Manna Lounge & Étterem - Budapest

Small 4ff01b48 4bcb 4ce7 91d8 810cb8b5dbe4

Képek az étteremről

Manna Lounge & Étterem

Manna Lounge & Étterem
Palota út 17. , 1013 Budapest

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna Lounge & Étterem.

​Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal.
A Manna étterem egyedi elhelyezkedése különleges vonzerő mind a magyar, mind a
külföldi vendégek számára. Az Alagút tetejéről pazar kilátás tárul a látogatók elé, akik e csodás panorámát a téli időszakban is zavartalanul élvezhetik. A fűthető átlátszó falú sátor a hideg napokon is gondoskodik a terasz kihasználhatóságáról.
A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak.
A Manna étterem különleges és emlékezetes helyszíne lehet céges partyknak, esküvőknek, sajtótájékoztatóknak vagy akár divatbemutatóknak is.
Az étterem adottságai (elhelyezkedése, befogadóképessége) lehetővé teszik, hogy a megrendelő egyedi igényei szerint alakítsuk át, illetve rendezzük be a teret.
A Mannában ezen felül minden rendelkezésre áll, amely egy rendezvény sikeréhez kell: a tökéletes helyszín fedett illetve nyitott vendégtérrel, az igényes berendezés, a hangtechnikai eszközök, az infrastruktúra és a személyzet, maximálisan igazodva partnereink egyedi elképzeléseihez.
Cégünk szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek a catering szolgáltatások területén.
Napról-napra, minden alkalommal kiemelkedőt alkotnak a tematikus ételsorok elkészítésében, a látványkonyhai elemek koreografálásában és a gasztronómia stílusos, minőségi megjelenítésében is, felejthetetlen élménnyé varázsolva ezáltal ügyfeleink rendezvényeit.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Manna Lounge & Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(2507 értékelés)


Konyha

9.0

Kiszolgálás

9.2

Hangulat

9.1

"Good place "

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
This is a good place which I would recommend to everyone. Nice atmosphere and delicious dishes. Enjoyed it a lot.
-

"Manna Lounge"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Ismét egy remek estét tölthettünk el itt. A kiszolgálást tanítani lehetne bármelyik étteremben. Minden tiszteletem az ővék, ritkán látni ilyet. A felszolgált menü nagyon ízletes volt, minden a helyén volt. A főételből egy kicsit többet tettem volna a tányérra, de a desszerttel együtt tökéletesen a helyén volt minden. Először kipróbáltuk a kanapés asztalt, de gyorsan átültünk egy normál asztalhoz. Mert szerintem azok a helyek egy jó kis étkezés utáni kávézásra lettek kitalálva, egy komplett étkezést kényelmetlennek tűnik elkölteni rajta.
-

"Visszatérünk!"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden finom és különleges volt!
-

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus hely, nagyon színvonalas kiszolgálással, remek ételekkel, finom borokkal, kellemes hangulatban (kigejezetten tetszett a külön dj és a zene). Egy szép estét köszönhetünk nekik! Teljes mértékben meg voltunk elégedve, bàrmikor visszanéznénk!
-

"kitünő hétvégi ebéd"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű ebéden vagyunk túl a Manna Lounge jóvoltából. Összeségében finom ízekkel találkozhattunk, kellemes környezetben. Két pici észrevételem volt, az egyik, hogy a paszternák krémleves nekem egy picit keserűbb volt a vártnál. Főételek nagyon finomak voltak, a rendkívül finoman ízesített fogas még esetleg elbírt volna egy kicsit több hollandi mártást. A desszertként felszolgált ganache fantasztikus ízharmóniával koronázta meg az ebédet. Nagyon profi, figyelmes volt a pincér csapat, nagyon szépen összedolgoztak, de emellett külön szeretném kiemelni azt a felszolgáló urat, akihez a mi asztalunk tartozott, mert fiatal kora ellenére magyar éttermekben szinte teljesen eltünő, magától értetődő természetes-, vendégszerető kiszolgálásban részesültünk. Sajnos a nevét nem tudom, de ha az üzletvezető urak meg akarnák dícsérni, akkor 10/14 14:30 3 fő, DJ pultnál
-

"Kellemes!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem még mindig remek választás, csak ajánlani tudom.
-

További éttermek a közelben

MIRAGE ÉTTEREM & KÁVÉZÓ (HAJDÚSZOBOSZLÓ)

4200 Hajdúszoboszló, József Attila utca 5-7.
177 kilométer

  Bolyki borvacsora - Október 19-én, 19:00. Ár: 9.900 Ft/fő.

(11)

Tovább ->