Spoon Cafe & Lounge - Budapest

Small abdef3de 7495 48ce 803f 4227edc57a79

Képek az étteremről

Spoon Cafe & Lounge

Spoon Cafe & Lounge
Vigadó tér 3. Kikötő , 1052 Budapest

Budapesten, a Lánchíd lábánál, a Budai Várral szemben (a Dunán), nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Spoon Cafe & Lounge étteremhajó.
 
A 75m-es egyedi építésű Spoon Cafe & Lounge hajócsodán az év 365 napján várjuk Önt.
A Spoon Cafe & Lounge hajó télen 3 különböző étteremmel, nyáron ezen kívül, 2 hatalmas, csodálatos terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítunk. Célunk, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványosságot is kapjon a hozzánk betérő Vendég. Fúziós konyhánk a magyar specialitásokon keresztül a külföldi trendek elvárásainak is megfelel, továbbá a távol-keleti konyhák választékát is kínálja, wokkal és sushi-val. A közel 600 férőhelyünk lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására: rendszeres házigazdái vagyunk esküvőknek, konferenciáknak, sajtótájékoztatóknak, céges és privát partiknak, divatbemutatóknak, báloknak, kisebb vagy nagyobb rendezvényeknek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Spoon Cafe & Lounge étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(495 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.6

"Csalódás"

1,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 0
Nem a foglalt helyre kaptuk a helyünket, hanem az emelteti III.osztályra. Az emelet és a földszint rész között több kategóriás különbség van de sajnos a hátrányára. Az új étlap messze távol áll az eddig megszokott minőségtől. Pincérek futószalag szerűen kezeltek bennünket. Nagy csalódás volt az egész "vendégszeretet". Ár/érték arányban nem ajánlott kategória
Varga Zoltán - 2018. november 19., hétfő 14:49

"vacsora panorámával "

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szerintem az egyik legjobb helyre ültünk. Egész este a várat, lánchidat nézhettük. Ez azért elég pazar... Az ételek nagyon finomak voltak, kedvencem a csirke volt. A lecsókrém kicsit pikánsabb volt a kelleténél. Illetve a tonhaltatárt ízetlennek találtuk. A mogyorós desszert meg fenséges volt. köszönjük!
Zsuzsi - 2018. október 16., kedd 08:17

"Egy tölétes vasárnapi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy ujabb élmény :). Ha egy ízletes, gusztusosan tálalt vacsorát szeretnél elfogyasztani egy nyugodt, hangulatos étteremben akkor akár emelett is dönthetsz. Étterem hét alkalmával voltunk itt, nagyon jól éreztük magunkat. A fogadtatás és a személyzet nagyon kedves és odafigyelő. Az ételek ízletesek. Az étterem kilátása bámulatos!
Józsa Anikó - 2018. október 15., hétfő 20:45

""

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az ételek rendben voltak, bár én kicsit csalódott vagyok az ízek hiánya miatt. A kiszolgálás hagy némi kivetni valót maga után, a terítésnél a szalvétát konkrétan elénk dobták. Négy pincér felváltva szolgált ki minket, így sose tudták hogy megkaptuk e már a következő fogást, illetve arra se emlékeztek hogy magyarul kellene komunikálni velünk! Egy tipikus túristákra berendezkedett étterem, a visszatérő vendégkör építésével nem foglalkoznak, ez érezhető az ételek és a felszolgálás minőségén! A hely adottságai némileg ellensúlyozták a negatívumokat.
Szőrfi Ádám - 2018. október 15., hétfő 10:11

"Ebéd vasárnap"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon kellemes ebéd
Méhész Mária - 2018. október 15., hétfő 10:03

"Great View, Super Food"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
You could enjoy the great view of the Duna river on this ship restaurant. The food is tasty, especially the main course, We love the paprika source served with fish fillet. Really great dinning experience.
Z. Lin - 2018. október 15., hétfő 09:43