Malomkert Sörház (Veszprém) - Veszprém

Malomkert Sörház (Veszprém) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Malomkert Sörház (Veszprém)

8200 Veszprém, Fenyves utca 15.

Malomkert Sörház (Veszprém)
Fenyves utca 15. , 8200 Veszprém

A Malomkert Sörház Veszprém belvárosában, a Séd patak partján hatalmas kerthelyiséggel és Vár panorámával várja vendégeit.

Különlegességgel is felszerelkeztünk: a földszinten saját látvány sörfőzdét építettünk – itt Ön is megtekintheti, miképp készül kedvenc habos italunk.
A sörözőhöz a házi csapolt sörökön kívül italritkaságok dukálnak: kézműves sörök és sörkülönlegességek. El ne menjen tőlünk anélkül, hogy megkóstolta volna!
A sörök mellé remek, finoman újragondolt fogásokat kínál a konyhánk. Az étlap kialakításakor egyaránt szemezgettünk a jó magyar és a hívogató külföldi ételek közül.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Malomkert Sörház – Veszprém

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(444 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Bük "

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Sajnos kicsit csalódott vagyok, a hallottak alapján többet vártam a helytől a levesben kemény volt a zöldség, a párom húsa hagyott nèmi kivetnivalót, mondanám hogy jövünk még,de nem valószínű.ettől független a kiszolgálás rendben volt.
Fábián Miklós - 2023. március 20., hétfő 13:06

"Szuper ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Évek óta visszajárunk. A felszolgálók nagyon kedvesek, udvariasak, segítőkészek. Az ételek különlegesek és finomak. Az ár kedvező egy 3 fogásos menüért. Jövőre is jövünk.
Szabó Tímea - 2023. március 20., hétfő 09:39

"Értékelés "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mint mindig, magas színvonal.
Radványi Attila - 2023. március 20., hétfő 08:42

"Előkelő de barátságos ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Baráti társasággal érkeztünk ebédelni a Malomkert étterembe, véleményem szerint minden olyan volt aminek lennie kell egy étteremben. A kiszolgálás profi és mégis barátságos, nem tolongó de amikor kérdésem volt nem kellett sokat várnom a válaszra. Az ételek finomak voltak, én elég válogatós vagyok, de nagyon jól kombinált ételek voltak a menüsoron. Volt egy új aperitif is (Martini Fiero&tonic), ami top3 koktélban benne van amit valaha ittam. Összességében nagyon elégedettek voltunk, örültünk hogy kipróbáltuk az étteremhét alkalmából ezt az éttermet a kirándulásunk részeként.
F. Petra - 2023. március 20., hétfő 07:50

"Tökéletes vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A pincérek rendkívül felkészültek, kedvesek és odafigyelnek a vendégekre. Az ételek mind választékban, mind mennyiségben bőségesek. Ízben hozták a hozzá fűzött reményeket, remekül harmonizálnak a tányéron az egyes elemek. A hely hangulatos, korszerű, bájos.
Biegner-Völcz Dóra - 2023. március 20., hétfő 06:19

"Vasárnapi ebéd"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Veszprém környékén jártunk az étterem hét ideje alatt, ezért úgy döntöttünk, hogy idén egy vidéki éttermet próbálunk ki. A menüsor mellett a remek házi sörök miatt esett erre az étteremre a választásunk, melyben végül nem is csalódtunk. Mindegyik általunk kipróbált étel nagyon finom volt és az adagra sem volt panaszunk. Jó hangulatban távoztunk, ajánljuk másoknak is.
Karai Róbert - 2023. március 19., vasárnap 19:42