Reviews


4.8

(129 Recensies)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.7

"Randevú vacsora "

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon finom ételek pompás hangulat és kedves kiszolgálás!
Bálind Zoltán - Saturday 30/03/2024

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon megvagyok elégedve és csak ajánlani tudom másoknak is ! Köszönettel Szebényi Magdi
Szebenyi Magdi - Monday 25/03/2024

"Patinás palace"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az ételek finomak voltak,a kiszolgálás kedves és figyelmes volt.Az étterem nagyon szép, kár lenne veszni hagyni mert nagyon sajátos a hangulata.Igazán érdemes már csak a csodás épület miatt is betérni ,de igy hogy a konyha is jó tökéletes hely egy kellemes vacsorához a belvárosba.
Krsják Renáta - Monday 25/03/2024

"Régi szép idők"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Most jártunk az étteremben először - ami nem is csoda hiszen nem éppen népszerű hely, ahogy elnéztük a forgalmat.... Csodás épület belső, a régi időknek megfelelő felújítással - de bizony a szép külső már kissé megkopott, a bútorok karcosak, a tányérok csorbák.... Őszintén: nem vártunk sokat az amuse bouche-ként felszolgált rossz minőségű vajkrém után, de kellemes meglepetésünkre az elő és főételek már finomak voltak. A borjúláb kifejezetten ízletes, kevés helyen készítik ilyen jól. A desszertként választott somlói azonban megérdemelt volna egy igazi tejszínt. A vacsora alatt kellemes élő zongorajáték szólt, ami a kongó étterem hangulatán javított - viszont nem értettük miért nincs feltüntetve a borlapon a borok évjárata. Nem lesz törzshelyünk az étterem.
Gábor - Sunday 24/03/2024

"Korrekció"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mivel már nem tudom módosítani az értékelést, küldök egy újat. Elnézést kérek, nem volt szervizdíj az ételeken, csak a felárat számolták el szervizdíjként vélhetően. Illetve amit még leírnék, hogy a párom nagyon-nagyon elégedett volt a sertésszűzzel.
Budai Noémi - Friday 22/03/2024

"Itt szeretik a vendéget"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves volt a fogadtatás, minden étel nagyon finom volt. A felszolgálók kedvesek voltak, lehetett beszélgetni velük, annyira voltak közvetlenek amennyire illendő. Külön köszönöm, hogy cukorbeteg lévén a felkínált desszert helyett egy fantasztikus gyümölcstálat kaptam.
Törzs Gábor - Friday 22/03/2024

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kifogástalan körülmények, remek ételek, a rántott borjúláb fenomenális volt.
Toldi Gábor - Friday 15/03/2024

"Köszönet!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jól éreztük magunkat! Minden rendben volt! Köszönjük az íz élényt!
Gombásné Szücsi Zsuzsanna - Thursday 14/03/2024

"Ertekeles"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kellemes ételek jó kiszolgálás
Sarkadi Béla - Wednesday 13/03/2024

"Felejthető konyha"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
Amuse Bouche: ízetlen.margarinkrém Velőspirítós: óriás csont minimál beltartalommal Gyöngytyúk leves: rendben Sous vide szarvas vadasmártással, szalvétagombóccal: szarvashús puha, szalvétagombóc teljesen fölöslegesen külön megpirítva, amitől az egész fogás szárazzá válik Rántott borjúláb: a borjúláb finom, nellette szabad szemmel alig látható krumplipüré Házi somlói galuska: a tejszínhab műanyagízű növényi habból, ami a 7 főbűn egyike lehetne már. A kiszolgálás jó volt, kedves pincérekkel. Összességében közepes teljesítményű konyha, biztos nem jövünk vissza.
Tóth Mária - Wednesday 13/03/2024

"Páros Randi"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, nekem a kacsamájas előétel különösen ízlett. A személyzet is nagyon kedves és udvarias volt. A hely nagyon hangulatos, ennek ellenére nagyon kevesen voltak. Mi jól éreztük magunkat és elégedetten távoztunk.
Mozsonics Edit - Tuesday 12/03/2024

"Palace Étterem"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Nagyon kedves és előzékeny a személyzet, néha már túlzottan előzékeny. A velős pirítós mind esztétikumaban, mind ízében tökéletes volt. A hangulat nagyon jó, de a századelő csodás szecessziós épülete némi ráfordítással a régi fényében tündökölhetne.
Lukács Dávid - Sunday 10/03/2024

"Étterem Hét 2024. március"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
A Palace éttermet nem csak a magyaros, jó konyhája, de a miliő miatt is választottuk. Hiányoltuk a csillárok működését, amelyek megvilágítják a régi szép arany díszítéseket.
Madarászné Enikő - Sunday 10/03/2024

"Finom volt az étel."

3.5
food: 4 service: 3 ambience: 3
Az ételek finomak voltak a menüben, kiveve a macesz levest, ahol a gomboc kicsi volt es kemeny. A hazi somlói galuska viszont nagyon finom volt. A hangulatra kevesebb pontot adtam, mert kicsit hideg volt az étteremben és sajnos kevés vendeg volt, de erről nem az etterem tehet.
Barnai Ildikó - Saturday 09/03/2024

"A város királynője"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus hely, kiváló emberek és ételek. A desszert megkoronázta az esténket. Hálás vagyok mindezért, és gratulálok!
Keresztes Jusztina - Friday 08/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek,kellemes hangulat,udvarias,segítőkész személyzet.
Krisztina - Tuesday 21/03/2023

"Palace ebéd"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
A kiszolgálás tökéletes volt, nagyon kedves és figyelmes volt a pincérhölgy aki kiszolgált és azok is akik még segítették, kihozták az ételeket, időben elvitték a tányérokat, tökéletesen helyezték fel az ételt, hoztak evőeszközt amikor még szükséges volt.
Horváth Tünde - Tuesday 21/03/2023

"Maga a tökély"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Palace egy szállodában található étterem. Az étterem a Blaha Lujza tértől pár lépésre lévő Novotelben üzemel, ahol egy jóbarátom dolgozik, gondoltam jó lezárása lesz a hétnek ha meglepetésszerűen meglátogatom. Nem tudom a forgalmuk hány százaléka oszlik meg szálló és külsős vendégek között, de megítélésem szerint az emberek inkább választanak egy különálló éttermet mint egy szállodáét és utóbbiba inkább akkor mennek ha eleve ott is szálltak meg. Ez súlyos hiba. A Palace közel Gundel szinvonalon üzemel, az ételekkel minimális kifogásaim voltak, a kiszolgálás természetes, kedves, udvarias, a hangulat pedig fényűző. Mindezt úgy, hogy mégis sikerült a középmezőnyben tartani az árakat. Amouse bouchenak fűszervaj érkezik, ami egy ötletes étvágygerjesztő. Kérésre hoztak gluténmentes kenyeret. Itt ettük a legfinomabb szarvas ragulevest, amiben az ízek nem nyomták el egymást hanem harmonizáltak. A kacsamáj igazi fine dining kiszerelésben érkezett, pikáns alma chutney-val culinaristól származó mini kaláccsal, és megjegyezném, bár itt sem volt elég egy kalács, kérésre hoztak még egy adag kenyeret, és ez volt az egyetlen hely, ahol ezért nem számoltak fel plusz költséget. Bár mindenkinek ilyen természetes lenne. A lassan sült mangalicapofa olyan finom, hogy omik a szájban, a zellerpürét pedig kérésre lecserélték párolt zellerre, úgyhogy laktózérzékenyek is próbát tehettek vele. A lazac steak ha egy perccel hamarabb leveszik a tűzről omlósabb marad, így kissé száraz lett. Az édességek terén a paleo torta friss, és üde, a somlói pedig olyan amilyennek az ember elképzel egy somlóit. Bármikor szívesen visszajövök ide, csak azt a tucatlágert csréljék le, amire azt hittük, hogy belga.
Magyar Tibor - Monday 20/03/2023

"Finom ebed"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű enteriőr, kedves személyzet, finom ételek.
Lőrincz Fruzsina - Monday 20/03/2023

"Nagyon jól éreztük magunkat!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már többször foglaltunk az étterem hét keretében asztalt. Itt még nem jártunk, de csak ajánlani tudom. Minden nagyon finom volt, gyorsan megkaptuk, amit rendeltünk. A személyzet nagyon figyelmes volt. Máskor is visszatérünk majd.
Nagy Jánosné - Sunday 19/03/2023

"Ez nem élmény, sajnos, inkább csak Palace-kodom... : ((( ****"

3.2
food: 2 service: 4 ambience: 3
A helyet azért választottam, mivel igen nagymúltú, szállodának épült eredetileg is, az Új Ág (Art Nouveau) jeles magyar mesterei készítették. (Komor Marcell és Jakab Dezső). De... A külcsín és a belbecs JELENTŐS eltérés mutatott most... S, ez ROPPANT NAGY BAJ... A kecskesajt az előételben "ma már csak emlék"- de a látogatásunk napján sem volt igazán észlelhető (némi - vizes(?) kenőt (pasta) nyomtak oda a cékla mellé). Nem volt igazán jelentős élmény. Inkább becsapottnak érezte magát az ember... A kacsamájhab (mousse) is a maródiak közé sorolható. Mintha az "Íz Világnapja" helyett- a VÍZ VILÁGNAPJA lett volna a Palotában ( Palace).. : (( Jellegtelen, még unalmasnak sem mondható... A sertésszűz nem rossz, de a LEHETŐSÉGET a konyhafőnök kihagyta, hogy VALAMI IGAZÁN JÓT alkosson.. Kár. ** A somlói galuskával nekem nem volt bajom, de a társam kistelkinek (commerce) minősítette. S, tudom, a konyha dolga sem egyszerű, de ÉN is, s VENDÉGEM is talált dióhéjat (!!!!) az ételben. Kár... Hogy is szokták ezt mondani? Talán máskor jobb lesz? Már, haa lesz "máskor"...N.N. ** Ha esetleg meghallgatja valaki egy tájékozott ember tanácsát- kérném, hogy ne "rizottónak" írják azt, ami árpagyöngy valójában. Talán egy idézőjelet megérdemelt volna ez az étel, s akkor a LEGALÁBB A TÁJÉKOZTATÁS tökéletes lett volna az étteremben... ****(S, innen a címbeli PANASZ / Palace szócsere...)
N.émeth N.ándor - Friday 17/03/2023

"Pozitiv visszajelzes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves,segitokesz volt a kiszolgalas,az etel izletes volt ,meghitt hangulatu, elegans az etterem.
Farkas Kavassyne Eva - Thursday 16/03/2023

"Egy nagyon kellemes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Örülünk, hogy újra nyitva az étterem ! Most sem csalódtunk. Nagyon finom vacsora, kellemes felszolgálók és nagyon hangulatos épület és a zene igazi igényt tükröz. Igazi lelassulás és kikapcsolódás volt. Köszönjük
Halmosi Anikó - Thursday 16/03/2023

""

4.0
food: 3 service: 4 ambience: 4
Elegáns milliő,kedves előzékeny kiszolgálás, kitűnő vadragu levest fogyasztottam, szűzérme egy kicsit száraz volt és picit kihűlt mire kézhez kaptam,az árpa rizottó megfelelő, a somlói elsőrangú. feleségem 1 pohár rozét kért,amit kihoztak neki,de ilyen elegáns helyen illene a vendég szeme láttára kitölteni a palackból a nedűt.sajnos ezt a pincérek nyűgnek érzik (tudom,sok helyen szóvá tettem,mindig ez volt a válasz), ezért győz az ő érdekük a tulajdonosi akarat felett.
Sándor Mikllós - Thursday 16/03/2023

"Étterem hét"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kellemes hangulat, finom ételek, barátságos kiszolgálás.
Erdősi Krisztina - Thursday 16/03/2023

"Remek volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedvesek és figyelmesek voltak. Petra és Feri mindig akkor jöttek amikor kellett. A ételek finomak voltak és ízlésesen voltak tálalva.
Végh Ferenc - Tuesday 14/03/2023

"Szuper hozzáállás, tökéletes este"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Szuper kedves és hozzáértő pincérek, a manager hölgy (Petra) csodaszép és cuki! Minden finom és mintha csak nekünk készült volna! Kicsit kevesen voltunk így hétőn este, de megéri visszatérni
Végh Attila - Tuesday 14/03/2023

"."

4.0
food: 5 service: 5 ambience: 2
.
Martin - Monday 13/03/2023

""Békebeli vasárnapi ebéd" "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon figyelmes és kedves kiszolgálásban volt részünk. A társaságunkban többféle ételt is rendeltünk, mindegyik nagyon finom volt, ínycsiklandozó tálalásban. Kellemes tapasztalatunk, hogy felkapott helyekre nem lehetett már foglalni, itt volt hely, és sokkal jobb volt minden, mint némelyik trendi helyen tapasztaltuk korábban. Köszönjük szépen.. :)
Svéd Anna - Sunday 12/03/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, figyelmes kiszolgálás, történelmi környezet.
Garamvölgyi Vilmos - Sunday 12/03/2023

"Ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem valami csodálatos. Ebédre érkeztünk, nagyon kedvesen fogadott a személyzet, az ételek is izletesek, finomak. Biztosan vissza fogunk térni. Csak ajánlani tudom másnak is.
Maroshegyi Georgina - Tuesday 14/02/2023

"Szuper hely!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Köszönjük a szép estét! Minden tökéletes volt. :-) A hely káprázatos. Az ételek különlegesek és finomak. A felszolgálók kedvesek. Csak ajánlani tudom.
Kovács Andrea - Tuesday 14/02/2023

"Kiváló étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, szépen voltak tálalva. Különleges ízeket próbálhattunk ki a Dining City Étteremhétnek köszönhetően. Nagyon hangulatos hely, tetszett az élő zongorazene is. Kedvesek voltak, profi volt a felszolgálás. A szakácsnak is jár egy hatalmas dicséret. Köszönjük!
Ramóna - Tuesday 24/03/2020

"Dining City Étteremhét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt. A felszolgálók nagyon kedvesek és udvariasak voltak, az ételek pedig fenségesek.
Anita - Thursday 19/03/2020

"Szuper vacsi!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálás! Szuper ételek!
Norbi - Wednesday 18/03/2020

"Lakoma"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes hely egy 108 (!) éves hotel éttermében! Jól megkomponált ételsor, izgalmas tálalás és az ízek magáért beszélnek! A pincérek kedvesek, a zongorista folyamatosan (!), órákig játszott és nagyon kellemesen! Nagyon sajnálom, hogy bár ismertem az éttermet, de csak most voltam itt először és nem többször. Már az előételnél (fehércsokis libamáj terrine levendulás zselékockákkal és egy hihetetlenül finom kaláccsal) eldöntöttem vagy talán még előbb, amikor megláttam a saját nevemet egy kis táblán az asztalon, ide visszajövök. Igazi ínyenc hely a Novotel Palace Hotel étterme! Visszajövök!
Ökrös Péter - Monday 16/03/2020

"Nagyon kellemes "

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az étterem gyönyörű, a kiszolgálás kiváló, a pincérek hozzáállása példaértékű. Az ételek is ízletesek voltak, összességében nagyon jól éreztük magunkat, jó szívvel ajánlom.
Máté - Monday 16/03/2020

"Érdemes kipróbálni"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nem először jártunk itt. Most sem csalódtunk. A szokásos só választék kis fűszervajjal jó "játék", a füstölt halas falatka is jó bevezető volt. A a fehér csokoládés libamáj terine levendula kocsonyával kaláccsal nagyon finom volt, a karakteres máj íz és az édes jól összeillett. A salátában a gomba kiváló, roppanós, a kék sajt finom volt. Sajnos a zöld levelek kicsit összesetek de összességében finom volt. A borjúszűz, libamájjal, glasszírozott zöldségekkel paprikaszósszal nagyon szépen tálalt és ízletes is volt. A borjúszűz kicsit nehezebben vágható volt, esetleg egy steak kés segítség lett volna. A desszertek közül a belga csokoládés kompozíció mutatós is volt és a sós karamell jól ellenpontozta a csokoládé töményebb ízét. A túrós desszert nagyon szépen komponált tányér volt, ízre azonban jellege miatt is kevésbé karakteres, de aki szereti a túrós süteményeket, az nem fog csalódni. A kiszolgálás mint mindig kedves és barátságos volt, nem éreztük tolakodónak, inkább valódi vendégség volt. A hely kellően levegős, az asztalok távolsága biztosítja az intimitást. Sajnos ennek ellenére a járvány sokakat megijesztett, kevesen jöttek el. Remélem legközelebb több vendég lesz, az is kell a hangulathoz. Mindenkinek ajánlom ezt a nagyon szép helyet. Végezetül egyetlen megjegyzés: az italok véleményem szerint kicsit túlárazottak a vacsora árhoz képest. Javasolom, hogy a vacsorához egy kedvezményes árú borsort állítsanak össze. Köszönjük a szép estét.
László Péter - Sunday 15/03/2020

"Kiváló élmény"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Mindennel a legnagyobb mértékben meg voltunk elégedve, kizárólag a kísérőzenét találtuk egy kicsit hangosabbnak a kelleténél.
Gergely Péter - Sunday 15/03/2020

"Perfekt :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Profi kiszolgálás,látványosan elkészített ételek,egymással harmonizáló ízek.Az élőzene nagyon kellemes volt.Köszönjük!
Varga Brigitta - Saturday 14/03/2020

"Csillagos ötös"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szeretjük ezt a helyet :) Kedves pincérek, kifogástalan ételek, szuper ízkombinációk és a hangulatát is nagyon kedveljük. Élő zongorajáték volt idén, tavaly élő cigányzenekar, mindkettő tetszett. Csak ajánlani tudjuk! :) Polaroid fényképet is készítenek, mi már gyűjtjük az albumba őket :D
Dr. Kedves Noémi - Friday 13/03/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes volt!!!! ?
Ferenc - Friday 13/03/2020

"Szuper!!!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletesre elkészített, isteni finom ételek, kedves, profi kiszolgálás, az élő zongoraszótól pedig különösen hangulatos helyszín. Az előétel előtt kínált szarvasgombás vajat nem lehet abbahagyni :)))
Niedermayer Emese - Thursday 12/03/2020

"Csodálatos vacsora!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már a fogadtatás is nagyon kedves és szívélyes volt, és a kellemes meglepetések, illetve az ételek minősége és tálalása csak növelte az elégedettségünket. Tényleg max pontszám minden tekintetben! Biztos, hogy legközelebb is kipróbáljuk!
Szigeti Orsi - Thursday 12/03/2020

"Kiváló, színvonalas étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló, nagyon színvonalas étterem, kellemes hangulattal. A kiszolgálás, az ételek minősége és mennyisége egyaránt kifogástalan. Rendkívül jó élmény, mindenkinek ajánlom, hogy egyszer látogasson el ide.
Dénes - Wednesday 11/03/2020

"Kiváló gasztronómiai élmény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló íz harmóniák, szemre is látványos kivitelű ételek. Kellemes kiszolgálás mindez egy gyönyörű épületben hangulatos zenei aláfestéssel. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
Halmosi Anikó - Tuesday 10/03/2020

"Elegáns hely, finom vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon meg voltunk elégedve a fogásokkal, az adagok is elegendőek voltak, jóllaktunk. Az ételek neve a séf fantáziáját dicséri, ízlett a libamáj kombinálva fehércsokival. Tökéletes volt minden, eddig a legjobb ár-érték arány. A pincérek kedvesek voltak, profik, polaroid fotót is kaptunk tőlük. Maga az étterem pedig gyönyörű. Halk zongoraszó. Örülök, hogy eljutottunk éve a szép étterembe
Schóber Katalin - Tuesday 10/03/2020

"Köszönet a csodás élményért"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kezdettől fogva élvezzük az étterem hét széles kínálatát, ez a Palace Hotel éttermében elköltött menü sor kiemelkedett az eddigiek közül ! A választék kiváló, az ételek zseniálisak voltak gyönyörű tálalással, mely igazi gasztronómiai élmény volt számunkra ! A felszolgálók ( Szandi, Nelly ) udvariasan, jól végezték munkájukat, a séfnek és csapatának ( W.Zoli, Miki, Dawe, Witya ) köszönet a csodálatos élményért !
Jancsó Beáta - Tuesday 10/03/2020

"Perfect!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden evben ez az abszolut gyoztes nalunk! Mennyei izek, minosegi alapanyagok, izleses talalas, valtozatos texturak, kifogastalan kiszolgalas. Nem tudnak csalodast okozni! :) Koszonjuk ismet!
Lakat Anita - Monday 09/03/2020

"Ismét egy kellemes benyomás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Többször jártunk már itt, és a mai élmények után biztos, hogy nem utoljára. Gyors és kedves kiszolgálás, mennyei ételek ( csodálatosan tálalva ). Mindenkinek csak ajánlani tudom. Az ajándék polaroid kép csak hab a tortán :-) Üdvözlettel: H.A
Holló András - Monday 09/03/2020

"Tina"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes ételek, kedves kiszolgálás (mint mindig ?)
Erős Krisztina - Monday 09/03/2020

"Még jövünk"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Első alkalommal voltunk az étteremben. Kifogástalan fogadtatás után az első fogásból a karfiol leves finom volt, bár nem a magyar ízlésnek megfelelő az édeskés íz miatt. A főételből a csirkemell hatalmas adag és nagyon finom, míg a szűzérme szintén nagyon finom, de lehetett volna egy kicsit több. A desszertek közül a mousse csodás, a túrófánkhoz az áfonya nagyon édesre sikeredett, de lehet,hogy csak nekem volt édes. Összességében viszont a konyha dicséretet érdemel. Külön figyelmes gesztus volt a nők köszöntése egy szál virággal. Az élő zene pedig nagyon kellemessé tette az egész ebédet.
Salamonné Gőbel Judit - Monday 09/03/2020

"Szivem csücske"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Palace a a szívünk csücske lett. Már a névre szóló tábla levett a lábamról és ez csak folytatódott. A kiszolgálás barátságos, figyelmes, de nem tolakodó. (Külön tetszett a terítés visszafogott eleganciája). Az ételek finomak és megfelelő mennyiségűek. A környezet nagyon szép - ezt sejtettük, hisz olvastunk a jól sikerült felújításról-, az élő zene kellemes. Visszavágyik a vendég ide. Gratulálunk!
Miklós - Sunday 08/03/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve, a kiszolgálás nagyon figyelmes, az ételek minősége fantasztikus. A hely nagyon szép, elegáns.
Krisztina - Sunday 08/03/2020

"Lovely experience"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
From the moment we walked in the door we had an enjoyable evening. The staff were ready and waiting to greet us with welcome smiles, taking our coats and seating us at our lovely table personalized with our name card. The live piano added to the nice atmosphere in the restaurant. The service from beginning to end was professional and attentive without hovering but available instantly when needed. Each course was presented well by the staff and the food itself was tasty. Not large portions but simply prepared to let the ingredients stand for themselves. A tasty amuse bouche as well as a fantastic little surprise at the end were compliments of Palace Restaurant and certainly a nice touch to end a lovely dinner experience.
Michelle D - Saturday 07/03/2020

"Meglepetés meglepetés hátán"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rendkívül udvarias személyzet, névre szóló (!) asztaljelzés, hangulatos berendezés, meglepetés kedvcsinálók, kiváló chef! Tökéletes volt az étteremhét kezdetének, innentől a többi éttermet ehhez hasonlítjuk! ?
B. Zsuzsi - Saturday 07/03/2020

"Tökéletes "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Több helyen is voltunk már az elmúlt években, de határozottan ez volt eddig a legjobb. Különleges és nagyon finom ételek, kedves kiszolgálás.
Szeibert Katalin - Saturday 07/03/2020

"Kellemes vacsora"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon finom ételek és figyelmes kiszolgálás,elégedetten és jóllakottan távoztunk :)
Brigitta - Sunday 17/11/2019

"Egy kitűnő este"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
A fogások nagyon ízletesek voltak, az adagok pedig kielégítőek. Csak ajánlani tudom.
Bagyinka Krisztina - Wednesday 16/10/2019

"Gyönyörű "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem gyönyörű, az élőzene bűbájos és remek, a konyha kiváló. Fantasztikus este volt !
Noémi - Monday 14/10/2019

"Minden tökéletes "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az egyik legjobb konyha és menüsor az éttermek között, ahova eddig elmentünk az Étteremhét keretein belül. Nagyon kedves kiszolgálás, szép környezet.
Dr. Kedves Noémi - Sunday 13/10/2019

"Először de nem utoljára"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minőségi kiszolgálás, minőségi ételek amik mennyiségre is elégségesek. Mindennel elégedettek voltunk.
Ildikó - Saturday 12/10/2019

"házaspár"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes estét töltöttünk szép patinás környezetben,élő zenével. A kiszolgálás udvarias volt, a teljes menü sor kifogástalan és nagyon finom. A nevünkkel jelzett asztalon a vacsora meglepetés falattal kezdődött és sorban érkeztek a választott menü ételei. Mindegyik fogás ízletes volt, a szervírozás gyönyörű. Most jártunk itt először, de biztosan visszamegyünk még a többi ételt is megkóstolni.
Ildikó - Friday 11/10/2019

"Fantasztikus"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikis ízkombinációk, jókora adagok mint mindig. Harmadszor tértünk vissza ide és most is megtapasztalhattuk a tökélyt. Köszönet érte!
Erős Krisztina - Friday 11/10/2019

"Kedves kiszolgálás, finom ételek, kellemes hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, finomak voltak az ételek és az élőzene is nagyban hozzájárult a kellemes hangulathoz. Köszönjük!
Dominika - Friday 11/10/2019

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
nice place,patient staff and the most important delicious food
Fang - Thursday 10/10/2019

"Étterem Hét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek és a kiszolgálás is tökéletes volt. Ebédünket hangulatos élőzene mellett ettük meg.
Szepesné Somogyi Erzsébet - Thursday 10/10/2019

"Ertekeles"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom etel. Kedves , gyors, kifogastalan kiszolgalas. A rendelt menu elott meg vendegvarot is kaptunk. Minden nagyon tokeletes volt. A ciganyzene kulon hangulatot adott az estenek.
Takacs Anna - Thursday 10/10/2019

"5*"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
5*
Németh Donáta - Wednesday 09/10/2019

"Antik elegancia"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Impozáns épületben rejtett kis ékszer. Az étterem hangulata magával ragadó, a személyzet udvarias és figyelmes. Az ételek pedig szemet gyönyörködtetőek és ízletesek. Köszönjük, hogy megfelelő körülményeket kaptunk ezzel egy igazán kellemes vacsorához.
Rea - Tuesday 08/10/2019

"Szép hely, finom ételek"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az előételek és a főételek is finomak voltak. A desszert kicsit gyengébbre sikerült. A kiszolgálás is rendben volt.
Zsófi - Tuesday 08/10/2019

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem magas színvonalú, kitűnő ételekkel és személyzettel. A menün szereplő összes étel igazi kuriózum volt. A hangulatról az élő zene gondoskodott. Összességében 5*, megérdemli a hely a jó hírnevét.
Várkonyi Richárd - Tuesday 08/10/2019

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az éttermek hetét ezzel az étteremmel zártuk, tökéletes befejezés volt. Elegáns hely, udvarias pincérek, isteni ételek, kell ennél több? Szívből ajánljuk mindenkinek.
Zsidákovits Hajnalka - Monday 25/03/2019

"Páratlan ízélmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Palace idén is kitett magáért. Különlegesen finom ízelítő a menü előtt, majd az előétel, főétel és desszert is csupa különlegesség. Mivel négyen igyekeztünk minél több mindent megkóstolni, nem győzném itt felsorolni mindazt a finomságot, amit fogyasztottunk. Nem is szükséges, mert mindegyik - legyen szó hal vagy húsételről, zöldségekről, illetőleg a desszert fantáziákról - páratlan ízélményt nyújtott. Ha lehetne, csillagos ötöst adnék, de nemcsak a konyhára, hanem a kiszolgálásra és a hangulatra is, amelyhez nemcsak a szép környezet, hanem a hangulatos zene is nagyban hozzájárult. Köszönjük!
dr. Babus László - Monday 25/03/2019

"értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
minden tökéletes volt
TAttila71 - Monday 25/03/2019

"Jó ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó választás volt.
Lajos Zoltán - Sunday 24/03/2019

"Tökéletes este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A párommal látogattunk el az étterembe, első alkalommal, így az étterem hét keretein belül, de mindenképpen visszatérünk, magával ragadott minket a környezet. Az ételek nem csak ízvilágukban voltak csodásak, de a tálalásuk is látványos volt. A felszolgálók nagyon hozzáértőek és kedvesek voltak. Az élő zene és a hangulat tökéletesítette igazán az esténket. Csak ajánlani tudom az éttermet! :)
V. Zs. - Saturday 23/03/2019

"Jó konyha, szép környezet"

3.7
food: 4 service: 2 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, a tálalás is szép volt, az élőzene kellemes aláfestése volt az estének, talán egy kicsit furcsa volt, hogy a hegedűművész a zenekar lemezét próbálta értékesíteni a szomszéd asztalnál, de nem volt zavaró. Az már inkább, hogy az ásványvíz és a bor is kibontva érkezett az asztalhoz, pedig mindkettőből egész üveget rendeltünk. A capuccino újragondolása, mármint tejhab nélküli tejeskávé sem a legjobb ötlet, bár finom volt. Ezektől eltekintve nagyon kellemes estét sikerült eltöltenünk az étteremben. Köszönet érte minden ott dolgozónak.
Gál János - Friday 22/03/2019

"The Best"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Abszolút kedvenc. Sokadszor jöttünk és még jövünk is!
Erős Krisztina - Friday 22/03/2019

"Zseniális :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ez az étterem egyszerűen zseniális! :) Nagyszerűen párosítják össze az épület műemlék jellegét a modern elemekkel. A rendelt ételek nagyon ízletesek voltak; remek kombinációt alkottak a tányéron a különböző elemek. Előételnek a szürkemarha carpaccio-t és a kecskesajtot próbáltuk ki, főételnek a borjúnyakat és a gyöngytyúkot. Az én abszolút kedvencem a desszertként választott tokaji körte volt. Sosem gondoltam volna hogy egy ennyire egyszerű édesség ilyen különleges ízvilágot nyújthat (a vanília szószból még egy kondérral tudtam volna kanalazni). A felszolgálók nagyon figyelmesek és jófejek voltak, polaroid képet is készítettek rólunk. Köszönjük ezt az estét, nagyon jó hangulatban telt el. Az étterem általános étlapja nagyon izgalmas, sokmindent kipróbálnék róla, úgyhogy biztosan visszatérünk majd a' la carte vendégként is.
TV - Thursday 21/03/2019

"Nyugost környezet, nagyon figyelmes kiszolgálás"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Egy nagyon kellemes vacsorát költöttünk el z étteremben az Étterem Hét keretében. A menü választéka elég különlegesre sikerült, nehéz volt a döntés, mindent szívesen megkóstoltam volna. Nagyon kedves dolog volt, hogy egy apró előétel falatkát is kaptunk, illetve házi kenyérszeleteket, finom fűszervajjal, különböző sókkal, olajjal (talán tökmag?). Az ételek összességében ízletesek, állagukban tökéletesek voltak. Egyedül a rókagomba volt egy kicsit csalódás számomra, pedig kimondottan vártam, mert nagyon szeretem és régen ettem már, de ez most nem sikerült olyan jóra. Az étteremben élő zene volt, ami talán icipicit hangosabb volt a kelleténél, de igazán zavaróvá nem vált. Külön kiemelném a pincér kedvességét, aki nagyon figyelmes, jó kedélyű úriember volt, sokban hozzájárult a kellemes élményhez. Ráadásul villámgyorsan megkaptunk mindent. Összességében ízlettek nekünk az ételek és abszolút meg voltunk elégedve a személyzet munkájával, bátran ajánljuk kipróbálásra az éttermet!
Tóth Sarolta - Tuesday 19/03/2019

"---"

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
Nagyon szep epulet ,csilarok es a stuko muveszi munka, A vacsora gazdag volt de nem kivalo modon volt elkeszitve a fo etel melegebb lehetet volna , a tanyert felmelegitjuk , az eloetel :a sok megdermet maj melle egy cseszebe tetem volna a libazsirt nem ra dobom a libamajat .
Bondar Gabor - Thursday 18/10/2018

"Finom elegancia "

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Gyönyörű teremben vacsorázhattunk, az élő zene számunkra kicsit zavaró volt, nem is a zene, hanem inkább a hangerő. Az ételek nagyon finomak voltak. Ízlett minden. Csak a zellerpüré volt nagyon édes, sajnos túl sok cukrot tettek bele. A kenyérválogatás meg egy csoda volt. Mind látványban mind ízben.
Zsuzsi - Tuesday 16/10/2018

"Totális műalkotás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyszerre voltunk szereplői egy békebeli kosztümös filmnek, olyan díszlet a klasszikus galériás étterem, és egyszerre voltunk elkényeztetett dívák, akik mindent megkapnak. Többet is. És szólt a zene, úgy, ahogy, úgy, amennyit kell. Négy év, két tucat étterem után a legnagyobb Dining élményünk. Baktay család
Baktay Miklós - Monday 15/10/2018

"Bármikor örömmel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Választékos menüsor, finom ételek, figyelmes kiszolgálás, remek hangulat.
Daniék - Monday 15/10/2018

"A hét legjobb helye"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Három helyen voltunk a héten, ez volt a legjobb. A szokásos só kóstolóhoz szarvasgombás vaj és tökmagolaj érkezett, és olyan saját sütésű kenyér, amit minden nap szívesen vennék. A libamáj zsírjában kis piros lábasban érkezett. Nagy adag. A pirítós kevés volt hozzá, de szerencsére volt kenyér még. A főételeknél vaddisznó szüzet és rozé libamellet rendeltünk. Nagy adagok, hölgyek nem is tudnak megküzdeni vele, szép tálalás és finom, harmonikus ízek. A liba bőre kicsit ropogósabb lehetett volna. A desszertek finomak voltak. A gesztenyés sütemény amarela meggyel nagyon finom, a hozzá adott csokoládé szósz a mi ízlésünk szerint kicsit túl erős volt. A kürtös kalácska jó ötlet, finom is, A kulturált fogyasztáshoz kellene kést is tenni az asztalra. A pincérek kedvesek voltak, nem tolakodók, de barátságosak, beszélgetősek. Kellemes meglepetés volt, hogy a kávéra a ház vendégei voltunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy századfordulós hangulatú étteremben el akar tölteni néhány nagyon kellemes órát. Köszönjük, így tovább, még megyünk ide.
László Péter - Monday 15/10/2018

"Egy fenséges ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nem első alkalommal jártunk az étteremben. Ennek fő oka a már korábban szerzett pozitív tapasztalatok. A kiszolgálás gyors és kedves volt, melyet a nagyon finoman elkészített és mesterien tálalt ételek tovább fokoztak. Nagyon jó kritikusnak tartom magam, de jelen esetben csak jót tudok mondani az étteremről. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Köszönjük szépen ezt a fenséges ebédet. Üdvözlettel: Holló András
Holló András - Monday 15/10/2018

"Palace Restaurant - Novotel"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
A belépéstől a távozásig, az ételsor összeállításától a tálalásig mindenhol tettenérhető a személyes odafigyelés és gondosság: kedves ötlet a hely stílusához illő névre szóló kártya az előre lefoglalt asztalon, a menü előtt tálalt szarvasgombás(!) vaj+tökmagolaj+sófélék és házi kenyér ízelítő. A felszolgált ételek minden összetevője külön-külön is figyelemreméltó: pl. a halas főfogásnál a kifogástalanul megsütött halfilé, zöldcitromos vaj, zellerpüré és mandulás paraj egyenként is izgalmas élmény nem beszélve a tányér további kiegészítő elemeiről. Az étteremheti menü minden ételét megkóstoltuk, mindegyik a fentihez hasonló odafigyelést és igényességet mutatott; egyetlen észrevétel, hogy bizonyos ételek - sütőtökkrémleves, gesztenye köret, zellerpüré - váratlanul és kissé indokolatlanul édesnek bizonyultak, ami a diétázókat és/vagy nem édesszájú vendégeket váratlanul érheti. Mindent összevetve nagyon elégedetten és jóllakottan távoztunk.
NT&L&N - Monday 15/10/2018

"Szimplán zseniális..."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rendkívüli volt...szokás szerint...köszönjük!
BVM - Monday 15/10/2018

"hangulatos vacsora fiaimmal"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedvesen fogadtak. Nagyon ízletes és gyönyörűen tálalt fogások követték a vendégváró házi sütésű kenyeret. Kellemes, nem tolakodó volt a zene. Kedves gesztus a távozás előtt készített polaroid fotó. Köszönjük a kellemes estét
Kovács Piroska - Monday 15/10/2018

"Emlékezetes "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes, hangulatos hely. A kiszolgálás nagyon figyelmes volt. Az ételek isteni finomak voltak. A kacsamell izletesen volt elkeszitve, nem éreztem rágosnak, a szarvasgombával nem lehet hibázni és a levendulás mascarpone hab felejthetetlen.
Niki - Monday 15/10/2018

"Novotel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
-
Kata - Monday 15/10/2018

"Kellemes hely"

3.7
food: 2 service: 5 ambience: 3
A hely kellemes, a kiszolgálás kedves, figyelmes. A kacsa kicsit rágós volt, de összességében finomakat ettünk.
Takács Mária - Sunday 14/10/2018

"hibátlan "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Pompás fogások, remek hangulat, élő zongorakíséret, profi, udvarias nem tolakodó felszolgálók, és a végén az ajándék közös fénykép együttesen felejthetetlen élményt adott számunkra.
L - Sunday 14/10/2018

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás abszolút figyelmes, a vaddisznó isteni finom, a kacsa kevésbé de szintén ízletes volt. A kürtőskalácsos desszertet ajánlom mindenkinek, az ország tortáját kevésbé, bár az nem is feltétlen az étterem hibája. Köszönjük a vacsorát! Az előfalatkák és a zene kellemes plusz élményt adott.
- - Sunday 14/10/2018

"Egy korrekt étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás, az ételek elkészitése, szervirozása, a pincér kedvessége a zenekar első osztályú. A felszolgáló nem tolakodó, zavaró de ha kellett azonnal ott volt.
Dulai István - Saturday 13/10/2018

"Csillagos ötös"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Különleges ízek konbinációi, étvágygerjesztő tálalás, kedves kiszolgálás.
Erős Krisztina - Saturday 13/10/2018

"Kellemes vacsora"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Kedves kiszolgálás volt. Az elozene és a polaroid fénykép különösen hangolatussa varázsolta az estenket.
Bálint Zsófia - Friday 12/10/2018

"Remek vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remekül éreztük magunkat. A kiszolgálás tökéletes volt, az ételek pedig remekül összeállított, rendkívül ízletes fogások voltak.
Gábor - Friday 12/10/2018

"Finom vacsora"

4.5
food: 5 service: 5 ambience: 3
Minden a legnagyobb rendben volt, ízletes vacsoránk volt két apró meglepetéssel. A hangulat ( élőzene) nekünk nem tetszett, de ez szubjektív. Köszönjük asz egész csapatnak!
David - Friday 12/10/2018