Első Pesti Rétesház, Kávéház és Étterem - Budapest

Első Pesti Rétesház, Kávéház és Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Első Pesti Rétesház, Kávéház és Étterem

1051 Budapest, Október 6. utca 22.

Első Pesti Rétesház, Kávéház és Étterem
Október 6. utca 22. , 1051 Budapest

Családunk 2007-ben alapította az Első Pesti Rétesház Éttermet egy 1812-ben épült műemlék épületben, Budapest szívében. Azóta igyekszünk nap mint nap a legtöbbet kihozni éttermünkből és olyan gasztronómiai élményt nyújtani vendégeinknek, ami nem csupán kulináris, de egyúttal történelmi értékű. Több évtizedes gasztronómiai tapasztalatunknak köszönhetően, úgy hisszük olyan étlapkínálatot sikerült megalkotnunk, amely a hagyományos magyar konyha legjobbjaiban bővelkedik, de a nemzetközi ízek szerelmesei is megtalálják kedvenceiket.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Első Pesti Rétesház, Kávéház és Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(33 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Gyönyörű helyszín, jó ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedden, a bezárások előtti utolsó napon voltunk itt Márton napozni. Minden nagyon rendben volt, kiváló kiszolgálás és finom ételek vártak bennünket. Az étterem belül nagyon hangulatos a sok régi, hagyományos berendezéssel. Libaleves, libacomb remek volt, 2 kacsacomb is lecsúszott, az is nagyon jól sikerült. Na és a réteseik...azokból hoztunk haza, másnap is finomak voltak. Köszönjük.
K. Zoltán - 2020. november 15., vasárnap 13:00

"étteremhét"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Finom, érdekes fogások, kár a kiszolgálásért.
László - 2020. október 20., kedd 17:31

"Elegáns, finom."

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagyon kellemes, jól berendezett, elegáns étterem, igazi turista csalogató. Az ételek nagyon finomak voltak, a szarvaspörkölt lehetett volna szaftosabb. A rétesek isteniek voltak, amiket látványkonyhaszerűen készítenek a vendégek előtt. Szívesen visszatérnénk, akár külföldi vendégeinkkel.
Brachmann Zita - 2020. október 20., kedd 11:07

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon udvariasan fogadtak minket, a kiszolgálás gördülékeny volt és szívélyes, az ételek kiválóak voltak, a rétesek egy rétesházhoz illően remekek. Magyar étteremtől meglepő módon még a (ristretto) kávé is elérte azt a szintet, hogy minden ízesítés nélkül is élvezhető volt az íze. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek javasoljuk a helyet étteremhéten kívül is.
Mátyás - 2020. október 20., kedd 07:23

"A warmly Friday dinner with my friends"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
It was a memorable Friday night with my friends. The atmosphere and service was warmly matching with the restaurant style. I really like the service here and how the waiter served us. The starter is awesome. I was a little bit full with the main dishes (duck) so cant taste full the dessert. Btw, I prefer ice cream more than crepes. It is worthy with the price and location. I will recommend to my friends.
Do Tan - 2020. október 19., hétfő 10:05

"Rétesház"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Csodálatos hangulatos étterem .Nagyszerű ételek. Kedves barátságos személyzet Ajánlani tudom szívvel és szeretettel mindenkinek
Nagy Andrea - 2020. október 19., hétfő 06:22