White Raven Skybar & Lounge (Hilton Budapest) - Budapest

Nincs értékelés

(0 értékelés)

White Raven Skybar & Lounge (Hilton Budapest) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://www.whiteravenskybar.com

White Raven Skybar & Lounge (Hilton Budapest)

1014 Budapest, Hess András tér 1-3.

White Raven Skybar & Lounge (Hilton Budapest)
Hess András tér 1-3. , 1014 Budapest

Az étterem az őszi-téli időszakban zárva tart!

A White Raven Skybar & Lounge egy rendkívül sikeres tavalyi első szezon után április 27-én elindítja a Season 2-t, amelynek keretében sok minden megújul, például az étel- és italválaszték, de az egyik legfontosabb élmény az új szezonban is változatlan marad: az elképesztő panoráma.
Már az sem hétköznapi megközelítés, hogy egy tetőbár szezonokban gondolkodik, az pedig különösen nem, hogy signature italainak latin nevet ad. Ez is a megújult italkoncepciónak köszönhető, amelyért Tóth István bar outlet manager és Simon István assistant bar outlet manager csapata felelt.
Az exkluzív champagne és a lenyűgöző borválaszték mellett az új és izgalmas koktélok szezonális ízeket és összetevőket tartalmaznak, biztosítva, hogy az itallap innovatív és fenntartható marad. Az italkínálat mellett a rooftop gasztronómiai kínálata is megújult, a csapat ismét egyedi és különleges bárételeket varázsol a tányérokra.  

A Budapest legmagasabb pontján fekvő, a Mátyás templom tőszomszédságában elhelyezkedő, Hilton Budapest - amelyet a világ 10 legszebb panorámájú szállodájaként tartják számon - 8. emeletének liftjéből kilépve elénk táruló város látványa, a gasztronómiai különlegességek és az egyedi atmoszféra együtt felülmúlhatatlan élményt nyújtanak a hozzánk látogatók számára.
A White Raven Skybar & Lounge Budapest olyan arcát mutatja meg nekünk, mely sokáig rejtve volt a kíváncsi szemek elől. A Margitszigetet ebből a szögből látni, a Duna ívét innen megcsodálni vagy a Bazilika kupolájára felülről rápillantani - nos ezek azok a momentumok, amelyeket csak ez a semmihez sem hasonlítható hely kínál nekünk.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: White Raven Skybar & Lounge (Hilton Budapest) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


Konyha

0.0

Kiszolgálás

0.0

Hangulat

0.0