Pajta (Őriszentpéter) - Őriszentpéter

Pajta (Őriszentpéter) - magyar konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://www.pajta.hu

Pajta (Őriszentpéter)

9941 Őriszentpéter, Templomszer 7.

Pajta (Őriszentpéter)
Templomszer 7. , 9941 Őriszentpéter

Konyhánk elsősorban az Őrség hagyományos ételeiből és alapanyagaiból indul ki, és ehhez teszi hozzá a modern csúcséttermek szakmai tudását és technológiáját.


Az Őrségnél gazdagabb kultúrtájat álmodni sem lehetne. Első perctől olyan konyhát álmodtunk a vidék szívébe, amelynek minden ízében visszaköszönnek a helyi jellegzetességek. A Pajta Bisztró elsősorban a környék értékeire és alapanyagaira épít, és szándékunk szerint új minőséget hoz létre belőlük.
Szezonális, hetente változó étlapunkon szépen megférnek egymás mellett a friss erdei gombából, vadhúsból, hajdinából, tökből készült, újragondolt, tájjellegű fogások, az újító csavarral elkészített klasszikusok és a fine dining különlegességek. Missziónknak tekintjük, hogy a térség gasztronómiai hagyományát ápolva és megújítva, a slow mozgalom szellemében beemeljük az őrségi ízeket az ínyenc köztudatba.
Beszállítóink a legjobb minőségű terményeiket és termékeiket biztosítják séfünknek, aki szigorú mércével válogat, s minden héten a legjobb, legfrissebb terményekre és termékekre komponálja ételsorunkat. Bár az autentikus őrségi ízeket a gasztronómiai élményszerzés jegyében továbbgondolja, legszárnyalóbb alkotói szenvedéllyel készített fogásainál is közérthetőségre törekszik.

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


5

(1 értékelés)


Konyha

5.0

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

5.0

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodás ízvilág és csodás környezet.Nagyon szuper volt,Különleges egyedi mégis nagyon jó!!!
Bakos Jánosné - 2022. június 08., szerda 14:50