Lavender Terasz (Balatonvilágos) - Balatonvilágos

Lavender Terasz (Balatonvilágos) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Lavender Terasz (Balatonvilágos)

8171 Balatonvilágos, Dózsa György út 75.

Lavender Terasz (Balatonvilágos)
Dózsa György út 75. , 8171 Balatonvilágos

Másfél évvel ezelőtt egy olyan helyet képzeltünk el, ahol mindenki szívesen találkozik és tölt el időt barátaival, családjával, vagy éppen megfelelő háttér egy üzleti találkozóhoz.

Halakkal teli, nagy kerti tavunk nyugalmat áraszt. Az étterem belső megjelenésére a vintage stílus és a visszafogott elegancia váltakozása a jellemző. Az enteriőr persze önmagában nem elegendő egy vendéglátóhely sikeréhez, ha a konyha és a felszolgálás nincs vele összhangban. Szerencsére az egész éves nyitva tartás, és a megfelelő munkakörülmények egy megbízható, rutinos kollégákból álló csapat összeállításához segítettek minket.

Balatonvilágos. Egy 1200 fős község az M7-es autópálya mellett, annak legelső balatoni lehajtójánál, ha a főváros felől érkezünk. A Lavender Terasz étterem és szállás ettől a lehajtótól mintegy másfél kilométerre helyezkedik el (a Club Aliga bejáratától és az aligai vasútállomástól 200 méterre) ezért bátran mondhatjuk, hogy földrajzilag a legelső balatoni étterem, ha Budapestről indul valaki. Egész évben várjuk Kedves Vendégeinket fúziós konyhánkkal, eredeti olasz recept alapján, olasz alapanyagokból, fatüzeléses kemencénkben készült vékonytésztás pizzáinkkal, nagy steak-, és borválasztékkal, programokkal. Vegán és éppen fogyókúrázó Vendégeink igényit is szem előtt tartjuk. Gyerekeknek kialakított játszósarok gondoskodik a szülők átmeneti nyugalmáról. Kutyabarát hely vagyunk. Másfél éve indultunk el a vendéglátóvá válás útján úgy, hogy addig csak vendégként álltunk kapcsolatban ezzel a szép szakmával. Ha érdekli Önt, kérjük, jöjjön el és nézze, kóstolja meg, hogy meddig sikerült eljutnunk. Várjuk Önöket, és őszinte visszajelzésüket.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Lavender Terasz – Balatonvilágos

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(141 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"Ízbomba"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A személyzet rendkívül kedves és profi volt! Nagyon finomak voltak az ételek, a steak tökéletesre volt sütve. Imádtam, hogy a hús volt főszerepben, ahhoz igazodott a tányér többi része. A levesek és a desszertek is különlegesek voltak. Biztosan vissza fogunk még menni! Köszönöm! Élmény volt itt enni!
Németh Gábor - 2022. november 09., szerda 07:40

"Tökéletes éttermi élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Őszintén mondom, hogy ennyire figyelmes és emberileg korrekt kiszolgálásban és bánásmódban még sehol sem volt részünk - pedig elég sok helyen megfordultunk már! Minden ételről részletes tájékoztatót kaptunk, még kérni sem kellett, a fizetéskor pedig ilyen korrekt elszámolást és tájékoztatást soha nem kaptunk. A mellett pedig az ételek tökéletesek voltak. Nem csoda, hogy az étteremhét győztesek hetébe is gond nélkül bekerültek!
Szentgyörgyi Viola - 2022. november 07., hétfő 13:11

"Profizmus, minőség, tökéletes ízvilág"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az ételek pazarok voltak, nem az átlag éttermek ízvilágával dolgoznak. Ez nagyon tetszett. Az egyedüli pici negatívum számunkra az volt, hogy a kelleténél többször kérdezték a fogások közben, hogy milyen az étel, hogy ízlik..stb. Szerintem elég lenne a fogások között egyszer. Szimpatikus volt még, hogy bemutatták az étlapot, melyik ételtől milyen ízvilágra számithatunk. Az ételek kiválóak!
Kuller Martin - 2022. november 07., hétfő 09:15

"Lavender ❤️"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Visszajáró vendégek vagyunk. Imádtuk a dining citys libaságokat is. Kifogástalan kiszolgálás, isteni ételek.
Czene Andrea - 2022. november 07., hétfő 06:14

"Méltán dicsérték!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Először jártunk itt. Az ételek finomak voltak és szépen tálaltak. Különösen ízletesen készítették el a marhahúst, többfélét is megkóstoltunk. Teljeskörű felvilágosítást kaptunk a menüről. A vendéglő hangulata is kiváló. Jószívvel ajánlom, mi biztosan vissza fogunk térni.
Szimicsku Edit - 2022. november 06., vasárnap 16:40

"Vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismételten tökéletes ételek.
Kovács Attila - 2022. november 05., szombat 13:42