Manna Lounge & Étterem - Budapest

Manna Lounge & Étterem - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Manna Lounge & Étterem

1013 Budapest, Palota út 17.

Manna Lounge & Étterem
Palota út 17. , 1013 Budapest

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna Lounge & Étterem.

Többszörös Országos Étterem Hét prémium kategória győztes éttermeként igyekszünk a nálunk eltöltött időt még inkább kulináris élvezetté varázsolni. Személyzetünk minden tagja rajong a vendéglátásért. Sallai István és Donkó Szabó Árpád Séfek izgalmas, ízes és gyönyörűen megtálalt ételekkel várják Önöket, a megszokott különleges Manna hangulatunkkal.

Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal.
A Manna étterem egyedi elhelyezkedése különleges vonzerő mind a magyar, mind a külföldi vendégek számára. Az Alagút tetejéről pazar kilátás tárul a látogatók elé, akik e csodás panorámát a téli időszakban is zavartalanul élvezhetik. A fűthető átlátszó falú sátor a hideg napokon is gondoskodik a terasz kihasználhatóságáról.
A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Manna Lounge & Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(4179 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"MANNA - Különleges fogások, egyedi étterem."

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az éttermi hét alkalmával foglaltunk, vacsorára mentünk, ami egyértelműen felülmúlta várakozásainkat. Előételként kacsamáj zserbót fogyasztottunk, ami nagyon izgalmas kombináció, utána pedig vízibivaly volt a főfogás, itt egyértelmű a WOW-élmény. Nem egy szokványos étel, ami rendkívül omlósra volt elkészítve, egyértelműen a vacsora fénypontja, amelyhez természetesen vörösbor dukált. Desszertként stíriai metélt szerepelt, amellyel szintén nem vallottak szégyent. Az étterem belseje szép kialakítású, az idő még ugyan nem teszi lehetővé a terasz használatát, de tavasziasabb időben biztosan nagyon kellemes lesz az is. A felszolgálás egyetlen apró hibától eltekintve rendben volt, kedvesek voltak a srácok, szóval teljesen betudtuk annak hogy igen sok vendéget fogadtak aznap is:).
Baki Brigitta - 2024. március 27., szerda 17:36

"Étteremhét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Születésnapomra nagyon kedves barátnőmtől kaptam ajándékba ezt a kellemes vacsorával egybekötött estét. Az étterem berendezése, hangulata kiváló. A személyzet profi. Egészen biztosan jövünk még, de akkor már a családdal.
Dr. Molnár Ildikó - 2024. március 25., hétfő 13:22

"Kellemes ebéd élőzenével"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A vadas tésztasalátát ki kell próbálni! A vendégváró babkrém kolbászmorzsával fantasztikus! A "Gundel-palacsinta" költemény pedig egyedi! Mindenkinek ajánlom a Manna éttermet, nagyszerű hangulat, figyelmes kiszolgálás, finom ételek.
Pahi András - 2024. március 25., hétfő 08:52

"10-ből 11-es volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hatan voltunk családi ebéden (ebből négyen vendéglátósok). A szakácsok emlékezeteset alkottak szemnek és szájnak is.. A élő zene emelte a hangulatot. Sok helyen jártunk már, ez a hely dobogós helyen van mindegyikünknél.
Baloghné Biró Sára - 2024. március 25., hétfő 08:14

"Krisztina"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hihetetlenül finom ételek, kedves, figyelmes kiszolgálás!
Krisztina Bodnárné - 2024. március 25., hétfő 07:15

"Klassz"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden klassz
F R - 2024. március 25., hétfő 06:09