67Sigma Étterem (Székesfehérvár) - Székesfehérvár

67Sigma Étterem (Székesfehérvár) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

67Sigma Étterem (Székesfehérvár)

8000 Székesfehérvár, Oskola utca 2-4.

67Sigma Étterem (Székesfehérvár)
Oskola utca 2-4. , 8000 Székesfehérvár

Kreatív nemzetközi és magyar konyhával várja vendégeit egy rendkívül hangulatos régi polgárházban, Székesfehérvár központjában a 67Sigma Étterem.

A 67Sigma étterem megújult, felfrissült arculattal, izgalmas ételkínálattal mutatkozott be 2019 tavaszán.
2019 számunkra az újraterítés éve volt! Egy elkötelezett családi vállalkozás tulajdonában új lendületet kapott az étterem. A tradíciók továbbadásával, újdonságok megismertetésével, minőségi alapanyagokkal, különleges, modern, mégis hagyományokon alapuló kreatív konyhával várjuk kedves Vendégeinket!
„Az étterem a szívügyünk. Célunk, hogy élményt teremtsünk: ízekkel, látvánnyal, illattal, a kiszolgálás minőségével, finom italokkal, hangulatos belső terünkkel és zöldellő kerthelységünkkel. Fiatal, lendületes csapatunk szívből jövő kreativitása és lelkesedése adja meg a hely szellemét és lelkét.
Számunkra a vendég elégedettsége a legfontosabb. Olyan élményt szeretnénk nyújtani, amire érdemes visszaemlékezni, amiért érdemes visszatérni!”

Minőségre érzékeny, eredeti és kíváncsi – ez jellemzi fiatal csapatunkat. Szakácsaink nemzetközi és hazai szakmai megmérettetéseken is részt vesznek és nemzetközi sikerekkel is büszkélkedhetnek. Folyamatos fejlődni akarásuk eredményeként rendszeresen meg tudunk újulni, alapanyagok és konyhatechnológia eljárások tekintetében egyaránt.  Chefünk a természetből és más kultúrákból nyert inspirációja jelenik meg ételeink megkomponálásában.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: 67Sigma Étterem - Székesfehérvár

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(226 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

"On the top"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Dining City menűt fogyasztottam. A "Lassan készült omlós marha stefánia, zeller krém, kakukkfüves zöldség ragu & szalonna vinaigrette, grillezett kelkáposzta" fenomenális ízvilágú volt. Ilyen élményért érdemes étterembe menni!
Kovács Károly - 2022. október 16., vasárnap 17:54

"Nagyon szépen köszönjük "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismét nagyon kellemes estét töltöttünk el, finom ételekkel, kedves kiszolgálással.
Zsigmond Gábor - 2022. október 15., szombat 05:06

"Tökéletesnél is tökéletesebb "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Visszatérő vendégek vagyunk mióta rátaláltunk erre a csoda helyre! Nagyon romantikus ha a férjemmel és nagyon családbarát ha a gyermekeinkkel megyünk! A kiszolgálás első osztályú , nagyon figyelmesek voltak a lányok! Ár /érték arányban kiváló ! Az ételek isteniek voltak! Köszönjük az étel és bor ajánlást Alexandrának, igazán hozzáértő és a személyisége lenyűgöző volt!
Egyedné Darinka - 2022. október 14., péntek 20:08

"Tökéletes ízharmónia"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazi élmény vacsorán vettünk részt a 67 Sigma étteremben 4 fővel. A felkínált menüsorból több ajánlatot is megkóstoltunk, mindenki nagyon elégedett volt a választásával. Az ételek finomabbak voltak, mint amire számítottunk. A kiszolgálás nagyon kedves és udvarias volt, pont eltalálták a mértéket. Nem volt negédes és tolakodó. Profik. Az étterem atmoszférája is kiváló hangulatot teremtett. Köszönjük ezt a szép estét!
Dallos Zsuzsa - 2022. október 13., csütörtök 05:24

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifogástalan kiszolgálás! Barátságos hangulatú, ízléses berendezés. Kiváló minőségű különleges ételek.
Anya és Fia - 2022. október 12., szerda 09:57

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt. Gyönyőrűen elkészített, harmonikus és nagyon finom ételek. Nagyon profi és kedves kiszolgálás. Szép, nagyon hangulatosan berendezett étterem, az asztalon friss virág.
Horváth Zita - 2022. október 12., szerda 05:51