Értékelések és vélemények


4,5

(49 Recensies)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Szuper volt minden"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon tetszett nekünk maga a hely is, plusz előre az étlap, de a kiszolgálás megkoronázta az egészet, az 5* volt. Nagyon örülök, hogy emellett az étterem mellett döntöttünk, bármikor szívesen visszatérnénk. :)
Szekeres Rebeka - 2023. március 22., szerda 07:52

"Good but not the best"

3,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
We did expect more from the restaurant in the National hotel. Service was perfect but it didn't save weak cuisine and atmosphere. Mussels were quite ordinary and some of them were even spoiled. The main dishes were over-salted. Only desserts were good enough. Quite disappointing
Esennikov Aleksei - 2023. március 20., hétfő 16:00

"Meglepetés a Blaha Lujza téren"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sosem tűnt fel azelőtt ez a szálloda, ami nagyon kellemes élményt okozott. Egy elegáns, exkluzív belső tér, néhány asztallal és kiváló konyhával egy meglepetés sziget ebben a városrészben. A kiszolgálás és a személyzet kedvessége szintén.
Gecse Andrea - 2023. március 20., hétfő 11:56

"Cafe gallery Nemzeti hotel "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Lovely hotel . Service and food both excellent. Staff very knowledgeable and friendly. Would definitely recommend.
Elaine Miller - 2023. március 20., hétfő 06:28

"Kellemes"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az előétel és a főétel finom volt. Az előre kihozott lazavóctatár túl sós, a desszert tömény,nehéz volt. Nem derült ki, hogy a lazactaár a cég ajándéka-e vagy fizetős. És, mivel számlát sem kaptunk csak a kártyás fizetés bizonylatát, most sem tudjuk.
B R - 2023. március 17., péntek 13:47

"Gallery Café"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Soha nem jártunk még a Nemzeti Szálló épületében, holott naponta elmegyünk előtte, jó ötletnek tűnt ott ebédelni március 15-én és nem is csalódtunk: a hely elegáns, századelői hangulatú, amihez a felszolgálás nyugodt, szakavatott, nem tolakodó, de mégis mindig jelen lévő stílusa is illeszkedett. Az ételek finomak voltak, csak apró észrevételek velük kapcsolatban: a mustáros, friss borsos sertés szűz lángos kicsit több mustárt és borsot, a paprikás csirke több paprikás mártást elbírt volna, a tejszínes epres profiterolról pedig csak a kóstoláskor derült ki, hogy a tölteléke csokis, ami dominál a desszert ízében. Mindemellett az ételek és az ebéd összbenyomása kifogástalan volt: ízelítőt kaptunk a XX. század elejének nagypolgári hangulatából.
NT&L&N - 2023. március 17., péntek 08:27

"Egy kellemes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy nagyon kellemes estét töltöttünk a Hotel Nemzeti Gallery Café-ban. A kiszolgálás kiváló volt, a választott ételek pedig pompásak. Nagyon kellemes estét töltöttünk itt el. Maga a szálloda is nagyon szép, egy kicsit körül tudtunk nézni, igazán a régi korok hangulatát idézi fel. Szívesen ellátogatás ide máskor is. Köszönjük!
Barta Andrea - 2023. március 16., csütörtök 09:36

"Gallery Café ebéd"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon kedves kiszolgáló személyzet, finom ételek. Csak ajánlani tudjuk!
Kovács Dorián - 2023. március 13., hétfő 21:18

"Kifogástalan"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már másodszor foglaltunk az étterembe, mert először is nagyon jól éreztük magumkat. A kiszolgálás nagyon gyors volt (nem voltunk sokan az étteremben), a felszolgálók nagyon kedvesek, a legisebb dolgokra is maximálisan odafigyelnek, az ételek, pedig nagyon finomak. Biztos, hogy méb vissza fogunk térni ide.
Tóth Manuéla - 2023. március 13., hétfő 07:50

"Elképesztő felszolgálás :)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek és fantázia dús ételek, hangulatos étterem. Ilyen figyelmes, segítőkész egyben nem tolakodó, a vendég minden gondolatát leső felszolgálással még sosem találkoztunk! Mindenkinek meleg szívvel ajánljuk :)
Altorjay Áron - 2023. március 10., péntek 06:25

"Kitűnő"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindig finomak a reggelik, kedves a kiszolgálás, folyamatos az utánpótlás, a lazactartár csodálatos.
László - 2023. március 03., péntek 09:14

"Romantikus este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodálatos estét töltöttünk az étteremben, hangulatos élőzenével, finom és ízletesen tálalt ételekkel, illetve igazán figyelmes kiszolgálással. Nagy meglepetésünkre a Törley pezsgőből nem csak egy pohárral kaptunk, hanem igény szerint utántöltötték a részünkre az est folyamán. Köszönjük szépen az étterem dolgozóinak az élményt!
Felméry Tímea - 2023. február 15., szerda 09:43

"kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes
Tem Miklós - 2023. február 15., szerda 09:31

"Szuper étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus kiszolgálásban volt részünk egy nagyon finom vacsora mellett. A helyszín is nagyon impozáns volt. Biztosan visszalátogatunk.
Dani - 2023. február 15., szerda 05:30

"Ezt így kell ! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy jó pár helyen már megfordultunk ,összeségében a legtöbb helyen fantasztikus volt az konyha,mint ahogy itt is. Egyszerűen lenyűgöző volt a gasztró élmény. Külön kiemelném a kiszolgálást ,amit űberelni már nem igen lehet. A pincér az egész ott létünk alatt velünk (is) foglalkozott ,és mindent megtett annak érdekében ,hogy fantasztikusan érezzük magunkat. Sikerült !! Le a kalappal ! Köszönjük szépen ! A következőnél is ott leszünk.
Kiraly Kornel - 2023. február 14., kedd 10:22

"Gallery Café"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Rendkívül kedves kiszolgálás, és rugalmasság. Vizuálisan szépen megtervezett ételek, finom ízek.
Benkő Csilla - 2023. február 14., kedd 07:09

"Tökéletes volt minden! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes volt minden!
Birknerné N. Olga - 2023. február 07., kedd 13:51

"Egy szimpla vacsora, nagyon jó élménnyel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Dining City alkalmából mentünk el egyet vacsorázni a párommal a múlt vasárnap, sajnálattal láttuk, hogy csak Mi voltunk az étteremben bár vissza tekintve inkább örülünk, mert olyan kiszolgálásban volt részünk amit még nem nagyon tapasztaltunk sehol (pedig voltunk már pár helyen) bőven felül múlta az elvárásainkat az ételek is mind finomak voltak. A helynek a modern és a régi stílus egyvelege harmonizál egyik se megy a másik kárára. Ajánljuk másoknak is!
Szabó Dániel - 2023. január 27., péntek 15:11

"Finom vacsi a belvárosi szállodában!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kis baráti társasággal együtt valóban egy több mint százhúsz éves szálloda éttermében, korhű atmoszférában igazán ízletes vacsorát fogyasztottunk a Márton-napi libázások között. A libaleves sok tésztával - én így szeretem-nagyon ízlett, libacomb is fenséges volt, és hozzá a köret, nagyon el lett találva - sütőtök püré, a desszert pedig a kedvencem: flódni vaníliasodóval, bombasztikus volt. A menü mellett nagyon figyelmes, kedves mosolygós kiszolgálást kaptunk, 5*-os szinten, minden rezdülésünkre odafigyelve. Legközelebb is jövünk, akár már hamarabb is, mint a jövő Márton nap, ahogy a sláger mondja: “nem várunk holnapig” Köszönjük ezt a felejthetetlen élményt!
Zsolt Harmados - 2023. január 21., szombat 19:18

"Márton napi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Márton napi vacsorára mentünk, ami nagyon jó választás volt! A libalevestől a kacsacombig minden isteni finom volt. A desszert különösen, akkora adagokat kaptunk, hogy azt már alig bírtam megenni, de kihagyhatatlan volt. :) A tálalás ízléses, a fogadtatás és a felszolgálás nagyon kedves és profi, gyönyörű környezet, biztos vissza fogunk még térni máskor is.
Szabó Csilla - 2022. november 14., hétfő 13:17

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás rendkívül figyelmes, udvarias, közvetlen volt. Az ételek finomak, nagyon ízletesek voltak, a leves különösen finom volt. A libasült omlós, szaftos volt, jók voltak az íz kombinációk: sütőtök püré és párolt körte. Kicsivel több párolt gyümölcsöt még szívesen elfogyasztottunk volna, szaftosabb lett volna ezzel az étel. A flódni hatalmas adag, szaftos, melegen tálalva. Kár, hogy az almát nem hámozták meg. Az étterem barátságos, nagyon szépen felújított. Kellemes háttér zene szólt. Sajnos nem a különlegesen szép nagyteremben voltunk. Összeségében nagyon finom vacsorát ettünk, nagyon kellemes szép környezetben 5* felszolgálással.
Dr Balogh Zsuzsanna - 2022. november 14., hétfő 06:50

"Nagyon jó volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük a lehetőséget! Márton napi libavacsorara mentünk. Nagyobb társasággal érkeztünk, az ételek finomak voltak, ízlésesen tálásban, frissen érkeztek, abszolút jó ár/érték arányban, főleg, ha figyelembe vesszük a gyönyörű és elegáns helyszínt. Még egyszer köszönjük! Biztos, hogy jövök még vacsorazni, vagy csak reggelizni.
Laukó Péter - 2022. november 13., vasárnap 17:06

"Márton nap"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodaszép az épület kívül, belül. A fogadtatás,kiszolgálás kedves, udvarias. A konyha mennyei! Minden tökéletes volt! Köszönjük az élményt! Krisztina & Dani
Aszalai Krisztina - 2022. november 10., csütörtök 07:22

"Kritikán aluli "

1
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Régóta járunk dining hétre de ilyen borzalmasan rossz élményunk még nem volt! A hely egy szálloda étterme elvileg de nem érdemli meg az étterem jelzőt maximum szálloda büfé. Ketten voltak egy ember az italpultnal valószínű ő egy recepciós lehetett akit befogtak felszolgalni a másik meg egy bőven 60 feletti öreg bácsi aki járni alig tudott iszonyat lassú volt és Körülményes a szó.azed asztalhoz például háromszor vitt ki új evőeszköz mert elfelejtette hogy vitt már az italokat felett lévő televízióban üvöltő hangerovel ment valami reality show elmyomva azamigy is halk zenét. Kb 10 -15 percet kellett várni mire egyáltalán az asztalhoz jöttek már ekkor beszéltük el kéne menni bár azt tettük volna. Ezután több mint 1 órát! Kellett várni a levesre és a salátára ami rá adasul kritikán aluli volt .a meleg almaleves egy még melegített almabefott volt a a saláta meg más alapanyagból érkezett mint ami fel volt tüntetve. A főtere ezek után sikerült még kérek 1 órát várnunk ami ugyancsak teljesen vállalhatatlan volt teljesen átlagos tocsogos hús szelet és belül sok helyen nyers mocsingos hamburger hús. A desszert is egy kabaré volt a hangzatos nevű akármilyen fehercsoki mousse egy pár kocka gyümölcs volt rajta tejszinhbbal a Gundel palacsintát meg sikerült az idős bácsinak gyqjorlatilag 2 dl 80 fokos rummal le önteni annyit ő tört rá hogy ha arra várunk magától aludjon el ott ülünk még 2 órát ezért elfujtuk rajta a lángot de így is úgy is ehetetlenne valt. Ezek után még koktélcsereszcse a hab tetején hogy sikerült minket vagy 10 percig varatni a számlával ami nem is egy normális számla volt mondván valami baj van rendszerrel hanem eg A4 és lapon kinyomtatott lista amin volt arcuk szerviz díjat felszámolni ezért a kritikán aluli borzalmas nulla semmiért!! Ami ugye még plusz a vendég atverese mert ugye dining héten egyik.kategoriabn sem számolnak fel szerviz díj esetleg ha olyan kiemelkedő a minőség akkor nyilván ad az ember. Borzalmas kritikán aluli verlazito!!
Farkas Ádám - 2022. október 26., szerda 06:28

"Csalódás"

1,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 1
Maga az étterem nagyon szép, de összességében nagy csalódás volt az éttermek hét alatt elfogyasztott vacsora. A leves középszerű volt, bolti hatású "brióssal". A meghirdetett fogas elfogyott, amiről nem tájékoztattak, csak akkor szembesültem vele, amikor kihozták a lazacot. A fogas-rák randevúként meghirdetett étel így lazac volt, mellette egyetlen szem garnélával. Desszertnek gundel-palacsintát ettünk, ami jól nézett ki meggyújtva, de ízre az egyik legrosszabb volt, amit valaha ettem. Hideg és túlon-túl alkoholos. Ezen kívül a kellemes hangulatot megzavarta, hogy egy nagyobb társaság a hátsó teremben kiabálva szülinapozott. A pincérek kedvesek voltak, de az ételre majdnem egy órát vártunk, annak ellenére, hogy 3 asztalnál ültek összesen. Nagyon felejthető estében volt részünk, annyi pozitívat viszont mindenképp meg kell említenem, hogy a pincérünk érzékelte a csalódottságunka, és profin kezelte: az italokat nem számolták fel. Ezt nagyon értékeltük, de sajnos nem tudta elvenni a keserű szájízt, amit a vacsora hagyott bennünk.
Lövei Tímea - 2022. október 19., szerda 18:55

"Étteremhét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálàs,finom és nagy adag ételek egy patináns helyen,a kislányunkkal is nagyon kedvesek voltak.
Tóth Manuéla - 2022. október 18., kedd 07:47

"Stílusos"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Stílusos környezet, rendkívül finom ételek, kedves és figyelmes kiszolgálás.
Tóth Anna - 2022. október 17., hétfő 11:06

"Kedves felszolgálás, de ezenkívül minden más kritikán aluli volt "

1,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 1
A Gallery Caféban foglaltunk, szépen felöltözve időben érkeztünk. Érkezéskor senki nem fogadott, így pár percemben tellett, hogy megtaláljam az asztalunkat ahol a barátnőm már ült. Azt követően legalább 40 perc után jöttek csak oda hozzánk, hogy felvegyék az ital rendelést. Szóltunk többször hogy rendelnénk, de az egész 30 fős vendégkörre csak egy felszolgáló volt, aki felvette a rendelést és kommunikált a vendégekkel, ezenkívül egy diák és egy nagyon idős bácsi, ők voltak még felszolgálók, de ők nem igazán kommunikáltak a vendégekkel, mindig csak köröztek körülöttünk. Az általunk rendelt menüsor óránként érkezett. Mire befejeztünk a vacsoránkat akkor már 11:00 volt. Nem beszélve arról, hogy az ételek se voltak minőségiek, a csajok által rendelt Nemzeti burgerben a hús teljesen nyers volt. Az én fogas-rák randevúmban a hal agyon volt sózva, a krumpli meg félig nyers volt. Amikor már azt hittük nem lehet ennél rosszabb, akkor az átlagos desszert elfogyasztása közben a szomszéd teremben a 20 fős társaság elkezdett kiabálva énekelni, hirtelen azt hittük a sarki kocsmában vagyunk, mint amikor a szurkolók egy meccs miatt tombolnak. Összefoglalva, azonkívül, hogy az egyetlen felszolgáló nagyon kedves volt és mindezek után is készségesen szolgált ki minket, a többi szempontból sajnos a Gallery Café egy katasztrofális élményt nyújtott. Ezek alapján jobban jártunk volna ha bemegyünk a szomszédos gyrosos helyre.
Zhu Ke Krisztina - 2022. október 17., hétfő 09:10

"Remek vacsora kettesben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Különleges ízpárosítások, finom ételek és jól lehet lakni az adagokkal. Az étteremnek nagyon szép belső tere van és megnyugtató a hangulat. A kiszolgálás, a pincérek nagyon lelkesek és közvetlenek.
Dandé Zsolt - 2022. október 17., hétfő 07:49

"Régi hagyomány - gyönyörű, új köntösben..."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
másodszor kóstoltuk meg a Nemzeti ételkülönlegességeit az idei étteremhéten. Mondhatom, most sem csalódtunk: nagyon különleges ételek vártak ránk, remekül elkészítve és a mai kor színvonalán tálalva... (Nem tudom, ki hogy van vele, én nehezen értem el a kényelmes klubfotelben ülve a magas karimájú, nyilván "dizájn" mélytányért, amely viszont remek ízű meleg -- de nem forró! -- almalevest kínált nekünk.) Hasonlóan ízletesek és látványosak voltak a többi fogások is. No és nehogy megfeledkezzünk a kiszolgálásról, a szőke pincérnő kedves mosolyáról és beszélgetős, de nem tolakodó stílusáról...Köszönünk mindent, jövünk még!
M. Ákos - 2022. október 16., vasárnap 18:38

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételek, udvarias kiszolgálás. Szuper hely!
Tóth Enikő - 2022. október 16., vasárnap 15:26

"Remek élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemesen telt az itt töltött idő. A kiszolgálás kifogástalan volt és nagyon kedves. Az ételek finomak, ízletesek voltak és időben lettek felszolgálva. Az élőzene különleges hangulatot varázsolt. Nagyon jó emlék marad.
Szőke Janka - 2022. október 16., vasárnap 08:51

"pompa belvárosban"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A belváros zajából belépve nagyon elegáns étteremben találjuk magunkat. A hely előkelő, a kiszolgálás osztályon felüli. A konyha hozza az elvárásokat.
Bálint Zsolt - 2022. október 15., szombat 08:34

"NICE!!!"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
REALLY GREAT SERVICE!!! Ambience ALSO NICE!!!!!!! wonderful for dating I LOVE IT!!!!
GRACE ZHANG - 2022. október 14., péntek 15:51

"Zsófi"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden remek volt, csak a szomszédos asztaltársaság volt túl hangos.
Gerhardt Zsuzsanna - 2022. október 14., péntek 13:33

"Kellemes vacsoraest"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás/felszolgálás nagyon kedves volt. Imádtam a hölgyet. Az épület is csodaszép, impozáns. Igyekszem mindig úgy választani, hogy az ételek mellett az épület is különleges legyen. A késői időpont ellenére sem éreztük, hogy siettetve lennénk. Nagyon kellemes estét és vacsorát töltöttünk el itt. Amit ezúton is köszönünk!
Póder Andrea - 2022. október 14., péntek 07:54

"Kitűnó"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló ételeket kaptunk, és kedves előzékeny kiszolgálást. Minden helyen ilyen felszolgálóknem kellene lennie. Aki szép helyen akar jót enni feltétlenúl ajánlom.
M.Ákos - 2022. október 13., csütörtök 14:41

"vélemény"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
hangulatos hely
Tímea Taksonyi - 2022. október 13., csütörtök 12:58

"Érdemes kipróbálni"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek kiválóak voltak, a pincérek pedig szuper figyelmesek. Érdemes kipróbálni!
D Alexa - 2022. október 13., csütörtök 05:44

"szörnyű volt..."

1,2
Konyha: 0 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 1
Az előételre 1 órát vártunk. A Matcha teás lazac salátája rohadt volt, a lazac ízetlen. A főétel fogas tele volt szálkával, a burgonya íze állott volt. A " Gundel " palacsintának nevezett valami annyira rossz volt, hogy szépen nem tudom leírni. Nagy csalódás.. A pincér egyszer sem kérdezte meg, hogy ízlik-e az étel. Lehet ő is tudta, hogy rossz azért.. A számlára is nagyon sokat kellett várni, de a végén megértettük miért, mert kézzel írták.
Kovács László Balázs - 2022. október 12., szerda 18:25

"Hangulatos hely"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A belvaros közepén jó vacsorahelyszín ha csendre és egy kis eleganciára vágyunk. A letisztult interior design mellett a galéria képei díszítik a tágas helyszín falait. Egy ital elfogyasztására tökéletes hely, nagyon finom karimás bort kínálnak. A különleges megnevezésben szereplő ételek, azonban nem értek fel az elvaráshoz. Míg a kiszolgálásnál egy apró tevesztés történt, segítőkészen orvosolták a problémát.
Csordás Csenge - 2022. október 12., szerda 06:29

"Wonderfully Relaxed Dining and Good Food"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
This was my first visit to Nemzeti as part of Restaurant Week. I was not disappointed with my choice as the meal was excellent value for money, with a nice choice in each of the three courses to suit all tastes. There was no scrimping on quantity either. The staff were friendly, attentive and knowledgeable about the menu and wine selection. The added bonus was the entertainment provided by the hotel’s in-house pianist. l highly recommend trying it.
Julian Bukits - 2022. október 11., kedd 16:10

"Gallery caffe"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos volt, a kiszolgálás kedves és figyelmes! :)
Juhász Emese - 2022. október 11., kedd 07:21

"Ertekeles"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás szuper volt. Nagyon hangulatos volt és a pincéreknek mindog volt egy jó szava, kérdése. Ajándék pezsgőt is kaptunk. A hely atmoszférája fantasztikus. Az ételek is finomak volt de az adagok kicsik. Én egy királyrákos halat rendeltem. A tányéron egy kis darab királyrákfarok volt. A gundelpalacsinta viszont isteni volt. A pincértől annyi Stroh rumot kaptunk a palacsintára, hogy pálinkára már nem is volt szükség. A konyhát a pincérek és a miliő mentette meg!
Viland Fanni - 2022. október 11., kedd 05:44

"Jó hely"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Minden szuper volt, a főétel kifejezetten nagy mennyiség, és finom is. Az egyetlen zavaró a Tv volt ami a bár fölött ment.
Jakubek Dániel - 2022. október 11., kedd 05:15

"Elégedett"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon elégedettek voltunk feleségemmel mind a hely hangulatával mind az ételekkel! Háttérben a zongora szó is kellemes volt!
K T - 2022. október 10., hétfő 07:34

""

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nothing special - fine, but the dishes don’t impress. Just normal. What was really great is bread. The cheesecake is too much fruity. The salad is tiny. The art pieces on the wall are questionable. Music from the stereo played in parallel with a live piano - it’s weird
Evgenia I - 2022. október 09., vasárnap 20:52

"Őszi menü Gallery Café-ban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem nagyon szép, tiszta, elegáns és gyönyörű a berendezése, felszereltsége. Élőzene (zongora) fogadott, ez is nagyon tetszett. A kiszolgálás és az aznap még érvénye Őszi Menü igazán különleges és finom volt. A tálalás is fine dining -nak megfelelő volt! Nagyon udvarias volt a személyzet és a kiszolgálás is. Gyorsan megkaptuk az ételt. Az ajándék pohár pezsgőt ülön köszönjük. A menü ára egészen baráti volt. Mindennel elégedettek voltunk. Szeretnénk majd újra elmenni ide.
Maruzs Monika - 2022. október 01., szombat 15:59

"Gallery"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes zongoraszó, kényelmes fotelek, kedves kiszolgálás :)
Nagy Virág - 2022. szeptember 17., szombat 07:47