Zsolnay Kávéház - Budapest

Zsolnay Kávéház - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Zsolnay Kávéház

1067 Budapest, Teréz körút 43.

Zsolnay Kávéház
Teréz körút 43. , 1067 Budapest

A több, mint 100 éves Zsolnay Kávéház ma is Budapest ikonikus találkozóhelye a Teréz körúton. A 2018 tavaszán megújult kávéház gasztronómiai hagyományait Tóth Zoltán Executive Chef és csapata folytatja.

 

A különleges és hívogató atmoszférára egyedi építészeti megoldások hívják fel a figyelmet, ahol az épület történelmi gyökereit jelképező Haranghy-kupola is helyet kapott a bejárat közvetlen közelében.
A minőségi alapanyagokból készített kreatív konyha mellett ízelítőt adunk szemet gyönyörködtető süteménykínálatunkból, laktózmentes, illetve gabonalisztet -és hozzáadott cukrot nem tartalmazó desszertekből is.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Zsolnay Kávéház – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(352 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Zsolnay Kávéház"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A sütemény válogatás minősége sajnos nem volt elfogadható.
Kovács Mária - 2022. április 05., kedd 13:51

"Kellemes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazán kellemes estét töltöttünk az étteremben, nagyon elegáns miliőben, gyönyörű étkészletből, ízletes ételeket fogyasztottunk.
Eszter - 2022. április 02., szombat 19:32

"Tökéletes éttermi élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ha csak egy étterembe lehetne menni, akkor ezt az éttermet választanám. Iszonyatos profi kiszolgálás, tökéletesen elkészített és tálalt fogások. Itt igazán lehet érezni, hogy a vendég van a középpontban. Köszönjük a fantasztikus élményeket.
Hornyák Gábor - 2022. március 30., szerda 06:20

"Ízletes fogások, rettenetes kávé"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Másodszorra látogattunk el az étterembe, ahol egy vasárnapi ebédet költöttünk el. A fogások ízletesek voltak és igényes, szép a tálalás. A halas főétel rendkívül szaftos volt és jól harmonizáltak az ízek a köreteket illetően is. A Globe desszert a mi tetszésünket is elnyerte. A kávé viszont rettenetes volt, ami egy kávéházban felettébb furcsa. Először kihozták a ristrettot crema nélkül, majd főztek egy másikat, de az íze annak is katasztrófa volt. Mindez pedig 850 Ft csészénként.
N. G. - 2022. március 29., kedd 19:21

"Többet vártam"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az a baj, hogy első benyomást, csak egyszer lehet tenni. Az itt nagyon rosszul sikerült. Étteremhét keretében érkeztünk. Az nem baj, hogy senki nem fogadott, de, hogy a felszolgálok, köszönés nélkül elmentek mellettünk, ránk de nézve, az már kínos volt, mert vendégekkel voltam. Nem alapozta meg a jó kedvet. Az ételek alapvetően finomak voltak, de elmaradt az a wow érzés. Gondolom a Zsolnay tányér szándékosan nem volt díszítve, de így olyan turista csoportnak szánt vacsora jellege volt. Főleg a fonnyadt koktél paradicsommal, és hervadt csírával.
Györgyné Varga Zsuzsanna - 2022. március 28., hétfő 19:19

"Randi a Zsolnayban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendkívül finom és igényesen elkészített ételeket fogyaszthattunk itt. A marhapofa rendkívüli élmény volt és a desszert is nagyon különleges és egyedi ízvilággal bírt. Nagyon elégedettek voltunk és biztosan visszatérünk majd még.
Beke Zoltán - 2022. március 28., hétfő 10:27