Értékelések és vélemények


4,4

(672 Recensies)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.4

"Gruzia izei"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt
Lajos Csörgő - 2024. április 06., szombat 14:49

"Lehetett volna jobb"

2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
Hosszú ideig kellett várakoznunk ahhoz, hogy felvegyék a rendelésünket, majd az első fogás után is körülbelül 20 percet kellett várnunk a következőre. A pincér tudatta, hogy nagyon sokan vannak, és ezért úszik a konyha, miközben az étterem félig sem volt tele. Az volt az érzésünk végig, hogy a pincérek fel-alá rohangáltak, hogy elfoglaltnak tűnjenek, de közben nem nagyon csináltak semmit, a tányérjainkat sem vitték el sok ideig (miközben többször felvettük velük a szemkontaktust). Az előétel és a desszert finom volt, azonban a főételnek alig volt íze, be sem tudtam fejezni, olyan semmilyen volt. Nagyon vártuk ezt az éttermet, de sajnos csalódtunk.
Balog Zsuzsanna - 2024. április 04., csütörtök 19:35

"Tökéletes vendéglátás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek ízelítőt kaptunk a grúz gasztronómiából és vendéglátásból. Külön köszönet a kulináris idegenvezetésért, mert ismeretlen terepen néha óvatos az ember és hajlamos elveszni a sok újdonság gyűrűjében. A személyzet kedvessége és figyelmessége példaértékű, ezért minden biztosított volt arra, hogy nagyon jól érezzük magunkat Önöknél.
Lovas Róbert - 2024. március 26., kedd 08:39

"Tapogatózás ismeretlen ízek között"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás kifogástalan volt, a pincér kisasszony figyelt ránk, semmit nem hoztak sem túl későn, sem túl korán. A grúz előétel tál nekem csalódás volt, ízek tobzódását vártam, lehet hogy csak rosszul választottam az összetevőket, de számomra unalmas volt. Chihirtma-t kellett volna kérnem, amit a vacsorapartnerem kért, az nagyon finom volt. A főételek jók voltak, a sajtos-tojásos Acharuli hatalmas adag volt, és nagyon finom, a marhahúsos kebab pedig nagyon jól fűszerezett, laktató, meg sem tudtam enni, de minden falatkájában zamatos. A Medoc számomra olyan volt, mint egy kint felejtett mézes krémes, de nem tudom ennek Georgiában milyennek kell lennie, lehet, hogy pont így a tökéletes. Összeségében kellemes vacsoránk volt.
Pápai Marianna - 2024. március 25., hétfő 16:20

""

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nagyobb társasággal mentünk, korábbi remek tapasztalatok alapján. Sajnos az ételek minősége hullámzó volt: a leves teljesen ízetlen, a babfőzelék sótlan, és nem passzolt hozzá a savanyú, a kacsa finom volt, de nem szedermártást kaptunk, hanem ugyanolyan paradicsomos szószt, mint egy másik főételhez. A padlizsános előétel és a joghurtos desszert kiváló, a gyümölcszselé ehetetlen. A kenyér nagyon finom volt, és a kiszolgálás is kedves. Sajnos ár-érték arány alapján ez nem volt jó választás.
R. J. - 2024. március 25., hétfő 12:37

"Átlagos"

2,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 4
Az Étteremhét keretében voltunk, A kiszolgálással nem vagyok elégedett. Ugyan már alig volt a tányérban de még láthatóan ettem és mellém állt a felszolgáló és megkérdezte hogy elveheti e. Amíg ettünk mindennel nagyon siettek, amikor befejeztük alig tudtunk találni bárkit hogy fizetnénk. Az előételek közül az egyik semmi extra nem volt, a másik ugyan kiváló ízvilág volt, de nagyon kicsi adag. A főételek közül az egyik nagyon kevés volt és semmi extra. A másik finom volt és egész jó adag. A desszertek közül az egyik egész jó adag volt de semmi extra vagy különleges, a másik pedig semmi extra nem volt és még kevés is. A desszert amit szerettünk volna eredetileg pedig már elfogyott. A limonádék érezhetően valami mű szirupból készültek, semmi természetesség nem volt benne. Régóta szerettünk volna menni, párom korábbi jó tapasztalata alapján, most ez kicsit csalódás volt.
Szombathy Rita - 2024. március 25., hétfő 11:04

"A Fekete-tenger szívében"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Dacára, hogy mindössze kettő grúz étterem van Budapesten - vagy talán az egész országban? -, és, hogy 2011 óta már Georgiának kellene ejteni őket, mert a grúz elnevezést még a szovjetek alkalmazták rájuk, ez egy nagyon jól sikerült este lett. A hely a Bajcsy-Zsilinszky és a Bazilika metszéspontjában áll, nagyon hangulatos, a szakácsok autentikusak. A grúz konyháról eddig annyit tudtam, hogy onnét származik a burek, de mint kiderült azt is rosszul tudtam, mert az is valójában a törökök miatt jutott el oda. Úgyhogy az estére elhívtam egy barátomat, aki járt már Grúziában. Az antré nagyon tetszetős, látszik, hogy forgalmas hely, a pincérek nagyon kedvesek, a főúr joviális szeret beszélgetni, közvetlen, és mindenről tájékoztat. Már megvettek kilóra. Erre a forgalmas helyre pont ez a szív és lélek ami kell. Egyik embere például annyira jól beszél a Chihirtmáról hogy mind a hárman azt esszük, és tényleg nagyon finom csirkeleves, amiben csak comb van és csont, nagyon besűríti a kapor, és a vaj, és egy kis lestyán, ami a mással össze nem téveszthető, különleges ízt adja neki. Életem egyik legjobb csirkelevese volt. A főételek is nagyon finomak, bár az adagok azért nem nagyok, a marhahúsos kebab pitában sajnos inkább take way street food jelleget ad a dolognak, nyársra húzva ugyanez jobban nézett volna ki, de maga a hús korianderrel isteni, érezni az omlós marhát. A paradicsomszósz sajnos fantáziátlan kiegészítője a tálnak. A kacsa maklavi, az egyik legtökéletesebbre sütött kacsa, amit kóstoltam az elmúlt napokban, a hozzáadott elarji, a különleges grúz gríz lényegében puliszka. A Chahokbili forró agyagtálban tálalva, grillezett jérce paradicsomos szószban. És ezzel ki is lőttünk minden fogást, amiben található hús. A grúzok szemmel láthatóan nagyon sok vegetáriánus étket fogyasztanak, bőven használják a padlizsánt, különféle zöldségeket, kecseksajtot, szószokat, és pitát. Desszertért viszont nem kell Grúziába szaladni, a Matsoni mézzel borzalmasan édes pohárdesszert, minél tovább eszed, annál édesebb, mert az összes méz lefolyik az aljára, a tradicionális gyümölcs zselé pedig olyan mint egy ízetlen, több napig kint hagyott puding. Erre szoktam mondani, nem európai gyomornak való. Node a puding, illetve a gyümölcs zselé próbája az evés, ide mindenképpen vissza fogunk térni, mert csomó mindent ki kell próbálni, jó helyen is van, és a kiszolgálás nagyon barátságos, mintha csak egy jó barátodhoz, családtagodhoz térnél be egy jót enni. Mindenkinek ajánlom, aki kicsit is nyitottabb a különlegesebb fogásokhoz, vagy csak már unja a csirke-sertés-marha ugyanazon módú verzióit. A Hachapurinak vannak nagyon jó kóstolótálai is, amiken sok apró fogást végig ehet az ember, hogy aztán kiválassza a számára leginkább közel állókat. Ezt mindig díjazom.
Magyar Tibor - 2024. március 25., hétfő 01:46

"Csalódás"

2,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Az Étteremhét keretében elérhető menülehetőség és választék nagyon gyenge volt, a desszertek közül már a legjobb elfogyott, a másik (gyümölcszselé) ehetetlen volt. Ahhoz képest, hogy a menü ára 7990,- Ft volt fejenként, nagy csalódás volt az étel mennyisége, minősége és ízvilága.
dr Kovács Krisztina - 2024. március 23., szombat 10:04

"Felemás"

2,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
A felszlgálás erősen kifogásolható. Az ételeket- előétel, főétel - összevissza ( nem sorrendben!) hozták ki. Az ételek - bár finomak voltak - semmi extra ízvilágot nem adtak. Sem az alapanyagok, sem a fűszerezés nem volt különleges, bármelyik magyar étteremben ehetünk ilyet. Sokkal többet vártam.
Odri Andrea - 2024. március 23., szombat 08:46

"Étteremhét menű"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Régi vágyam volt ide eljutni, Nem csalódtam, ízletes ételek és kedves kiszolgálás fogadott bennünket.
János - 2024. március 23., szombat 07:50

"Kellemetlen meglepetés"

3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 4
Maga az étterem mutatós, hangulatos. A kiszolgálás viszont csapnivaló volt. Megkaptuk az egyik előételt majd kicsit később az egyik főételt. Hiába vártunk viszont a többi ételre, nem hozták. Végül rákérdeztünk, és kiderült, hogy a pincér le se adta a rendelés másik felét. Sokat kellett várnunk, mire mindent megkaptunk, körülöttünk már azok is befejezték a vacsorát, akik jóval utánunk érkeztek. A desszertért is külön kellett reklamálni. Ezen kívül olyan kicsi adagokat kaptunk, hogy ha nem lett volna kenyér az asztalon, majdnem éhesen jöttünk volna el. Pedig a többi asztal roskadozott az ételtől, mindenhol bőséges adagokat láttunk, igaz, ők nem a menüt ették, hanem az étlapról választottak. Csakhogy arról sehol sem volt szó, hogy a menü mennyisége kevesebb, mint a normál étlapon szereplő étekeké, és azért így se fizettünk keveset. Az ételek minősége és íze rendben volt, finomak voltak.
Bányai Péter - 2024. március 22., péntek 21:12

"Szuper volt minden"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon finom volt, az adagok elegek voltak, a kiszolgálás kedves.
Pályi-Kiss Martin - 2024. március 22., péntek 15:41

"Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes, hangulatos hely, finom ételekkel, ajánlom másoknak is.
Varga Eszter - 2024. március 21., csütörtök 18:08

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemesen telt az ebédidőnk. Igazán finomak voltak a fogások.
Haraszlin Tamás - 2024. március 21., csütörtök 06:26

"Étterem hét élmények"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Udvarias, figyelmes kiszolgálásban volt részünk és friss alapanyagokból készült, ízletes ételek jellemzik a konyhát. Az adagokkal sem volt probléma. Egy igazán kellemes és hangulatos hely.
Domonkos Andrea - 2024. március 20., szerda 08:50

"Grúz vendéglátás "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus ételek, kedves kiszolgálás, jó hangulatú étterem
Patyi Orsolya - 2024. március 20., szerda 06:10

"Többet vártunk..."

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagy várakozással töltött el a grúz vacsora, mert jókat hallottam az étteremről.. Az ételek nem voltak rosszak, de az ízviláguk nem hozott semmi különlegeset, néhol inkább furcsa volt mint finom. Az adagok nem túl nagyok, a 3 fogással éppen jól lehet lakni. Az ételekhez a ház borát választottuk - grúz bor (1,5 dl - 1600 Ft), ami egy magyar alsópolcos savanykás "bornak" felel meg. Ez elég nagy csalódás volt
Oláh Attila - 2024. március 18., hétfő 10:55

"Túlterhelt konyha"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Sajnos az étterem érezhetően túlvállalta magát az étteremhétre, teltházat működtettek volna valószínűleg a DiningCity-sek nélkül is. Érkezésünkkor kisebb kavarodásba kerültünk, aminek során nem voltam biztos benne, hogy felvették az asztalunkat, sajnos fél óráig még az italrendelésünket sem vették fel. Miután szóltunk, gyorsan korrigáltak, és átülhettünk egy nyugodtabb asztalhoz, mert olyan közel ültettek egy másik asztalhoz, mintha együtt érkeztünk volna. A vacsoránk amúgy ízletes volt, különleges a grúz ízvilág, jó volt megkóstolni, és a kezdeti malőr után kedves volt a kiszolgálás. A főételt viszont már túl gyorsan hozták, még meg sem ettük az előételt, illetve evés közben hallottuk a mellettünk lévő asztalnak szabadkozó pincért, hogy elúszott a konyha teljesen... ez rontotta némiképp a mi hangulatunkat is. Nyugodtabb időszakban szívesen adnék még egy esélyt az étteremnek, mert amúgy figyelemre méltó hely.
Eszter - 2024. március 17., vasárnap 17:59

"Csaladi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden finom volt, jól éreztük magunkat. Jó szívvel tudom ajanlani!
Szelke Emese - 2024. március 15., péntek 15:51

""

2,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Nagyszerű helyen, szép belső környezetben található az étterem. Sajnos más pozitívumot nem tudok leírni. Az ételek sótlanok, a tányér csorba, hiányos evőeszközök, só és borstartó. A hangulat... semmilyen. Csalódottan jöttünk el.
Mónika - 2024. március 14., csütörtök 09:24

"M"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom, bőséges étel sort kaptunk. Mindenki kedves volt. Még good by italt is kaptam.🥰
Dobos Márti - 2024. március 14., csütörtök 06:33

"Utazás keletre"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Remek estét töltöttünk a Hachapuriban, a kiszolgálás gyors és kedves volt, az ételek bár ismeretlenek, de nagyszerűek. Az egyetlen gondunk az volt, hogy meg tudjuk-e enni a három fogást, mert nem kis adagok voltak. :) Remélem, nemsokára visszatérünk az étterembe, az ételek mellett a bor is kiemelkedően ízletes volt.
Kovács Diána - 2024. március 12., kedd 09:23

"Édes élet"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper ízek, hála a teljes menüért. És még a grúz tea is meglepetés szerűen nagyon jó volt. Ennél jobb saslik nincs is! A leves a nagyszülői konyha ízeire hajazott, köszönet a romantikáért. A medoc pedig egyszerűen fantasztikus volt.
Keresztes Jusztina - 2024. március 12., kedd 07:06

"Orsi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak ajánlani tudom.
Elek Orsolya - 2024. március 09., szombat 07:25

"Hachapuri"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismét nagyszerű konyha, remek ízek és jó hangulat. Jó ide visszajönni.
Erdei Tibor - 2024. március 09., szombat 06:38

"Köszönjük szépen! "

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Köszönjük szépen!
Gyula - 2024. március 09., szombat 06:34

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon segítőkészen viszonyultak az egyéni igényeinkhez is. A konyha változatlanul remek és a kiszolgálás is rendben volt.
Zsuzsa - 2024. március 09., szombat 06:05

"Gyenge kiszolgálás és kis adagok"

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
A menün felsorolt ételek (ugyanaz mint 2023-as évi étterem heti) mintha vagy csak főételek lettek volna köret nélkül (pl.: Chahokbili), vagy köretek főétel nélkül (pl.: Lobio) emiatt az adagok mérete tekintetében is volt egy kis hiányérzetünk. A kiszolgálás össze vissza volt. Többször elfelejtettek kihozni ételeket és később szolgálták csak fel, illetve a pincér sem volt túl tájékozott a menün található ételek kapcsán.
Kiss Andras - 2024. március 08., péntek 08:41

"Vacsika"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Jó volt a kaja, de a rendelésekkel el voltak úszva..1 óra késéssel kaptam meg a kajám. Kaptam cserébe whiskey-t.
Sápi Bálint - 2023. október 23., hétfő 16:12

"Szuper hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper hely. Én már többször jártam itt, és rendelni is szoktunk. A fogások nagyon finomak voltak. Jól is laktunk.
Schróth Ádám - 2023. október 16., hétfő 06:21

"Hullamzó élmények"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az előétel válogatás kiváló volt. A leves jó. A grill ételet kár volt rátteni az étlapra teljesen jellegtelen volt, inkább valami autentikusabb jobb lett volna (pl.: töltött batyu) A limonádé semmilyen volt, a desszert közepes. A kiszolgálás kiváló volt. Összeségében jól éreztük magunkat.
Juhász Anita - 2023. október 15., vasárnap 13:50

"Szuper grúz kaják!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A személyzet szenzációs volt, minden kérdésünkre válaszoltak (tele voltunk kérdéssel, mert semmit nem tudtunk a grúz konyháról. Nagyon jól éreztük magunkat, jövünk még a grill húsokat is megkóstoljuk!
Kovács Rita - 2023. október 14., szombat 22:48

"grúz kaja"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nagyon finom volt, a helyszín kissé zajos.
Orbán Endre - 2023. október 14., szombat 07:17

"Nagyszerű hely"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus személyzettel, és konyhával.
Marti György - 2023. október 13., péntek 12:18

"Még mindig nagyon finom"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nem először voltunk már az étteremben, és most sem csalódtunk. Nagyon finomak voltak a fogások.
K E - 2023. október 13., péntek 08:18

"ez is jó választás volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Különösen finom ételeket kaptunk és rendkivül udvarias kiszolgálásban volt részünk.
Bohus Péter - 2023. október 13., péntek 05:37

"Asd"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Asd
Mészáros Artyom - 2023. október 12., csütörtök 11:40

"Megyünk máskor is "

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Megyünk máskor is, mert még sok mindent szeretnénk megkóstolni ?
Csé Bea - 2023. október 11., szerda 08:18

"Bp vaskapu u"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden jo és finom volt
Toth Zsolt - 2023. október 11., szerda 07:23

"-"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szimpatikus ez a maximális profizmus, amely kedvességgel és nagy precizitással párosul.
Keresztes Jusztina - 2023. október 10., kedd 10:23

"Remek volt."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifogástalan kiszolgálás, nagyon finom ételekkel. A grúz konyha jellegzetes ételei mind megtalálhatók voltak a választékban, ajánlom mindazoknak, akik szeretik a jó fűszeres, sok zöldséget használó és az európaitól eltérő ízélményt. Mi biztosan visszatérünk még.
Lukács Ildikó - 2023. október 10., kedd 06:57

"Grúz vacsora"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A Hachapuri továbbra is jó választás. Jól néz ki belülről, sok a pincér, ráadásul kommunikatívak, gördülékeny a kiszolgálás. Az ételek mennyisége és minősége is kifogástalan.
Nagy Péter - 2023. október 10., kedd 05:46

""

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Hosszú várakozási idő a kiszolgálásra. A gombás zöldséges főetelben szinte csak krumpli volt.
B F - 2023. október 07., szombat 06:08

"ok"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
ok volt
T J - 2023. október 06., péntek 09:43

"Minden remek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek ételek,isteni ízek. A konyak és a bor szuper. Kedves kiszolgálás.
Dogi Edit - 2023. szeptember 03., vasárnap 06:27

"Izgalmas ételek és borok, extra segítőkész pincérek"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes hely, autentikus italokkal (chacha és agyagedényes borok).
Schmidt Dorottya - 2023. március 27., hétfő 13:02

"Még mindig nagyon finom :)"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Másodjára voltunk és nagyon finom, ízletes volt ismét
Enikő - 2023. március 20., hétfő 07:43

"Kiváló étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás tökéletes. Nagyon sokat segített a pincér az ételek kiválasztásában, pedig tele volt a hely és mégis nagyon türelmes volt. Az ételek nagyon finomak, különlegesek. Nagyon jól éreztük magunkat.
Bányai Nóra - 2023. március 20., hétfő 07:14

"vacsora 2 személy"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remekül éreztük magunkat, az előételek tetszettek a legjobban, nagy adagok és nagyon ízletesek! A főétel nem volt annyira különleges, a desszert viszont száraz volt, ezért lett 4 csillag a konyha. A pincérünk rendkívül kedves volt, mégegyszer köszönjük szépen! Vissza jövünk még!
Mohos Kata - 2023. március 19., vasárnap 11:24

"Szuper hely! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomakat ettünk, nagyon jó hangulatban. Egy barátságos, kedves, humoros fiatalember szolgálta fel a fogásokat, nagyon szimpatikus volt a hozzáállása! Az ételek nagyon- nagyon finomak voltak, szépen tálalva. Először voltunk,de nem utoljára! Köszönjük!
Marton Adrienn - 2023. március 18., szombat 20:50

"Grúz kaland"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Először kóstoltunk grúz konyhát, kicsit elveszettek is voltunk, de a pincérünk maximálisan segítőkész volt. A főételek finomak, a desszert nem igazán jött be, de a hatalmas adagok miatt már amúgy sem fért belénk. A hely kellemes, és egészen megtelt a végére.
Ádám Tünde - 2023. március 18., szombat 14:38

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó hangulatú étterem, kiváló ételekkel és kedves kiszolgálással. Ajánlom mindenkinek!
Varga Anita - 2023. március 18., szombat 09:48

"Finom ételek széles választéka"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Meglepően nagy volt a választék (és több volt a vegetáriánus opció), nehezen döntöttük el, melyik fogást kérjük. Aztán kihozták az előételt, és bebizonyosodott, hogy itt nincs rossz döntés. Mindegyik fogás szépen volt tálalva - tükrözte a grúz ételek egyszerű, ám változatos hangulatát - és igazán finom volt. Az ételek mennyiségére sem eshet panasz, a desszert már kissé küzdős volt, olyan jól laktunk. :)
Noémi - 2023. március 17., péntek 19:59

"Kitűnő hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már többször jártam itt étteremhéten kívül is. Sosem csalódom. Kiváló kiszolgálás, nagyon finom ételek és italok.
Schróth Ádám - 2023. március 17., péntek 06:16

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szimpatikus kiszolgálás, isteni ételek
Sasvári Zsolt - 2023. március 17., péntek 06:07

"értékelés"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon udvarias fogadtatás, tökéletes kiszolgálás, finom ételek, minden nagyon rendben volt. Köszönjük
Tóthné Szabina Zsuzsanna - 2023. március 16., csütörtök 16:33

"Fitosné"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel meg voltunk elégegve.
Fitosné Rábits Judit - 2023. március 16., csütörtök 16:23

"Egy finom ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ettem már grúz ételeket és itt sem csalódtam. A fogások bőségesek voltak és finomak. A borválasztáshoz kértünk tanácsot és a bor, amit kaptunk finom volt. A személyzet segítőkész és tudott tanácsokkal szolgálni a választáshoz, tapasztaltak. Kellemes a környezet, jó volt itt elkölteni az ebédünket.
F. Zoltán - 2023. március 16., csütörtök 09:25

"Csalódás"

2
Konyha: 1 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Összességében csalódás volt. Az előételektől eltekintve túlárazottnak (még így is) találom azért a minőségért amit kaptunk.
Szilágyi Emma - 2023. március 16., csütörtök 06:31

"Kellemes vacsora"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, bár az ételeket többször is külön-külön szolgálták fel. Nagy adagok, autentikus grúz konyha, remek hangulat.
Bacsa Eszter - 2023. március 15., szerda 22:00

"Hachapuri"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az etelek nagyon finomak, a kiszolgalas, felszolgalas kituno! Vissza fogunk terni es visszuk a csaladot!
Szőke Veronika - 2023. március 15., szerda 09:49

"Hachapuri - első alkalom"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon finom ételeket választottunk a 3fogásos menüsorról. Fantasztikus grúz vörösborokat ittunk. Egy problémánk volt, a Medoc desszert tesztája kicsit száraz volt. Minden más csillagos ötös.
Varga Norbert - 2023. március 15., szerda 07:14

"Kóstoló egy másik ország konyhájából"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagyon kedves fogadtatás, segítség a grúz ételek (és különös neveik) közötti eligazodásban - igazán remek kezdet! Az ételek finomak voltak, nekünk talán nem elég fűszeresek, karakteresek, más országban is jártunk grúz étteremben, ott ennél határozottabbak voltak az ízek. Ettől függetlenül nagyon jó volt, amit ettünk; a frissen sült grúz kenyér pedig zseniális!!!
Bódi Zoltán - 2023. március 14., kedd 22:01

"Étteremhét"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves volt a kiszolgálás és kellemes volt a hangulat is, azonban az ételek számomra nem annyira jelentettek kulináris élményt. Az előétel még viszonylag változatos volt, de a főételből számomra hiányoztak az ízek, és a desszert is snassz volt. De a kiszolgálás kedves volt, tudtunk beszélgetni az ételekről, összességében örülök a tapasztalásnak.
Tamara Kovács - 2023. március 14., kedd 10:44

"Hachapuri értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely nagyon hangulatos és autentikus. A kiszolgálás gyors volt és pontos, a felszolgálók kedvesek voltak és figyelmesek. Nagyon finom ételeket ettünk, az adagokkal is meg voltunk elégedve. Összességében nagyon jó élmény volt a Hachapuriban vacsorázni és megismerni a grúz konyhát. Csak ajánlani tudom a helyet, mi biztos, hogy jövünk még!
Thassy Márió - 2023. március 14., kedd 06:38

"Rendben volt"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
A kiszolgálás rendkívül közvetlen és példás volt. Őszintén érdeklődtek, hogy ízlik, mindenben azonnal segítettek. A csirkeleves finom volt. A második fogások kissé sült krumpli központúak, az ízvilág átlagos. Összességében jól éreztük magunkat, de ételben semmi “plusz”, vagy rendkívüli. Azért minden rendben volt.
Dombovári Gábor - 2023. március 12., vasárnap 11:30

"Szuper grúz élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves, udvarias volt a kiszolgálás. A pincér mindent tudott az ételekről és mindenki mosolygós volt. Az ételek nagyon finomak, gyönyörűen vannak tálalva. Az étterem belső terei szépek, modernek.
O. Angéla - 2023. március 12., vasárnap 09:53

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom, ízltrs ételek, máskor is szívesen jövünk és ajánljuk a barátainknak
Dr Balogh Zsuzsanna - 2023. március 11., szombat 16:03

"Modern grúz étterem, finom ételekkel, segítőkész kiszolgálással"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás kifogástalan volt, egy asztaltársunk gluténérzékenyként nagyon alapos felvilágosítást kapott az ételek gluténtartalmáról. Az ételek finomak voltak, majdnem minden lehetőséget kihasználtunk (a feláras ételeket kivéve). Az adagok megfelelő méretűek voltak. Külön kiemelném a teát, nagyon jó választás volt azt rendelni a desszert mellé.
Bajczi Levente - 2023. március 11., szombat 10:17

"kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk már az étterembe érkezéskor is, ami folyamatosan meg is maradt az egész ottlétünk alatt. Kitűnő konyhát ismerhettünk meg, különleges alapanyagok és szemet gyönyörködtető tálalás kíséretében. A felszolgálók figyelmesek, udvariasak és közvetlenek voltak, jutott idő egy kis beszélgetésre is. Kifejezetten ajánlom az étterem felkeresését!
Széchenyi Magdolna - 2023. március 10., péntek 07:10

"Have you ever heard about hospitality?"

1
Konyha: 0 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 2
Super unfriendly waiter and the impudent girl at the bar. It seems like you hired them by mistake. Poker-face welcoming is what you aren't expecting in the Georgian restaurant. Then in a couple of minutes, you receive oversalted food and feigned politeness. Shame on you, the so-called Gruz restaurant in the heart of Budapest. The only pleasant man who came up with the take the check but he behaves in a way he doesn't notice anything happening around. I assume you behave like that because we are Ukrainians, but who knows. Let it be on your side, meanwhile I highly won't recommend your place for the dinner for sure :)
Mariia Мацулевич - 2022. november 11., péntek 09:00

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon ajánlom mindenkinek!
Marti György - 2022. október 14., péntek 23:24

"Imadom a Hachapurit!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon orulok, hogy a Hachapuri is csatlakozott a DiningCity kezdemenyezeshez, minden alklaommal szivesen megyek oda baratokkal, csaladdal!
Kovacs Erzsebet - 2022. október 14., péntek 08:12

"A"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
-
Pata3 Anikó - 2022. október 14., péntek 08:08

"Remek, ízletes fogások!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek ízek, kedves kiszolgálás.
Szanto Judit - 2022. október 14., péntek 06:22

"Meg vagyunk elégedve. "

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás nagyon jó volt. A választott főételben a hús nem volt megfelelően átsütve.
Bárány Katalin - 2022. október 13., csütörtök 15:36

"Finom nagy adagok"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden rendben volt, nagyon finom volt minden és az adagok is rendben voltak!
Schramko Soma - 2022. október 13., csütörtök 10:17

"❤️Grúzia❤️"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos, tágas, autentikus éttrerem, nagyon kedves kiszolgálással. Az étel nagyon finom, pont megfelelő mennyiségű. Kedvet kaptunk meglátogatni Grúziát ?
Toro Nora - 2022. október 13., csütörtök 08:22

"Igazi élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hihetetlenül kedves és profi volt a kiszolgálás. Pincérünk által magát a grúz kultúrát és hagyományokat is megismerhettük. Az ételek gyorsan elkészültek és kiválóak voltak. A felszolgált bor szépen koronázta meg az egészet. Biztosan vissza fogunk még ide menni és mindenkinek ajánljuk!
Gorácz Emese - 2022. október 13., csütörtök 06:33

"Fenséges grúz ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A fixen válaszható fogások közül egyikben sem csalódtunk. A Harcho leves fantasztikus, bőven van benne marhahús is. A főétel grillezett kacsamell volt sajtos polentával, a kacsa tökéletes rozéra volt sütve. A desszerteknél igazi kuriózum az édes sajtos lepény, amit szőlő lekvárral kínáltak. A felszolgáló illemtudó volt, nagyon kedvesen segített az ételek és italok választásánál, és még a ráadásként választott előételeinknél is nagy segítségünk volt. Az adagok bőségesek és laktatóak. +infó: A padlizsán tekercsek és a diós golyók valami fantasztikusak a frissen sült kenyerekkel előételnek. :) Egy szó mint száz: Mindenkinek ajánljuk az éttermet!
Süle Renáta - 2022. október 13., csütörtök 05:06

"Autentikus vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Régóta szerettem volna kipróbálni a grúz ételeket. Nagyon finomak voltak, különleges ízélményben volt részünk. Kedvesek a pincérek. A menü tökéletes volt. :) Egy dolgot írnék még, hogy a dining city mailjében szervizdíjjal együtt írták a menü összegét. A szerviz dijat viszont pluszban a helyszínen felszámolják.
Tátrai Orsolya - 2022. október 12., szerda 08:33

"Szülinap"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Igényes, minőségi ételek. Figyelmes kiszolgálás - borajánlat jó lett volna. Magunk kicsit tanácstalanok voltunk. A menüsor sajnos már 3. alkalommal ugyanaz.
Nagy Gábor - 2022. október 12., szerda 05:51

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Izgalmas volt belekóstolni a grúz nemzeti fogásokba, kiváló borpárosítást is kaptunk a fogásokhoz. Az előétel és a desszert különösen kedvemre való volt. Kedves,családias kiszolgálást külön köszönjük!
Lőrincz-Kánnai Piroska - 2022. október 11., kedd 11:59

"A place to go for sure"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
I went to try from the many specialties they are offering and I thought for this competition they put their best options. I was surprised to have the first course and second with vegetable stew. The ones to pay in plus were the best choices, lamb and the Georgian platter. The guy who served us was really nice and offering information about traditional food.
Monica Blujdea - 2022. október 11., kedd 07:00

"Grúz konyhával ismerkedés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Most előszőr kóstoltunk grúz ételeket, és a Hachapuri tökéletes választás volt erre. Az ételek nagyon ízletesek voltak. Sertés shashlikot és kacsa makvalit kértünk főételként és nem bántuk meg, isteni finomak voltak. Omlósak voltak a húsok, finom füstösek, a köretek hozzájuk pedig nagyon jól passzoltak.
Nguyen Gyöngyi - 2022. október 09., vasárnap 17:55

"Erika"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon kedvesek,istenien finom ételek ,máskor is betérünk. Köszönöm
Szeles Erika - 2022. október 09., vasárnap 07:19

"-"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló kiszolgálás hozzá értő szakember szolgált ki minket Krisztián a becsületes neve ért hozzá,amit csinál nagyon ápolt intelligens úriember visszatérő vendégek leszünk. A konyha kicsit gyenge de finom más ízvilág mint más, a konyhai személyzet nagyon fura főleg az úri ember aki ki be járkál cigivel a kezében de ettől független szuper volt minden.
Egy kedves Vendég. - 2022. október 07., péntek 08:27

"Csalódás volt a látogatásunk"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Elhanyagolt környezet, az asztalunk melletti falrész étellel össze volt kenve. Az ételek nem voltak frissek és nerm voltak rendesen felmelegítve. A kiszolgálás átlag alatti volt, figyeme a vendég irányába kevés, nem segítőkész. Turista kiszolgálási jellegű volt összességében.
Bakó Mária - 2022. március 28., hétfő 17:54

""

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Ami az ételeket illeti meglepődtem, hogy amikor a két marhahúsos ételt választottam volna a pincér közölte, hogy a marhahús leves és a főfogások között szereplő marhahúsos étel ugyanaz. Igazából jobban is jártam, hogy második fogásként a fokhagymás csirkét választottam, mert igazán ízletes volt. Az édes sajtos lepény rendkívül finom volt, míg a másik desszert olyan száraz volt, hogy el sem fogyasztottuk. Az étterem hangulatos, de kicsit huzatos volt a szellőző rendszer miatt az ablak mellett. A kiszolgálás összességében rendben volt, bár ahhoz képest hogy nyitáskor első vendégként érkeztünk érdeklődnünk kellett 50 perccel a rendelést követően, hogy mikor számíthatunk a következő fogásokra, mivel csak másfél óránk van az ebédre.
N. G. - 2022. március 28., hétfő 05:30

"Vivat Grúzia!"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Gyermekkorom ízei? Ízletes konyha, kedves és figyelmes kiszolgálás! Egyedi ízek, mosolygós pincérek
Bódi Andrea - 2022. március 26., szombat 09:15

"❤️it"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Picit zsúfolt, a kettes asztalok nagyon közel vannak egymáshoz. Ízletes ételek, kiváló bor választék.
Michener Eva - 2022. március 25., péntek 14:14

"Finom ételek, remek kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt minden étel, és a kiszolgálás is 5 csillagos, rugalmasan kezelték az apró változást a foglalásunkban is. Többször jártunk már az étteremben, most sem csalodtunk.
Tóth Klaudia - 2022. március 25., péntek 07:51

"Grúz vendégszeretet"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A grúz gasztronómia legjava! A minőség a kiszolgálásban, a környezetben és az ételekben is nagyon magas!
Tóth Gergely - 2022. március 25., péntek 07:48

"orosz páros"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ízletes, tradicionális finomságok - igényes kivitelezésben. Elegáns környezet, udvarias és figyelmes kiszolgálás. Nagyon finom borok - isteni fekete tea.
Nagy Gábor - 2022. március 25., péntek 07:33

"Ertekeles"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elégedett voltam mindennel.
Fehérvári Tibor József - 2022. március 25., péntek 07:14

"Csalódás "

2,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
Rögtön tudnunk kellett volna, hogy rossz helyen járunk, amikor az asztalunknál a pincér azzal a kérdéssel kezdte, hogy miben segíthet. Furi volt, de szomszéd asztalnál is ugyanígy tett. Az italok rendben voltak és az előételek is, a leves lehetett volna nem langyos. A főételeknél a fokhagymás jérce köret nélkül fullasztóan fűszeres volt, a bárány kebab szétrághatatlanul mócsingos, sok minden maradt a tányéron. A deszerteknél a száraz marlenka vállalhatatlan volt, az étlap csokiszószt ígért, amiről kiderült, hogy "nyár óta" elfelejtették levenni a dinningos fóliázott étlapról. Húsvét előtt vagyunk! A pincérekre folyamatosan várni kellett, 10p számlavárás után a pultnál fizetve, egyértelmű volt, hogy messziről elkerüljük a helyet. Abs. nem érte meg a fix 13,5%os szervíz díjat a mutatványuk. Sajnálom, nagy csalódás volt.
Rendszeres Dinninghét Résztvevő - 2022. március 25., péntek 04:08

"Családi vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A párom választotta az éttermet, én nem voltam lelkes. Aztán már a fogadtatás jól indult, a pincérünkkel egy perc alatt megtaláltuk a közös hangot, s a kiszolgálását tanítani kellene ! Tökéletes ! Maga az étterem, s az ételek is nagyon tetszettek. A kecskesajtos saláta és az édes sajtos lepény maga a csoda ! Hatalmas meglepetés volt, hogy meghallott félmondatból a pincérünk a desszertet egy szál égő gyertyával díszítve hozta az ünnepeltnek. Finom ételek, elegáns környezet, kedves kiszolgálás! Csak ajánlani tudom a helyet!
Hajnus - 2022. március 24., csütörtök 13:45

"Nagyon finom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom, különleges ízek! Ajánlom mindenkinek!
Kónya Enikő - 2022. március 24., csütörtök 09:44

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Tökéletes
Fenyvesi Bálint - 2022. március 24., csütörtök 07:04

"Közepes"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Közepes kiszolgálás és hangulat
Judit - 2022. március 24., csütörtök 06:37