Reviews


4.7

(201 Recensies)


food

4.6

service

4.8

ambience

4.7

"Nosztalgia"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Nagyon hangulatos étterem, finom ételekkel. Utazás a gyermekkorba, a hagyományos ételek tökéletesen elkészítve, pont, mint otthon! :)
Kovács Diána - Monday 25/03/2024

"Álom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedvenc ettermem, csak szuperlativuszokban tudok róla írni!
Salamon Maria - Monday 25/03/2024

"Csapatépítő"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes volt minden, a kiszolgálás, a hangulat, az ételek. Nem bántam meg, hogy egy magyar klasszikusra (Krumplis tészta) esett a választásom. :)
Niki - Sunday 24/03/2024

"---"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus kiszolgálás, még izgalmasabb és egyedibb ízek. A teljes menü egy gasztronómiai utazás volt, biztos, hogy visszatérünk még!
Molnár László - Friday 22/03/2024

"Törzshely"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Fantasztikús ötletek a tányéron párositva véreshurka/granatilmarsal Gratulálok
Németh Lajos - Friday 22/03/2024

"szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper kaják, kellemes hely, kedves kiszolgálás.
Mocskonyi Gergely - Thursday 21/03/2024

"Otthonos"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Étteremhét vacsorán vettünk részt. Minden étel remek volt. Az előételek kis adagok, de a főételekkel és a desszertekkel biztos jól lakik még a nagyobb étkű vendég is. Nem volt nagyon meglepő egyik étel sem, de egy kis csavar mindben volt. Kedves és gyors kiszolgálás volt, talán kicsit sokat kérdezték meg, hogy minden rendben van-e illetve a tányérokat is egyből elvitték, ha letettük az evőeszközt, ami kicsit zavaró volt. Visszatérő vendégek vagyunk és maradunk.
Krisztina Krisztina - Wednesday 20/03/2024

"Most is tökéletes volt minden"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mivel nem először voltunk a Szaletlyben étteremhéten, de ezúttal olvastam néhány negatív kritikát is, különösen nagy várakozással tekintettünk csütörtöki késői ebédünk elé. És most sem csalódtunk. Minden fogásban volt valami igazán különleges. Számomra ízeiben a tojásleves és a rántott véres hurka volt a befutó, de a rizskoch után is megnyaltam mind a tíz ujjamat.
Cz. R. - Tuesday 19/03/2024

"Visszatérés ide"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Most is nagyon jó volt itt lenni.
Lajos Zoltán - Tuesday 19/03/2024

"Nőnapi ebéd a Szaletly-ben"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Hangulatos hely, figyelmes kiszolgálás, különleges fogások. Egy jó hangulatban telt nőnapi ebédet fogyasztottunk el a kollégákkal és szívesen visszatérünk a későbbiekben is.
K. Szabó Dóra - Saturday 16/03/2024

"Szuper élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Legjobb hely. Kitűnő konyha, kedves felszolgálás.
Salamon Mária - Saturday 16/03/2024

"Szaletly"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
A very good menu but a little unclear/inflexible on accompanying wines. Enjoyed steak tartare, Korean pork (with few vegetables) and almond apple crumble. The bill came in over the advertised price.
Chris Kemp - Tuesday 12/03/2024

"Szaletly Vendéglő és Kert"

2.5
food: 1 service: 2 ambience: 3
Nagyon izgatottan vártam ezt az alkalmat, hiszen Zuglóban nem igazán van jónevű étterem, amely küllemében és ételeivel is kuriozum lenne. A célom az volt, hogy megismerjem a vendéglőt ezen alkalomnál fogva. Részemről csalódás volt. A rendezvény keretén belül, természetesen tisztában voltunk, hogy nem egy teljes étlapból választhatunk. A szűrt menü-s étlapból eredetileg is nehezen választható, de gondoltuk nem lesz gond, pozitív véleményeket is olvastam a helyről. A leves tojásleves volt, amelyben mangalica szalonna volt. Sajnos ezt nem sikerült megfelelően átsütni (zsíros lett). Én ezt külön szolgáltam volna fel, a leves mellé. A második menü-t visszaküldtük, mert Édesanyámnak a hús olyan rágos volt, hogy nem tudta megenni, ezért visszaküldtem. A választása, egy csirke-salátára esett (ez volt a legbiztonságosabb mindkettőnknek), itt is a hús nem volt szemet gyönyörködtető (elég vastag és "sápadt" volt, és hát azért lehetett volna egyrészről fűszeresebb, másrészről jobban átsütve). Az édesség, mint harmadik menü egység, rendben volt, azzal semminemű kifogásunk nem lehetett. A 2. fogás incidense között kértem, hogy picit gyorsítsuk a felszolgálást, és kértem a desszerttel együtt a számlát, ez kicsit nehézkes volt. A kiszolgálás alapja azáltal, hogy a DiningCity Országos Étterem Hét keretén belül zajlott, én úgy ítélem meg, hogy közepesre sikeredett (pedig sok pincér/nő állt rendelkezésre). A hely hangulata megnyerő, sajnálom, hogy a gasztoélmény elmaradt. Ár / érték arányban többet vártam, az ételek árai itt azért alsóhangon 4.000,- Ft-ba kerülnek (lásd: egy desszert), úgyhogy ezért, ha egy személy itt étkezik 3 fogás, illetve italfogyasztás mellett, arra számítson, hogy minimum 20.000,- Ft / fő + szervízdíj / fogyasztása lesz, ha nem a DiningCity napon érkezik, hanem általában ül be ebbe az étterembe.
Szabó Edit - Monday 11/03/2024

"Szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper jó volt minden. A hangulat, az ételek és italok. Kár, hogy nem lehet 10est adni.
Béles Tamás - Monday 11/03/2024

"Igazi névnapi ünnepi vacsora volt💝"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás figyelmes, a személyzet szolgálatkész és kedves. Az ételek kiválóak voltak. A Bodri rose szintén. Az újragondolt Rigó Jancsi pedig isteni pohárkrémmé változott. Már többször voltunk és most sem csalódtunk. Mindenkinek nagyon ajánlom!🩷
Katonáné Végvári Ildikó - Monday 11/03/2024

"Отличный ресторан"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Отмечали большой компанией Международный женский день 8 Марта. Команда ресторана со всем справилась на отлично, за что большое спасибо!
Chernikov Yury - Saturday 09/03/2024

"Szoci menü"

3.3
food: 3 service: 4 ambience: 3
Két éve szemeztem vele, hogy el kellene ide jönni, mert olyan magyaros kívülről legalábbis. Aztán belépve már látszódott hogy nagyon fiatalosan akarnak hozzáállni a dolgokhoz, olyan az egész mint egy drinkbár loftja, már ami a lelógó égőket, meg a falakon kívül futó csöveket illeti. A menü egyébként hasonlóan felemás, mind színvonal mind kompozíció szempontjából. Értetlenül állok a Szaletly nyertes menüje előtt, mert egész egyszerűen egy ilyen menünek jelenleg labdába se lehetne rúgnia. A kaszinótojást otthon is ilyenre csinálom, ezért az élményért nem kellene ennyit fizetnem, jó a hollandi habért jár a plusz csillag, az azért nehezebben megy. És még így is ez volt a legjobb a menüből. A Cordon Bleu tisztára olyan volt mint amiket húsz éve kaptam kijevi néven a menzán, leszámítva a mangalica sonkát, ami sajnos olyan émelyítő ízt, idegen érzetet adott az egész tálnak, hogy alig tudtam legyűrni. Tipikusan esete, amikor egyetlen oda nem illő adalék megmételyezi az egész tálat. A koronát az angyalbögyörő tette fel az egészre, ami nudli lekvárral. Oké. Nem az a durva hogy olcsójános módjára álltak hozzá az egész étteremhéthez, hanem, hogy az olvasott értékelések alapján ez még tetszett is a népnek. SŐT hát ez a fantasztikus menü elég volt egy helyezéshez idén. Nem találok szavakat. Az egészben az a legszomorúbb, hogy most megerősítették a helyet abbéli hitében, hogy ez a követendő út.
Magyar Tibor - Saturday 09/12/2023

"Napi ebédmenünek jó "

3.2
food: 1 service: 4 ambience: 4
Nehéz értékelést írni, éttermet ismerjük és szeretjük, de Étterem héten már 2x csalódunk. Értem hogy olcsóbb, ez lenne a célja, hogy egy reklám amivel meg tudod mutatni nagyobb tömegnek mit tud az étterem, hogy majd vissza vágyjon akkor is, amikor nincs Étterem hét. És persze senki sem várja el hogy veszteséges legyen, de többi étterem annyira jól meg tudja oldani olcsó alapanyagokból kreatív szép tányérokat alkotni. Szaletlyben tavasszal is és most is azt éreztük mintha egy gyors ebédmenüs helyre ültünk volna be. Nagyon unalmas és hiányos tányérok, amikben semmi kreativitás nincs és ízekben sem kárpótol. Nagyon sajnálom, hisz tudom hogy többet tud ez az étterem, de így eléggé eltántorít hogy legközelebb is ide hozzam a családom.
Kiss János - Monday 13/11/2023

"Nagyon hangulatos "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper estét töltöttünk el, a fogások kivételesen finom ételeket kaptunk, és az adagok is bőségesek voltak. Nagyon jó hangulatú a hely, és mindenki kedves, udvarias és gyors volt. Biztosan visszatérünk még, ezt leszögeztük az este végén :)
Berta Bianka - Thursday 09/11/2023

"Nagyon klassz hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szép és igényes környezetben, könnyen megközelíthető helyen, remek ételek, gyönyörű tálalás, udvarias kiszolgálás. Az ár-érték arány nagyon jó! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
dr. Somody Nóra - Thursday 09/11/2023

"Szaletly"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Jo felfedezes volt szamunkra
Baugé Julianna - Thursday 09/11/2023

"Gyönyörű és isteni fonom!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos hely, gyönyörű bútorok, helyes pincérek, kedves kiszolgálás és isteni ízek. A rizottó valami fenséges volt az angyalbögyörőről nem is beszélve , imádtuk. Köszönjük az élményt, még visszatérünk! :)
Földi Dorottya - Thursday 09/11/2023

"remek étterem "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ízletes fogások, ízléses helyen.
dr.kiss csaba - Thursday 09/11/2023

"Sz. Zsófi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Végtelenül hangulatos helyszín, remek ételek és nagyon figyelmes személyzet. Köszönjük az élményt!
Szibilla Zsófia - Thursday 09/11/2023

"Kellemes ebéd"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
A belső tér nem túl látványos. Az ételek, felszolgálás jó.
Frank Jenő - Wednesday 08/11/2023

"Szuper menüsor "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden rendben volt
Gőgh Dávid - Wednesday 08/11/2023

"Jó volt!"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Kellemes környezet,finom ételek,udvarias kiszolgálás.
Péter - Tuesday 07/11/2023

"Étteremhét extra: Extra volt minden tekintetben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étteremhét extra napok alkalmával látogattunk el ide, szokásunktól eltérően esti időpontban. Vasárnapra már csak 18 órától volt szabad asztal. A három fogásos menüből 3-3-at választottunk, így a végén hat fogást kóstoltunk mind a ketten. Előételnek „Sütőtökleves sült almával, tökmagolajjal, grillázs tökmaggal”-t és „Kaszinótojás majonézes karfiolsalátán, hollandi habbal, salátalevelekkel”-t választottunk. A sütőtökleves már évek óta az őszi szezon favoritja minden vendéglátó helyen, a mi kedvencünk is, de így, savanykás almabetéttel még tudott nagyon kellemes meglepetést okozni. Talán a fűszerezés is extra volt, ha volt is benne fahéj, akkor nagyon kevés, de talán kardamom-t éreztem még ki. A kaszinótojást érdekessége a karfiol volt, ami a hollandi habbal és az aprított, savanyított, gyöngyhagymával kiváló étvágy fokozó lett. Mivel nem szoktunk sokat enni vacsorára, ezért tartottunk tőle, hogy a három fogás sok lesz. Alaptalan volt a félelmünk, minden fogás megfelelő méretű volt, nem ettük túl magunkat. Fő fogásként „Szaletly Cordon Bleu, préselt-rántott combfilé, mangalica sonka, sajt mousse, burgonyakrém”-et illetve „Dan-dan - ázsiai sertésragu, udon tészta, koriander, mogyoró, lime”-ot rendeltünk. Cordon újra volt gondolva: a préselt csirkecombból egy hasáb volt kihasítva és bepanírozva, kisütve, majd a tálalásnál a hosszabbik tengelye mentén kettévágva, erre volt a szárított sonka ráhalmozva, mellé a sajt mousse nyomva. Engem meggyőzött, remek volt. A dan-dan házi, vastag, széles metélttel, darált sertéssel, korianderrel igazán üdítő finom fogás volt. A desszertnek választott „Angyal bögyörő - pirított morzsás burgonyanudli, barack szósszal” illetve „Lúdláb” sem terhelte meg a mi kevés vacsorához szokott gyomrunkat, kedves kis adagok voltak. A „nudli”, mintha a nagyi csinálta volna, a barackíz is házi volt; a lúdláb „érdekessége” talán csak az volt, hogy nem csak a kakaó krémben volt megy, hanem mellé tálalva is, némi alkoholban megfürdetve (talán Amarettó?). A kiszolgálás kedves, figyelmes volt, összességében nagyon jól éreztünk magunkat, kiváló ételeket ettünk.
Román Gábor - Tuesday 07/11/2023

"Értékelés"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
a hely nagyon hangulatos, szuper volt az élő zene is. egy-két felszolgálón érződött, hogy záráshoz közeli időpontban érkeztünk (sajnos csak ez volt elérhető ami alkalmas volt számunkra) és már nem olyan illedelmesen álltak a vendégekhez. a vacsora gyorsan elkészült, finom volt. összességében nagyon jó élmény volt!
Palinkas Reka - Tuesday 07/11/2023

"Egy tökéletes vasárnap este "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ízek, borok, szerelem első kóstolásra.Nagyon ízletes ételek, a leg egyszerűbb alapanyagokkal is csodákat művelnek. Minden úgy van elkészítve, hogy a létező legjobb legyen belőle egy kis csavarral. Igazi ízorgia a hozzájuk illő legjobb borokkal. Egy tökéletes vasárnap estét kaptunk, köszönjük. .
Kiss Katalin - Tuesday 07/11/2023

""

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
A Kiszolgálás tökéletes, a személyzet rendkívül figyelmes volt. Az ételek megfelelőek voltak, bár a rizses hús elég sós volt.Az itallap nem volt naprakész!
Ulrich László - Tuesday 07/11/2023

"Szuper este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az utolsó pillanatban sikerült még aznap délután helyet foglalnunk és nem bántuk meg. Udvarias kiszolgálás mellett, nagyon finom menüsort kóstolhattunk, amelyet kiegészítettünk még egy finom előétellel és főétellel ha már ott vagyunk. Gratulálunk, jól éreztük magunkat, visszatérünk még.
Szabó Katalin Zsuzsanna - Monday 06/11/2023

"Térélmény, otthonos hangulat, finom ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
?
Kovâcs Edit - Monday 06/11/2023

"Àtlagos"

3.3
food: 2 service: 5 ambience: 3
Sajnos ugyan gusztusosan voltak tálalva az ételek és a kiszolgálás kifogástalan volt az ételek unalmasak voltak és nem túl finomak.
Kira - Saturday 04/11/2023

"Saletly"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Izletes ételek, hibátlan kiszolgálás
Zs Maris - Friday 03/11/2023

"Tökéletes étteremhet"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes étteremheti vacsora: mutat valamit a minőségből, de arra ingerel, hogy visszamenjen az ember
Somogyi György - Tuesday 17/10/2023

"Nagyon szeretjük "

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Szinte mindennel elégedettek voltunk, nagyon szeretjük ezt a helyet. Az ételek finomak, a felszolgálók kedvesek, az étterem hangulata kifogástalan. A kiszolgálás azért nem kapott maximális értékelést, mert az egyik italról megfeledkeztek, de amint szóltunk, pótolták. A konyha pedig azért, mert a gombás rizottó lehetett volna egy picit melegebb, de ez ízlés dolga, nem volt hideg az étel!
Vaskó-Szrakity Márta - Tuesday 17/10/2023

"Házias hangulat, remek kiszolgálás"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Sokat játunk ide, szépen tartják azt a remek szintet, amiért elsőre nagyon megszerettük az éttermet. Az Étterem Hétre kicsit egyszerű menüt állítottak össze, több fatnáziát elbírt volna, de gondunk semmilyen étellel nem volt, profin elkészített fogások voltak.
Szentgyörgyi Ottó - Monday 16/10/2023

"Kimagasló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek hangulatú hely, kimagaslóan magas színvonalú konyhával, az eddigi egyik legjobb étterem, amit az Étteremhét alatt kipróbáltunk - bárkinek bátran tudom ajánlani.
XX YY - Monday 16/10/2023

"Kutyabarát"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
Az ételek finomak voltak, de a főfogások lehettek volna extrábbak. Az előételek sokkal jobban el voltak találva és érdekesebb ízvilágúak voltak. Különösen a szarvas carpaccio volt kiemelkedő! A gomba rizottó finom volt, de a tálalás nem sikerült valami szépre. Inkább elvette a kedvem az ételtől a barna habos megjelenése. A kiszolgálásban annyi hiba esett, hogy az egyik italról megfeledkeztek és még egyszer kellett szólni. Kutyával voltunk, kedvesen fogadtak, vizet is hoztak.
Cziráki Maja - Monday 16/10/2023

"Szaletly étteremhét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Köszönjük :)
Lendvai Laura - Monday 16/10/2023

"Éva"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos hely. Kedves, figyelmes kiszolgálás és nagyon finom ételek. Csak ajánlani tudom.
Timár Éva - Monday 16/10/2023

"Tökéletes étterem "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek, figyelmes felszolgálás, hangulatos étterem
Linda - Monday 16/10/2023

"szaletly perfekt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves és figyelmes kiszolgálás, mutatós és finom - újragondolt - fogások. Mint mindig.
Holub Marianna - Friday 13/10/2023

"Színvonalas, hangulatos hely"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Valahogy így képzelem el a 30-as évek nagynevű kávéházait, jó ételek, figyelmes kiszolgálás.
Kiss András - Friday 13/10/2023

""Várakozáson felüli""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Halottunk már az "új" helyről, és most alkalom volt megtapasztalni, tényleg mennyire jó lett, ami tényleg "várakozáson felüli"! Gyors kiszolgálás, finom ételek, jól összerakott menüsor, amiért köszönet jár! Visszatérő vendégek leszünk, és MINDENKINEK jár 5*!!! köszönjük az élményt!
Németh Mónika - Friday 13/10/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos hely, kedves kiszolgálás, finom ételek, és szuper borpárosítás. Biztos vagyok benne, hogy visszatérünk még.:)
Sz. Sz. - Friday 13/10/2023

"Minden tökéletes volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mind a ketten a séf által ajánlott borokkal fogyasztottuk el a fogásokat és minden tökéletes volt
Szoboszlai Dániel - Friday 13/10/2023

"egyik kedvenc"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
- Ételek szuperek! Tényleg! vagy 300 paramétert vizsgálva 296 pozitív vagy oké. Ennyit tudok hozzáfűzni: Tésztákból picit kevesebb is elég lenne (esetleg több feltét, az én ízlésemnek. "Dan Dan" és a "Nudli") Rántott csirke combon maradt egy pici porc darab, illetve a paníron már érezni az olajat. - Hangulat: Bejön. Otthonos, kicsit egy "modern nagyi" nappalija. - Szerviz: nagyon kedves, figyelmes, tájékozott, összeszokott csapat. Nekem azonban sok. 5-6 felszolgáló is járt az asztalunknál. Jobban kedvelem mikor van 1 max 2 "bizalmi" szakember egy ebédhez. De ez legyen az én bajom :-)
T Zoltán - Thursday 12/10/2023

"Kellemes étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló ételek, kedves gyors kiszolgálás, kevés várakozási idő. Nem utoljára voltunk itt.
Mocskonyi Gergely - Thursday 12/10/2023

"Kellemes ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes ebédet költöttünk el a Szaletlyben. Finom, és szépen tálalt ételeket, figyelmes kiszolgálást kaptunk. A helynek van egy sajátos, kellemes hangulata.
Horváth Edit - Thursday 12/10/2023

"Hangulatos, kedves hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Figyelmes kiszolgálás, kitűnő ételek, minden tökéletes volt!
Szabó-Komáromi Alexandra - Thursday 12/10/2023

"Élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Pazar tálalás, remek ízek, kedves kiszolgálás. A hely hangulata beszippant és nem ereszt. Törzsvendégek leszünk.
Földi Tamás - Wednesday 11/10/2023

"Vacsora a Szaletlyben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű környezet, tökéletes kiszolgálás. Az ételek és a borok is nagyon finomak voltak
Hábel Luca Katalin - Wednesday 11/10/2023

"Tökéletes"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Minden fantasztikus volt!
Krisztina Kertész - Wednesday 11/10/2023

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kiemelkedően kedves vendéglátás, az ételek finomak voltak.
Dobos Boglárka - Tuesday 10/10/2023

"Barátságos, jó hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
G.
G. A. - Tuesday 10/10/2023

"Erzsébet "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Végtelen előzékenység, kiemelt figyelem, kultúrált hangnem, gyönyörű tálalás, ízletes fogások, rendhagyó ízvilág. Nagyon jól éreztük magunkat.
Erzsébet - Tuesday 10/10/2023

"asd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
szep es finam etelek, kedves kiszolgalas, szep jo hangulatu etterem, minden stimmelt, csak igy tovabb
gilányi dávid - Tuesday 10/10/2023

"Finom, mint mindig"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Ízletes vacsora merész borajánlatokkal.
Osvát Szabolcs - Monday 09/10/2023

"Kiváló "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek , jó kiszolgálás szívesen ajánlom az éttermet
Tóth-Hinger Noèmi - Monday 09/10/2023

"Nagyszerű"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Jó ízű klasszikus ételek kicsi furfanggal. Mindent megkóstoltunk, minden nagyon jó volt. Figyelmes, nem tolakodó kiszolgálás. Az egyetlen, amin érdemes javítani a kicsit hangos zene, hogy jobban lehessen beszélgetni is. Köszönjük, vissza fogunk jönni máskor is.
Krisztina - Monday 09/10/2023

"Dc"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, kiváló szerviz.
Szabó László - Monday 09/10/2023

"Szaletly"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
.
Ombódi Andras - Friday 06/10/2023

"Jó konyha"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 3
Kellemes kiszolgálás, eklektikus (kicsit fapados) környezet. Jó a konyha, de a beharangozott „benne van az első 25-ben”-től még messze van. Amit ettünk: Előételek: Szaletly Pho leves, rizstészta, pácolt tojás, spenót levél és Magyartarka bélszín carpaccio, marinált shimeji gomba, snidlinges majonéz; Főételek: Vasárnapi csirke, préselt - rántott combfilé, vajas burgonyakrém, uborka relish és Csárda császár (konfitált császár), túrós házi csusza, mangalica szalonna, tejfölhab; Desszertek: Tej mousse, sós karamellel, karamellizált almával, édes morzsával és Triplacsokoládés tányérdesszert
B L - Saturday 05/08/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A fogások tökéletesek, hibátlanok voltak, az ízviláguk és a tálalás egyaránt.A vasárnapi csirke olyan szenzációsan finom, ahogy a nagymamám készítette. A borsor remekül illett az ételekhez. Az étterem családias, a berendezése nagyon otthonos, hangulatos. A személyzet kedves, figyelmes. Nagyon jól éreztük magunkat.
V. Andrea - Wednesday 02/08/2023

"Tökéletes szervíz, hatalmas adagok, csak az ízekből lenne több!"

3.8
food: 2 service: 5 ambience: 4
Csak a teraszon volt hely rendezvény miatt ami 35 fokban nem volt annyira kellemes. Bár a rendkívül figyelmes szervíz és a kiváló limonádé azért kezelte a helyzetet. Pho leves - csalódás. Inkább nyári fűszerezésű zöldséglevesnek nevezném. Ennél közepes thai kifőzdékben is ízesebb pho-t lehet kapni. Gyönyörűen tálalt és hatalmas adag császárhús érkezett - megint ízhiánnyal...A desszert szintén kiválóan megkomponált külcsínnel,de megint csak ízhiányos belbeccsel. Nagy kár, mert az étterem minden elemén (szervíz, tálalás, étlap) látszik a profizmus, de valahogy rossz napja lehetett a konyhának. Visszatérek-e? Nem biztos.
Haász Ákos - Tuesday 01/08/2023

"Vasárnapi családi ebéd"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Már az asztalfoglalásnál nagyon segítőkészek voltak az étteremből. Egy vasárnapi családi ebédre érkeztünk, ahol már vártak ránk. Nagyon készségesek voltak a kiszolgálásnál, mivel 3 főre volt DiningCity foglalásunk, a többiek pedig A'la carte ebédeltek. A kihelyezett shéf ajánlatok sajnos nem voltak elérhetőek Minden fogást igyekeztek egyszerre szervírozni, azonban a fogások között elég hosszúra sikerült a várakozás. Így a 3 fogás elfogyaztása kicsivel több, mint 2 órát vett igénybe. Az élőzene nagyon hangulatossá tette az éttermet, amely közel teltházzal üzemelt. aznap. Biztodsan vissza fogunk térni a családdal egy hasonlóan hangulatos ebéd vagy vacsora elfogyasztására.
Attila - Monday 31/07/2023

"Kellemes csalódás !"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
A hallotakkal ellentétben, számomra, az étterem kellemes meglepetés volt. A kiválasztott ételek finomak, ehetőek voltak, nem voltak túl 'spilázva' az volt amit ígértek. A bor kínálatuk (ajánlásuk) is rendben volt.
Fássy Barna - Monday 31/07/2023

"Remek ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kitűnő ételek, figyelmes kiszolgálás, kellemes hangulat
Judit és András - Monday 31/07/2023

"Remek hangulat"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
A kiszolglás, a figyelmesség és a hangulat remek volt. A konyhát tekitve is kiválóak :)
Bozsó Gábor - Saturday 29/07/2023

"Remek ételek"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Finom ételek, figyelmes kiszolgálás
Selmeci György - Saturday 29/07/2023

"Hangulatos, csodás hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A
G. A. - Saturday 29/07/2023

"Szülinap"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szuper volt. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás is csillagos ötös. Köszönjük
Kozma Andrea - Saturday 29/07/2023

"Répás Tamás "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A tőlük megszokott magas színvonal, finom ízek, nagy adagok! Egyértelműen örökös helyük van a diningcityben.
Répás Tamás - Saturday 29/07/2023

"Kedvenc éttermem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A pho leves íze isteni volt, mondhatni tökéletes. Átlátszó tányérban érkezett, így a színével is el tudott kápráztatni. A csárda császár kifogástalan volt, a tejfölhab izgalmas. A tej mousse remekbe szabott lezárása volt a vacsorának. Sok pincér járt az asztalomnál, egy árnyalattal lehetnének közvetlenebbek, ráérősebbek - az volt az érzésem, hogy picikét robotikusan viselkednek. Nagyon kellemes és színvonalas volt az élőzene.
Nagy Péter - Friday 28/07/2023

"Kert"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szerintem Budapest egyik leghangulatosabb kerthelyisége, nagyon jól éreztem magam. Az ételek is tökéletesek voltak, főleg a tej mousse :)
Nagy Virág - Friday 28/07/2023

"Remek mint mindig"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A szervíz figyelmes, az ételek nagyon szépen tálaltak és magas színvonalúak. A borsor szuper volt a 3 fogásos menü mellé, nagyon barátságos áron. Semmi nem feszengős, minden oldott hangulátú, könnyű jól érezni magad itt. Nem véletlenül tartozik az ország legjobb éttermeihez.
Balázs - Thursday 27/07/2023

"kiváló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csak jót tudok mondani, az összes választott étel kifogástalan volt, gusztusos tálalás, remek ízek. A kiszolgálás csillagos 5-ös, udvarias kedves, de nem tolakodó. Az étterem hangulatos, jól keveredik a modern de ugyanakkor barátságos design.Máskor is megyünk!!
Tanos Katalin - Thursday 27/07/2023

"Kifogástalan ebéd, nagyszerű ízek, kedves pincérek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hat fogást próbáltunk, mind a hat remek volt. A tradicionális ételekben volt egy pici csavar, ami ahhoz pont elég volt, hogy különlegessé váljanak, de ne veszítsék el eredeti jellegüket. A modern fogások pedig igazi meglepetések, kiváló, nem túlzó ízléssel megvalósított ételek! Gratulálunk az étteremnek!
Gál Péter - Thursday 27/07/2023

"Fantasztikus étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikusak voltak az ételek, és a kiszolgálás is. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Papp László - Wednesday 26/07/2023

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ismételten jó véleménnyel vagyok mind az ételeket, mind a kiszolgálást illetően.
Hilda Gilda - Wednesday 26/07/2023

"Különleges ízek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szívélyes fogadtatás, gyors kedves kiszolgálás. Sok vendég kellemes környezet, finom ízek. Mindenkinek ajánlom!!
Fábián Zsuzsa - Wednesday 26/07/2023

"Nagyon profi kiszolgálás, hibátlan ételek"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
A kiszolgálá nagyon profi. A környezet kellemes, az ételek kiválóak. Csak ajánlani tudjuk.
Turóczi Lívia - Wednesday 26/07/2023

""

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Hangulatos környezet, kellemes élőzene, szuper finom ételek! Csak ajánlani tudom!
Ambrus Luca - Tuesday 25/07/2023

"Szaletly - Németh Bence"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már sokadszor tértünk vissza a Szaletlybe, nem véletlenül. Most is maximális elégedettséggel távoztunk. Kitűnő ételek, profi kiszolgálás, kellemes "Szaletly hangulat".
Németh Bence - Tuesday 25/07/2023

"Állandó kiváló színvonsl"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Visszajáró vendégei vagyunk az étteremnek a magas színvonalú, kitűnő konyha és kedves, professzionális kiszolgálás miatt. A Szaletlyben minden megvan, amitől egy éttermi étkezés élménnyé válik!
Kassai Mónika - Tuesday 25/07/2023

"Minden csodás volt "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Profi és kedves felszolgálás, nagyon jó ízek.
Győri Edit - Tuesday 25/07/2023

"Lelkiismeretfurdalásmentessen"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A szarvast szívesebben láttam volna a Budaörsi vadasparkban, de ha már így alakult a sorsa akkor egy ilyen Étterem dolgozza fel. Isteni finom volt és akik felszolgálták alázattal tették ezt szóval tudtam aludni.
Boldizsár Ádám - Friday 07/04/2023

"Hangulat a köbön"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Első alkalommal jártunk itt, de csak ajánlani tudjuk! Kedves kiszolgálás, ínyenc ételek egy csipetnyi design-csavarral. Hangulatos hely.
Bayer Edina - Saturday 01/04/2023

"Vacsora"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Nagyon ízletes ételek és jó hangulatú hely!
Fanni - Wednesday 22/03/2023

"Spórolósnak éreztük "

3.3
food: 2 service: 5 ambience: 3
Szerencsére ismerjük az éttermet és szeretjük, mert ha most ismertük volna meg étterem héten lehet nem mennénk vissza, szóval az értékelés az étterem hétre vonatkozik csak. Sokkal többet tudnak mint amennyi energiát ebbe most beletettek, unalmas volt, kigondolatlan előétel is, főétel is, legjobban talán a desszert sikerült. Értem hogy nem várható el ennyiért drága étel, nem is ezzel van a gond, de más étterem olcsó alapanyagokból is megmutatta a kreativitását és előremutatását. Ez most nem sikerült+nagyon sós volt a borsófőzelék a császárral együtt, égette a szánkat.
Kiss János - Wednesday 22/03/2023

"Jól éreztük magunkat!"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Szuper volt a kiszolgálás és az ételek is finomak voltak. Az adagok ebédre meglepően kevésnek bizonyultak, és érdekes választás volt 900 ft felárért egy mini adag szarvast adni. Olcsóbb alapanyagból szerencsésebb összeállítást tudtam volna elképzelni inkább.
Máté - Tuesday 21/03/2023

"Vegyes benyomás"

4.0
food: 4 service: 3 ambience: 4
Régóta szemeztem már az étteremmel, az ÉtteremHét jó alkalomnak tűnt a feltérképezésére. Az első benyomás kellemes volt, az étterem jó hangulatúnak és tágasnak tűnt, az eklektikusabb stílus nekem bejött. Kedves, hogy gondolnak a gyerekekre is, volt játszó rész nekik kialakítva. A pincérhölgy, aki felvette a rendelésünket, nagyon kedves volt, ezt követően a többiek (merthogy kb. minden alkalommal más pincér jött az asztalunkhoz) korrektek, de semmi extra. A félórás várakozást az előételre soknak találtam, de tény, hogy teltház volt. A kecskesajtos előétel csalódást okozott, jól nézett ki, de korán örültem a nagy adagnak: 4-ből 3 golyó valami tejszínes vagy tejfölös hab volt, és a kecskesajtot is inkább nevezném felhabosított sajtmousse-nak, nem nagyon volt karakteres íze. A mellé tálalt salátában volt valami ánizsízű növény (turbolya?), ami nekem teljesen elrontotta az ízélményt, szerintem egy ilyen megosztó ízű növényt fel kellene tüntetni az étlapon, hogy elkerülhető legyen annak, aki erre nem vevő. A szarvasos főétel ízletes volt, elegendő mennyiség. A tejes desszert elsőre picinek tűnt, de az is elég volt, és kellemes volt az íze. A párom mást evett, és ő mindennel maradéktalanul elégedett volt. Számomra az élményt csökkentette, hogy a hozzánk meglehetősen közel lévő szomszédos asztalnál borozó pár beszélgetésének minden szavát hallottam, pedig nem voltam rá kíváncsi. Összességében vegyes volt a benyomásom, de lehet, hogy én érkeztem túl nagy elvárásokkal.
Mészáros Anna - Tuesday 21/03/2023

"közepes"

3.7
food: 3 service: 3 ambience: 4
Délután ötkor voltunk vacsorázni kb. félház volt, ennek ellenére az előételünket kb. 50 perc után kaptuk meg. A fogyasztott italok mellé kértünk egy kis vizet is, amiért háromszor kellett szólni. A kecskesajtos előétel amilyen jól nézett ki, annyira semmilyen volt (nagyon hiányzott valami ropogós a tálról). A többi étel teljesen korrektnek mondható. Az étterem nem rossz, viszont az elvárásoknak nem felelt meg.
Király Márton - Monday 20/03/2023

"kellemes este"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
A kisgyerekekre evőeszköz tekintetében nem gondoltak. A többi részlet a pontszámoknak megfelelő volt. A pörgős, vidám este volt. Köszönet
Ganzer Gáborné - Monday 20/03/2023

""

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Fantasztikusak voltak az ételek, nagyon kedves a személyzet! ☺️
Felső Bianka Blanka - Monday 20/03/2023

"családi ebéd"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
A hely hangulata nagyon bejött, a kiszolgálásról nem tudunk rosszat mondani. A desszertek finomak voltak, az ételeknél egyes esetekben el tudtunk volna képzelni bátrabb fűszerezést, pl. a lazactatárnál. A savanyított császár telitalálat, ízben, állagban szuper volt. Biztos, hogy vissza fogunk menni még a la carte kóstolásra is. Érdekes volt, hogy a mellettünk lévő asztalhoz pont egy órával később érkeztek a vendégek és egyszerre végeztünk, nagyon gyorsan jöttek egymás után a fogásaik. Így cca. 50 perc alatt a három fogás azért inkább ebédmenüt idézett, nekünk a 2 óra kényelmesebb volt.
Kasza - Sunday 19/03/2023

"Kiváló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló ételek, remek kiszolgálás, szuper hangulat!
Petróczi Anna - Thursday 16/03/2023

"kesze-kusza, de finom"

3.2
food: 4 service: 2 ambience: 2
Az ételek finomak voltak, de kicsit össze-vissza volt a felszolgálás, el is húzódott az ebéd. Nyilván csúcsidő volt, de azért lehetett volna előre készülni rá.
Andrea Pál-Dalos - Thursday 16/03/2023