Reviews


4.9

(97 Recensies)


food

4.9

service

4.9

ambience

4.9

"Amazing Experience with Wonderful Ambiance"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
While visiting Budapest from Washington, DC, I had the opportunity to dine at this amazing establishment. The ambiance, food, service and overall experience is one of the best I have ever enjoyed. As a frequent traveler, I have had the opportunity to explore cuisine and restaurants all over the world and I would recommend this in the top of my list. I had such a great time with my friends - the food and experience is certainly not one I will soon forget. I will absolutely come back the next time I find myself in Budapest! Thank you, thank you!
Claudio P. - Thursday 18/04/2024

"Ella"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden csodálatos volt!! Gyönyörű az étterem, finom nem minden napi fogások!!! Van saját parkolójuk.
Szujó Alla - Tuesday 16/04/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Izgalmas kínálatból választhatunk, az ételek egyedülálló, varázslatos kombinációjával találkozhatunk. A desszertek ízvilága páratlan, elképesztő kreációkat kostólhatunk, gondosan - figyelve a legapróbb részletekre is - összeállított tálalás keretein belül. Összeségében egy fantasztikus estét köszönhetünk Nektek.
Bogner Beatrix - Sunday 24/03/2024

"Excellent "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Beautiful place, amazing food, great atmosphere
Damascena Izabel - Sunday 24/03/2024

"Superbe"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Best food that I had in Budapest. Great atmosphere and impeccable service
Damascena Ana Paula - Sunday 24/03/2024

"megérte elmenni "

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Mindegyik tétel ízletes, gondosan elkészített volt, az előéletek közül a tatár, a főételekből a malaccsászár, desszertként pedig a sajttorta egyenesen kiemelkedő. A borkíséretből a Malbec vitte a prímet.
Tamás P. - Sunday 24/03/2024

"Discovering flavors"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Dishes carefully prepared with fresh, high-quality ingredients, with authentic and delicious flavors. Each dish is a unique gastronomic experience that delights the palate and awakens the senses.
Bruno Scaffo - Sunday 24/03/2024

"Étteremhét vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek ételek és borsor, életünk egyik legfinomabb csokoládés desszertjével. A hosszabb várakozási időt ajándék italokkal kompenzálták. Az üzletvezető nagyon figyel a vendégekre, kézben tartja a kiszolgálókat.
Varga Lívia - Sunday 24/03/2024

"Perfect "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
I went to see it with my sister and I was enchanted. Fantastic atmosphere, great service and incredible food.
Marineli Fabíola - Saturday 23/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyszerű ételek fantasztikus bor párosítással. Felkészült, udvarias személyzet. Biztos, hogy még visszatérünk!
Fickert Zoltán - Saturday 23/03/2024

"Szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon ajánlom mindenkinek! Szuper ételek, remek kiszolgálás, szép környezetben.
Fejos Attila - Saturday 23/03/2024

"Best restaurant in town "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Great atmosphere, service was great, not to mention the food. The cod and tartare were the best. I will come back.
Marinelli Lozano Fabiana - Saturday 23/03/2024

"Korai vacsora"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételeket kaptunk és igazán személyreszabott kiszolgálást kapott minden vendég, amennyire hallottuk. Hangulatos az étterem, klassz a koncepció. Biztosan visszatérünk még.
Szita Zsófia - Saturday 23/03/2024

"Összehasonlíthatatlan élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes fogások,tényleg úgy éreztük magunkat,mintha Dél-Amerikában lennénk. Szuper kiszolgálás,nagyon kedves de udvarias pincérek. Nagyszerű hely és a borokat mindenképpen végig kell próbálni. Nagyon jól éreztük magunkat,jövünk legközelebb is!
S. Györgyi - Saturday 23/03/2024

"Unforgettable moments "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
We visit cut & barrel with the family and we really enjoyed the food and the experience we had together with the best wine from Etyek.
Claudio Colombo - Saturday 23/03/2024

"Great gastronomy "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A gastronomy lover’s paradise. Discover delicious food trends and techniques used by chefs at lovely bistro Cut & Barrel🇭🇺🍷🔝
Giancarlo Dalto - Saturday 23/03/2024

"The perfect place "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Indulge in the rich flavors of Hungary with a selection of premium wines at the bistro Cut and Barrel. From robust reds to elegant whites, discover the essence of Hungarian winemaking before is late 🔝🍷🤗
Giovanna Urbani - Saturday 23/03/2024

"Wine and meet test"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Taste Hungary Immerse yourself in food and wine experiences in the heart of the city, best place to organize wine test with my friends
Elio Chiriacó - Saturday 23/03/2024

"Best quality and service"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Explore these Hungarian treasures and savor their unique flavors! Haraszthy Winehub Wine 🍷 and grill are the top 🔝
Danilo Cavecchia - Saturday 23/03/2024

"Wine and more "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hungarian wine has a long and illustrious history and these wines are waiting to be discovered by wine enthusiasts worldwide! Cut & barrel I recommend to have great time.
María Zabban - Saturday 23/03/2024

"Kulináris élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A 2024 tavaszi étteremhét kapcsán látogattunk el erre a helyre. Korábban még nem jártunk itt. A hely maga a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően nagyon világos, tágasnak, levegősnek hat. A kiszolgálás rendkívül kedves, segítőkész volt, az ételekkel kapcsolatos kérdéseinkre több, mint kimerítő válaszokat kaptunk. Ezen a helyen összesen 7 fogást szolgáltak fel. Kettőnknek pont megfelelő mennyiséget. Elsőnek egy felvágottakból álló ("Saját készítésű, házi") vallogatást kóstolhattunk meg. Két felé sonka (szárazabb és egy zsírosabb, márványosabb) és két féle szalámi (paprikás és natúr), kevés rozsos jellegű házi kenyér falatok kíséretében egy hatalmas és vastag vágódeszkán érkezett az asztalunkra. Határozottan állítható, hogy mind a négyféle felvágott csúcs minőséget képviselt. Mind az omlós állaguk, mind a remek ízek vonatkozásában. Ezt követően a marha tatár került terítékre (uborkával, lila hagymával, kapri bogyóval, reszelt pácolt tojássárgája). A leírás szerinti szarvasgomba szószt, mi nem éreztük ki (szerencsénkre, mert nem nagyon szívleljük: könnyű túlzásba vinni, és akkor nagyon eluralkodhat az ételen az átható, agyig hatoló aroma). Ilyen tatárral még nem találkozunk, a hús mintha csak késsel lett volna felaprítva, igen apróra, de nem homogénre. Ennek ellenére úgy csúszott le, szinte rágni sem kellett volna. Az ízesítésé nekünk nagyon bejött, savanykás, hagymás mivolta okán. Jó ötlet a hajszál vékonyra vágott, sütőben megszárított, házi kenyérszeletek hozzá (kétszersült). Fácán rillette is olyan, amit az ember otthon ritkán lát az asztalán. Az alma és édeskömény párosítás tetszett nekünk, a malbec coulis már kevésbé (mi valamivel savasabb dologra, vagy édesebbre számítottunk). Negyedik fogásnak remegős, omlós, füstös (füsttel teli búra alatt szolgálták fel!) malac császárt ettünk: pazar élmény volt. Ehhez még tépett malachússal (közel keleti/észak afrikai fűszerezéssel?) töltött, kisütött tésztabatyuk is tartoztak: nasi, amit az ember egy jó film mellett csak úgy tömne magába. Na meg malacpástétom (talán egy kis májas beütéssel?), kevés lilahagyma lekvárral a tetején, ami nagyon a kedvünkre való volt. Ezt is ennénk minden nap reggelire. Ötödikként fogásként, a tőkehal nekünk nem nagyon jött be. A tőkehal azoknak való, akik nem szeretik a halat, mert a) szálkás, b) hall ízű. Hát ez tényleg nem jellemző a tőkehalra. Nekünk kissé ízetlennek, sótlannak tűnt. A (sáfrányos?) pálmaolaj-kókusz szósz is inkább óvatoskodott, nem sok ízanyagot adott hozzá. A köret gépi tarhonya (meglepő) volt, apróra vágott piros és zöld kaliforniai paprikával. Mi bulgurral jobb párosításnak gondoljuk. Desszertek közül a sajttorta nagyon kellemes volt, nem volt túl édes, a hozzá társított malbec sorbetről azonban ugyan azt mondanám, mint az előételnél, hogy mi mást vártunk (savasabb/édesebb). A földimogyorós, banános, csokoládés desszert olyan volt, amilyen még ilyen kombinációban nem ettünk: különböző textúrák, ízek harmonikus kombinációja. Kiváló volt, fogunk még ilyet enni.
Román Gábor - Saturday 23/03/2024

"Kreatív, különleges "

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes vacsorában volt részünk! :) Kedves, informatív kiszolgálás. Finom, nagyon kreatív és különlegesen tálalt ételek. Ilyen finom marha tatárt még nem ettem! :) A menühöz párosított borok is remekek voltak. Köszönjük az estét! :)
Anett - Friday 22/03/2024

"Nemesen egyszerű latin hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes kulináris meglepetés Óbuda szívében. Elegáns bistro hangulat fine dining konyhai minőséggel. Az ételek komponálása a latin-brazil- chef által, láthatóan a szerelem gyermeke a tulajdonosoknak. A megjelenés, a tálalás, a szerviz, az ital választék a Chef alázatos és elhívatott munkájával igazán szép estét biztosít a mai szürke hétköznapokban.
Horváth Péter - Friday 22/03/2024

"Must-visit. Extraordinary."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A local friend invited me to Cut&Barrel, which is an absolute gem. My dining experience here was extraordinary. The 3 steps menu (with a total of 7 plates) was a culinary journey, expertly crafted and beautifully presented. What truly stood out for me was the selection of wines, especially the Argentinian Malbec chosen for the desserts. The homemade charcuterie selection was a true highlight and the Bacalao was a revelation. The dende oil and coconut sauce provided a unique and exotic flavor. Sophisticated ambience and extremely attentive staff, ensuring every detail was taken care of and explaining each ingredient in the different plates. I had a memorable experience and I am willing to come back in my next visit to Hungary.
M.I. C. - Friday 22/03/2024

"QUIERO VOLVER"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Pasamos un momento genial con mi madre, mi padre y mis hermanos, me agasajaron en el dia de mi compromiso hermoso lugar, comodidad en los accesos la comida me gusto mucho y la atencion fue muy profesional
sofia camila - Friday 22/03/2024

"Gasztronómiai élmény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyedülálló gasztronómiai élmény Budapest szívében csak ajánlani tudom a gasztronómia szerelmeseinek.
L. B. - Friday 22/03/2024

"Különleges élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nem a klasszikus tapasok, modern megközelítés
M Adam - Friday 22/03/2024

"EXCELENTE"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fuimos en familia, festejamos un cupleanos hermoso lugar, limpieza y comodidad La comida muy bien presentada y los sabores acordes
andrea santana - Friday 22/03/2024

"No words, simply amazing "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Have to try to see how amazing it is. Service, food, wines, athmosphere. All beyond words.
Kovács V - Friday 22/03/2024

"Egy kis latin finomság Óbuda szívében "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kissé el van dugva, de megéri megtalálni. Különleges latin fogások, szuper borpárosításokkal. Kiszolgálás kifogástalan. Az ételek igazi ízbombák. Mindenképpen vegyétek fel a meglátogatni való helyek listájára. Nagyon megéri.
J V - Friday 22/03/2024

"Varázslatos "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szép a bistro elrendezése. Az étteremvezető rendkívül odaadóan végzi a munkáját. Az ételek különlegesek, és volt szerencsénk a Chéffel is találkozni. Mindenkinek nagyon ajánlom.
K. K. - Friday 22/03/2024

"Excelente"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
El bistro autentico y tiene un gran ambiente.
M. M. - Friday 22/03/2024

"Great"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Never disappoints.
L Laura - Friday 22/03/2024

"Must try "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
I higly recommend this place. Unique food, and amazing wines. The service was magnificent.
J J - Friday 22/03/2024

"Feledhetetlen élmény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Különleges konyha, szuper borok, kitűnő kiszolgálás. Ajánlom mindenkinek.
K G - Friday 22/03/2024

"IMPRESIONANTE!!!!!!!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fue una experiencia sensonsorial, los sabores y gustos acordes al paladar La mejor carne de Hungria, los mejores vinos, una arquitectura exquisita
Pedro Chutro - Friday 22/03/2024

"Remek borok és latin konyha"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Trendi helyszín, különleges borokkal és ételekkel. A kiszolgálás is kifogástalan volt. Nagyon tetszett!:)
Beáta Cs - Friday 22/03/2024

"Amazing experience "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Great service and the food is unique. The atmosphere was great. It's definitely a bucket list place.
K V - Friday 22/03/2024

"Fantastic experience "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
First class experience with home made charcuterie and superb refined platters
Peter Lakatos - Friday 22/03/2024

"---"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Food was magnificent and the service was amazong. The Salmon gravlax was to die for. All together it was an amazing experience. Will be Back soon.
L. Bende - Friday 22/03/2024

"Unique Experience"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
It has been a truly unique experience. Wines, food, service, athmosphere, or the wine shop in the same building, all of it. It is definitely a place to return to.
H. T. - Friday 22/03/2024

"izgalmas hely, különleges konyha"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már az érkezés is nagyon kellemes meglepetés volt számomra, ugyanis nem kellett a parkolással küzdenem, egyszerűen beálltam az étterem saját és ingyenes parkolójába. A konyha izgalmas, nem a megszokott ízekre épül, mivel dél-amerikai irányvonalat követnek. Az ízek mellett kiemelném a tálalást is, ami kifejezetten elegáns. Bátran ajánlom!
K. Z. - Friday 22/03/2024

"Szuper hely!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A hely szuper és a felszolgálás tökéletes volt. Az ételek kifogástalanok voltak, a desszertet imádtam! Még biztosan visszatérünk!
M K - Friday 22/03/2024

"Vacsis est"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgás szuper, az ételek finomak és különlegesek!
Tóth Monika - Thursday 21/03/2024

"Egy igazi élmény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgás mindig felejthetetlen és az ételek is mindig különlegesek.
Jenkin Vivien - Thursday 21/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Pompás borok, kifogástalan ételek, és remek kiszolgálás! Mindenkèpp visszatérünk
K Sándor - Thursday 21/03/2024

"Grill y Vinos "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Una sorpresa muy positiva encontrar un lugar único para cenar las mejores carnes acompañada de los mejores vinos de la región. Seguramente un lugar donde volveremos.
José Luis Peralta Ramos - Thursday 21/03/2024

"Cut & Burrel Winehub "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ottimo posto per assaggiare i migliori vini della Ungheria 🇭🇺 insieme ai salumi tipici fatti in casa 🏡 molto consigliato, veramente un punto di riferimento.
Riccardo Piccolo - Thursday 21/03/2024

"best wine experience "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
amazing place surrounded by incredible staff always available to your needs!
vantu pecora - Thursday 21/03/2024

"Cut & Barrel top "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Excelente place, great service and the best wine from all around the world.
Julio Pecora - Thursday 21/03/2024

"Csúcs gasztronómia Óbuda szívében "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper estét töltöttünk a Cut&Barrel étteremben, ahol a Dél-Amerikai konyha fogásait kóstoltuk meg egy kóstoló menü keretein belül. Nagyon tetszett a kiszolgálás és a pincérek közvetlensége. A borok és az ételek is kiválóak voltak, először voltunk itt, de nem utoljára!
Hack Éva - Thursday 21/03/2024

"Kitűnő hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rendkívül nívós hely, mind kialakításában, mind az ételek minőségében, illetve a személyzet hozzáállasában. Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy kellemes estét szeretne eltölteni, kitűnő ételek és italok tarsaságában.
Pach Ákos - Wednesday 20/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
In a refined and warm atmosphere, Cut & Barrel offers a varied and unique menu where each dish has a development of excellence. I was very impressed to find exquisitely prepared Argentine beef meat and Malbec wines to achieve the perfect maridage. Take a moment in the bar to try a cocktail and don’t skip the dessert since the cheesecake is amazing. It is the perfect place to enjoy as a couple or with friends and build memories in beautiful Budapest!
Lorena Capra - Wednesday 20/03/2024

"Szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
5*-os vacsora és élmény, mind az ételek, mind a környezet fantasztikus volt. Már az előételek is zseniálisak voltak, sőt talán a legütősebbek ( főleg a marha tatár és a rilette), a főételek közül a malac jobban ízlett, de a hal mellé járó köret is nagyon különleges volt. A desszertek elsőre átlagosnak tűntek de megkóstolva részleteiben nagyon sok íz vegyült, méghozzá jól. Adagokat tekintve 2 fő kellemesen jól lakhat (étterem hét kereteiben, 7 fogás). Különleges az egész étterem koncepciója, a rejtélyes különtermekkel a pincében és a hátsó WineHub-bal, érdemes oda is bepillantani. A felszolgálás pedig igazán figyelmes volt, de még nem tolakodó. Röviden, a kedvenc éttermem lett.
Gazdag Reni - Tuesday 19/03/2024

"<3"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Exceptional ambience with fantastic gastronomy and beverage selection. Highly recommended to everyone who appreciate fine dining & sharing experiences. Great to have a fabulous place in Buda. Special comfort that there is parking right in front of the restaurant.
Kistamás Ági - Tuesday 19/03/2024

"-"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodás környezet, figyelmes személyzet, fantasztikus étel és italkínálat. Borválaszték önmagában 5 csillagos!
Barna Bence - Tuesday 19/03/2024

"Hibátlan "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden kigondolt a legapróbb részletekig. Az ételek az összes érzékszervre hatnak. A kiszolgálás figyelmes és udvarias volt. Ide eljönni nagyszerű kikapcsolódás a szürke hétköznapokban. Köszönjük az élményt.
Szoboszlai Döniz - Tuesday 19/03/2024

"Cut & Barrel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tegnap este látogattuk meg az óbudai Cut & Barrel-t, és nem csalódtunk. Remek kiszolgálás, fantasztikus ételek és még ráadásul maga az étterem is gyönyörű. Csak ajánlani tudom!
Gábor Horváth - Tuesday 19/03/2024

"kritika"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 5
Kedves kiszolgálásban volt részünk, de az italok nagyon lassan érkeztek (a borsort sem az ételek kihozásakor töltötték, a főételhez rendelt sör pedig a desszerttel érkezett) Az ételek minőségi alapanyagokból készültek, de nekünk nem tetszett a food sharing koncepció.
Darabos Katalin - Monday 18/03/2024

"Fantasztikus"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól összeállított menüsor! Sehol ilyen finom tatárt és szalámi tálat nem ettem még! Profi borpárosítás! Kedves, figyelmes kiszolgálás! Különleges és gyönyörű loft jellegű belsőépítészet!
Ingeborg - Monday 18/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
19 éves fiamat vittem el egy vacsora+borsor menüre. Jobban nem is sikerülhetett volna! Kedves, profi és mégis barátságos kiszolgálás (Attila), ötletes, isteni fogások. A helyszín pedig különleges, izgalmas. Jó élmény volt minden szempontból!
Ildikó Dávid - Sunday 17/03/2024

"Különleges ízvilág és dizájn "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt. Hangulatos étterem. Kedves pincérek, fantasztikus borok. Még visszatérünk.
Fekete Andrea - Saturday 16/03/2024

"Cut and Barrel"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
5*
Traxler Balázs - Saturday 16/03/2024

"Kiváló étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves volt a fogadtatás és az, hogy a tulajdonos odajött hozzánk külön jó étvágyat kivánni. Az ételek nagyon finomak voltak, máskor is szívesen visszamennénk bármikor. Minden étel történetéhez elmeséltek néhány információt a különlegességéről, ezeket tudva teljesen másképp tekintettünk az előttünk levő tányérok tartalmára :)
Braun Csaba - Saturday 16/03/2024

"Ajánlom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, természetes ízek, professzionális kiszolgálás.
Adrienn Bakos - Friday 15/03/2024

"Kíváló ízek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó választás volt, érdekes ízkombinációk, jó borok, hangulatos hely, profi ès barátságos kiszolgálás.
Klein Pál - Friday 15/03/2024

"Fantastic!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Best “ tira de asado” in town, excellent food! Amazing service and wine selection! Great place!
Yves - Thursday 14/03/2024

"lorena"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Best service in town, excellent meat, outstanding wine selection! Impressive architecture !
lorena - Thursday 14/03/2024

"Nagyon finom volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindennel nagyon elégedettek voltunk!
Dancziova Zofia - Wednesday 13/03/2024

"Csoda hely Óbudán"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló ételek, csoda szép hely és fantasztikus kiszolgálás!
Dóra E - Wednesday 13/03/2024

"Egy fine dining élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Eddig nem ismertük ezt az új éttermet, az étteremhét ajánlatainál figyeltünk fel rá és döntöttünk a kipróbálása mellett, amit nem bántunk meg! Elegáns, luxus környezetben fogyaszthattuk el a 7 fogásos menüt, figyelmes és kedves kiszolgálással kísérve. Az ételek tálalása, megkomponálása és ízvilága is fantasztikus volt, jól átgondolt fantáziadús és mennyei fogásokat kóstolhattunk, melyekhez finom és különleges koktélokat fogyasztottunk el. Egy fantasztikus este volt minden téren, még visszatérünk!
Katalin S. - Wednesday 13/03/2024

"Csúcs!!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper hely, szuper ételek, szuper kiszolgálás, szuper hangulat. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük az élményt!
Nagy László - Wednesday 13/03/2024

"Fantastic"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Excellent cuisine, superb wines and the best hospitality in Buda
Bottazzi Raul - Wednesday 13/03/2024

"Transzatlanti ízek tánca"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Örömmel kóstoltuk végig a Cut&Barrel baszk-latin-amerikai ihletettségű, újhullámos fogásait. Az ízek táncot jártak minden falat után, így a mindig új ízkombinációkat és textúrákat kedvelő közönségnek szeretettel ajánlom ezt az éttermet. Külön kiemelném a figyelmes, egyben udvariasan közvetlen kiszolgáló személyzetet. Az étterem borsort is javasol az étteremheti ajánlat mellé, nekünk bevált az ajánlatuk: különösen a cava és a malbec tételek.
Hámori Dániel - Tuesday 12/03/2024

"Ebéd és ámulat"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
A mai nap az étteremhét keretein belül az óbudai Cut & Barrelben ebédeltünk. Az argentin származású tulajdonos, Carlos Coelho jegyzi az Etyeken lévő Haraszthy pincészetet, ahol egy szuper születésnapot töltött a párom, illetve a Matadort is, így biztosak lehetünk benne, hogy jó helyen járunk. Az étteremhétre 7 fogással készültek, amik sharing koncepcióban érkeztek az asztalra, és ez az előételeknél nagyszerűen működött is. A saját recept alapján készített felvágottak és sonkák szétolvadtak a szájban, illetve a marhatatár is isteni, volt, mégha a szarvasgomba szószt nem igazán lehetett érezni. Viszont az extra vékony, ropogósra sütött kenyér bár ötletes és látványos, de értelmezhetetlen volt A főételeknél viszont nem volt jó ötlet a közös tál. A kókuszmártásos tőkehal, és a petrezselyemhab alatt elbújt bulgur nem megosztásra termett, nehéz volt háromfelé tálalni, és sajnos ízében is nagyon visszafogott volt. A fémtányér pedig egyszerűen nem jó a fém evőeszközzel. Érkezett még malaccsászár, és a tépett húsos tésztafalat, ezekből pedig érdemes lenne annyit felszolgálni, ahányan ülnek az asztalnál, ha már egy tányéron érkezik. A húsos fogások mindazonáltal nagyon ízesek voltak, hisz a hús a hely fő irányvonala, így egy autentikus, josperben sült picanha steakért biztosan muszáj lesz visszajönni. A borlap nagyon gazdag, teli magyar, kaliforniai és argentin borokkal, ami kiváló kísérői a grillételeknek, érdemes kóstolgatni! Illetve mindenképpen térjünk be az ugyanitt található Winehubba, és szemezgessünk a valóban elképesztő kínálatból, vagy igyunk valamit a bárpultnál, miközben megcsodáljuk a tulajdonos autó- és motorgyűjteményének pár darabját. A személyzet nagyon kedves, közvetlen, és sok érdekességet mesélt. Megtudtuk, hogy májusban nyit az Epicurean nevű fine dining részleg, ahol az általam igen kedvelt látványkonyha és a chef asztala is helyet kap majd, illetve a lenti helyiség is hamarosan hordókkal, sonkákkal, szalámikkal telik meg, így mindenképp visszatérünk egy kellemes falatozós-borozgatós estére. Köszönjük az élményt: Gourmetmorti
Sápi Erika - Tuesday 12/03/2024

"Étterem hét "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem héten mindig keressük az újdonságokat, így esett a választás a Cut&Barrel-re. Tetszett az étterem indusztriális jellege, a "dekorációk" használt járművek(!) és a személyzet közvetlensége. Sajnos a menühöz ajánlott borokat most nem volt lehetőségünk megkóstolni, de az ételek így önmagukban is csodálatosak voltak. Legközelebb betpótoljuk.
Virág - Tuesday 12/03/2024

"Szép koncepció, gyenge megvalósítás 03-07"

2.7
food: 2 service: 2 ambience: 3
Az étterem önmagában gyönyörű, szépen vanak elrendezve az asztalok is, nincsenek túl közel egymáshoz. Az este során 4 pincérrel is volt dolgunk, alapvetően kedvesek voltak. A pozitívumok itt kb el is fogytak, ugyanis az ételek ízre gyengére sikerültek, annak ellenére, hogy az ételkoncepciók remekül csengtek az étlapon. Előételek még rendben is voltak, viszont a főételek közül egyik sem érte el a várt színvonalat. Egyrészt ketten voltunk, viszont a "Trilogia de cerdo" malac trióból hármas adagokat hoztak ki, ami számunkra értelmezhetetlen volt, mivel így 1,5 adagokat kellett elosztanunk, ami egy kis alaposabb tervezéssel elkerülhető lett volna. A császárhús nagyon zsíros és sótlan volt, a ropogóson alsópolcos bolti májkrém minőségű "pástétom" volt rákenve. A halétel szintén sótlan és ízetlen volt, a "tarhonya" köret pedig abszolut semmilyen ízzel nem rendelkezett. A desszertet nem is kaptuk meg, mire észrevették hibájukat bezárt a konyha... így azt nem is tudjuk értékelni. A pincérek megpróbáltak kompenzálni minket, viszont ez így elég gyenge volt. Lehet rossz estét fogtunk ki és a főszakács szabin volt, de ez egy szomorú élmény volt.
Dong Daniel - Tuesday 12/03/2024

"John Mion"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Breathtaking food, breathtaking architecture, and the Best service I have seen in Hungary!!
Mion John - Tuesday 12/03/2024

"---"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantaztikus !!
Nyul Karoly - Tuesday 12/03/2024

"Szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A pozitívumok sora már a parkolással kezdődik - tágas, zárt pakoló. Kedves fogadtatás, ez az egész vacsorát végig kísérte.Tökéletes, figyelmes kiszolgálás. Az ételek finomak, a mennyiségre sem lehet panasz. Biztosan visszamegyünk még.
Kocsis Katalin - Monday 11/03/2024

"Cut & Barrel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A személyzet nagyon figyelmes és kedves volt, mindent gyorsan megkaptunk és részletesen meséltek az ételekről is. Mind a hét étel, amit kóstoltunk kifogástalan volt, a ritkaságok és a megszokottabbak egyaránt. A hely hangulatos, tiszta és kellően tágas.
Varga Mária - Sunday 10/03/2024

"Remek este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden remek volt, pozitív meglepetés!
Lovas András - Sunday 10/03/2024

"Klassz új hely (a Dining cityben)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tapas-szerű kisebb fogások, mind nagyon finom és ízlésesen, elegánsan tálalva. A felszolgálók igazi házigazda módjára tették a dolgukat, udvariasak és barátságosak voltak.
Kenedi Péter - Sunday 10/03/2024

"Tökèly"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökèletesen elègedettek voltunk mindennel. Az ètelek fantasztikusak voltak, a kiszolgálás elsőrangú. Ide biztosan visszatèrünk mèg!
Jázmin Hruska - Sunday 10/03/2024

"Ide még biztos visszatérünk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
7 fogást kóstoltunk végig, igényesen talált, finom ételeket kaptunk. Az utóbbi években sok éttermet próbáltunk ki, de eddig a Cut&Barrel az, amire egyértelműen azt mondtuk, hogy ide még vissza fogunk jönni a közeljövőben. A desszertek kiemelkedően jók voltak! A helynek jó atmoszférája van, a kiszolgálás a legjobb, amivel az elmúlt években találkoztam.
K. Barnabás - Saturday 09/03/2024

"Fantasztikus desszertek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos atmoszféra, kedves és figyelmes kiszolgálás és különleges ízek fogadtak minket.
H Bianka - Saturday 09/03/2024

"Visszatérünk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat. Pazar ételeket és hozzáválogatott szép borokat és pezsgőt fogyasztottunk modern környezetben.
Légrádi László - Saturday 09/03/2024

"Judit"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Egy tételt kivéve izgalmas és ízletes fogásos.
Fitosné Ràbits Judit - Saturday 09/03/2024

"izgalmas, különleges"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Egyedi design, Magyarországon soha nem látott borválaszték, nagy adagok, különleges éttelek figyelmes, hozzáértő felszolgálással. Abszolút nyugati minőség!
Dr. Mádi László - Saturday 09/03/2024

"Hangulatos bisztró"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
A tavaszi étteremhét menüsora kiváló volt egy kivétellel, a tőkehal semmi különlegeset nem adott. Az előételek magasan verték a főételeket. Az étterem gyönyörű.
B D - Saturday 09/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden elemében tökéletes szívből ajánlom
Fodor Kata - Friday 08/03/2024

"Cut & Barrel 'parkolói 7fogás'"

3.0
food: 5 service: 1 ambience: 3
A menüsor és a konyha (ízek) nagyon rendben voltak, különleges-érdekes -ízek, azonban sajnos itt véget is ért a pozitívumok listája.. A felszolgálás kritikán aluli volt (pedig nem volt teltház), de pl. a(z n)agyon ajánlgatott borpárosítás nem érkezett meg az adott ételhez (előétel), majd mikor a főételt kihozva eszébe jutott az ezen jót mosolygó pincérnek, akkor illedelmesen jeleztük, hogy köszönjük de így már nem sok értelmét látjuk, inkább kérnénk egy limonádét.. Végül a 'csere limonádé' sem érkezett meg a főételhez :)) ami pedig a desszertnél jutott eszükbe (ahol már direkt nem is jeleztük, mert úgy voltunk hogy akkor köszönjük, de ink nem erőltetjük ami láthatóan nem megy..) - cserébe a desszertre jó félórát vártunk (lehet pont ezért?:)). A másik pincér is annyira volt toppon, hogy nem tudta megmondani hogy mit hozott ki, majd hosszas gondolkozás után mondott valamit ("szerintem ez egy.."), ami nem is stimmelt az étlappal utólag összevetve :D Továbbá számunkra elég érdekes volt az adagok mérete/porciózása is, egyfelől nem mondom hogy jól laktunk, másfelől felmerül a kérdés, hogy 2 főre miért kb mindenből 3 darab az 'adag', majd mellettünk látva hogy egy 3fős asztaltársaság 3 sütit kap desszertként jót is mosolyogtunk, hogy abból vajon akkor mi mennyit kapunk, de ez a mosoly hamar le is fagyott az arcunkról mikor megláttuk, hogy 2főre bizony 1 db süti jut.. tehát 3 fő - 3 süti, 2fő - 1 süti? Mintha nem jönne ki a matek..(?) Azt már csak halkan teszem szóvá, hogy mikor megkérdeztük hogy tudunk-e külön fizetni (baráti társaság voltunk), úgy néztek ránk mink az UFÓkra, ami még lépett egy szintet amikor érdeklődtünk a szépkártyás fizetési lehetőségről (ami nem elérhető). Összességében a menü és az ízek (meg a kárpótló borkóstoló kortyok) miatt 3 csillag (alulról), de a megvalósításon bizony van még mit dolgozni ..
G G - Friday 08/03/2024

"Szuper hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy csodás estét töltöttünk ezen a gyönyörű helyen. Az ételek jók és különlegesek, a kiszolgálás magasan az átlag felett. Amint tehetjük, visszatértünk.
Nóra - Friday 08/03/2024

"Fantasztikus ízélmények"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon tetszett, hogy 7 különböző étellel ismerkedhettünk meg. Hab a tortán, hogy mindezek nem hétköznapi módon lettek elkészítve és felszolgálva.
T. Márton - Thursday 07/03/2024

"Nagyon jó! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek és kiváló volt a kiszolgálás.
Szalai Réka - Thursday 07/03/2024

"El Grosso"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Amazing Dishes wonderful Architecture delightful Service!, best selection of wines I have ever seen!
Monsieur Canesu - Thursday 07/03/2024

"Csilla"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodás környezet, isteni steak-ek, figyelmes kiszolgálás!
Csilla - Thursday 07/03/2024