Manna Lounge & Étterem - Budapest

Palota út 17., 1013 Budapest Telefonszám →

Manna Lounge & Étterem

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna lounge & étterem.

​Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal.
A Manna étterem egyedi elhelyezkedése különleges vonzerő mind a magyar, mind a
külföldi vendégek számára. Az Alagút tetejéről pazar kilátás tárul a látogatók elé, akik e csodás panorámát a téli időszakban is zavartalanul élvezhetik. A fűthető átlátszó falú sátor a hideg napokon is gondoskodik a terasz kihasználhatóságáról.
A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak.
A Manna étterem különleges és emlékezetes helyszíne lehet céges partyknak, esküvőknek, sajtótájékoztatóknak vagy akár divatbemutatóknak is. Az étterem adottságai (elhelyezkedése, befogadóképessége) lehetővé teszik, hogy a megrendelő egyedi igényei szerint alakítsuk át, illetve rendezzük be a teret.
A Mannában ezen felül minden rendelkezésre áll, amely egy rendezvény sikeréhez kell: a tökéletes helyszín fedett illetve nyitott vendégtérrel, az igényes berendezés, a hangtechnikai eszközök, az infrastruktúra és a személyzet, maximálisan igazodva partnereink egyedi elképzeléseihez.
Cégünk szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek a cateringszolgáltatások területén.
Napról-napra, minden alkalommal kiemelkedőt alkotnak a tematikus ételsorok elkészítésében, a látványkonyhai elemek koreografálásában és a gasztronómia stílusos, minőségi megjelenítésében is, felejthetetlen élménnyé varázsolva ezáltal ügyfeleink rendezvényeit.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Manna Lounge & Étterem – Budapest


1360 értékelés
Írjon egy értékelést → Az összes (1360) értékelés megtekintése →
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
568 látogató ajánlja ezt az éttermet
"Hajrá Manna!"
hétfő 30 március 2015

Visszatérő vendégként a szokásos magas színvonalú, jó hangulatú, profi kiszolgálást kaptuk a nagyon jó étteremben.
Finomak voltak az ételek, talán a madártejnek lett volna még hova fejlődnie! Amikor ezt, a felszolgáló kérdésére elmondtuk, nagyon a lelkére vette (mintha a saját éttermében történt volna), és mindenáron kárpótolni akart minket. Ezért külön piros pontok járnak!!!
Nagyon jó a borválaszték és avatott az ajánlás!
Jöttünk, ettünk, visszamegyünk!

M. István
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
"kellemes hely"
hétfő 30 március 2015

Nagyon kellemes hely, jó hangulatú. A kiszolgálás nagyon jó. Picit zavaró, hogy a konyhához közel eső asztalnál folyamatosan hallani lehet, hogy melyik asztal mit rendel... A személyes véleményem a választott menükből, az előétel kitűnő volt, a főétel káposztás rétese nem igazán nyerte el a tetszésemet, a banános fügés desszert nekem túl száraz volt.
Köszönjük jól éreztük magunkat.

SZ. Kriszta
Ajánlott!
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
"Sajnos csalódás..."
péntek 27 március 2015

Kicsit csodálkozom, hogy ez az étterem valamikor is első helyezett volt.. Csak azért meg 5000Ft-os fogásokat árulni, nem vagyok tőle elájulva. Az előételhet adott pirítós enyhén szólva kemény volt + kevés, a tonhal carpaccio-hoz pedig egy gyakorlatilag bármelyi kínai étteremben kapható tésztát szolgáltak fel. A főételem vaddisznó pörkölt volt, ami nagyon ízlett, míg a desszertként kapott madártej - bár jól volt elkészítve - nem volt különleges:( Nem fogott meg minket a hely annyira, hogy visszamenjünk - még akkor sem, ha lenne rá pénzünk:(

BTH
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
"Étterem Hét 2015 Tavasz"
csütörtök 26 március 2015

Kedves, de nagyon lassú kiszolgálás. Kis adag, átlagos ízvilágú ételek.

D.M.
Ajánlott!
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
""
csütörtök 26 március 2015

Az étterem struktúrája szép volt. Az 1000forintól induló bor árak lehet szokványosak, de én még nem tapasztaltam máshol ilyet. A várakozási időnk fogások között volt elképesztő. Az előételre, a levesre 20percet vártunk, a leves finom volt, reszelt főt répa volt benne amit nehezen tudtunk kulturáltan megenni. A főételre több mint 45 percet vártunk mert a pincérek elfelejtettek minket, habár szóltunk nekik de valahogy mégsem reagáltak rá. A főétel minősége kifogásolhatatlan volt, viszont nagydarab létemre a mennyiséggel azért voltak problémáim. A desszertre már csak egy kevés 30 percet vártunk. egyszerű madártejet kis grillázzsal és mályvacukorral adta.
Összességében, ajánlom az éttermet, csak ajánlom, hogy legyenek feltűnőek és hamarabb végeznek. De az is elengedhetetlen hogy vastag pénztárcával menjen oda az ember.

Bárány Ádám
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
""
szerda 25 március 2015

Az étel finom volt, a hely nagyon hangulatos. Külön cd ajándékot és további kedvezmény kártyát is adtak.

Ember Zsuzsanna
Ajánlott!
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
"Mégis"
kedd 24 március 2015

Amikor megláttuk a turistabuszt a parkolóban, kicsit megtorpantunk. Régen volt, de igaz volt, hogy a fritzeket bizony keményen lehúzták. Az ajtóban pálinkát kínált a pántlikás lányka, utána meleg kenyéren zsír és hagyma, csak múljon a pálinka marása. Mire kihozták a tálakban a gulyást, már mindenki elrontotta a gyomrát. Már csak bort ivott volna a fritz, de abból csak egy pohárnyi volt inkluzív, a többi extra.
Odabenn megnyugodtunk. Már nem az osztrák prolik járnak busszal. Orosz turisták. Igényesek. Hozzájuk nőttel fel a magyar társaságok. Látszólag semmi sem érdekli a vezéreket, ám hamar kiderül, ügyelnek a részletekre.
Az előtérben trikóban fagyoskodik a recepciós lány. Munkaköri leírás lehet. Jön a tizenegy fős társaság vezére. Harsányan mondja a nevét, ismernünk illene. De a spagettipántos lány hiába böngészi a listát. Aztán jön azzal az ötlettel, hogy a társaság létszáma alapján azonosítsa be. A vezér cicceg, rángatja a vállát, a titkárnő rendelte, honnan tudná ő maga. Jön a lány újabb gondolattal, talán más néven, erre a vezér felháborodik, ugyan már, honnan tudná, mit hablatyolt a titkárnője. A társaság nyomul. Rányom minket a szódásüveg díszre. Egyet feldöntünk. Megszeppenünk. Közben oroszok is jönnek. Végül beérkezik az alvezér, bemondja a nevét, hurrá, 11 fő, mehetnek.
Végre mi is sorra kerülünk. Ketten. Meghitt, kettes asztalhoz vezetnek minket. Hűha. Ez a hely úgy nyelte el a busznyi embert, a kétvezéres tizenegy fő társaságot, mint a Vörös tér. Békességben ülünk, figyelmes a kiszolgálás, kiváló ételek.
Hát igen. Nagy tanulság. Ez az igazi profizmus: ennyi ember, ennyi nép, ennyi kultúra, mégis mindenki jól érzi magát.
És még parkolni is lehet.

Baktay Miklós
Ajánlott!
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
"vacsora"
kedd 24 március 2015

Jó hangulatú vacsora, figyelmes kiszolgálás.

Márta
Ajánlott!
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
"Mediterrán hangulat"
kedd 24 március 2015

Jóízű fogások, kellemes adagok, udvarias személyzet, gyors kiszolgálás, barátságos környezetben - mindenkinek ajánlom, mi visszajáró vendégek vagyunk! :)

Pálinkó Eszter
Ajánlott!
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
"értékelés"
kedd 24 március 2015

Mindhárom fogás kiváló volt, a kiszolgálással együtt.

Papp Bertalan
Ajánlott!
Konyha
Kiszolgálás
Hangulat
Írjon egy értékelést → Az összes (1360) értékelés megtekintése →
(hirdetés)
Banner02