Értékelések és vélemények


4,6

(2741 Recensies)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.6

"Ha szerencséd van jót is ehetsz"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Voltak jó és kevésbé sikerült fogások. Erdei gyümölcslevesen a marcipános brie hab íze alig volt érzékelhető, inkább csak dísz, nem ellensúlyozza a gyümölcsleves savanykás ízét.. A sült hal (Oráta, sáfrányos cukkini, olíva, capri) jól sikerült a körete viszont kiváló és egyedi. Ossobuco (bárány comb) nem volt omlós, római rizottót simán összetéveszthettem volna egy burizzsel; a hozzáadott rukkolában voltak fonnyadt, rohadt levelek is. Manna Somlói teljesen ízetlen volt csak a túl édes cukorízű szószt lehetett érezni ami állítólag fehércsokoládé öntet volt (hozzá a rumos dióhabra nem emlékszem). A másik desszert a Kanadai mogyorótorta viszont kiváló.
B.L. - 2018. június 24., vasárnap 18:00

"Nem kellemes este barátokkal"

2,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
Ezt az éttermet nem igazán tudjuk tovább ajánlani sajnos. Az ételek minösége az ami kicsit mentette az estét, finom ételeket kaptunk, hogy nem voltak igazán melegen tálalva az egy dolog. De a kiszolgálás sok falusi kocsmában kedvesebb, barátságosabb és gyorsabb. A pincérek arcán egy mosoly nem volt, egy kedves hangot sem adtak felénk. Ha vasárnap este nincs kedvük dolgozni, mert ez itt egyértelmü volt, akkor keressenek más munkát, ezt ilyen tisztán kell mondanom. A 12% TIP nem volt jogosan számlába állitva!!! Továbbá nem ajánlom senkinek a 1,5 literes Limonádét, mert 2.990 Ft-ért csak kb. 8 dl szodát kap, egy pár narancs és citrom szelettel és sok jéggel. Nagyon kár a külömben szimpatikus helyért!!
Wagner Anton - 2018. június 22., péntek 09:20

"Töretlen minőség"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy nagyon ízletes, hangulatos ebédet költhettünk el újfent az étteremben. A felszolgálás barátságos, előzékeny, az ételek kiválasztásában komoly segítséget kaptunk a személyzettől. Az ajánlott ételek nagyon finomak voltak. Jövünk máskor is.
B.János - 2018. június 20., szerda 07:56

""

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Leültetés után 20 perccel jeleznem kellett, h esetleg valaki fáradjon oda hozzánk... Ez előételt osszecsereltek, másik asztal rendelését hoztak ki. A főpincér aki vitte az asztalunkat alapvetően rendben volt, aki a tányérokat intézte , az előételt hozta és fizettetet kifejezetten mogorva volt. Az étel finom volt, de nem kiemelkedő .
Makai Peter - 2018. június 20., szerda 07:35

"csütörtöki vacsi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteniek voltak a fogások amiket választottunk, a felszolgálás is nagyon precíz volt. Örömmel megyünk majd máskor :)
Barbi - 2018. június 20., szerda 05:50

"Egy kellemes péntek a Mannában"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
A fogások finomak és esztétikusak voltak. A supreme csirke turógombóccal és mangóval kifejezetten izgalmas volt, de az ossobuco vitte a prímet. A desszertek közül a mogyoró torta volt kicsit csalódás, nem az íze miatt, hanem azért, mert a neve alapján valóban tortát vártjunk, ami helyett inkább egy brownie-t kaptunk. Amely egyébként finom volt. A hangulat is kellemes volt. A pincér, aki először odajött hozzánk kicsit furcsán viselkedett, kicsit lehetett volna szívelyesebb, ráadásul a meggyes limonádé helyett meggyszörpöt kaptunk. Ezt követően egyébként rendben volt minden.
Bányai Bálint - 2018. június 18., hétfő 22:25

"Kitűnő"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Szeretjük a Manna éttermet, nem túl gyakran, de időről időre visszatérünk. A kiszolgálás magas minősége az, amit most elsősorban ki szeretnék emelni. Andris a pincérünk tökéletes volt: kérdésünkre akár ételre, akár italra vonatkozzon pontosan tudta a választ, kiszolgálása figyelmes, de sohasem tolakodó volt. Az ételek nagyon finomak voltak, mindegyikben volt egy kis plusz a magas minőség mellett. Picit meleg volt a teraszon, ami miatt picit hamarabb végeztünk az ebéddel. Mindenképpen ajánljuk és visszatérünk!
Ignácz - 2018. június 18., hétfő 19:04

"remek ebéd!"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes környezetben, a konyha remekelt. A kiszolgálás figyelmes, kedves volt.
Várnai Anikó - 2018. június 18., hétfő 17:44

"Csalódás"

2,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
Eddigi legkevésbé pozitív Dining City-s tapasztalatom. Megérkezés után negyed óráig senki nem szólt hozzánk,nyers volt a csirke,nem főtt át a krumpli,ízetlen volt a túrógombóc. A végig üvöltő "tuc-tuc zene" pedig nem is illett a helyhez,és nem is hiányzott volna.
Jaklin Ferenc Ádám - 2018. június 18., hétfő 17:08

"Manna "Mia""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek kiszolgálás, "ízbombák" a tányéron.
Huszár Veronika - 2018. június 18., hétfő 12:11

"Szuper!"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az italárakat kicsit túlzottnak ítélem..... ásványvíz, limonádé és kávé a brutto összeg több mint 40%-t tette ki! Alkohol nélkül!
László Krisztina - 2018. június 18., hétfő 10:46

"Mennyei étel - átlagos kiszolgálás"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Hihetetlen finom ételek, kellemes környezet - legfeljebb átlagosnak mondható kiszolgálás.
Sneider Anikó - 2018. június 18., hétfő 06:45

"Vasárnapi brunch"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
It was a great birthday lunch, the courses were amazingly delicious, the terrace was sunny, a bit too sunny at the end :)
The birthday girl - 2018. június 18., hétfő 05:49

""csalódás""

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Sajnos a jól csengő ételsor nem nyújtott különösebb kulináris élvezetet - meg sem közelítette a tavaly őszi étterem hét színvonalát.......új séf? A cordon bleu, szinte gyerek adag volt, a báránygerinc nyers volt, az édesség, említésre sem méltó. Kevés vendég, ellenben hosszú várakozás! Nem erre számítottunk, amikor a barátainkat meghívtuk egy különleges vacsorára....
Moniék - 2018. június 18., hétfő 05:11

"Kellemes, bevalt hely"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kivalo, megbizhato minoseg egy kulonlegesen gyonyoru helyen! Legkozelebb is megyunk. Annyit tennek hozza, hogy probaljanak meg kornyezettudatosabbak lenni, es mondjuk alapbol ne adjanak muanyag, egyszer hasznalatos szivoszalat italokhoz, foleg ne kettot egyszerre per ital.
Takacs Anita - 2018. június 17., vasárnap 18:12

"Szép környezetben finom ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az össze étel, amit választottunk - az előételek, a fő ételek, és az édességek is - nemcsak finomak voltak, de csodálatos látványt is nyújtottak. Szóval nagyon kellemes környezetben, barátságos kiszolgálás mellett ebédelhettünk. Ide máskor is jövünk.
Katalin - 2018. június 17., vasárnap 11:27

"Oázis"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Érdemes volt kihasználni a nyárköszöntő menü lehetőségét. A kellemes környezet kárpótolt a 80 lépcsőért. Finom volt az üdvözlőfalat, üdítő az érdekes fűszerezésű paradicsomleves. A fő vonzerő az ossobuco volt, amit már évek óta szerettem volna megkóstolni, de sehol sem találtam, pedig annyi olasz étterem van. Nem okozott csalódást és a rizottó is tökéletes volt hozzá. Így a desszertre már kevesebb figyelmet tudtam fordítani, pedig a sajátos somlóijuk is finom. Nagyon jó borajánlatot kaptam, mindegyik élmény volt. Kicsi zökkenővel indultunk, egy nagyobb csapat egyszerre távozott és beletelt pár percbe, amíg észre tudtam vetetni magam. Utána viszont profi módon ment minden, annyi kedvességgel, ami nem tolakodó és a vendég jól érzi magát tőle. Az ár értékarányos, bár nyilván nem az a kategória, amit minden nyári hétvégén megengedhetünk magunknak.
Rutkai Ágnes - 2018. június 17., vasárnap 09:18

"Finom étel, nem tökéletes felszolgálás "

3,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Finomak voltak az ételek, de a kiszolgálással volt egy kis hiányérzetünk. Az italrendelésnél kértek közül az egyik limonádé helyett szorp érkezett. Valamint a felszolgalo modora is lehetett volna szivelyesebb.
Banyai Bálint - 2018. június 17., vasárnap 07:25

"Remek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden a legnagyobb rendben volt. Köszönjük!
Zoli - 2018. június 16., szombat 10:34

"Manna"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Esztetikus miniaturhoz kozeli konyha, korrekt izek, az izparositasok talan nem mindig allnak ossze, egy egy dominans elem elviszi a palmat, a husok jok voltak, de lehetnenek kicsit omlosabbak, konnyedebbek, egy kellemes estet mindenkepp el lehet tolteni a hangulatos teraszon vagy akar belul, mi még visszaterunk egy probara.
Attila - 2018. június 16., szombat 09:25

"Elégedettség"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tobbszor jartunk mar az etteremben es mindig elegedetten tavoztunk. Koszonjuk!
Kun-Szabó Elizabet - 2018. június 16., szombat 07:20

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismét tökéletes volt minden!
Anikó - 2018. június 16., szombat 05:02

"Manna étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük a kifinomult ételeket, a kellemes hangulatot és udvarias kiszolgálást. Visszatérünk.
Rétfalvi Zsuzsanna - 2018. június 15., péntek 12:20

"Mindennel elégedettek voltunk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Voltak kételyeim a vegyes ítéletek miatt, amit olvastam, elsősorban a negatívumok miatt, de egyáltalán nem tudnék kifogással élni. Kiváló hangulata van a helynek. Nyugalom, félhomály, halk zene szól. A kiszolgálás tökéletes volt. A személyzet teljes mértékben kiszolgált bennünket. Az ételek ízei és minősége is teljesen jó volt. Egy személyes javaslat, hogy a bőrén sült csirke (ha jól emlékszem), akkor mangós szósszal lett tálalva, ami annyira nem jött be, de ez lehet ízlés kérdése is.
Kocsis Tamás - 2018. június 15., péntek 07:08

"Manna Lounge"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon jo volt! :)
Bokory Orsolya - 2018. június 15., péntek 04:42

"Kitűnő konyha, kedves kiszolgálàs"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kimondottan jo hangulatú koranyári vacsoránk volt. Az alkalmi étlap ötletes, sokszínű, az éttelek finomak. A második fogásra kicsit többet vártunk az ideálisnál. A kiszolgálás kifejezetten figyelmes, udvarias volt, a pincérünk felkészülten beszélt az étel ajanlásánál. Egyedüli javaslatom, hogy a borlapot nézzék meg rendelés előtt, mert nekünk kellemetlen meglepetés volt az ajánlott sauvignon blanc ára a számlán. Mindemellett összességében jó élmény marad vacsoránk.
Dr Hajós Balázs - 2018. június 15., péntek 04:36

"Laszlo "

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden szuper volt!
Cseke laszlone - 2018. június 15., péntek 03:34

"Kellemes este"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Négyen voltunk, így sokféle ételt kóstoltunk. Nem minden volt tökéletes, pl. a levesből hiányzott a friss coriander, spárga is lehetett volna több az előételben, de összességében becsületesen elkészített eteleket kaptunk. A kiszolgálás dinamikus volt, sajnos az egyik pincérnek nem voltunk szimpatikusak, ezt nem tanulta meg palástolni. Szerencsére a fiatalabb kollégája kompanzált, ügyes volt es nagyon barátságos. Hűtött rozéhoz nem kaptunk jégvödröt, ezért a 4. A hangulat nyár esti teltházzal kitűnő volt.
Nóra - 2018. június 14., csütörtök 20:43

"Remek ételek, pocsék kiszolgálás, kerrekt kompenzáció"

3,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 4
Sajnos egy kezdő, de jóindulatú pincérrel hozott össze a sors bennünket, aki minden lehetséges hibát elkövetett. Több, mint 3 órát tartott a vacsora. Ezt szóvá is tettük és korrekt kompenzációt kaptunk. Az ételek kifogástalanok voltak, ízben pompásak, mennyiségben kielégítőek.
Heiman Péter - 2018. június 14., csütörtök 12:20

"Always a delight"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
This was the 5th time we visited Manna for dinner. This place never disappoints!
Anna - 2018. június 14., csütörtök 11:36

"Átlagos"

3,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Alapvetően egyszerű ételek találhatóak meg a mostani menüben, amely extrább alapanyagot tartalmazott ott felárat kell fizetni. A menü lapon volt olyan elírás, hogy a köret kétszer szerepelt egymás után. A főfogás kevés a többihez képest. Az ételek megfelelően voltak elkészítve de nem voltunk elájulva. A hangulat és a hely jó de semmi extra, ár érték arányában az ételek miatt kicsit drágának tartom.
Dan - 2018. június 14., csütörtök 09:45

""

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagyon finom volt minden étel, tényleg különleges élmény itt minden vacsora, az étterem gyönyörű, a pincérek is nagyon kedvesek! Különösen a balzsamos paradicsomsaláta ízlett, és az üdvözlő tepertőkrém (?). A spárgasaláta csak nyomokban tartalmazott spárgát, ezt egy kicsit sajnáltam, 90 %-ban különféle salátalevelekből állt. Amit még negatívumként tudok említeni, hogy az adagok még kisebbek lettek, az ember három fogás után sem érzi magát jóllakva. Én nem bántam, nem azért mentem, hogy sokat egyek, de a barátom egy kicsit éhes maradt. Továbbá nagyon sokára kaptunk csak étlapot az érkezésünk után, legalább egy negyedóra eltelt, míg jött a pincér, de kedvesen elnézést kértek, így ezt sem éreztem különösebb problémának.
DJ - 2018. június 14., csütörtök 07:42

"tökéletes!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Életemben nem ettem még ilyen finomat! :) Szuper kiszolgálás, remek ételek és hangulat! :)
Bauer Edina - 2018. június 14., csütörtök 07:02

"hangulatos, a szervizen lehetne javitani"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
alapvetően a hangulat jo volt, viszont 1-2 étel érdekesnek bizonyult, az okra inkább egzotikum, mint finomság, az etelek pedig 10-20%kal lehetnének nagyobbak, kulonosen a főételek/desszertek. A kiszolgálás figyelmes, de eleg lassan folyik, viszont az, hogy a számla kerese utan 10-15 perccel sem kaptuk meg, raadasul mások 1-2 percen belül, sokat levett az elmenybol. :(
Tamás - 2018. június 14., csütörtök 06:05

"Nyári menü a teraszon"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már Manna-elvonási tüneteink voltak. Karamellizált fokhagymával sült camembert, saláta, szedervinaigrette volt az előétel. A Mannában mindig tudnak újat hozni minden fogásban, így történt ez a saját cordon beu-vel is (újburgonyával, petrezselyempürével, paradicsomsalátával). Az ossobucót (+ római rizottó, rukkola) nemrég ismertük meg, itt is velős volt :) A kanadai mogyorótorta rebarbarával, eperrel, juharsziruppal pedig egyáltalán nem csak desszert. Mindez a teraszon, az étteremnév kötelez.
középkorú pár - 2018. június 14., csütörtök 04:39

"Vacsora a Manna Lounge-ban"

2,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
2017-ben jártam először az étteremben és akkor nagyon elégedett voltam a szolgáltatásukkal. Ezért is kaptam az alkalmon, hogy ismét itt vacsorázhassak. Kedd este 18:30-ra foglaltunk asztalt, hamarabb megérkeztünk, de az előételeket csak 19:30-kor szolgálták fel, pedig nem volt sok vendég rajtunk kívül. Minden fogásra nagyon sokat kellett várni, pedig már az érkezésünkkor leadtuk a rendelést. Mindenki kapott rajtunk kívül vmi kis krémes kóstolót, amiből kihagytak minket. Rendeltünk 2 búzasört, amire nagyjából 30 percet kellett várni, és mikor kihozták szó szerint meleg italokat kaptunk. Visszaküldtem az enyémet, újabb 15 perc várakozás és kaptam egy hasonló langyosat...Azt a magyarázatot kaptam, hogy tönkrement az egyik hűtő. Az étterem állapota is hagy némi kifogásolnivalót maga után, az asztalok teteje teljesen le van pattogva, amit próbáltam eltüntetni terítővel, de így is nagyon látványos, a mosdóban a csempék vannak letöredezve. Valahogy az egész lelakott volt. Az ételeket egyébként ízlésesen találták, finomak voltak, de órákat várni a fogások között felháborító volt.
Tegzes Diána - 2018. június 13., szerda 08:55

"kellemes este"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Számomra legfontosabbként kiemelném a segítőkész és nagyon kedves kiszolgálást. Az ételkínálatnál nem tetszett a kiegészítőáras opció, noha nem volt falrengető a felár, de elveszti a program játékosságát ezzel a megoldással. Az előétel isteni volt, mind a Normand camembert-, mind a spárga saláta. Főételnél 2 ossobucot rendeltünk, sajnos az egyik szinte teljesen csont és cupák volt, így az nem hagyott maradandó nyomot, a másik finom volt. A kecskesajt szuflé gnocchival csodás, bár inkább női étvágyra méretezve. A desszertnek felszolgált mogyorótorta tökéletes, a hozzá készített rebarbara remek ízesítésű volt, roppanós, de nem kemény, friss és nem szálas. Összeségében nagyszerűen indult és zárult a vacsora, de a korábbi D.C. menüben a főétel jobban el lett találva. Köszönjük
Kanel Gyula - 2018. június 13., szerda 08:30

"Manna étterem"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Minden rendben volt.Remek volt az ebéd.A kiszolgálás is rendben volt.Mivel nagyon meleg volt,felhívhatták volna a figyelmünket arra hogy van légkondi is,de nem kapcsolták be.DE az ételek nagyon finomak voltak.
Princzkel Ilona - 2018. június 13., szerda 06:53

"Fantasztikus ízharmónia"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kedves Vendégtársaink ! Az akció keretében tegnap ebédeltünk feleségemmel a Manna Lounge & Étteremben. Mivel húst nem fogyasztunk, így a kínálat is szűkült, de mind az előételekből , mind a főételekből is maradtak választási lehetőségeink. Az előételként fogyasztott "Karamellizált fokhagymával sült Normand camembert, saláta levelek, szeder vinaigrette" feleségem szerint az eddigi legfinomabb étel volt amit valaha is fogyasztott. Tökéletes ízharmónia, nem egyszerű grillezett sajt. Az erdei gyümölcsleves, marcipános brie habbal is sűrű állagú rendkívül finom nem egy mirelitből összeállított leves. A főételt pedig a "Kecskesajt soufflé, pirított gnocchi, paraj velouté" szavakba se lehet önteni. A desszertről (Manna Somlói, fehércsokoládé, rumos dióhab ) annyit, hogy csak a díszként ráhelyezett dió maga is egy csemege volt, pont megfelelően karamellizálva magát a sütit nem is lehet szavakba önteni. A tálalás is szép ízléses. A kiszolgálás kedves , közvetlen, de nem tolakodó. Röviden: az legjobb étterem amiben eddig voltunk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Katalin és János
Deli János - 2018. június 13., szerda 05:21

"2 óra 20 perc"

1,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Tavalyi kellemes élményeinket mentünk feleleveníteni a feleségemmel. Sajnos nem sikerült, a következő okból: olyan sokat kellett várnunk mindenre, hogy ezt semmivel nem lehet kompenzálni. A minden alatt a következőt értem: a rendelésfelvételre; az előételre; a levesre; a főételre; a desszertre; a számlára; végül de nem utolsósorban: a visszajáróra. Igen, nem tévedés - ez alkalmanként minimum 10, de inkább 20 perc várakozást jelentett. Egyáltalán nem eszünk lassan, sőt, mivel éhesen érkeztünk, hamar elfogyasztottuk az ételeket. Ezek után hosszú percekig újra várakozhattunk (a változatosság kedvéért), hogy elvigyék a tányérokat, majd arra várhattunk, hogy megjöjjön a következő fogás. Nem csalás, nem ámítás: egy háromfogásos menü elfogyasztása a leülés pillanatától mérve a fizetés utáni felkelésig 2 óra 20 perc (!!!). Pedig nem is volt telt ház. Habár az ételekre nem lehetett panaszunk, mert finomak voltak, de a fent leírtak miatt nagyon csalódottan mentünk haza. Úgy éreztük, ez egy kidobott este volt. Szomorúságunkat csak fokozta, hogy úgy láttuk, más asztaloknál -még ha később is érkeztek, és épp ugyanazt rendelték mint mi- valamivel gyorsabban pörgött a kiszolgálás. Ennek miértjét nem értjük és nem tudjuk megmagyarázni. Mindenesetre, mi valószínűleg soha többet nem jövünk ide vissza.
gylacus - 2018. június 12., kedd 19:25

""

1,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 1
Hétfő délután fél foglaltunk asztalt a Mannába. Rajtunk kívül - betudható az időpontnak - egy lélek sem volt az étteremben. Ennek ellenére 15 perc után nekünk kellett szólni a pincérnek, hogy kérnénk az étlapot. Hozta is az itallapot, a rendelés feladásáért ismét negyedórát kellett várni a tikkasztó hőségben (hűtött teraszról szó sincs). Végre megkaptuk, ezután az étlapot is, gyorsan kiválasztottuk, hiszen előre tudtuk a választékot. Ismét várakozás.Majd rendelésfeladás, újabb 20 perc az előételig. A konyhafőnök által ígért "falatkákat" elfelejtette a pincér kihozni. Csak az előétel után hozta ki a kérésünkre. A főétel kifogástalan volt, amúgy az előétel is. Viszont a kiválasztott desszertek igencsak "felejthetőek" , finoman szólva. Úgy döntöttünk, hogy ez volt az utolsó látogatásunk a Mannába!
Krizsán Margit - 2018. június 12., kedd 06:09

"Kellemes hangulat, finom étkek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes környezet, kedves és nyitott kiszolgálás, finom ételek. Nagyszerű fogásokat ettünk ellazulva, jó hangulatban. Az egész ételsor ízvilágával, megjelenésével és mennyiségével meg voltunk elégedve mindannyian. A terasz hátsó részén órákat töltöttünk zaj- és stresszmentesen. Köszönjük!
Erika - 2018. június 12., kedd 06:02

"Közepes élmény"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A kiszolgálás elég jó volt, viszont az ételek nem voltak kiemelkedően jók, rossznak sem mondanám, de messze nem volt 'fine dining' színvonal. A kenyér kimondottan rossz minőségű bolti, száraz bagettnek tűnt, ami ebben a kategóriában enyhén szólva is rossz pont. A helyszín kellemes, viszont a terasz borzasztó zajos az alagút miatt. Másik problémám a bor volt, kezdve azzal, hogy iszonyúan túlárazottak a borok, túl melegen hozták ki a fehéret, amit rendeltem. Ezt megpróbáltam megbeszélni a pincérrel, mire kiderült, hogy sajnos az összes fehérboruk ilyen hőmérsékletű, mert a hűtő így van beállítva (hozzáteszem a felszolgáló kedves volt, de ilyen árkategóriában szerintem ez nem elfogadható). Összességében nem pozicionálnám az első helyre, voltunk jobb helyen is, ami nem az első helyezett volt.
Zsuzsa - 2018. április 18., szerda 11:00

"Átlagon felüli ízvilág, kis adagok, hanyatló kiszolgálás - Above average, small portions"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Átlagon felüli ízvilág. A scampi enyhén jellegtelen, hiányoltam a petrezselymet, vagy más zöldfűszert. A borjúszűz a gorgonzolás cukkinival kiváló. A túró mousse ízét feldobta a mellékelt lime, citrom és maracuja szósz. A választék kissé eklektikusnak tűnt, a magyar-horvát-olasz-francia-spanyol ízek összhangja megfelelő volt, de kalandos. Sokat segített a szépséges és jóságos borok választéka. Az adagok kicsik, kb. 15%-al meg kellene növelni a mennyiséget, hogy ne éhesen kelljen elhagyni az éttermet. A kiszolgálás változó, felszolgálótól függ. Az szerintem elvárható, hogy ne kelljen külön szólni azért, mert az asztalnál még más is kér frissen őrölt borsot. A "bőséges" mennyiségű bors pedig semmiképpen nem azt jelenti, hogy kettőt kell tekerni a borsőrlőn, majd viharos sebességgel kell távozni az asztaltól. Átlagon felüli ízek, az eddigiekhez képest hanyatló felszolgálás.
Dr. Szabó - 2018. április 16., hétfő 20:10

"Esküvő előtti randi"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulat, ízek, kiszolgálás. A libamáj előétel nagyon finom volt! A hal kicsit sós. A desszert mákkal erősen savas volt, talán picit kevesebb mák jobb lett volna. A díszítés érdekes volt z ízetlen morzsácskákkal.
LauraD - 2018. április 16., hétfő 16:41

"Jó hely!"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Sajnos nehezen találtuk meg az éttermet, viszont pozitív, hogy a Várgarázsban, ami pöpec, mindössze 300 ft/ óra a parkolás. A kiülős rész nekem egy kicsit igénytelen, főleg, hogy a fapadló helyenként megsüllyedt. A mosdórésznél nem tetsik, hogy kézmosásnál simán kilátni az étterembe és úgyanúgy be is látnak onnan, tehát nincs kellően szeparálva. A benti rész iszonyú sötét, és étkezésre alkalmatlan padokkal, ülőkékkel van tele. Még jó, hogy nem a helyet kell értékelni. A kiszolgálás 5-ös, minden étel után megkérdezték, hogy hogy ízlett. A desszert mondjuk nem volt főnyeremény, egy agyoncukrozott túrókrém csücsült egy csokipiskótán, rajta valami zselés cucc. Kifejezetten felejthető. A többi étel nagyon rendben volt, hozta a papírformát: a kevesebb, több.
Legendi István - 2018. április 16., hétfő 14:54

""

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
a hely szép és az ételek is finomak voltak, de a terasz hangulatából nagyon levesz a nagy zaj és a hatalmas reklámtábla, ami miatt nem is nagyon lehet kilátni...
Horváth Tímea - 2018. április 16., hétfő 09:36

"Egynek jó volt"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Az étterem csodás környezetben helyezkedik el, nagyon kellemes a légkör. Az ételek véleményem szerint átlagosak, semmi extra. A terítés, tálalás fantasztikus, az ízvilág kevésbé, átlagos. Konkrétan kacsamájas pástétomot ettünk, semmivel nem különbözött egy bolti pástétomtól, csak szebben volt tálalva, illetve mézes-mustáros oldalast ettünk, ami biztosan nem volt friss, a hús rossz minőségű és állott volt. A desszerttel nagyon elégedett voltunk, nagyon finom volt és kifogástalan. A pincérek közvetlenek, (néha túlzottan is) ami zavaró és folyamatosan a "nyakunkban" voltak. Ettől függetlenül mi jól éreztük magunkat, de átlagosnak mondanám.
T.Zs. - 2018. április 16., hétfő 07:18

"Manna"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
KIVÁLÓ!!!
Szemán Norbert - 2018. április 16., hétfő 07:15

"Egynek jó volt"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az étterem csodás környezetben helyezkedik el, nagyon kellemes a légkör. Az ételek véleményem szerint átlagosak, semmi extra. A terítés, tálalás fantasztikus, az ízvilág kevésbé, átlagos. Konkrétan kacsamájas pástétomot ettünk, semmivel nem különbözött egy bolti pástétomtól, csak szebben volt tálalva, illetve mézes-mustáros oldalast ettünk, ami biztosan nem volt friss, a hús rossz minőségű és állott volt. A desszerttel nagyon elégedett voltunk, nagyon finom volt és kifogástalan. A pincérek közvetlenek, (néha túlzottan is) ami zavaró és folyamatosan a "nyakunkban" voltak. Ettől függetlenül mi jól éreztük magunkat, de átlagosnak mondanám.
T.Zs. - 2018. április 16., hétfő 06:47

"A legjobb!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden a legjobb volt! Kitünő ételek a felszolgálás barátságos ugyanakkor előkelő. Remek étterem csak így tovább!
Kovács Tamás - 2018. április 16., hétfő 06:38

"Fantasztikus élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt: nagyon ízletes ételek, udvarias kiszolgálás, kellemes hangulat. Köszönjük a lehetőséget!
F. Dóra - 2018. április 16., hétfő 05:59

"Tökéletes hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes környezet, remek kiszolgálàs, finom ételek❤️
Csonka Szandra - 2018. április 16., hétfő 05:05

"Jani"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Minden oké volt.
Jani - 2018. április 15., vasárnap 14:37

"Elégedettség"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
a süti nem volt az igazi, a tőbbi szuper
Mamuzsich László - 2018. április 15., vasárnap 13:33

"Nagyon jol ereztuk magunkat"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
.
Sztankai-Kiss Boglarka - 2018. április 15., vasárnap 09:12

"Kedves pincérek, szép tálatás"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Jó kiszolgálás, szépen tálalt ételek.
Tass Szilvi - 2018. április 15., vasárnap 08:05

"Szuper este volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, udvarias a kiszolgálás, jó a hangulat, csak ajánlani tudom!
Orsi - 2018. április 14., szombat 20:49

"5*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az előételek, de leginkább a főételek ISTENIEK voltak. Szuper volt!
Lerner Annamária - 2018. április 14., szombat 17:51

"Péntek este"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A szokásos jó minőség.
Sándor - 2018. április 14., szombat 09:50

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kedvenc éttermem. Egyszerűen tökéletes. :)
Zsani - 2018. április 14., szombat 07:32

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt. Az ételek mennyeiek, a kiszolgálás szuper. Az étterem pedig nagyon hangulatos volt.
Kissné Dorottya - 2018. április 14., szombat 07:25

"Pozitív csalódás "

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden fogás ízlett és ráadásul szép volt a tálalás is. A hely igazán előnyös helyen van, de a hangulaton lehetne még csiszolni. A májhoz nagyon kevés volt a 2 karika bagett és nekem picit sok volt a lekvár, a többi fogásban semmi kivetnivaló nem volt.
csiribiri - 2018. április 14., szombat 05:58

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ahogy szokott, immáron negyedszer is minden tökéletes volt. :)
Eszter - 2018. április 14., szombat 05:49

"-"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper kiszolgálás , hangulatos környezet, az étel finom de eszméletlen kevés és ez nagyon enyhe kifejezés !!!!!
Gréti - 2018. április 13., péntek 20:27

"A legjobb"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A legjobb kiszolgálás valha, tisztelettudó, de nem sznob. Nem tudtunk bort választani, azonnal hoztak kóstolót. Az ételek kihozása is jól ment.
Villám Roland - 2018. április 13., péntek 09:26

"Szuper este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom fogások, szuper kiszolgálás, szép hely, jó zene. Jól éreztük magunkat. :-)
Hegedüs Erika - 2018. április 12., csütörtök 11:21

"Manna"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
hangulatos hely kiváló ételekkel és kiszolgálással
Krisztina - 2018. április 12., csütörtök 08:34

"- "

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
-
- - 2018. április 12., csütörtök 07:05

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
ízkombináció ötletes, pl vajhal serrano sonkával, a borjúszűz tökéletes volt a desszertre már nem nagyon maradt kapacitás, a mákosat kicsit soknak, túl édeseak találtam a szelesháti rosét le kéne cserélni, nem ízlett a kiszolgálás, vendéggel való foglalkozás nagyon tetszett, udvarias, könnyed, közvetlen, de mégsem tolakodó
Bolváry Zoltán - 2018. április 12., csütörtök 06:53

"Manna:)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos étterem, minőségi alapanyagok. Remekül éreztük magunkat.
Anita - 2018. április 12., csütörtök 05:28

"Hangulatos hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
-
Csaba - 2018. április 11., szerda 22:23

"Ebéd két személyre"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás ás az ételek kiválóak.
Csala Dániel - 2018. április 11., szerda 14:05

"Kiváló élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Először engedte meg az idő, h a teraszon üljünk, ettől csak még szuperebb lett
János - 2018. április 11., szerda 09:10

"Átlagos"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Párommal jártunk a Manna étteremben, vacsorázni. A fogások nagyon ízletesek voltak , de nem kiemelkedőek, főleg nem az árhoz képest. A főétel (borjú) igazán finom volt, de a desszert (máktorta) nekem se nem tetszett, se nem ízlett. A felszolgálás figyelmes volt, bár néhol igen lassú - az étlapra és a számlára is egyenként legalább 5-10 percet kellett várni.
Emil - 2018. április 11., szerda 06:53

"Szülinapi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remekül éreztük magunkat, finom ételek, kellemes hangulat, jó kiszolgálás.
Lillik László - 2018. április 11., szerda 05:25

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyonyoru helyszin, csodalatos hangulat, hibatlan, izletes etelek.
Vinnai Balint - 2018. április 11., szerda 05:07

"Kivalo"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kivalo
Alexa - 2018. április 10., kedd 10:34

"Kellemes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifogástalan, figyelmes de nem tolakodó kiszolgálás. Harmonikus egyben izgalmas ízek, Optimális adagok,
Császár Márta - 2018. április 10., kedd 08:02

"vendég"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Étteremhét nyerteseként, csalódás volt, nem volt rossz, de többet vártam.
vendég - 2018. április 10., kedd 06:46

"Kimagaslóan jó minőség!"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép helyen, barátságos környezetben fogyasztottunk egy kimagaslóan jó minőségű alapanyagokból készült ételsort, amely kifinomultságot, az elkészítése nagy hozzáértést tükrözött. A konfitált marhanyak és a vajhal 5 csillagot érdemelt. A túrós desszert volt csak számomra gyenge megítélésű, szerintem nem illett a többi, remek ízvilágot tükröző fogáshoz, A kiszolgálás pont olyan, ahogy én szeretem, barátságos, de tisztelettudó, hozzáértő, szakszerű. Köszönjük az élményt!
Hornyák Zsolt - 2018. április 10., kedd 06:08

"Csúcs"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazi élmény !
Dr. Dóra József - 2018. április 10., kedd 05:55

"Szuper tavaszi vacsora"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A jó időre való tekintettel választhattunk, hogy szeretnénk-e a teraszon helyet foglalni. A terasz nagyon kellemes volt, a kiszolgálás kifogástalan. Az ételek mind nagyon ízletesek voltak.
Horváth Ágnes - 2018. április 10., kedd 05:35

"Ide regota akartam jonni es nagyon megerte ;)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon erdekes helyen van az etterem, mindenki kedves volt, profi, elegans, megsem szinpadias. Az etlap zsenialis, mindegyik etel kiemelkedoen jo volt. A talalas nagyon izleses. En meg megyek a heten :)
Szilagyi Anna - 2018. április 10., kedd 05:25

"Perfect evenin"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
The food was really great, high quality, kind staff, good wine choices for food.
Takacs Krisztina Kincső - 2018. március 17., szombat 10:39

"Tökéletes este"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás, az ételek, az ajánlott borok, a zene, a hangulat, szóval minden kiváló volt!!!
Hujber Tibor - 2018. március 17., szombat 10:39

"Legjobb választás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló étterem! A vacsora remekül elkészített, kifogástalan és bőséges. A kiszolgálás gyors,a személyzet barátságos, előzékeny. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Fantasztikus, hangulatos hely, csak ajánlani tudom! Rég éreztük magunkat ilyen jól!
Dávidné Torday Klára - 2018. március 16., péntek 15:23

"remek este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek kitűnőek voltak ahogy a kiszolgálás is.
Fazekas Ferenc - 2018. március 16., péntek 14:29

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper volt nagyon !
Lendvai Norbert - 2018. március 16., péntek 12:57

"Maximális 5*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyszerűen mesés volt! Nyugodt szívvel ajánlom másoknak is!
Kohut Péter - 2018. március 16., péntek 11:32

"Tökéletes!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden kiváló volt!
Bandi - 2018. március 16., péntek 10:16

"Értékeles"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek volt!
Sléder Éva - 2018. március 15., csütörtök 13:58

"Fantasztikus hely!!!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes hely! Kitűnő kiszolgálás, finom ételek, csodás, bőséges tálalás, minőségi italválaszték! A hely fantasztikus hangulatú! Máskor is megyünk!
Várhegyiné Sneff Renáta - 2018. március 15., csütörtök 12:25

"Kellemes este!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek ètelek, figyelmes es pontos kiszolgalálás
Miskolczi Istvan - 2018. március 15., csütörtök 11:33

"Fantasztikus hely!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük az élményt, tökéletes volt minden!
Józsi - 2018. március 14., szerda 17:06

":)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Kiváló hely :)
Bódán Dorina - 2018. március 14., szerda 15:38

"Kitünő, mint mindig"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy nagyszerű vacsorában volt részünk (4 fős társaságunk , minden tagja egyetértett ebben) most is az Étterem Hét keretin belül a Mannában. Sokadszorra tértünk vissza és reményeink szerint fogunk is még a jövőben is. A kiszolgálás, a hangulat, a zene nagyszerű volt, a választott ételek páratlanok. A mennyiég és a minőség most is kiemelkedővé teszi a Mannát! Elismerésem minden dolgozónak, hogy ilyen nagyszerű team munkát tudnak felmutatni éveken keresztül! Számunkra mindig a Manna a No.1. és nem múlhat el étterem hét Manna nélkül!
P.E.Sz. - 2018. március 14., szerda 14:52

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Vacsorázni mentünk. Megérkezéskor kedvesen az asztalhoz vezettek minket .A felszolgáló az első perctől udvarias és figyelmesem szolgált ki.. Az ételek nagyon finomak voltak, a bor is nagyon passzolt. Nagyon jól éreztük magunkat az este folyamán.
Németh Péter - 2018. március 14., szerda 11:57

"értékelés"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt. Egyedül azt kifogásolom, hogy a válaszott borjúszűzhöz tartozó köret az étlapon cukkinis volt, helyette (gondolom elfogyott), brokkolis köret érkezett és erről semmilyen tájékoztatás nem kaptam előzetesen.
Nagy-Hatvani Orsolya - 2018. március 13., kedd 13:51

"Finom ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitünö kiszolgalas, jol idözitett ételek érkezése. Jol megalkotott menü. Jövöre ismét meglatogatjuk, illetve majd allalmakkal is
Karon Kamila - 2018. március 13., kedd 09:14