Manna Lounge & Étterem - Budapest

Small 4ff01b48 4bcb 4ce7 91d8 810cb8b5dbe4

Képek az étteremről

Manna Lounge & Étterem

Manna Lounge & Étterem
Palota út 17. , 1013 Budapest

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna Lounge & Étterem.

​Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal.
A Manna étterem egyedi elhelyezkedése különleges vonzerő mind a magyar, mind a
külföldi vendégek számára. Az Alagút tetejéről pazar kilátás tárul a látogatók elé, akik e csodás panorámát a téli időszakban is zavartalanul élvezhetik. A fűthető átlátszó falú sátor a hideg napokon is gondoskodik a terasz kihasználhatóságáról.
A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak.
A Manna étterem különleges és emlékezetes helyszíne lehet céges partyknak, esküvőknek, sajtótájékoztatóknak vagy akár divatbemutatóknak is.
Az étterem adottságai (elhelyezkedése, befogadóképessége) lehetővé teszik, hogy a megrendelő egyedi igényei szerint alakítsuk át, illetve rendezzük be a teret.
A Mannában ezen felül minden rendelkezésre áll, amely egy rendezvény sikeréhez kell: a tökéletes helyszín fedett illetve nyitott vendégtérrel, az igényes berendezés, a hangtechnikai eszközök, az infrastruktúra és a személyzet, maximálisan igazodva partnereink egyedi elképzeléseihez.
Cégünk szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek a catering szolgáltatások területén.
Napról-napra, minden alkalommal kiemelkedőt alkotnak a tematikus ételsorok elkészítésében, a látványkonyhai elemek koreografálásában és a gasztronómia stílusos, minőségi megjelenítésében is, felejthetetlen élménnyé varázsolva ezáltal ügyfeleink rendezvényeit.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Manna Lounge & Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(2741 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.6

"Ha szerencséd van jót is ehetsz"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Voltak jó és kevésbé sikerült fogások. Erdei gyümölcslevesen a marcipános brie hab íze alig volt érzékelhető, inkább csak dísz, nem ellensúlyozza a gyümölcsleves savanykás ízét.. A sült hal (Oráta, sáfrányos cukkini, olíva, capri) jól sikerült a körete viszont kiváló és egyedi. Ossobuco (bárány comb) nem volt omlós, római rizottót simán összetéveszthettem volna egy burizzsel; a hozzáadott rukkolában voltak fonnyadt, rohadt levelek is. Manna Somlói teljesen ízetlen volt csak a túl édes cukorízű szószt lehetett érezni ami állítólag fehércsokoládé öntet volt (hozzá a rumos dióhabra nem emlékszem). A másik desszert a Kanadai mogyorótorta viszont kiváló.
B.L. - 2018. június 24., vasárnap 18:00

"Nem kellemes este barátokkal"

2,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
Ezt az éttermet nem igazán tudjuk tovább ajánlani sajnos. Az ételek minösége az ami kicsit mentette az estét, finom ételeket kaptunk, hogy nem voltak igazán melegen tálalva az egy dolog. De a kiszolgálás sok falusi kocsmában kedvesebb, barátságosabb és gyorsabb. A pincérek arcán egy mosoly nem volt, egy kedves hangot sem adtak felénk. Ha vasárnap este nincs kedvük dolgozni, mert ez itt egyértelmü volt, akkor keressenek más munkát, ezt ilyen tisztán kell mondanom. A 12% TIP nem volt jogosan számlába állitva!!! Továbbá nem ajánlom senkinek a 1,5 literes Limonádét, mert 2.990 Ft-ért csak kb. 8 dl szodát kap, egy pár narancs és citrom szelettel és sok jéggel. Nagyon kár a külömben szimpatikus helyért!!
Wagner Anton - 2018. június 22., péntek 09:20

"Töretlen minőség"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy nagyon ízletes, hangulatos ebédet költhettünk el újfent az étteremben. A felszolgálás barátságos, előzékeny, az ételek kiválasztásában komoly segítséget kaptunk a személyzettől. Az ajánlott ételek nagyon finomak voltak. Jövünk máskor is.
B.János - 2018. június 20., szerda 07:56

""

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Leültetés után 20 perccel jeleznem kellett, h esetleg valaki fáradjon oda hozzánk... Ez előételt osszecsereltek, másik asztal rendelését hoztak ki. A főpincér aki vitte az asztalunkat alapvetően rendben volt, aki a tányérokat intézte , az előételt hozta és fizettetet kifejezetten mogorva volt. Az étel finom volt, de nem kiemelkedő .
Makai Peter - 2018. június 20., szerda 07:35

"csütörtöki vacsi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteniek voltak a fogások amiket választottunk, a felszolgálás is nagyon precíz volt. Örömmel megyünk majd máskor :)
Barbi - 2018. június 20., szerda 05:50

"Egy kellemes péntek a Mannában"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
A fogások finomak és esztétikusak voltak. A supreme csirke turógombóccal és mangóval kifejezetten izgalmas volt, de az ossobuco vitte a prímet. A desszertek közül a mogyoró torta volt kicsit csalódás, nem az íze miatt, hanem azért, mert a neve alapján valóban tortát vártjunk, ami helyett inkább egy brownie-t kaptunk. Amely egyébként finom volt. A hangulat is kellemes volt. A pincér, aki először odajött hozzánk kicsit furcsán viselkedett, kicsit lehetett volna szívelyesebb, ráadásul a meggyes limonádé helyett meggyszörpöt kaptunk. Ezt követően egyébként rendben volt minden.
Bányai Bálint - 2018. június 18., hétfő 22:25