hungarian-Jewish solet) to accompany the duck. The special menu was certainly worth its money and the wine menu was fine too. Service was nice and attentive, and despite us ordering the special menu, not hurried. It has to be said, the place was far from full, and everybody else seemed to have the jubilee menu too. Despite that, I would not return there very soon, and the location of the restaurant main reason. It is true, that location is one of its kind, but such is not always a recommendation. In this case, the fact that the restaurant is directly above the entrance of the tunnel makes the terrace a very noisy (and I suspect not too healthy) place to sit. Yesterday, the weather was cool, we were sitting inside, which was really fine. So on a cool day, Manna is a fine place to go for some very nice food. But I would not recommend going there on a hot summer day.
Hellinga Runa - szerda 27 május 2015

"Duplaszületésnap"

4,7 Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Május 26-án a születésnapi menü keretében voltunk az étteremben.Jó volt a hangulat, az ételek finomak, az adagok elegendőek voltak. Jól éreztük magunkat.
Szabó Emese - szerda 27 május 2015

Találatok töltése folyamatban...

Program

Kapcsolat

Manna Lounge & Étterem
Palota út 17.
1013 Budapest
Telefonszám: +36 20 999 9188
www.mannalounge.com

Go to Google Maps

Információk

Konyhatípusok Francia
Olasz
Mediterrán
Hal / Tenger gyümölcsei
Steak
Vegetáriánus ételek
Grill ételek
Magyar
Kávézó-étterem
Nemzetközi
Helyszín Budapest - Várnegyed és környéke
Árkategória (3fogás) 6000-10000 HUF
Extrák Csoportok fogadása
Divatos / Trendi
Gyermekbarát
Romantikus
Terasz
Különterem
Üzleti
Ingyenes parkolás
Panorámás kilátás
Kutyabarát
Wi-Fi kapcsolat
Dohányzási lehetőség
Csoportok fogadása 160 főig

Fizetési lehetőségek

  • HUN A Amex
  • HUN A Maestro
  • HUN A Mastercard
  • HUN A Visa

Nyitva tartás

Nap REGGELI Ebéd Vacsora
Hétfő zárva 12:00 - 16:30 17:00 - 23:30
Kedd zárva 12:00 - 16:30 17:00 - 23:30
Szerda zárva 12:00 - 16:30 17:00 - 23:30
Csütörtök zárva 12:00 - 16:30 17:00 - 23:30
Péntek zárva 12:00 - 16:30 17:00 - 23:30
Szombat zárva 12:00 - 16:30 17:00 - 23:30
Vasárnap zárva 12:00 - 16:30 17:00 - 23:30