Maga a hely nagyon szép és hangulatos. A székek nem kifejezetten kényelmesek. A levest és a céklát ettük előételnek, a hús nagyon száraz és erős ízű volt, a nagy mérete miatt nem lehetett egyszerűen elfogyasztani. Főételként a burgundi marhára és a rizottóra esett a választás, ezek az ételek rendben voltak, a rizottóban kissé ropogott a rizs. A krumplipüré nagyon finom volt. A desszert esetében eredetileg a barackosat és a sajttortát választottuk, majd később kiderült, hogy a sajttorta mégsem elérhető, igy a gesztenyés csúcs lett helyette. A barackos süteményt nagyon nehezen lehetett szelni a vastag és kemény tészta miatt, dióval nem igazán találkoztunk benne, érdekes választás az aszalt sárgabarack a süteményben, ez egyedi volt, bár talán kissé tul édes, amit nem ellensúlyozott semmi. A gesztenyés csúcsnak nem sok gesztenye íze volt, ellenben nagyon édesre sikerült. Ezt jól ellesúlyozta a fekete ribizli szósz. Ami kissé zavaró volt, hogy evés közben mintha ropogott volna a krémben a cukor. A pincérek nagyon kesvesek voltak, bár a rutinosság sokuknál hiányzott, összekeverték az italrendelést, így azokat csak később, már az előétel felszolgálása után szolgálták csak fel. Összességében a Micheling Guideos ajánlás alapján jobb élményre számítottunk, így csalódás volt a vacsora.
Jenei Regina
- 2025. október 15., szerda 07:32