Zsolnay Kávéház - Budapest

Zsolnay Kávéház - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Zsolnay Kávéház

1067 Budapest, Teréz körút 43.

Zsolnay Kávéház
Teréz körút 43. , 1067 Budapest

A több, mint 100 éves Zsolnay Kávéház ma is Budapest ikonikus találkozóhelye a Teréz körúton. A 2018 tavaszán megújult kávéház gasztronómiai hagyományait Tóth Zoltán Executive Chef és csapata folytatja.

 

A különleges és hívogató atmoszférára egyedi építészeti megoldások hívják fel a figyelmet, ahol az épület történelmi gyökereit jelképező Haranghy-kupola is helyet kapott a bejárat közvetlen közelében.
A minőségi alapanyagokból készített kreatív konyha mellett ízelítőt adunk szemet gyönyörködtető süteménykínálatunkból, laktózmentes, illetve gabonalisztet -és hozzáadott cukrot nem tartalmazó desszertekből is.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Zsolnay Kávéház – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(431 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Jó konyha, elegáns berendezés"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 5
A vaníliás kacsamáj brulée kaláccsal egyszerűen mennyei volt, az ételeket hozó felszolgáló viszont kicsit szétszórt volt, a kérdéseket vagy ignorálta vagy teljesen másról beszélt válasz helyett.
Schmidt Dorottya - 2023. március 27., hétfő 12:56

"Budapest"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Akár ebédre vagy vacsorára vagy egy kis teadélutánra tökéletes helyszín lehet a Zsolnay kávéház. Mi lehetőséget kaptunk eljönni ide a kedvenc unokatesommal a dinningcity programmal összekötve. Így egy békés, meghitt három fogásos ebédre vehettük ki részünk. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Igazán kellemes élmény volt.
Le Vu Klaudia - 2023. március 22., szerda 09:56

""

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Nagyon nagy csalódás volt egy ilyen tradicionális helytől. A várakozó falatka császár zsemléje nem volt megfrissítve, nem ropogós, inkább száraz volt. A hideg májas előételre 45 percet vártunk. A kedves kiszolgáló hölgyek a levessel csoszogtak. A májas előételhez a kalács kevés és túl édes volt. A bébicsirke olyan mértékben kiszáradt volt, hogy semmi zsengeséget nem lehetett érezni. A marha étel fűszerezése jellegtelen volt. A vegyes sütemény ízelítő cukor cukor é cukor, élvezhetetlenül édes volt, a valós ízt elnyomta. Ezzel amúgy is káosz volt. A honlapon a menüben nem volt feláras, az átadott menükártyán 990 Ft feláras volt, ezt jeleztük is, végül a számlában nem szerepelt. Sajnáljuk, hogy ezt a helyet választottuk. Nagyon sokat kell fejlődniük,
László Péter - 2023. március 21., kedd 06:35

"Zsolnay Kávéház"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az étterem kellemes hangulatú, barátságos és elegáns volt, a konyha kitűnő. Sajnos a kiszolgálás nem voltkifogástalan: a leveshez nem hoztak kanalat, a kávéhoz cukrot, csak külön figyelmeztetésre. Egy pohár vizet is kértünk (nem ásványvizet) azt is elsőre elfelejtették.
Mózes Antal - 2023. március 20., hétfő 08:24

"Nagyon kellemes hangulatú kávéház!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes hangulatú kávéház!
Némethy Dániel - 2023. március 20., hétfő 06:41

"Kellemes élmény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden étteremhéten kötelező program a Zsolnay Kávéház. Most sem csalódtunk. Finomak voltak az ételek, a borok is. A pincérek nagyon profik és segítőkészek voltak. Fájó pont volt viszont, hogy a Globe desszert nem volt rajta az étlapon...
Gábor Hornyák - 2023. március 20., hétfő 06:26