Japanika Sushi Bar - Budapest

Japanika Sushi Bar - Ázsiai, japán konyha

Képek az étteremről

Japanika Sushi Bar

1051 Budapest, Szent István tér 11.

Japanika Sushi Bar
Szent István tér 11. , 1051 Budapest

A Japanika étteremlánc első magyar sushi bárja az ázsiai tradíció és konyha keveredése Budapest stílusával és lendületével.

Speciális sushi választékkal, különleges koktélokkal, finom desszertekkel, kellemes zenével és szép tágas terasszal várja az oda látogatókat. Nem csak egy szimpla étterem, hanem az éjszakai élet büszke képviselője is egyben, egy hangulatos bár tematikus estekkel, dj-kkel és sokszínű programokkal. Egy meeting point, melynek hangulata magával ragad.  Az igazi japán életérzés, ahol minden nemzet megtalálja a kedvenc ételét, vagy italát. Nem csak ínyenceknek! Mindez egy helyen található, Budapest szívében, a Bazilika szomszédságában, a Szent István téren.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Japanika Sushi Bar – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(230 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.4

Hangulat

4.2

""

2,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
Az ételek rendben voltak, de az üres étterem ellenére egy olyan asztalhoz ültettek minket ami közvetlenül a szervíz asztal mellett található. Ez nem is lett volna zavaró, ha a felszolgálók nem 2 lépéssel mellettünk tárgyalják ki a magánéletüket. Végig nagyon kellemetlen volt így az élmény. Az ételek finomak voltak, az ízetlen sajttortát leszámítva.
Emese - 2024. március 23., szombat 09:11

"Disco sushi aranyáron"

2,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 1
Az étel rendben volt. Semmi különleges, semmi kiemelkedő. Az árakhoz képest többet vártam. A kiszolgálás kedves volt és nem kellett sokat várnunk az ételekre. Ami nem tetszett, hogy az ember enni jön ide, beszélgetni és nem dübörgő zenére betömni az ételt. Hiába kértük, nem halkítottak, így inkább gyorsan távoztunk. Külön kiemelném, hogy elég rugalmatlan hozzáállásnak tartom, hogy egy 7 fős társaság esetén nincs lehetőség, csak az egy összegű fizetésre. Én többet vártam, sokkal profibb és vendégközpontúbb hozzáállást. Az csak hab a tortán, hogy a mosdóban a kezemben maradt a kilincs. Ez a színvonal kínos.
Iker Zsuzsanna - 2024. március 23., szombat 06:56

"Ebéd a Japanika Étteremben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyedül mentem kipróbálni a remek elhelyezkedésű Japanika éttermet. Gyönyörű kilátásom volt a Bazilikára, ami csak tovább emelt az élményen. Az edamame, a sushi és a csokoládészuflé mind nagyon ízletesek voltak. Klasszikus limonádét rendeltem az ételek mellé, bevallom: ár-érték arányban túlárazottnak gondolom, de egy ilyen helyen ez még belefér. Viszont nem volt túl édes, inkább frissítően savanykás, ami nálam plusz pont. Külön köszönet Vikinek, aki minden fogásnál érdeklődött, hogy minden rendben van-e, és nem éreztem, hogy sietnem kéne. Kellemes pár órát töltöttem itt, szerintem még visszatérek.
M Timi - 2024. március 21., csütörtök 18:51

"visszajáró vendégek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomakat ettünk most is, Niki a felszolgálónk nagyon kedves volt.
Erika - 2024. március 15., péntek 09:49

"Japanika"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Étteremhét keretein belül vettünk részt egy 3 fogásos vacsorán amely mellé kaptunk ajándékba előétel előtt még egy kis “vendégváró “ falatkát is. Kedves és gyors volt a kiszolgálás. Köszönjük Kornél felszolgálását és a többiek munkáját is jönni fogunk még.
Albert Barnabás - 2024. március 14., csütörtök 06:24

"Japánból jeles"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mind a 3 fogás ízletes, a kiszolgálás remek volt. Mindennel meg voltunk elégedve.
Sütő Dániel - 2024. március 13., szerda 09:06