Zsolnay Kávéház - Budapest

Zsolnay Kávéház - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Zsolnay Kávéház

1067 Budapest, Teréz körút 43.

Zsolnay Kávéház
Teréz körút 43. , 1067 Budapest

A több, mint 100 éves Zsolnay Kávéház ma is Budapest ikonikus találkozóhelye a Teréz körúton. A 2018 tavaszán megújult kávéház gasztronómiai hagyományait Tóth Zoltán Executive Chef és csapata folytatja.

 

A különleges és hívogató atmoszférára egyedi építészeti megoldások hívják fel a figyelmet, ahol az épület történelmi gyökereit jelképező Haranghy-kupola is helyet kapott a bejárat közvetlen közelében.
A minőségi alapanyagokból készített kreatív konyha mellett ízelítőt adunk szemet gyönyörködtető süteménykínálatunkból, laktózmentes, illetve gabonalisztet -és hozzáadott cukrot nem tartalmazó desszertekből is.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Zsolnay Kávéház – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(466 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Csalódás"

1,8
Konyha: 0 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
Gyönyörű étterem, jó helyen. Kár, hogy a konyhára nem fektetnek elég figyelmet, sajnos nagyon sokat kellene fejlődni, hogy elérje azt a szintet, ami egy ilyen helytől várható. A reggeliztető személyzet szolgált fel, akik a kedves és gyors kiszolgáláson kívül semmihez sem értettek. Legalább a jelenlegi menüt illett volna áttanulmányozni, hogy tisztában legyenek vele, hogy mi van a tányéron. Remélem sikerül változtatni ezen, mert ez a szép hely és maga a név nem ezt érdemelné!
Hircz Renáta - 2023. október 18., szerda 10:36

"Ebéd"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Többet vártunk... A leves jóindulattal sem volt ízletes. Elfogadhatatlan, hogy a csirke szőrös egy ilyen étteremben.
Lőrinc Zsuzsanna - 2023. október 18., szerda 08:53

"Békebeli élmény"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szeretem a rákot, kicsit többet vártam a homárlevestől, de lehet, hogy ez a fajta hőkezelés nem használ az állagának. A többi étel és a sör nagyon finom volt, a kiszolgálás a szokott kitűnő színvonal.
Rutkai Ágnes - 2023. október 18., szerda 08:40

"Harmónia"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elegáns, kifinomult, otthonos környezet, ahol élő hárfa dallamok kísérték az esténk. A menü, amit végigettem bőséges, esztétikusan tálalt és igen ízletes volt.
Miskey Melinda - 2023. október 17., kedd 05:14

"Köszönettel "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom és ízletes ételeket ettünk, szép környezetben, remek hangulatban. A pincérek nagyon kedvesek voltak, köszönjük!
Cserszky Mónika - 2023. október 16., hétfő 18:13

"Zsolnay élmény "

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat a párommal. Nagyon szép volt az étterem. Esztétikus volt a díszítés és az ételek tálalása. Az este során élő zongora zene szólt, ami különösen tetszett, nagyon kellemes hangulatot szolgáltatott a vacsorához. A kiszolgálás is kifogástalan volt, roppant kedvesek voltak. Az ételek nagyon ízletesek voltak, jól voltak elkészítés, finom ízek jelentek meg.
Mester Viktória - 2023. október 16., hétfő 10:51