VígVarjú étterem - Budapest

VígVarjú étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

VígVarjú étterem

1051 Budapest, Vigadó tér 2.

VígVarjú étterem
Vigadó tér 2. , 1051 Budapest

A pesti Duna-korzó új arca: VígVarjú étterem.

A pesti Duna-korzó közepén álló Vigadó – és elődje, a Redoute -  nemcsak elhelyezkedése, és építészeti stílusa miatt különleges, hanem azért is, mert 1833 óta a nyüzsgő belvárosi élet igazi társasági színtere.
A romantikus stílusú épület mindig is a legmagasabb szintű kultúra otthona és a vigasságok helyszíne volt. A megnyitását követő három évtizedben zsúfolásig megtelt a mulatni vágyó pesti publikummal, a bálok rendezői a legkülönfélébb ötleteket vetették be, hogy rendezvényük kitűnjön a többi közül. Volt itt korcsolyabál, Jókai Mór regényalakjait megjelenítő jelmezbál, vagy pazar díszletekkel, matrózruhás katonazenekarral és aranyhalas medencével tarkított elegáns fogadás. Ebbe a nyüzsgő, pezsgő térbe költözik be 2017 novemberében a hasonlóan színes, jókedvű és végletekig bohém új VakVarjú családtag, a VígVarjú.
Aki tudja, hogyan kell felhőtlenül mulatni, jókat enni, igazi magyar úr módjára átélni az „egyszer élünk” hangulatot. Egy új színfolt a magyar éttermek világában, ahol minden erőnkkel azon vagyunk, hogy napról napra megújuló finomságainkkal kitűnjünk a többiek közül.
Családi események, egy előadás utáni finom lakoma, sőt akár külföldi turistacsoportok állomásaként is ideális választás lesz a VakVarjú étteremcsalád legújabb tagja, a VígVarjú étterem. Konyhafőnökünk, Szomodi Zsolt napról napra megújuló finomságokkal készül. Az étlapon a magyar konyha kedvencei mellett nemzetközi ízekkel is találkozhatnak, és esténként vacsorájuk mellé élő zongorajátékokat is hallgathatnak. És ha már jobban szeret nálunk (l)enni, mint otthon, akkor el is értük a célunkat!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: VígVarjú étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(446 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.7

"Vacsora egy gyönyörű étteremben"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A hely szépsége és a személyzet kedvessége felejthetetlen estét eredményezett. Kitűnő volt a hangulat és kellemes a zongora zene.
Simon Mária - 2021. november 13., szombat 09:06

"Pozitív csalódás"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Hosszú várakozásra számítottunk az értékelések alapján, ami részben be is igazolódott. Az előételre kb. 40 percet vártunk, azonban a főétel és a desszert szinte azonnal érkezett miután az üres tányérokat elvitték. Az ételek nagyon finomak voltak, az étterem hangulata pedig nagyon különleges. A kiszolgálás (a kezdeti hosszú várakozástól eltekintve) teljesen rendben volt.
Laurinyecz Márton - 2021. október 20., szerda 19:08

"Törzsvendégek"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Alig vártuk már, hogy újra nyissanak! ❤️A legjobb Varjú! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nagy Judit - 2021. október 16., szombat 13:32

"Hiányzó fogás a menüről"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
A környezet varázslatos volt, az kellemes, élő zongorajatek feltette az i-re a pontot hangulati téren. Esetünkben telt házzal dolgoztak, kicsit érezni lehetett a tulvallalast, a fogasokra elég sokat kellett várni. Az adagok lehettek volna nagyobbak, de megfeleltek a fine diningnak, éhesek nem maradtunk és a tálalás gyönyörű volt! Viszont szerintem az, hogy egy előre bejelentett menusor eseten, az előételek közül az egyedülit (raguleves), ami laktatonak bizonyul és húst tartalmaz, ne szolgálják fel, nem tartom korrektnek. Elvileg a fogás nem készült el időben, így nem volt elérhető. Tudatosan, menusor alapján is választottuk a helyet. A nagyobb tarsasagban több nagyetku is tartózkodott, épp ezért a fél társaság arra az egy eloetelre készült. Így megprobaltunk puhatolozni a pincernel, várunk szívesen, akár iszogatunk addig, vagy főétel után is érkezhet. De nemleges választ kaptunk. A csalódottság miatt megerdeklodtuk, lehet-e helyette hasonló műfajban masik levest valasztani, elég nehezen mentek ebbe bele, többszörös keresre egy gulyáslevest felajanlottak, holott az étlapon volt egy szinte pontosan a meghirdetett ragulevessel megegyező leves, csak más húsból. Természetesen hiba mindig csúszhat a rendszerbe, viszont jobban esett volna itt a nyitottság, flexibilitas és ha magától a helytol került volna felajanlasra egy alternatíva, nem nekünk érezni úgy, hogy erőltetjük.
Menyhárt Orsolya - 2021. október 15., péntek 05:54

"Étterem hét értékelés"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, bár lehettek volna nagyobb adagok, de a "fine dining"-nak megfelelő méretűek. A hely hangulata hibátlan, élő zongora, patináns épület, minimalista és egyben elegáns dekoráció. A felszolgálók kedvesek és udvariasak voltak, de az ételekre sokat kellett várnunk.
de Jonge Robert - 2021. október 14., csütörtök 13:34

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kifejezetten ízletes szép fogásokat kaptunk.
M Z - 2021. október 14., csütörtök 08:29