Al Rabló Étterem (Pásztó) - Pásztó

Al Rabló Étterem (Pásztó) - olasz, magyar konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.alrablo.hu

Al Rabló Étterem (Pásztó)

3060 Pásztó, Fő út 60.

Al Rabló Étterem (Pásztó)
Fő út 60. , 3060 Pásztó

Éttermünk mára több mint 10 éves múlttal rendelkezik.

A családi vállalkozás alapjain létrejött étterem hagyományait a mai napig hűen ápoljuk. Kezdetektől ügyelünk a friss és minőségi alapanyagok beszerzésére, hogy kiváló ételek kerüljenek vendégeink asztalára.
Étlapunk összeállításánál a magyaros és az olaszos ízek egyszerre harmonizálnak, pizzáink több éves nemzetközi tapasztalat alapján, a környéken egyedülálló módon, fatüzelésű kemencében készülnek.
2016-ban külsőleg és belsőleg is megújult éttermünk. A változás jegyében idényjellegű étlappal, időszakosan megújuló borlappal, gastro rendezvényekkel várjuk minden kedves régi és új vendégünket! Kós Gábor tulajdonos.

 

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(43 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt.
Kitti - 2020. március 16., hétfő 06:40

"Tökéletes választás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt az étel, a párommal mentünk. Mindkettőnknek nagyon ízlett. A felszolgálás kitünő volt. Kedves embetek, családias hangulat, fiatalos, lendületes csapat! Bátran ajánlom mindenkinek! Minden nagyon szuper volt, már nem elösször voltunk, de nem is utoljára! Külön jó volt kipróbálni a különleges fogásokat, a kedvenc éttermünkben!!
Kummer Alexandra - 2020. március 08., vasárnap 12:14

"Gyöngyös"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt minden! Mindenkinek ajánlom!-próbálja ki!👍
Balog Csabáné - 2020. március 08., vasárnap 08:11

"Váratlan meglepetés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Átutazóban Pásztón, korgó gyomorral kerestünk valamit, ahol tudunk enni valami finomat. Sikerült a legjobbat megtalálni: gyors, kedves, segítőkész kiszolgálás ( a kutyáinknak is adtak vizet tálkában), kellemes, változatos ételválaszték. Az ízek, az ételek pedig nagyon jók voltak. A minestrone mennyei volt, mint egy olaszországi étteremben. A főételeket meg sem tudtuk enni, olyan bőséges volt minden, de azért még betoltunk egy elképesztően finom gesztenyepürét is.
Kriszta - 2019. szeptember 14., szombat 18:51

"Szuper"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó hangulatban telt az este, a felszolgálás példás volt, az ételek kitűnően el voltak készítve, bár a sertésszűz az én izlésemnek túl volt sütve.
Forgó László - 2019. április 09., kedd 17:15

"Születésnapi meglepetés vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A férjem szülinapi meglepetés vacsorája tökéletes volt a kitűnően elkészített fogások miatt és emlékezetes marad hála a kedves felszolgálóknak, akik készségesen segítettek a meglepetés előkészítésében és megvalósításában! Köszönjük az élményt!
Erika - 2019. március 26., kedd 21:17