Reviews


4.4

(62 Recensies)


food

4.4

service

4.4

ambience

4.4

""

3.0
food: 3 service: 4 ambience: 2
Nekem sajnos csalódás volt a hely, az előételek közül egyedül a paprikakrèm emelkedett ki a hideg mezze vàlogatàsból. A főételre màr nem is emlékszem. A desszert különleges volt, de hatalmas adag, nem tudtuk megenni. Zavaróan hangosan szólt a zene, de a kèrèsemre halkítottak. Többet vártam, az àra miatt.
Pàli Mirella - Thursday 28/03/2024

"Az egyik legjobb libanoni a városban! "

4.3
food: 4 service: 3 ambience: 5
Gyönyörű idő volt, így a terasz egyik legjobb asztalához sikerült leülnünk. Az előétel variáció fantasztikus volt, a főételhez nekem kicsit sok volt a csónakburgonya, a saláta meg inkább csak dekorációs jelleggel került a tányérra. A desszert mérete viszont túlságosan is nagy volt. Nem tudtam megenni, pedig igazán finom volt. A főételek lehettek volna kreatívabbak. A felszolgálással volt csak egy apró problémám: amikor elvittek az előételt, a kés kifordult a tányérból, rá a ruhámra és a cipőmre. A külföldi felszolgáló hozott ugyan nedves törlőkendőt, de egy szóval sem kért elnézést az esetért. Járunk ide az étteremhétről függetlenül is. Nagyon jó a lokáció, az enteriőr és a konyha is. Ajánlom!
B. Boglarka - Sunday 24/03/2024

"Nagyszerű"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Sajnos kicsit késve érkeztünk. De az étterem abszolút rugalmasan kezelte a helyzetet. Az ételek finomak és bőségesek voltak a kiszolgálás is kifogástalan. Az étterem belseje ízlésesen van megcsinálva. Fogunk még ide jönni.
Budai Attila - Sunday 24/03/2024

". "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Bár nem volt leírva sehol, de magyar nyelvű kiszolgálás nem volt. Egyébként minden nagyon szuper volt.
L. Nagy István - Sunday 24/03/2024

"Okés hely"

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 3
Az előétel nagyon finom volt, sok is. A főétel közepes, egy ilyen helyen meglepő de a krumpli mirelitnek tűnt, közepe kásás is volt. Húsból 1-1 nyarat kaptuk pici adagot. Saláta jó volt a főételez is. Ár érték arányban kifejezetten alulteljesített a hely.
Soma Mate - Tuesday 19/03/2024

"Kiváló hely, remek ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos és nagyon ízléses hely kiváló ételekkel.
Takacs Viktoria - Sunday 17/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek ételek és kiszolgálás!A hely is nagyon jó volt! Csak ajánlani tudom! Már többször voltam itt.
Muhr Szilvia - Saturday 16/03/2024

"Kellemes ételek, közepes kiszolgálás."

3.5
food: 4 service: 2 ambience: 4
Az étterem hangulata jó volt, a személyzetkedves volt, azonaban a desszertünkre, több, mint 40 percet vártunk, és 3x szóltunk a személyzetnek, hogy ugyan mikor érkezik/érkezik-e egyátalán. Ezek után szerintem minimum elnézést kellett volna kérniük, de egy kompenzáció sem ártott volna. Az ételek egyébként rendben voltak.
Kiss Gabriella - Saturday 16/03/2024

"Baalbek értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom és nagyon bőséges volt az étel.
Antal Dorottya - Wednesday 13/03/2024

"Amazing"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
The food was amazing, ambience also cool Really recommend to visit this place, if you want to have an amazing time and taste a fine meal
Katrin Ishmurat - Monday 11/03/2024

"fűszerkavalkád"

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
Finomak, különlegesek voltak a fogások, nekem külön élmény volt, hogy milyen sokféle fűszert használtak változatosan. Harmadjára voltunk, de most volt a menüsor a legfinomabb. A felszolgálók most is nemzetközi csapat volt, az egyikük kedvesen igyekezett magyarul is. Egyetlen kritika: a rendelt bor nem volt hűtött és az itallapon szereplő tételek közül jónéhány nem volt.
Nagy Zoltán - Monday 11/03/2024

"Tökéletes hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden várakozásunkat felülmúlta! Isteniek voltak az ételek és kiváló a kiszolgálás.
Jenei Krisztina - Monday 11/03/2024

"Olyan, mint vártam "

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kellemes hangulat, tökéletes, nem tolakodó kiszolgálás , nagyon kedves pincér. Az ételek is nagyon finomak voltak
Pallós-Szabó Enikő - Sunday 10/03/2024

"Multikulti"

3.8
food: 4 service: 4 ambience: 3
Kellemes környezetben, modern enteriőrrel rendelkező étterem.A kilátás a Duna-partra is emel a színvonalon.A személyzet kedves, kérés nélkül is értik a dolgukat.Már maga az előétel is jól összeállított, a négyféle mezze önmagában is laktató, a főétel kicsit megszokott, a desszert pedig igazán egyedi (Kunafa, Om ali).Ami a mi esetünkben zavaró volt, az a szomszéd asztalnál ülők egója. Valamiért nem tudtak a beszédük hangerején tompítani, mert muszáj másnak is hallani, miről csevegnek.Ettől függetlenül máskor is szívesen ellátogatnék ide.
Hidegh Ágnes - Sunday 10/03/2024

"2024.03.09"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodalatos :)
Stelin Cintia - Sunday 10/03/2024

"Kellemes hely, megyünk még"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyooon ízlett minden, biztosan megyünk még, különleges ízek, hangulatos hely, köszönjük a lehetőséget!
Sáska Andrásné - Sunday 10/03/2024

"Ennek mi értelme volt?!"

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
Már ültetéskor érezhető volt, az Étteremhét vendégeiként másodrendűek vagyunk és ez végig jelen maradt. Az ételsor a főételként értelmezhetetlen kebab és a cukorszirupos desszert alapján nem a libanoni konyha különlegességét hangsúlyozta, hanem csak a sztereotípiákat erősítette, az ínycsiklandóan feltálalt és ízletes előétel ellenére. A vacsora végén csak egy kérdés maradt: Miért gondolta a Baalbek menedzsmentje, hogy a részvétel ilyen módon az Étteremhét rendezvényen támogatja üzleti céljaikat?
K Zy - Saturday 09/03/2024

"Kállai Beáta"

3.7
food: 3 service: 5 ambience: 3
Nagyon kedvesek az ott dolgozó személyzet. Ami a menüt illeti, előétel elfogyasztása után ment le a színvonal,! A menü nem volt jól összeállítva, a főétel nem nyerte el a tetszésünket!
Kállai Beáta - Saturday 09/03/2024

"Többet vártam"

2.8
food: 4 service: 2 ambience: 2
Érkezésünk után 25 perccel még senki sem kérdezte meg, hogy innánk e valamit. Utána kapásból 3 féle borra közölték, hogy nincs. A másik sarkallatos pont, hogy nem beszél a személyzet 90% magyarul. Szerintem alap elvárás és követelmény, hogy Magyarországon, Budapesten a saját nyelvemen rendelhessek , nem mintha gondot okozna az angol. Az előétel nagyon finom volt, az előétel mennyiséghez képest a főétel elenyésző volt. A bárány nagyon ízlett, a csirke számomra túl currys volt. Desszerteknél az om ali verhetetlen.
Huber Teodóra - Friday 08/03/2024

"Közepes"

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
Előétel finom volt, a főétel átlagos, a desszert is jó, bár az adag méretét (óriási) nem tudtam értelmezni, egy 3 fogásos vacsora végére. Jó lett volna a kebabon túl egyéb tipikus libanoni ételt is megkóstolni, így nagyon egyszerűen letudták az étteremheti menüt. A hely egyébként elég zajos, és engem zavar, h Mo.-on angolul kell beszélnem a pincérrel...
Varga K. - Friday 08/03/2024

"Egy különleges ízvilág bemutatkozik"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A mai világban uralkodó idegengyűlöletre ad ragyogó választ a Baalbek étterem és az ott dolgozók szimpatikus csapat. Bebizonyítja, hogy Magyarországon kívül is léteznek értékek, figyelemre méltó és tisztelni való szokások, amelyeket érdemes és meg is kell ismerni, mert erősítik a „mássággal” szembeni toleranciánkat. Az a vendég, aki hajlandó az újdonságban rejlő kulináris kaland rizikóját vállalni, egy olyan ízvilágba kaphat betekintést, ami kiszélesíti látóterét, eloszlatja előítéleteit és bebizonyítja, hogy a töltöttkáposztán, a pörköltön, a csirkepaprikáson, a palacsintán túl is léteznek a hazaival legalább egyanrangú ételek, megismerésre érdemes tradíciók, amelyeken keresztül bepillanthat egy számára teljesen idegen nép kultúrájába. A különleges ízek itt egy olyan szakmai profizmussal párosulnak, amelyet számos, úgynevezett divatos magyar étterem is megirigyelhetne. Az ételek minőségét, a kiszolgáló csapat minden tolakodást mellőző figyelmességét, valamint az ízléses enteriőr összes részletét, beleértve a mellékhelyiségeket is csak dicsérni lehet. Minden tekintetben kifogástalan vendéglátás.
Prof. Dr. Bárdosi Attila - Sunday 04/02/2024

"Csodálatos hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyszerű hely, nagyszerű ételekkel és élménnyel
Sörös Csaba - Monday 16/10/2023

"Baalbek "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Különleges, számunkra egzotikus fűszerezésű ételek, kedves kiszolgálás, az októberi nyárban kellemes terasz. A recepciós hölgy kivételével, csak angolul tudnak, ez némileg nehezíti a nyelvet nem beszélő vendégek helyzetét.
Nagy Zoltán - Friday 13/10/2023

"Autentikus libanoni konyha"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló, autentikus libanoni konyha. Kifogástalan kiszolgálás! Hangulatos terasz és belső terek.
B. Boglárka - Friday 13/10/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az egyik legjobb etterem ahol voltunk idaig az etteremhetek alatt!
Nyitrai Dániel - Friday 13/10/2023

"középkorú pár "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek keleti izvilág nagyszerű volt a kiszolgálás
Ulrich László - Friday 13/10/2023

"A libanoni konyha remekségei "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy remek 3 fogásos menüsor és ízletes Baalbek limonádé kíséretében a kellemes teraszon! Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha kísérletezni szeretne!
Asztalos Barnabás - Thursday 12/10/2023

"Remek volt!"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az étteremhét keretein belül töltöttünk el egy kellemes vacsorát. Amikor megérkeztünk, sajnos nem találták a foglalásunkat, amit a diningcity-n keresztül tettem, ez a második alkalom volt, hogy így jártunk, de a személyzet nagyon kedves volt és azonnal orvosolta a problémát. Az előétel bőséges volt, nagyon ízletes és gusztosos. A főétel kisebb adag volt, amit mi személy szerint nem bántunk, mert így is bőven jól laktunk. Az íze kellemes volt, a húsok jól fűszerezettek, bár a bárányt hidegnek éreztem. A desszertek igazán különlegesek voltak mind ízvilágban, mind tálalásban. Mindenki kedves, barátságos és segítőkész volt. Ezúton is köszönjük a remek vacsorát.
Zsófi - Thursday 12/10/2023

"Semmi extra"

3.8
food: 4 service: 3 ambience: 4
Az előétel tál felért volna egy teljes vacsorával ami jó is volt, mert a főétel 4 db kis hús golyó volt ? az édesség hmmm nagyon újra gondolt vmi volt? A felszolgáló úr se magyarul se angolul nem tudott felvilágosítást adni a libanoni borokról, Google segítséggel megoldottam, hisz 3+eFt ért 1 dl szeretnem tudni, hogy mit rendelek.
Szalai Eva - Thursday 12/10/2023

"Ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom volt az ebédünk! A főétel is, a desszert is, de az előétel különösen!
Paczkó Péter - Wednesday 11/10/2023

"Better avoid"

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
In the dining menu I had maze, kofte and ice cream. However, experience was awful and doesn’t cost even half… they have sanitary problem. All the time I was in stress because I was protecting my food from FLIES! Everywhere, huge black flies! In my food in Meze I couldn’t eat bread because there was small fly who kept sitting on bread whatever you try to let her go away. It’s just nonsense!! Food was average, maze I didn’t eat at all, kofte had so tiny meatballs that it’s just hilarious, only ice-cream was good. I will never come to this restaurant and would recommend to exclude it from restaurant week. I was disgusted with this anti-sanitary and constant stress.
Alena Dolzhikova - Wednesday 11/10/2023

"Zseniális"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Bőséges adagok, kiváló ízek, nagyon kedves személyzet, elképesztő belső design.
Vonga Szabolcs - Tuesday 10/10/2023

"Kitűnő!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kitűnő volt minden!
M M - Tuesday 10/10/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, gyönyörűen tálalva.
Szilvia - Tuesday 10/10/2023

"Remek volt :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szakszerű és figyelmes kiszolgálás, kiváló ételekkel.
Bajnai Bence - Tuesday 10/10/2023

"Elégedett vendég. "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon elégedettek voltunk mindennel. A kaja ,hangilat,kiszolgálás kifogástalan volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek..
Adrián Kőmives - Monday 09/10/2023

"Tapasztalat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem hangulatos, meleg, csillogó, a személyzet udvarias, előzékeny, figyelmes, kedves, a kiszolgálás gyors, gördülékeny és az étel ízletes, gondosan elkészített, ínycsiklandóan tálalt, az íze, kinézete tökéletes. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki kíváncsi libaboni ízvilágra.
Kátai Timi - Monday 09/10/2023

"Remek délután"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étel nagyon finom volt és a tálalása is. Az előétel gusztusos és bőséges,a humusz nagyon ízletes volt. Főételnek a csirkét választottam, ami szintén nagyon ízlett. A koronát a desszert tette fel, mert a fagylalt és a vattacukor a karamellszósszal tökéletes volt. Köszönöm a lehetőséget, hogy itt ebédelhettünk a barátainkkal egy kellemes, napsütötte délutánon a Duna parton. Valószínű, hogy visszamegyünk.
Sztankóné Kenéz Éva - Friday 06/10/2023

"Judit"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodas etelek,kedves szemelyzet, de egy kicsit lassu kiszolgalas!
Judit Kovari - Friday 06/10/2023

"Kitünő"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kitünő
László - Friday 06/10/2023

""

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Kellemes hangulat, remek kiszolgálás, nagy adag előétel, kisebb főétel, finom desszert!
Böjte Rebeka - Friday 06/10/2023

"Modern világ"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Érdekes ez a modern étterem, nekem tetszik az egész, de még szokni kell. :) Személyzet hozzáértő, ételek nagyon jók. Szerintem a Baalbek abszolút benne van a budapesti top3 libanoniban.
Forgách János - Thursday 18/05/2023

"Dont go there"

1.0
food: 0 service: 0 ambience: 2
Bad service. Food was not good. Beaded chicken was completely dry. Fresh Salad served with chicken , was not tasty. Meet balls were not good and fish without any taste. We payed alot for bad food.
Iris Fortis - Friday 12/05/2023

"Modern Közel-Kelet"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Jó volt.
Csaba - Sunday 26/03/2023

"Baalbeek"

3.3
food: 3 service: 4 ambience: 3
Csodálatos helyszín és elegancia tükrözi a helyet. A kiszolgálás nem volt gyors, de annál kedvesebb. Az ételek középkategóriások voltak mint íz mind kinézetre.
Papp Zs - Wednesday 22/03/2023

"Minőségi ételek gyönyörű helyen"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A étterem minden téren maximálisan megfogott! Gyönyörű belső design, kiemelt kedvesség az egész személyzet részéről, fantasztikusan finom ételek. Köszönjük!
K. M. - Monday 20/03/2023

"Finom ízek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek, a borok és az arab kávé is tökéletes volt.
Papp Gyöngyi - Monday 20/03/2023

"Csodaszep kornyezet, izletes etelek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem gyonyoru. A kiszolgalas kifogastalan az etelek isteni finomak.
Zengl Anita - Saturday 18/03/2023

"Ez nem volt tökéletes"

3.3
food: 3 service: 3 ambience: 4
Lehet, hogy túl sokat vártunk ettől a helytől. A kiszolgálás lassú volt és kaotikus. Aki felvette a rendelésünket, az figyelmes volt, segítőkész és kedves - ezért lett egyáltalán hármas az értékelés, különben két csillag járna. Rengeteg felszolgáló, konyhai személyzet nyüzsgött, némelyikük magyarul sem tudott (szerencsére mi beszélünk angolul). Legalább 5-6 pincér szolgálta fel a 3 fogást, némelyikük erősen kezdő volt. Az előételre legalább fél órát kellett várni, és az utánunk jó 20 perccel érkező párral egy időben kaptuk meg a tökegyforma ételt - étterem hét. A hummusz íztelen volt, a fattoushból számos összetevő hiányzott, tulajdonképpen balzsamecettel készült zöldsaláta volt kis kígyóuborkával és koktélparadicsommal, némi gránátalmával. A kebbe és a falafel kellemes volt. A darált bárányhúsos rizsben alig volt darált bárányhús, és kizárólag szegfűszeget lehetett érezni, elnyomott minden más ízt és sótlan volt teljesen, ez nem arab fűszerezés. A bárány viszont csodálatosan omlós volt, kellemesen ízesítve. A shis tawouk is finom lett, a csirke omlós volt, a köretnek adott serpenyősnek mondott krumpli, egyszerű sült krumpli volt, de legalább friss. Tekintve, hogy családi vacsora volt, így jól éreztük magunkat, az étterem semleges, de jó hangulatú, valahogy inkább turista helynek éreztük.
Horváth Emese - Friday 17/03/2023

"Szeretjük az arab ízvilágot"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű környezet. Kedves/udvarias kiszolgálás, finom fűszeres ételek, fekete tea. Nekünk nagyon tetszett.
Erdős Krisztina - Thursday 16/03/2023

"Gyönyörű étterem "

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Minden nagyon finom volt, jól éreztük magunkat, a főételből mindenesetre látványosan csökkentett adagot kaptunk az Étteremhetes menüvel. Jól laktunk vacsorára így is, örültünk, hogy kipróbálhatjuk az Éttermet.
Sz. Bogi - Thursday 16/03/2023

"Megremegett a magas színvonal"

3.8
food: 3 service: 3 ambience: 5
A berendezés, a hangulat csodás, a pincérek kedvesek, udvariasak. Az ételek finomak voltak, de sajnos azt nem várták meg, hogy a barátnőm megegye az előételt, már hozták a főételt… míg evett, elkezdték átrendezni az asztalt, hogy minden elférjen. Úgy kellett szólni, hogy legyenek kedvesek hagyják enni. A kunafa finom volt, de sajnos az enyémben a pisztácia kővel vegyült a tetején. Talán túl nagy volt a sürgés-forgás az étteremhét miatt, mert eddig jókat hallottam a helyről.
Boldvai Zita - Thursday 16/03/2023

"sok hűhó semmiért"

2.7
food: 2 service: 2 ambience: 3
az étterem szép, de 1 órát kellet várni, miután többszöri kérés után kihozták az előételt, sajnos semmi különös, bár a hideg libanoni pita csalódást keltett. A főétel finom volt, de a desszert teljes csalódás
Tamás Péter - Thursday 16/03/2023

"Közel-keleti kavalkád "

3.7
food: 4 service: 3 ambience: 3
Hétköznap 14.00-ra volt foglalásom egy személyre. Félórával korábban érkeztem, és nagy elvárásokkal indítottam, hiszen a múlt héten a pesti szállodasoron nagyon pozitív tapasztalataim voltak egy libanoni étteremmel. A fogadó hölgy – az alsó szinten üres étteremben - mint egy dugdosni való szegényrokont, egy hátsó kétszemélyes asztalhoz vezetett. A rendelésemet egy kínai (koreai?) felszolgáló hölgy vette fel angolul. Egyébként úgy láttam, hogy a hely legalább bilingvis, hiszen a személyzet is több nyelven kommunikált egymással. Az előételre elég sokat vártam, de aztán csak megjött. A hideg előételek kifejezetten jók voltak (hummusz, gránátalmás saláta), a meleg előételek (hússal töltött tésztagombócok) nekem most annyira nem jöttek be. Főételnek bárányt kértem és még kértem hozzá egy pohár vörösbort. A bárány finom volt, de a fele már elfogyott mikor a pohár borom is szerencsésen megérkezett, és ez engem egy picit lelombozott. A depresszív hangulatot elűzendően várakozással néztem a desszertem elé. És csak vártam, vártam... Amikor végre megjött, megettem. Ízlett. Az ajándék kávét (vagy teát) – mivel több időm már nem volt - nem mertem megreszkírozni, így aztán fizettem. Fontos megjegyeznem, hogy a háromfogásos menüsort és a két italt (korsó sör + pohár bor), négy különböző felszolgáló hozta ki, ami nekem azt sugallta, hogy nincs felszolgálom és a szegényrokon feelinget erősítette. Pontozáshoz: úgy pontozok, mintha egy iskolában érdemjegyet kéne adni azzal a megkötéssel, hogy 4,5csillag jelenti a jelest, az 5,0csillag pedig a dicséretes jelest. Így a pontszámom itt: konyha 4,5; hangulat: 3,0; szerviz: 3,5.
Nagy Tibor - Tuesday 14/03/2023

""

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az előételek nagyon finomak voltak, az egyik főétel módosítással került felszolgálásra. A desszertek finomak voltak. Ajándék italokat mi sem kaptunk. Összességében véve nem volt rossz, örülök, hogy elmentünk. Mary nagyon kedves volt, a kellemes élményhez az ő hozzáállása is sokat adott.
Plaschil Anita - Tuesday 14/03/2023

"hétfői vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, kellemes környezet és figyelmes kiszolgálás.
Solt Barbara - Tuesday 14/03/2023

"Az egyik legjobb humusz amit Budapesten kapni "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek. Mindenhol gyönyörű tisztaság és patika rend. A kiszolgálás osztályon felüli. Biztos megismételjük a jó hangulatú vacsorát. Köszönet a teljes személyzetnek és külön Mostafának a kitüntető figyelmesség és kedvességért
Cserháti Éva - Monday 13/03/2023

"Vasárnapi vacsora"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Kellemes estét töltöttünk el az étteremben. Az enteriőr elegáns, a felszolgálók tudják a dolgukat, de fel kell készülni, hogy munt Budapesten több vengéglátóhelyen, úgy itt sem beszél mindenki magyarul. Az ételek finomak voltak, én nem választottam elég körültekintően, a bárány és a desszert is túl volt egy picit a tűréshatáromon, de ez a konyha értékéből nem von le. Finomak voltak a koktélok, bár itt volt, hogy összecserélték a rendeléseket egy másik asztaléval, de végül mindig megoldódott a dolog. Az egyetlen negatívum, hogy bár itt a weboldalon ajándék teával és kávéval csalogattak, ez a kinyomtatott menün már nem került említésre, és fel is számolták az árát (helyben nem emlékeztem biztosan, hogy volt ilyen a weboldalon feltünteve, csak itthon ellenőriztem, hogy tényleg.) Összességében kellemes volt.
Katalin - Monday 13/03/2023

"Minden tökéletes volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Príma
Szarka Szabolcs - Saturday 11/03/2023

"Baalvek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon régóta szerettem volna kipróbálni a Baalbeket, szerencsére nem kellett csalódnom. Remek ételek, kedves kiszolgálás, hangulatos hely fogadott minket. Ezúton is köszönjük az emlékezetes estét.
Bérczes-Szabó Gabriella - Saturday 11/03/2023

"Különleges élmény."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy elegáns gyönyörű helyen, finom különleges ízeket kóstolhatunk meg.Maximálisan elégedettek voltunk mind a kiszolgálással, mind az ételekkel.
Szarka Tamás - Friday 10/03/2023

"Baalbeck"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Figyelmes kiszolgálás, kifogástalan ételek, máskor is megyünk!
Nagy Andrea - Friday 10/03/2023