VígVarjú étterem - Budapest

VígVarjú étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

VígVarjú étterem

1051 Budapest, Vigadó tér 2.

VígVarjú étterem
Vigadó tér 2. , 1051 Budapest

A pesti Duna-korzó új arca: VígVarjú étterem.

A pesti Duna-korzó közepén álló Vigadó – és elődje, a Redoute -  nemcsak elhelyezkedése, és építészeti stílusa miatt különleges, hanem azért is, mert 1833 óta a nyüzsgő belvárosi élet igazi társasági színtere.
A romantikus stílusú épület mindig is a legmagasabb szintű kultúra otthona és a vigasságok helyszíne volt. A megnyitását követő három évtizedben zsúfolásig megtelt a mulatni vágyó pesti publikummal, a bálok rendezői a legkülönfélébb ötleteket vetették be, hogy rendezvényük kitűnjön a többi közül. Volt itt korcsolyabál, Jókai Mór regényalakjait megjelenítő jelmezbál, vagy pazar díszletekkel, matrózruhás katonazenekarral és aranyhalas medencével tarkított elegáns fogadás. Ebbe a nyüzsgő, pezsgő térbe költözik be 2017 novemberében a hasonlóan színes, jókedvű és végletekig bohém új VakVarjú családtag, a VígVarjú.
Aki tudja, hogyan kell felhőtlenül mulatni, jókat enni, igazi magyar úr módjára átélni az „egyszer élünk” hangulatot. Egy új színfolt a magyar éttermek világában, ahol minden erőnkkel azon vagyunk, hogy napról napra megújuló finomságainkkal kitűnjünk a többiek közül.
Családi események, egy előadás utáni finom lakoma, sőt akár külföldi turistacsoportok állomásaként is ideális választás lesz a VakVarjú étteremcsalád legújabb tagja, a VígVarjú étterem. Konyhafőnökünk, Szomodi Zsolt napról napra megújuló finomságokkal készül. Az étlapon a magyar konyha kedvencei mellett nemzetközi ízekkel is találkozhatnak, és esténként vacsorájuk mellé élő zongorajátékokat is hallgathatnak. És ha már jobban szeret nálunk (l)enni, mint otthon, akkor el is értük a célunkat!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: VígVarjú étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(453 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.7

"Valentín nap"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szeretjük az élőzenés fínom vacsorát.
Mamuzsich László - 2024. február 15., csütörtök 18:10

"Tökéletes, mint mindig"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Valetin napi vacsora keretében jártunk az étteremben. Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás udvarias, nem tolakodó. Összességében mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Egy igazán kellemes estét töltöttünk a VígVarjúban. Nem először voltunk itt, de minden bizonnyal nem is utoljára. :)
Takács Attila - 2024. február 15., csütörtök 07:24

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon ízletes volt. A kiszolgálás kifogástalan.
Gilan Erzsébet - 2024. február 15., csütörtök 05:22

"A vezetés valóban szeretné. hogy visszajárók legyünk"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Ugyan azzal indullt, hogy a libanapon nincs libacomb, de volt más liba étel. Az előételt kihozták, majd több mint egy órát vártunk, de nem csak mi, hanem a teremben mindenki. Mikor kihozták az ételt a vezető is jött és elnézést kért, mert műszaki probléma volt a konyhán, és ezért az étterem vendégei voltunk. Az ételek nagyon finomak voltak, érdemes volt várni rá, és mikor fizetni szerettem volna, mondták, hogy az egész ebédet ők állták. Hát ilyennel itthon még nem találkoztam, az étterem valóban a visszatérő vendégre számít...
Wessely Vilmos - 2023. november 13., hétfő 07:58

"Tökéletes ebed"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes helyszín. Gyereksarok is volt. Kedves kiszolgálás nagyon finom ételek.
Nagy Zsuzsanna - 2023. november 13., hétfő 06:39

"Lassú"

2,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
Éhesen ne menj oda! Céges rendezvény, előre megbeszêlt menüsor. Érkezés után 1,5 órával hozták a levest. A főételt rá 1h-ra. 3 h alatt, este 10-re kb.be tudtad fejezni az étkezèst. Botrányosan lassú, a kiszolgáló személyzet kevés, rengeteg vendég. A legócskább bort kaptuk. Nagy csalódás, nem illik a milliőhöz!
Erzsébet - 2022. november 11., péntek 19:47