Macesz Bistro - magyar, zsidó konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.maceszbistro.hu

Macesz Bistro

1072 Budapest, Dob utca 26.

Macesz Bistro
Dob utca 26. , 1072 Budapest

Izgalmas kulináris színfolt Budapest szívében!
A magyar és zsidó konyha rejtett és közismert kincseivel várjuk vendégeinket, egyedi, múlt századot idéző környezetben. A szemet gyönyörködtető fogásokról Törőcsik László séf gondoskodik, aki a Macesz Bistro hagyományossá vált ételein túl, minőségi grill ételekkel, szezonális különlegességekkel színesíti a választékot.
Kiemelt figyelemmel kerül összeállításra a borlap is, a hazai pincészetek legjobbjainak társaságát különleges külföldi tételekkel egészítjük ki. Továbbá megújult itallapunkon helyet kaptak a natural wine-ok, vagyis a természethű borok is.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Macesz Bistro – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(587 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"Két fiatal a zsidónegyed közepén"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étteremhét által, sikerült egy olyan élményben részesülnünk, amibe magunktól nem biztos, hogy belecsöppentünk volna. A belváros szívében lévő elegáns zsidó konyhájú étterem túlmutat két egyetemista lehetőségein. Így itt volt számunkra a remek alkalom! Kifejezetten kedves személyzettel találkoztunk, remek bort ittunk. A zsidó konyha véleményünk szerint, nem annyira üt el a magyar konyha javától. Bár a bárány, vagy a libamáj nagyon autentikus étel, és az ízre nincs panasz, a konyha azért kapott csak 4.5 csillagot mert a várt élmény, hogy itt valami hihetetlenül újat kóstolhatunk meg nem teljesült 100%-ban. A hangulatra csak azért került a négy csillag, mert érezhetően egy felső-kategóriás hely, nekünk viszot nem ez a mérvadó. Az étterem enteriőrje fantasztikus, igényes, gyönyörű, de mégis valahogy kívülállóként éreztük magunkat, annak ellenére, hogy több étterem hetes vendéget is megpillantottunk. legnagyobb meglepetés: a sajttorta volt, ami egy teljesen újragondolt sütemény. elsőre meghökkentő, de ízre fenséges.
Brokés Tommy - 2020. március 17., kedd 07:57

"szerda esténk fénypontja"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Évek óta járunk ide. Imádjuk, többször visszalátogatunk még az is biztos továbbra is. Nagyon szeretjük a helyet, a figyelmes és visszafogott kiszolgálást, a finom ételeket. Sajnos most meglepetés fogás és kenyérválogatás nem volt (korábban igen), de ennek hiánya mellett is az ételek isteniek, bőségesek. Nagyon szeretnénk kérni, hogy, ha lehet, a következő alkalommal mindenképpen legyen libaszalonna (íneresz) is, évekkel ezelőtt kóstoltuk és feledhetetlen. Mindenkinek szívből ajánljuk az éttermet, kötelező megismerni, megtapasztalni. :)
mveva - 2020. március 16., hétfő 10:41

"Szuper menű"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelnes kiszolgálás, udvarias, érdeklődő, de bem tolakodó személyzet. Az ételválaszték megfelelő, a minőség kíváló! Jó szívvel ajánlom a Macesz bisztrót mindenkinek!!
Zákány Judit - 2020. március 14., szombat 19:10

"Remek este"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jol ereztuk magunkat, a kiszolgalas otcsillagos, a spenotos metelt isteni, a fogas mennyei volt! A malnas limonadet is csak ajanlani tudom! Egyedul a desszert hagyott egy kis hianyerzetet, a brownie nem volt semmi extra es sajnos a chillit sem lehetett benne erezni. De ettol fuggetlenul csak ajanlani tudom az ettermet, nagyon jol ereztuk magunkat es jollaktunk! :)
Judit - 2020. március 14., szombat 18:16

"Étterem Hét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Máskor is jövünk!
Szepesné Somogyi Erzsébet - 2020. március 14., szombat 07:31

"Barátnős vacsora"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A porciók a korábbi évekhez képest összementek kicsit, illetve olyan mixek keletkeztek, amik az ízvilágot már túl összetetté tették, csökkent talán az élvezeti szint, de ez szubjektív megítélés. Az ételeken továbbra is érződik a minőségi alapanyag, és igényes odafigyelés.
Vacsoravendég - 2020. március 11., szerda 15:05