Yamato Table Grill&Sushi - Budapest

Yamato Table Grill&Sushi - Ázsiai, japán konyha

Képek az étteremről

Yamato Table Grill&Sushi

1066 Budapest, Jókai utca 30.

Yamato Table Grill&Sushi
Jókai utca 30. , 1066 Budapest

Régóta nagy álmunk volt létrehozni Budapesten egy olyan különleges helyet, ahol mesterien ötvözzük a fine dining stílust a hagyományos távol-keleti gasztronómiával.

A Yamato-ban úgy sütheted meg magadnak (Yakiniku) a Wagyu marhát, a Bulgogit, vagy más különlegességeket, mintha Japánban vagy Koreában lennél, de közben a teljesen füstmentes asztali grillnek köszönhetően mégis megmarad az elegáns életérzés. A gondosan megkomponált ázsiai itallapunk tökéletesen harmonizál az étlapon található fogásokkal. Aki egyszer kipróbálja ezt az élményt, az garantáltan nagy rajongója lesz a Yamato-nak.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Yamato Table Grill&Sushi – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(21 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"ISTENI"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves, segítőkész személyzet. Az ételek nagyon finomak.
Klaudia - 2022. április 29., péntek 07:45

"Szuper "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves, hozzáértő, de nem tolakodó kiszolgálás, kitűnő hangulat, finom ételek ?
Dobos Pál - 2022. március 14., hétfő 07:15

"Különleges élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Különleges élményt nyújtott az étterem annak a lehetőségével, hogy magunk süthettük meg a fő fogás húsait és halait/tenger gyümölcseit. Rendkívül segítőkészek és kedvesek voltak a pincérek, a sütéshez jó tanácsokkal is szolgáltak. Az összes fogás megtalálható volt egyébként az étterem kínálatában, és ahhoz képest több mint 50 % kedvezményt adott az éttermi hét akciója. Minden fogás rendkívül finom volt, közel 2,5 órát töltöttünk az étteremben a sütögetés miatt. Sajnos egy moziprogram okán a desszerteket - melyek szintén fantasztikusak voltak - már csak kutyafuttában volt módunk elfogyasztani, ennek ellenére nagyon-nagyon pozitív élményekkel távoztunk, egészen biztosan vissza fogunk még térni!
Zoltán - 2017. március 23., csütörtök 23:07

"Best of"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A sütögetős menüt választottuk, nagyon jó döntés volt. Egészséges, különleges ételek, nagyszerű ízorgiák. Vidám, udvarias kiszolgálás. Tökéletes este volt.
Ságota - 2017. március 21., kedd 08:13

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szenzációs menü, kellemes hangulat. Külön kiemelném a kiszolgálás magas színvonalát. Sok étteremben jártam már, de ennyire figyelmes pincérekkel még nem találkoztam. Köszönjük!
Balu - 2017. március 20., hétfő 12:38

"I recommend this restaurant"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
We had a really great evening at the restaurant. The service was spot-on, everyone was very kind. The food was delicious and the portions were perfect. We had a really great time.
Anita Mihaly - 2017. március 20., hétfő 08:43