Manna Lounge & Étterem - Budapest

Small 4ff01b48 4bcb 4ce7 91d8 810cb8b5dbe4

Képek az étteremről

Manna Lounge & Étterem

Manna Lounge & Étterem
Palota út 17. , 1013 Budapest

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna Lounge & Étterem.

​Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal.
A Manna étterem egyedi elhelyezkedése különleges vonzerő mind a magyar, mind a
külföldi vendégek számára. Az Alagút tetejéről pazar kilátás tárul a látogatók elé, akik e csodás panorámát a téli időszakban is zavartalanul élvezhetik. A fűthető átlátszó falú sátor a hideg napokon is gondoskodik a terasz kihasználhatóságáról.
A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak.
A Manna étterem különleges és emlékezetes helyszíne lehet céges partyknak, esküvőknek, sajtótájékoztatóknak vagy akár divatbemutatóknak is.
Az étterem adottságai (elhelyezkedése, befogadóképessége) lehetővé teszik, hogy a megrendelő egyedi igényei szerint alakítsuk át, illetve rendezzük be a teret.
A Mannában ezen felül minden rendelkezésre áll, amely egy rendezvény sikeréhez kell: a tökéletes helyszín fedett illetve nyitott vendégtérrel, az igényes berendezés, a hangtechnikai eszközök, az infrastruktúra és a személyzet, maximálisan igazodva partnereink egyedi elképzeléseihez.
Cégünk szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek a catering szolgáltatások területén.
Napról-napra, minden alkalommal kiemelkedőt alkotnak a tematikus ételsorok elkészítésében, a látványkonyhai elemek koreografálásában és a gasztronómia stílusos, minőségi megjelenítésében is, felejthetetlen élménnyé varázsolva ezáltal ügyfeleink rendezvényeit.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Manna Lounge & Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(2522 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.6

"jó volt!"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Kellemes volt!
-

"Vasárnapi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elegáns környezetben figyelmes , gyors kiszolgàlàs. Udvarias pincérek.
-

"Étteremhét, ráadás "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Méltán szerepelt a győztesek közt
-

"Elegáns, ízletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételsor nagyon jó volt, a kiszolgálás figyelmes és gyors. Elégedetten távoztunk.
-

"Péntek esti manna "

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Az ételek fantasztikusan finomak voltak. A kiszolgálás jó volt. A hangulat csak közepes.
-

"Manna"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindig nagy élmény itt lenni - nemcsak az ételek miatt, hanem a hangulatért is érdemes eljönni. A thai marhahúsleves igazi gyógyír a hidegben, a rántott bárány zöldbabfőzelékkel kitűnő (a bárány omlós belül, ropogós kívül), a Sacher torta ízre nagyon finom, de nem volt friss, ami egy picit zavart. (Még egy apró kritika zárójelben: a mélytányér aljáról a főzeléket villával kicsit bajos kienni, még a hússal 'tunkolva' is, egy kanál jól jött volna...) Köszönjük és gratulálunk az évek óta tartó megbízható minőségért!!!
-