CHESS Budapest - francia, magyar konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://www.chessrestaurant.hu

CHESS Budapest

1074 Budapest, Dob utca 63.

CHESS Budapest
Dob utca 63. , 1074 Budapest

IDEIGLENESEN ZÁRVA!

Budapest központi részén, az Oktogontól 2 percre a Dob utcában, a megújult CHESS Budapest modern európai gasztronómia remekeivel, jazz előadással és borvacsorákkal várja Vendégeit.

A CHESS Budapest modern art deco környezettel, jazz énekesnő impozáns háttérből szóló előadásával várja vendégeit egy bisztró hangulatot és fine dining stílust ötvöző belvárosi gasztroélményre.

Az étlap összeállításánál különös figyelmet szántak arra, hogy a hazai ízek és ritka alapanyagok egyvelegében mindenki megtalálja a maga kedvencét.
CHESS hitvallása az összhang: amit a tányéron lévő színek, ízek és formák, valamint a körülöttünk lévő környezet garantál.

Belváros szívében zajló pörgést egyszerűen tudja ellensúlyozni a nyáron is nyitva tartó zöldelő kerthelyiség adta kellemes környezet.

Állandó eseményeik közé tartoznak:
* a különböző borvidékek, és azok terméseinek bemutatását körülölelő exkluzív borvacsorák,
* Jazz előadások,
* GasztroEstek, rendezvények.
A most induló Prémium Italok estje keretében lehetőség adódik a vendégek számára megízlelni a világ különböző tájairól származó egyedi italválogatásokat.

A kínálat és események részletei megtekinthetőek a CHESS Budapest weboldalán. Mindennap nyitva 12:00-tól 23:00-ig.

Foglald le asztalodat ingyenesen online a DiningCity-n: CHESS Budapest – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(312 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Tamás"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
A hely ebédidőpontban meglehetősen üres volt, ez mondjuk meglepett elsőre, ez a hangulatélményen rontott is kicsit (bár jobb, mintha tele lett volna, mert elég szűk a hely). A kiszolgálás rendben volt, végig nagyon segítőkészek voltak, gluténmentes opciókat is improvizáltak páromnak, ugyanakkor a rúzsfoltos borospohár kicsit meglepett. A konyhát illetően bizonytalan vagyok, semmi nem volt rossz, de kiemelkedően jónak sem tudom értékelni. Kicsit bizonytalanok voltak az ízesítéssel és inkább a tutira mentek, bátrabb fűszerhasználat belefért volna. Ennél azért több ízélményre számítottam az étlap (ami amúgy izgalmas kombinációkat ígér) és az árak alapján.
Horváth Tamás - 2019. március 25., hétfő 13:36

""

3,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 5
A mi felszolgálónk szerintem alkoholista volt. Látszott rajta hogy kenyszerbol vegzi el a munkajat. Nem vette fel a szemkontaktust sem velünk.
Steinbach Gábor - 2019. március 25., hétfő 10:44

"Kiváló ételek, minőségi dzsessz zene"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kiváló minőségű ételek, barátságos, de nem túl hangulatos környezetben. Élő, stúdió minőségű kávéházi dzsessz. Udvarias, figyelmes kiszolgálás. Az eleganciának csak a hely szűkössége szab határt. Kimondottan ízletes ételek, de kicsit szűkös adagok, amit kenyérrel pótoltunk ki, hogy ne legyen hiányérzetünk. Sajnos az asztalunk a legkisebb mozdulatra elfordult, így néha üldözni kellet a tányért, de mi ezt érdekességnek fogtuk fel..
B.L. - 2019. március 24., vasárnap 17:49

"Péntek esti vacsora"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az ételek minősége magáért beszélt.
Paróczi Judit - 2019. március 24., vasárnap 17:49

"Kellemes hangulat, igényes vendéglátás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mosolygós, kedves feszolgáló, finom, igényesen tálalt ételek. Az élő zene is igazán hangulatos volt, ajánlom mindenkinek a helyet.
Oláh Csaba - 2019. március 24., vasárnap 13:12

"- Értékelés -"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A fogadtatás rendkívül barátságos volt, nagyon kedves, figyelmes kiszolgálásban volt részünk. Az ételek ízletesek, a tálalás is kreatív. A hangulat is jó volt, bár néha kicsit zavaró volt a hangos zene, ami a hangszórókból hallatszott . A zenészek viszont elképesztően jól játszottak. Negativumként említenem , hogy az étterem nagyon zsúfolt ,egyáltalán nincs tér . Az asztalok túl közel helyezkednek el egymáshoz.
Varczaba Zsuzsanna - 2019. március 24., vasárnap 07:35