Japanika Sushi Bar - Budapest

Small 19eb7e49 fffc 4e78 b472 2208bc8d2dfa

Képek az étteremről

Japanika Sushi Bar

Japanika Sushi Bar
Szent István tér 11. , 1051 Budapest

A Japanika étteremlánc első magyar sushi bárja az ázsiai tradíció és konyha keveredése Budapest stílusával és lendületével.

Speciális sushi választékkal, különleges koktélokkal, finom desszertekkel, kellemes zenével és szép tágas terasszal várja az oda látogatókat. Nem csak egy szimpla étterem, hanem az éjszakai élet büszke képviselője is egyben, egy hangulatos bár tematikus estekkel, dj-kkel és sokszínű programokkal. Egy meeting point, melynek hangulata magával ragad.  Az igazi japán életérzés, ahol minden nemzet megtalálja a kedvenc ételét, vagy italát. Nem csak ínyenceknek! Mindez egy helyen található, Budapest szívében, a Bazilika szomszédságában, a Szent István téren.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Japanika Sushi Bar – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(118 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.3

"Szilveszter hangulatos vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sajnos, csak ketten lettünk, mert a barátnőmnek a férje beteg lett, de az étterem számára az, szerencsére, nem lett gond, szilveszter estén se! Igazi buli hangulatra volt feldíszítve az étterem piros és fekete lufival. Az asztalon minden vendégnek volt egy kis ajándék: valamilyen csoki ami forró tejjel majd varázsol egy téli finom italra. A menüből lehetett választani egy levest, egy előételt, egy főételt, és egy desszertet is. A levest lehetett volna kissé melegebb/forrób is, de egyébként nagyon finom volt. A többi étel is nagyon finom és bőséges. A szolgáltatók nagyon kedvesek volták, és nekik még egész esten kellet dolgozniuk…, mert 18tól 21:30-ig után még újra jöttek a vendégek! Mindenképpen vissza kell mennünk a barátunkkal!!
Mozley Ellen - 2019. január 01., kedd 15:46

"Étterem hét"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az ételek nagyon finomak voltak. A mangó leves és a maracujás desszert miatt biztosan vissza térünk még. A rövid szőke hajú pincérlány roppant udvarias és kedves volt. A hangulat is remek volt,viszont mivel csak "étterem hetes vendégek" voltunk, így nem ülhettünk a kinti részre.
A. Zsüliett - 2018. október 15., hétfő 13:30

"Értékelés"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, kiváló volt a kiszolgálás. Új ízeket kóstolhattunk, ami szintén nagy élmény volt. A maracuyas desszertet külön szeretném kiemelni. Hihetetlen lágy, kellemes íze volt, bár mikor szívesen megenném.
Vincze Dóra - 2018. október 15., hétfő 08:30

"Étterem hét"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az előételre/levesre egy kicsit többet vártunk, mint gondoltuk, de az étel minősége, valamint a többi fogás kiszolgálása kifogástalan volt.
S. Ildikó - 2018. október 15., hétfő 07:02

"csodás vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon finom volt, a kiszolgálás pedig nagyon kedves. Köszönjük!
Kovács Zsuzsa - 2018. október 15., hétfő 06:23

"Japanika vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Extra finom ételek, bőséges mennyiség. Különösen a pankó morzsában sült sushi volt fantasztikus az uborkás-bodzás limonadé kiséretében. A kiszolgálás gyors, udvarias.
Grim Viktória - 2018. október 14., vasárnap 12:31