Zsolnay Kávéház - Radisson Blu Béke Hotel - Budapest

Zsolnay Kávéház - Radisson Blu Béke Hotel - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.zsolnaycafe.hu

Zsolnay Kávéház - Radisson Blu Béke Hotel

1067 Budapest, Teréz körút 43.

Zsolnay Kávéház - Radisson Blu Béke Hotel
Teréz körút 43. , 1067 Budapest

A több, mint 100 éves Zsolnay Kávéház ma is Budapest ikonikus találkozóhelye a Teréz körúton. A 2018 tavaszán megújult kávéház gasztronómiai hagyományait Tóth Zoltán Executive Chef és csapata folytatja.

 

A különleges és hívogató atmoszférára egyedi építészeti megoldások hívják fel a figyelmet, ahol az épület történelmi gyökereit jelképező Haranghy-kupola is helyet kapott a bejárat közvetlen közelében.
A minőségi alapanyagokból készített kreatív konyha mellett ízelítőt adunk szemet gyönyörködtető süteménykínálatunkból, laktózmentes, illetve gabonalisztet -és hozzáadott cukrot nem tartalmazó desszertekből is.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Zsolnay Kávéház - Radisson Blu Béke Hotel – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(253 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"A királynő játszik..."

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
(Ajánlom soraimat egy kedves barátomnak, akiről szólhatna is mindaz, amit leírok: R.) ************** Átlagos hétvége, unalom, szürkeség- nos, ez NEM AZ, amivel a Zsolnayban lehet találkozni. Érkeztemkor gyermekkel lévő család igen kedvesen, aranyosan költötte el a vacsora végét, a "yellow cake" kapcsán is ők mondtak pár szót, nekik akkor hozták ki az édességet. Az étterem ugyanazt a szép, kifinomult látványt mutatja. <<Én már csak ilyen vagyok- az asztalt méregettem- "attól tartok"- valódi kő lehet a lapja. S, bár igazán súlyos, tömege szerint, amúgy könnyed ez is, mint minden a Zsolnayban... Néztem pl. a szomszédaim teáskészletét- igazán szép, nagyszerű porcelán volt... (Egyszerű és találó lenne azt gondolnom, hogy Zsolnay, de erről nem tudok bizonyosat. Minden esetre szép volt). S, most fejteném ki a címben megfogalmazottakat: A múltkor a MÉLTÓSÁGOT mutatta a hely. Most a kedvességet, emberközeliséget...A KIRÁLYNŐ tehát- játszott... Országa lakóit kedvességével, könnyedségével töltötte el... Sajnos, nem volt zongora, de ez a jelen helyzetben érthető, a múltkori volt talán külön ("extra" mód) egy ajándék. Az étel remek, jó érzékkel elkészítve. A macesz kellemes, az embert átmelegítő. A hús határozott, érződik az a jó kis szálasság, ami a libára jellemző, és a gombóc is remek. A rizottó talán számomra meglepően kicsit ragacsos. De ez nem rossz, inkább jó dolognak fogtam fel. Kellemes, nem fullasztó, nem száraz. Az íze is remek volt, a rák pedig kitűnő. Jól elosztva az ízeket remek hatást adott minden. A tápióka a végére maradt. Egyesek talán idegenkednek ettől, de talán a tigrisrákhoz éppen ez illett. <<*(A maceszt alapul véve pedig egy kis igazi, "Föld körüli út" méltó befejezése volt- erre is alkalmas ez a nagyszerű, a világ bármely sarkában a helyét megálló étterem, melynek üvegkupolája is - számomra - a Föld kerekségét idézi... )*>>> A puding kellemes, finom, enyhén krémes volt, és a gyümölcs jó frissességet adott mindehhez... A királynő - játszik... Ahogy írtam tehát- most a könnyed, játékos arcát mutatta ez a méltóságteli hely. Igazán köszönöm! Jó egészséget az ott dolgozóknak, az Isten áldja Őket! S.A. * Attól tartok, hogy a férfi felszolgáló kissé fáradt lehetett. De ettől függetlenül ő is a szakma szabályai szerint hozta - vitte a dolgokat. S legközelebb biztosan ez is jobban sikerül majd...
Sejtelmes Alexander - 2020. október 26., hétfő 09:08

"Rendben volt"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Gyönyörű, hangulatos a hely, kifinomult ízléssel felújítva. A zongora zene egész este kellemes,a zongorista zseniális. Az ételek nagyon finomak voltak, szépen tálalva. A rák és a citrusos desszert tízes találat volt!
Körmendi Zsuzsa - 2020. október 20., kedd 14:27

"."

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Finom volt
V Á - 2020. október 19., hétfő 18:22

"Elegáns kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elegáns helyszín, udvarias kiszolgálás. A sütemény fenséges volt!
Klenáncz Patrícia - 2020. október 19., hétfő 13:23

"Tetszett"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ceklarizotto kifejezetten izlett. Megfelelo mennyisegek, gyonyoru etterem!
Tothne Apko Katalin - 2020. október 19., hétfő 06:11

"Jó volt de lehet jobb is "

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 5
Az ételek közé voltak finomabbak és kevésbé, a cékla rissoto nagyon izlett mindenkinek, íz világ kombináció zseniális! Császár morzsa nekem fura, ropogóst számítotam, de puha mint nukedni. Yellow cake finom, de a tavalyi globe desszert hiányzik! A kiszolgálók poker arcúak, nem szívesen asztalt cserélni nekünk, azt mondta hogy minden asztal foglalt, de egész este amíg ott voltunk alig volt vendég az étteremben. Körülöttünk minden asztal üresen marad.
Fei Qianjun - 2020. október 19., hétfő 05:42