Macesz Bistro - magyar, zsidó konyha

Képek az étteremről

Macesz Bistro

1072 Budapest, Dob utca 26.

Macesz Bistro
Dob utca 26. , 1072 Budapest

Izgalmas kulináris színfolt Budapest szívében!
A magyar és zsidó konyha rejtett és közismert kincseivel várjuk vendégeinket, egyedi, múlt századot idéző környezetben. A szemet gyönyörködtető fogásokról Tasnádi Ákos séf gondoskodik, aki a Macesz Bistro hagyományossá vált ételein túl mindig szezonális különlegességekkel színesíti a választékot.
Kiemelt figyelemmel kerül összeállításra a borlap is, a hazai pincészetek legjobbjainak társaságát különleges külföldi tételekkel egészítjük ki.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Macesz Bistro – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(542 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"Finom"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Az ételek Isteniek voltak, köszönet a Chefnek :) Viszont roppant hideg volt (légkondi miatt), kértünk takarót de a hostess vissza se jött! Eléggé mogorva volt, kifelé nem is köszönt, ellentétben a pincérrel, ők profik voltak :) Köszönjük (cseréljenek hostesst, ő az első és utolsó emléke a vendégnek a helyről)
BB - 2019. augusztus 12., hétfő 09:42

"Remek volt!"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon jó volt az étel, a kiszolgálás is. Mivel fine dining keretében voltunk, így kedvező volt az ár is, sima a la carte- ban nagyon drága lett volna, azt sokallottam volna. Kicsit sok asztal van az étterembe zsúfolva, mindenki hallja a szomszéd asztalnál folyó beszélgetést.
Orbánné Varga Katalin - 2019. augusztus 06., kedd 09:21

"Friendly food evening"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Great evening of food in airconditioned coolness. The service was friendly, efficient and informative. The food - scallops, sólet and flódni - was excellent quality and value. We will be back!
Berardk - 2019. augusztus 06., kedd 08:19

"Kár érte..."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper ételek, gyors kiszolgálás, kellemes környezet, ezt a részét jó szívvel ajánlom mindenkinek. DE! A fizetéskor megkérdeztük, hogy a számla tartalmaz automatikus szerviz díjat is? Erre a pincérünk megpróbált félrevezetni, össze-vissza beszélt, hogy így nem, meg úgy nem, meg ott a számlán csak a "szerviz díj áfája van részletezve" (hogy lehet valaminek áfája, ha nincs áfa-alap?), abszolút hülyének nézett, megpróbált átverni. Mert a számla tartalmazta a szervízdíjat, 12 %-ot. Emiatt ide valószínűleg nem megyünk többet. Tisztességes árak mellett erre egy magára valamit is adó étteremnek nincs szüksége.
Szakállas Mici - 2019. augusztus 06., kedd 07:19

"."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
. - 2019. augusztus 05., hétfő 10:56

"Macesz bisztró a Dining City-n"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom és fantáziával készült ételek, kellemes atmoszféra, odafigyelő kiszolgálás, ami miatt mindenképp érdemes a Macesz Bistroba betérni és visszatérni. Soha, sehol nem ettem még hasonlóan remek flódnit, az elegánsan összeköltöztetett almahabbal azonnali függőséget okoz, úgyhogy csak saját felelősségre fogyasztandó! :-)
Goda Krisztina - 2019. augusztus 05., hétfő 09:12