Malomkert Sörház (Veszprém) - Veszprém

Malomkert Sörház (Veszprém) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Malomkert Sörház (Veszprém)

8200 Veszprém, Fenyves utca 15.

Malomkert Sörház (Veszprém)
Fenyves utca 15. , 8200 Veszprém

A Malomkert Sörház Veszprém belvárosában, a Séd patak partján hatalmas kerthelyiséggel és Vár panorámával várja vendégeit.

Különlegességgel is felszerelkeztünk: a földszinten saját látvány sörfőzdét építettünk – itt Ön is megtekintheti, miképp készül kedvenc habos italunk.
A sörözőhöz a házi csapolt sörökön kívül italritkaságok dukálnak: kézműves sörök és sörkülönlegességek. El ne menjen tőlünk anélkül, hogy megkóstolta volna!
A sörök mellé remek, finoman újragondolt fogásokat kínál a konyhánk. Az étlap kialakításakor egyaránt szemezgettünk a jó magyar és a hívogató külföldi ételek közül.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Malomkert Sörház – Veszprém

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(527 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Finom volt"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Sokadszorra jövök vissza az étterem hét keretén belül a Malomkert sörházba. Picit csalódott vagyok, most egyik választott ételem se volt olyan extra. Sem tálalasban, sem ízvilágban. Rántott rákot, a rizottos halat és a fehercsokis desszertet ettem. A kiszolgálas cserebe megint gyors, kedves és figyelmes volt.
Kiss Diána - 2024. március 25., hétfő 07:56

"VaZsoLiEm"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az előzetes foglalásban említettem, hogy kisgyerekkel megyünk, ennek megfelelően már a babaszék is az asztalunknál volt érkezésünkkor. Figyelmes kiszolgálás, remek ételek, köszönjük !
Csutorás Krisztina - 2024. március 25., hétfő 07:35

"Malom kert "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kellemes hely, egy esős vasárnap tértünk be az étterembe, ahol kedves vicces pincér fogadott minket, az se volt baj, hogy elöbb érkeztünk...az ételek nagyon dekorativak voltak szépen tálalva, és isteni finomak.Erről a 3 fogásos ételkostolás lehetőségről,egy másik étterem honlapján olvastam , rögtön a neten rákerestem , hogy hétvégén ha utazunk éppen merre milyen éttermek vannak benne a promócióban. Nagyon jó ötletnek tartom, mert főleg én olyan dolgokat próbáltam ki amiket máskor nem biztos , hogy eszembe jutna megkóstolni....a hely az nagyon pazar volt....szép, dekoratív, illatos, ide szívesen máskor is betér az ember..és fogunk is menni....nagyon szívesen fogadom a hasonló promóciókat, mi akik sokat utazunk kisrándulunk és felfedezzük kis hazánk minden szegletét. Egy szóval "Élmény volt a Malomkertben vacsorázni:)"
Tupiné Kövesdi Tímea - 2024. március 25., hétfő 06:24

"Kifogástalan"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Másodszor is elmentünk 2 héten belül, mert annyira elégedettek voltunk az előző alkalommal. Finom ételek, ízharmónia, figyelmes kiszolgálás, kiváló ár-érték arány.
Székely Ferenc - 2024. március 24., vasárnap 12:16

"Az illúzió mesterei és a konyha mesterei"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy kerek veszprémi este lett a Hangvilla utáni tökéletes vacsorával. Nekem nagyon bejött az újragondolt "krumplistészta".
Szabó János - 2024. március 23., szombat 14:49

"--"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes fogadtatás! Udvariasság JEJES! Felszolgálás szintén ! Étel kifogástalan volt Jól éreztük magunk ! Többször jártunk Önöknél , szándékunkban van még vendégként elmenni Önökhöz!
Sas Franciska - 2024. március 22., péntek 16:49