Spaletta Étterem és Sörház (Kecskemét) - Kecskemét

Spaletta Étterem és Sörház (Kecskemét) - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Spaletta Étterem és Sörház (Kecskemét)

6000 Kecskemét, Jókai utca 15.

Spaletta Étterem és Sörház (Kecskemét)
Jókai utca 15. , 6000 Kecskemét

Francia, nemzetközi és magyar konyhával, igényes környezetben várja Vendégeit Kecskeméten a Spaletta Sörház és Étterem.

Évek óta dolgozott bennünk, hogy csináljunk már végre valami mást! Csináljuk máshogyan! Valósítsuk meg azt, amit mi gondolunk a vendéglátásról! Így született meg Kecskeméten a Spaletta Étterem és Sörház! Összegyűjtöttük a szakma legjavát, és velük megvalósítottuk álmainkat: egy olyan helyet, ahol igazi sörözői hangulatban prémium söröket csapolunk, miközben a legmagasabb szinten kiszolgáljuk azokat, akik a kulináris élvezeteknek kívánnak hódolni egy különleges étteremben.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Spaletta Étterem és Sörház – Kecskemét

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(108 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Elbűvölő "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kàprázatos hely, precíz elegáns kiszolgálás, el feledhetetlen ízek.
Varga Judit - 2020. október 26., hétfő 09:33

"Kiváló ételek, fantasztikus kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A három fogásos menüt kóstoltuk a dining hét alkalmából. A felszolgálás remek volt, barátságos, kedves személyzettel. Az adag elegendő az ízvilág változatos és harmonikus. A hely tiszta és igényesen berendezett. A tálalás fantasztikusan szép volt. Jóra számítottunk eleve, de még így is sikerült pozitív meglepetést okozni nekünk. Köszönjük szépen a vendéglátást!
Molnár Györgyi - 2020. október 25., vasárnap 10:45

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos udvar és elegáns belső tér. A kiszolgálás nagyon előzékeny, kedves, nem tolakodó. Az ételek nagyon finomak, ízletesek. Egy kicsit a bárányhús rágós volt, a többi étel kiváló. Ajánlom mindenkinek.
Szabóné Oláh Éva - 2020. október 19., hétfő 11:03

"SPALETTA Étterem DiningCity értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás tökéletes volt, mint mindig! Kedvesek, és jókedvűek a felszolgálók, egy élmény ide beülni! Imádunk ide járni! A DiningCity alatt kétszer is voltunk, hogy a menüt végig tudjuk kóstolni! A séf alkotásai elképesztően kreatívak, és mind a tálalás, mind az ízvilág csillagos ötös! Köszönjük ezt az élményt!
Nagy Mónika - 2020. október 19., hétfő 09:26

"csillagos ötös"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás mint mindig, nagyon figyelmes és segítőkész volt, jó ezt tapasztalni a jelenlegi felfordult világban. A konyháról, pedig csak jót lehet elmondani, a vizibivaly tatár igazi kuriózum, mindenkinek meg kell kóstolnia legalább egyszer. A lazac szétomlott a számban és a színe, hát az olyan volt, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva. A desszertet ugyan korábban már sikerült kóstolnom, de most is ugyanolyan pazar volt. Ha egy szóval kellene kifejeznem, akkor a pazar szó jut eszembe elsőre. Köszönjük az újabb élményt Nádudvari Nándor séfnek és a kiszolgáló személyzetnek. Mi biztosan jövünk még.
Elégedett Vendég - 2020. október 19., hétfő 06:35

"Péntek esti ízorgia"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Péntek esti randi a férjemmel szép enteriőrben, kedves kiszolgálás és fantasztikus ételek. Méltán Dining city csillagos 👏🏻 Köszönjük.
Légrádi Anita - 2020. október 18., vasárnap 06:25