A pesti Duna-korzó új arca: VígVarjú étterem.
A pesti Duna-korzó közepén álló Vigadó – és elődje, a Redoute - nemcsak elhelyezkedése, és építészeti stílusa miatt különleges, hanem azért is, mert 1833 óta a nyüzsgő belvárosi élet igazi társasági színtere.
A romantikus stílusú épület mindig is a legmagasabb szintű kultúra otthona és a vigasságok helyszíne volt. A megnyitását követő három évtizedben zsúfolásig megtelt a mulatni vágyó pesti publikummal, a bálok rendezői a legkülönfélébb ötleteket vetették be, hogy rendezvényük kitűnjön a többi közül. Volt itt korcsolyabál, Jókai Mór regényalakjait megjelenítő jelmezbál, vagy pazar díszletekkel, matrózruhás katonazenekarral és aranyhalas medencével tarkított elegáns fogadás. Ebbe a nyüzsgő, pezsgő térbe költözik be 2017 novemberében a hasonlóan színes, jókedvű és végletekig bohém új VakVarjú családtag, a VígVarjú.
Aki tudja, hogyan kell felhőtlenül mulatni, jókat enni, igazi magyar úr módjára átélni az „egyszer élünk” hangulatot. Egy új színfolt a magyar éttermek világában, ahol minden erőnkkel azon vagyunk, hogy napról napra megújuló finomságainkkal kitűnjünk a többiek közül.
Családi események, egy előadás utáni finom lakoma, sőt akár külföldi turistacsoportok állomásaként is ideális választás lesz a VakVarjú étteremcsalád legújabb tagja, a VígVarjú étterem. Konyhafőnökünk, Szomodi Zsolt napról napra megújuló finomságokkal készül. Az étlapon a magyar konyha kedvencei mellett nemzetközi ízekkel is találkozhatnak, és esténként vacsorájuk mellé élő zongorajátékokat is hallgathatnak. És ha már jobban szeret nálunk (l)enni, mint otthon, akkor el is értük a célunkat!
Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: VígVarjú étterem – Budapest