Spoon Cafe & Lounge - Budapest

Spoon Cafe & Lounge - mediterrán, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Spoon Cafe & Lounge

1052 Budapest, Vigadó tér 3. Kikötő

Spoon Cafe & Lounge
Vigadó tér 3. Kikötő , 1052 Budapest

Budapesten, a Lánchíd lábánál, a Budai Várral szemben (a Dunán), nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Spoon Cafe & Lounge étteremhajó.
 
A 75m-es egyedi építésű Spoon Cafe & Lounge hajócsodán az év 365 napján várjuk Önt.
A Spoon Cafe & Lounge hajó télen 3 különböző étteremmel, nyáron ezen kívül, 2 hatalmas, csodálatos terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítunk. Célunk, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványosságot is kapjon a hozzánk betérő Vendég. Fúziós konyhánk a magyar specialitásokon keresztül a külföldi trendek elvárásainak is megfelel, továbbá a távol-keleti konyhák választékát is kínálja, wokkal és sushi-val. A közel 600 férőhelyünk lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására: rendszeres házigazdái vagyunk esküvőknek, konferenciáknak, sajtótájékoztatóknak, céges és privát partiknak, divatbemutatóknak, báloknak, kisebb vagy nagyobb rendezvényeknek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Spoon Cafe & Lounge étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(571 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.6

"Átverés"

1,7
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
Volt szerencsém Valentin napon asztalt foglalni ( protekcióval,végül kiderült,hogy az étterem fele mégis üres )az ételek minősége és kifinomultsága nem áll egyenes arányba az árakkal,kaptam egy előételt amiből csak egy garnélarákot tudtam megenni,cékla minden mennyiségben ,valmi kávés trutyi szósszal,főételnek tőke halat rendeltem ami tocsogott az olajban,bőre persze nem ropogós,kiszolgálás kritikán aluli,kihozták az ételeket szó szerint oda dobtak elénk ( lehet kicsit mérgesek voltak miért nem menüt rendeltem,jelzem sokkal drágább volt az enyém )a gyereknek paradicsomos pennét rendeltünk ami szét volt főve (ilyen szinten?) nagyon profit orientáltnak tűnt minden.
Zsolt - 2020. február 21., péntek 08:30

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Just to say it in one word... Amazing !!! All 3 courses were just fantastic, the service was flawless, and ambiance just in front of the castle, the quality of furniture and internal and external decoration of Spoon was marvelous. 100% excellent food.
Candido Bermudez - 2019. október 22., kedd 10:09

"Kellemes"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodás panoráma, udvarias kiszolgálás, minőségi ételek.
Judit - 2019. október 20., vasárnap 12:10

"Tokeletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az etelek szokas szerint csodalatosak. A desszertek sajnos tovabbra sem a mi izlesunk ( vagy tul edes vagy tul izeltlen vagy tul szaraz) de biztosan sokaknak izlik. Csak ajanlani tudom!
Dr. Nagy Lilla - 2019. október 18., péntek 09:46

"Nice food midtown"

3,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Nice experience in mid Town in Budapest :)
Pataky Zsofi - 2019. október 15., kedd 10:51

"Amazing view with great food"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Food is great will definitely go again. Cocktails has a lot of choices and the beer looks good. Staff is friendly and helpful.
Claire Ko - 2019. október 15., kedd 10:36