Manna Lounge & Étterem - Budapest

Small 4ff01b48 4bcb 4ce7 91d8 810cb8b5dbe4

Képek az étteremről

Manna Lounge & Étterem

Manna Lounge & Étterem
Palota út 17. , 1013 Budapest

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna Lounge & Étterem.

​Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal.
A Manna étterem egyedi elhelyezkedése különleges vonzerő mind a magyar, mind a
külföldi vendégek számára. Az Alagút tetejéről pazar kilátás tárul a látogatók elé, akik e csodás panorámát a téli időszakban is zavartalanul élvezhetik. A fűthető átlátszó falú sátor a hideg napokon is gondoskodik a terasz kihasználhatóságáról.
A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak.
A Manna étterem különleges és emlékezetes helyszíne lehet céges partyknak, esküvőknek, sajtótájékoztatóknak vagy akár divatbemutatóknak is.
Az étterem adottságai (elhelyezkedése, befogadóképessége) lehetővé teszik, hogy a megrendelő egyedi igényei szerint alakítsuk át, illetve rendezzük be a teret.
A Mannában ezen felül minden rendelkezésre áll, amely egy rendezvény sikeréhez kell: a tökéletes helyszín fedett illetve nyitott vendégtérrel, az igényes berendezés, a hangtechnikai eszközök, az infrastruktúra és a személyzet, maximálisan igazodva partnereink egyedi elképzeléseihez.
Cégünk szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek a catering szolgáltatások területén.
Napról-napra, minden alkalommal kiemelkedőt alkotnak a tematikus ételsorok elkészítésében, a látványkonyhai elemek koreografálásában és a gasztronómia stílusos, minőségi megjelenítésében is, felejthetetlen élménnyé varázsolva ezáltal ügyfeleink rendezvényeit.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Manna Lounge & Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(2699 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.6

"Közepes élmény"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A kiszolgálás elég jó volt, viszont az ételek nem voltak kiemelkedően jók, rossznak sem mondanám, de messze nem volt 'fine dining' színvonal. A kenyér kimondottan rossz minőségű bolti, száraz bagettnek tűnt, ami ebben a kategóriában enyhén szólva is rossz pont. A helyszín kellemes, viszont a terasz borzasztó zajos az alagút miatt. Másik problémám a bor volt, kezdve azzal, hogy iszonyúan túlárazottak a borok, túl melegen hozták ki a fehéret, amit rendeltem. Ezt megpróbáltam megbeszélni a pincérrel, mire kiderült, hogy sajnos az összes fehérboruk ilyen hőmérsékletű, mert a hűtő így van beállítva (hozzáteszem a felszolgáló kedves volt, de ilyen árkategóriában szerintem ez nem elfogadható). Összességében nem pozicionálnám az első helyre, voltunk jobb helyen is, ami nem az első helyezett volt.
-

"Átlagon felüli ízvilág, kis adagok, hanyatló kiszolgálás - Above average, small portions"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Átlagon felüli ízvilág. A scampi enyhén jellegtelen, hiányoltam a petrezselymet, vagy más zöldfűszert. A borjúszűz a gorgonzolás cukkinival kiváló. A túró mousse ízét feldobta a mellékelt lime, citrom és maracuja szósz. A választék kissé eklektikusnak tűnt, a magyar-horvát-olasz-francia-spanyol ízek összhangja megfelelő volt, de kalandos. Sokat segített a szépséges és jóságos borok választéka. Az adagok kicsik, kb. 15%-al meg kellene növelni a mennyiséget, hogy ne éhesen kelljen elhagyni az éttermet. A kiszolgálás változó, felszolgálótól függ. Az szerintem elvárható, hogy ne kelljen külön szólni azért, mert az asztalnál még más is kér frissen őrölt borsot. A "bőséges" mennyiségű bors pedig semmiképpen nem azt jelenti, hogy kettőt kell tekerni a borsőrlőn, majd viharos sebességgel kell távozni az asztaltól. Átlagon felüli ízek, az eddigiekhez képest hanyatló felszolgálás.
-

"Esküvő előtti randi"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulat, ízek, kiszolgálás. A libamáj előétel nagyon finom volt! A hal kicsit sós. A desszert mákkal erősen savas volt, talán picit kevesebb mák jobb lett volna. A díszítés érdekes volt z ízetlen morzsácskákkal.
-

"Jó hely!"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Sajnos nehezen találtuk meg az éttermet, viszont pozitív, hogy a Várgarázsban, ami pöpec, mindössze 300 ft/ óra a parkolás. A kiülős rész nekem egy kicsit igénytelen, főleg, hogy a fapadló helyenként megsüllyedt. A mosdórésznél nem tetsik, hogy kézmosásnál simán kilátni az étterembe és úgyanúgy be is látnak onnan, tehát nincs kellően szeparálva. A benti rész iszonyú sötét, és étkezésre alkalmatlan padokkal, ülőkékkel van tele. Még jó, hogy nem a helyet kell értékelni. A kiszolgálás 5-ös, minden étel után megkérdezték, hogy hogy ízlett. A desszert mondjuk nem volt főnyeremény, egy agyoncukrozott túrókrém csücsült egy csokipiskótán, rajta valami zselés cucc. Kifejezetten felejthető. A többi étel nagyon rendben volt, hozta a papírformát: a kevesebb, több.
-

""

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
a hely szép és az ételek is finomak voltak, de a terasz hangulatából nagyon levesz a nagy zaj és a hatalmas reklámtábla, ami miatt nem is nagyon lehet kilátni...
-

"Egynek jó volt"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Az étterem csodás környezetben helyezkedik el, nagyon kellemes a légkör. Az ételek véleményem szerint átlagosak, semmi extra. A terítés, tálalás fantasztikus, az ízvilág kevésbé, átlagos. Konkrétan kacsamájas pástétomot ettünk, semmivel nem különbözött egy bolti pástétomtól, csak szebben volt tálalva, illetve mézes-mustáros oldalast ettünk, ami biztosan nem volt friss, a hús rossz minőségű és állott volt. A desszerttel nagyon elégedett voltunk, nagyon finom volt és kifogástalan. A pincérek közvetlenek, (néha túlzottan is) ami zavaró és folyamatosan a "nyakunkban" voltak. Ettől függetlenül mi jól éreztük magunkat, de átlagosnak mondanám.
-