Manna Lounge & Étterem - Budapest

Small 4ff01b48 4bcb 4ce7 91d8 810cb8b5dbe4

Make a Online Reservation

About Rest Manna Lounge & Étterem

Manna Lounge & Étterem
Palota út 17. , 1013 Budapest

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna Lounge & Étterem.

​Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal.
A Manna étterem egyedi elhelyezkedése különleges vonzerő mind a magyar, mind a
külföldi vendégek számára. Az Alagút tetejéről pazar kilátás tárul a látogatók elé, akik e csodás panorámát a téli időszakban is zavartalanul élvezhetik. A fűthető átlátszó falú sátor a hideg napokon is gondoskodik a terasz kihasználhatóságáról.
A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak.
A Manna étterem különleges és emlékezetes helyszíne lehet céges partyknak, esküvőknek, sajtótájékoztatóknak vagy akár divatbemutatóknak is.
Az étterem adottságai (elhelyezkedése, befogadóképessége) lehetővé teszik, hogy a megrendelő egyedi igényei szerint alakítsuk át, illetve rendezzük be a teret.
A Mannában ezen felül minden rendelkezésre áll, amely egy rendezvény sikeréhez kell: a tökéletes helyszín fedett illetve nyitott vendégtérrel, az igényes berendezés, a hangtechnikai eszközök, az infrastruktúra és a személyzet, maximálisan igazodva partnereink egyedi elképzeléseihez.
Cégünk szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek a catering szolgáltatások területén.
Napról-napra, minden alkalommal kiemelkedőt alkotnak a tematikus ételsorok elkészítésében, a látványkonyhai elemek koreografálásában és a gasztronómia stílusos, minőségi megjelenítésében is, felejthetetlen élménnyé varázsolva ezáltal ügyfeleink rendezvényeit.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Manna Lounge & Étterem – Budapest

Lees meer

Click to see opening-times and more

Értékelések és vélemények


4,6

(2433 Recensies)


Konyha

9.0

Kiszolgálás

9.2

Hangulat

9.1

"Többet vártam"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Többet vártam egy olyan étteremtől, ami már a premium kategóriába, vagy kicsivel az alá pozícionálja magát. Az ételek közül egyedül a malacpofával voltam megelégedve, amit házi morzsában sütöttek ki; a többi csak közepesre sikerült. Az adagokra nem akarok panaszkodni, végülis szinte féláron ettünk, de ha ekkorák normál esetben is, akkor sokan éhesen maradnak három fogás után is. A kiszolgálás mindazonáltal kiváló volt. Remélem ebben továbbra sem engednek!
-

"Worth to spend a dinner there!"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
The environment is good, but the plants a bit lack of well-care. The services are as well as before, while the food not as fabulous as last time. But the green beans soup worths a compliment.
-

""

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves, figyelmes fogadtatás. Igazán jó kiszolgálás, baráti, közvetlen hangulatban. Az ételek nem rosszak, ellenben a trendinek mondható adagok miatt, úgy érezheti magát a vendég, h valami még hiányzik. Ami szerintünk teljesen irreális, a kancsó limonádé ára, mely nem tartalmaz olyan gyümölcsöket, ami indokoltà tenné egy főétel árához hasonló besorolást.
-

"Profizmus, kedvesség"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kiváló ízek, az ételek mind nagyon finomak voltak. Az előzékeny kiszolgálás nem volt tolakodó, csak prifessszionális. A hangulat varázslatos, külön kiemelem a porlasztott vízcseppekkel működő, hűsítő szellőt biztosító ventillatort.
-

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük minden nagyon finom volt. Jó hangulatban telt az ebéd.
-

"Okosan kimért adagok, finom ételek, nagyon jó kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Habár a rendelésfelvételre kicsit sokat vártunk, de megérte. A személyzet kedves és kompetens, kérésre érthetően elmondják, hogyan készülnek az ételek, valamint a borokat illetően is kellően tájékozottak. Az adagok okosan vannak kimérve: nem pazarló ugyan, de messze nem a "tányérkoszolós" stílus; egy háromfogásos ebéd/vacsora után nem maradtunk éhesek. Összességében nagyon tetszett, szívesen ajánlanám bárkinek a helyet!
-

Restaurants in proximity of Manna Lounge & Restaurant

HALÁSZBÁSTYA ÉTTEREM

1014 Budapest, Budai Vár-Halászbástya, Északi Híradástorony
632 méter

  Augusztus 20. - Vacsora 20:00 órától. Ár: 25.200 Ft/főtől.

(124)

Tovább ->

ART BISTROBAR / ART' OTEL BUDAPEST

1011 Budapest, Bem rakpart 16-19.
681 méter

  Augusztus 20. – Ünnepi vacsoramenü. Ár: 4.950 Ft/fő.

(83)

Tovább ->

COLUMBUS HAJÓ (ÉTTEREM & PUB)

1051 Budapest, Vigadó tér 4. számú kikötő
910 méter

  Augusztus 20. - Vacsora 19:00 órától. Ár: 21.900 Ft/főtől.

(206)

Tovább ->

NIKA ÉTTEREM

1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 7-9.
1,75 kilométer

  Augusztus 20. - Ünnepi menü 12:00-24:00. Ár: 4.490 Ft/fő.

(565)

Tovább ->

GELLÉRT SÖRÖZŐ & BRASSERIE

1114 Budapest, Szent Gellért tér 2.
2,01 kilométer

  Augusztus 20. – Ünnepi vacsora 18:00-tól. Ár: 9.990 Ft/fő.

(485)

Tovább ->