VígVarjú étterem - Budapest

VígVarjú étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

VígVarjú étterem

1051 Budapest, Vigadó tér 2.

VígVarjú étterem
Vigadó tér 2. , 1051 Budapest

A pesti Duna-korzó új arca: VígVarjú étterem.

A pesti Duna-korzó közepén álló Vigadó – és elődje, a Redoute -  nemcsak elhelyezkedése, és építészeti stílusa miatt különleges, hanem azért is, mert 1833 óta a nyüzsgő belvárosi élet igazi társasági színtere.
A romantikus stílusú épület mindig is a legmagasabb szintű kultúra otthona és a vigasságok helyszíne volt. A megnyitását követő három évtizedben zsúfolásig megtelt a mulatni vágyó pesti publikummal, a bálok rendezői a legkülönfélébb ötleteket vetették be, hogy rendezvényük kitűnjön a többi közül. Volt itt korcsolyabál, Jókai Mór regényalakjait megjelenítő jelmezbál, vagy pazar díszletekkel, matrózruhás katonazenekarral és aranyhalas medencével tarkított elegáns fogadás. Ebbe a nyüzsgő, pezsgő térbe költözik be 2017 novemberében a hasonlóan színes, jókedvű és végletekig bohém új VakVarjú családtag, a VígVarjú.
Aki tudja, hogyan kell felhőtlenül mulatni, jókat enni, igazi magyar úr módjára átélni az „egyszer élünk” hangulatot. Egy új színfolt a magyar éttermek világában, ahol minden erőnkkel azon vagyunk, hogy napról napra megújuló finomságainkkal kitűnjünk a többiek közül.
Családi események, egy előadás utáni finom lakoma, sőt akár külföldi turistacsoportok állomásaként is ideális választás lesz a VakVarjú étteremcsalád legújabb tagja, a VígVarjú étterem. Konyhafőnökünk, Szomodi Zsolt napról napra megújuló finomságokkal készül. Az étlapon a magyar konyha kedvencei mellett nemzetközi ízekkel is találkozhatnak, és esténként vacsorájuk mellé élő zongorajátékokat is hallgathatnak. És ha már jobban szeret nálunk (l)enni, mint otthon, akkor el is értük a célunkat!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: VígVarjú étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(285 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.8

"Vígvarjú, víg vendég!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek választás volt, mindenkinek szívből ajánlom!
Dr. Petrik Gábor - 2020. október 26., hétfő 18:36

"Összességében jó"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Hárman háromfélét ettünk, ezért elég vegyes kép alakult ki az ételekről. Volt, ami nagyon finom volt (kacsarilette, vadas, fogas), volt, ami kevésbé (sertés, mousse). Meglepő módon nem éreztük kevésnek a mennyiséget, egyedül talán a sütőtökkrémleves volt kevéske. A kiszolgálás gyors volt, a pincérek kedvesek és segítőkészek voltak. A zene néha nagyon jazz volt :)
Varga Attila - 2020. október 21., szerda 09:33

"DiningCity vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus ételek, kifogástalan felszolgálás udvarias és figyelmes felszolgálókkal, egy páratlan helyen! Az élő zongora játék pedig hab a tortán!
Major József - 2020. október 19., hétfő 12:24

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus ételek, kedves felszolgálás!
Sulyán Pál - 2020. október 19., hétfő 10:38

"Renek ebéd az étteremhéten "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Változatos étel-és italválaszték, nagyon ízletes fogások szép tálalással. A kiszolgálàs kedves és figyelmes, az étterem hangulata pedig egyszerre elegáns és nagyon barátságos.
Nagy Lívia - 2020. október 19., hétfő 08:52

"Exkluzív ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű berendezés, gyors és figyelmes kiszolgálás, finom ételek.
Pitlik Gabriella - 2020. október 19., hétfő 07:37