Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum in Budapest

Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum

1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.

Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum
Rákóczi út 43-45. , 1088 Budapest

The restaurant, opened in 1911, dazzles the public with its gilt chandeliers, unique stucco ornamentation, and inlaid wood paneling.

The stucco is the work of sculptor Manó Rákos, while the visually striking chandeliers and sconces are from the workshops of Ignác Goldstein.
The building has been declared a historic monument, and even today the restaurant shines in its original grandeur.
The conception of Palace Restaurant is one that respects tradition while meeting the challenges of today's world. The result is a truly special regional Hungarian menu that is updated in its structure, content, and presentation. Dishes prepared tableside also appeared, and so did "Hungaricums".

Reserve your table online now for free through DiningCity: Palace Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(128 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.7

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon megvagyok elégedve és csak ajánlani tudom másoknak is ! Köszönettel Szebényi Magdi
Szebenyi Magdi - Monday 25/03/2024

"Patinás palace"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az ételek finomak voltak,a kiszolgálás kedves és figyelmes volt.Az étterem nagyon szép, kár lenne veszni hagyni mert nagyon sajátos a hangulata.Igazán érdemes már csak a csodás épület miatt is betérni ,de igy hogy a konyha is jó tökéletes hely egy kellemes vacsorához a belvárosba.
Krsják Renáta - Monday 25/03/2024

"Régi szép idők"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Most jártunk az étteremben először - ami nem is csoda hiszen nem éppen népszerű hely, ahogy elnéztük a forgalmat.... Csodás épület belső, a régi időknek megfelelő felújítással - de bizony a szép külső már kissé megkopott, a bútorok karcosak, a tányérok csorbák.... Őszintén: nem vártunk sokat az amuse bouche-ként felszolgált rossz minőségű vajkrém után, de kellemes meglepetésünkre az elő és főételek már finomak voltak. A borjúláb kifejezetten ízletes, kevés helyen készítik ilyen jól. A desszertként választott somlói azonban megérdemelt volna egy igazi tejszínt. A vacsora alatt kellemes élő zongorajáték szólt, ami a kongó étterem hangulatán javított - viszont nem értettük miért nincs feltüntetve a borlapon a borok évjárata. Nem lesz törzshelyünk az étterem.
Gábor - Sunday 24/03/2024

"Korrekció"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mivel már nem tudom módosítani az értékelést, küldök egy újat. Elnézést kérek, nem volt szervizdíj az ételeken, csak a felárat számolták el szervizdíjként vélhetően. Illetve amit még leírnék, hogy a párom nagyon-nagyon elégedett volt a sertésszűzzel.
Budai Noémi - Friday 22/03/2024

"Itt szeretik a vendéget"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves volt a fogadtatás, minden étel nagyon finom volt. A felszolgálók kedvesek voltak, lehetett beszélgetni velük, annyira voltak közvetlenek amennyire illendő. Külön köszönöm, hogy cukorbeteg lévén a felkínált desszert helyett egy fantasztikus gyümölcstálat kaptam.
Törzs Gábor - Friday 22/03/2024

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kifogástalan körülmények, remek ételek, a rántott borjúláb fenomenális volt.
Toldi Gábor - Friday 15/03/2024