Értékelések és vélemények


4,6

(499 Recensies)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.7

"cold shower; pinnacle of mediocrity"

1,3
Konyha: 1 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 0
We've been to New York Café two times. The first time was 10-15 years ago, for a birthday dinner, when the Café Palace was still operated by the Boscolo group. That dinner had been the best restaurant visit of our lives; an unsurpassable haute cuisine, dream-like experience that would linger on in our minds for the next decade to come. That dream has ended today. We went again to dine at the Café, now operated by NH Hotels under the name "Anantara New York Palace". The occasion was again a birthday. The Café's quality has fallen into a bottomless pit. (1) Not possible to make a reservation any more. (2) Wait for 30+ minutes until you get seated. (3) The Café is filled with shoddily clad, smartphone-clutching tourists (we're natives) that are visiting for the purpose of *bragging* at home, as opposed to experiencing fine dining. I was initially worried about my mostly business casual attire sticking out like a sore thumb. Then I noticed several people in tracksuits. (4) The restaurant is packed to the brim, with a constant flux of people going in and out, and a queue *inside* the venue as well. It's not a luxurious restaurant any more, but an average eatery, or worse. The atmosphere has been entirely destroyed. (5) At our table, we were exposed to a constant cold draft that made us wish for our coats. (6) The menu is short, the courses are uninspiring and hugely overpriced, and hardly any course is gluten-free. We saw burgers and french fries being served at other tables. Burgers and french fries at the New York Café! You know what that is? It's sacrilege. We didn't stay until our order would be taken; after going through the menu, we got up and left. The interior still rocks, and I really wished to be seated in one of the gallery sections -- boy were my expectations unrealistic; it's hardly possible to get *any* seat at all, let alone a gallery table. And whatever comes after -- is a cold shower. NH Hotels have destroyed the *experience* that the Boscolo Palace once was. Don't fall for the hype. Avoid.
Laszlo Ersek - 2023. február 27., hétfő 16:51

"Uzas … razocarenje "

2,3
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 5
Samo kafa dobra i ambijent . Ostslo uzasno posebno osoblje . Serbis 0 ali zaista
Lesja Karic - 2022. január 08., szombat 18:26

"Legjobb zenés kávézó Budapesten "

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Gyönyörű környezet, nagyon hangulatos varázsa van a kávéháznak, csodálatos milliőbe csöppenhetünk varázslatos muzsika szó mellet. Fantasztikus zenészekkel különleges élményben lehet részünk, zene nélkül elképzelhetetlen lenne részemről az ott el töltött idő. Jó hangulat finom kávék sütik ennivalók egy pompás helyen. Mindenki teheti látogasson el ilyenből csak 1 van!!!!!!!!
Oláhné Gáspár Nikolett - 2022. január 06., csütörtök 08:46

"Némi csalódás"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Az étteremhetes vendégeket a bejárattól jobbra eső külön részben ültetik le, innen semmi nem lászik a gyönyörű belső térből, ami ennek a helynek a vonzereje. Desszert csak 2 féle volt, egy 5 csillagos szálloda éttermétől többet várnánk. Az 1500 ft-os felárral hozott libamáj kenyér/kalács nélkül érkezett, finom volt, de magában nagyon tömény. Az ételsor és a minőség nem volt kiemelkedő. Az árak annál inkább, egy literes víz 2700 ft, egy kis kóla 1600 ft, pedig belvárosi árakhoz vagyok szokva, de ez merő túlzás, nyilvan a sorbanálló japán turistákra van szabva. A felszolgálók kedvesek és gyorsak voltak.
Panna Cotta - 2021. október 20., szerda 19:41

"Great Architecture, But Beware - Poor Service and Lukewarm Food"

2
Konyha: 1 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 4
Billed as the greatest Cafe in the world for its architecture, this certainly meets up to expectations. However everything else that followed was a severe disappointment, starting with no English written menu and a poor translation by a waiter, who looked annoyed that we had asked for a menu in English. This restaurant was participating in the food festival week of traditional Hungarian food (although it's normal genre is Italian based). A three course meal for a fixed price. That illusion was instantly shattered, by a profusion of added extras. A wine, coffee and water package if you wanted any of these, then followed by an additional surcharge for the Foie Gras starter that was only communicated well after it was ordered. The portion sizes were novelle cuisine size and the chicken breast main course turned out to be pressed thigh meat. The wait between courses averaged 25 minutes plus and the waiter service was abysmal with long waits to even clear away used crockery. The food was also lukewarm at best having travelled half way round the restaurant before arriving at our table. This restaurant is advertising gourmet dining under false pretences, with an obvious shortage of staff who displayed a gross lack of training and attention to detail. A hugely disappointing experience, compounded by them offering our coffee before the dessert, as a final act of stupidity. Surrounding tables lay uncleared for in excess of 30 minutes, despite there being huge queues of potential diners without reservations. Another lack of management supervision. Potential diners, be aware of this establishments shortcomings before contemplating a reservation. Budapest is well endowed with fantastic restaurants who can and do deliver great food and terrific service. Why would you settle for less.
Alan Gorman - 2021. október 18., hétfő 08:44

"Milyen volt"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagyon kellemes, finom ebéd volt, azt a kis malőrt leszámítva, hogy a megrendelt hal ételre a halat elfelejtették rátenni, amit azért sietve pótoltak. Kiszolgálás kifogástalan.
JAKAB ESZTER - 2021. október 14., csütörtök 08:58

"Sok hűhó semmiért"

2
Konyha: 1 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Az étteremhét eredeti célja szerintem az, hogy az éttermek egy héten át ugyanazt a szolgáltatást nyújtják, mint a másik 51 héten, csak olcsóbban. Na ebből a New York Kávéházban semmi sem látszott. A kiszolgálás volt még a legjobb, nem kiemelkedő, de semmi baj sem volt vele. Viszont az étel nagyon gyenge minőségű volt, konkrétan ilyet én is tudok és még meg sem kell erőltetnem magamat. Emellett az egész eseménynek volt egy futószalag jellege, egy pillanatig sem éreztem magamat vendégnek. Az épület persze gyönyörű, de akkor nevezzük a nevén a dolgot és ne hívjuk vacsorának, hanem legyen egy 10.000 forint/fős látogatójegy, amihez jár egy végtelenül közepes vacsora.
Takács Zoltán - 2021. október 14., csütörtök 07:52

"5 Stars"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Excellent dinner in a beautiful historic place, great service too. The drink offer was a nice option to take.
Kementzey Iveta - 2021. október 13., szerda 16:18

"jó hangulat, gyönyörű helyszín"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon figyelmes kiszolgálás, A terrin, a tarja nagyon finom volt
A Józsefné - 2021. október 13., szerda 08:14

"Remek élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat és a vacsora is ízletes és különleges volt.
Janka Szőke - 2021. október 12., kedd 12:46

".."

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
..
Adrienn Kassai - 2021. október 12., kedd 12:25

"Klasszikus"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Minden ételt időben és megfelelő hőmérsékleten hoztak ki a pincérek. A rizottónál volt egy kis eltérés. Ízletes és laktató ételeket ettünk. Kedvesek voltak a pincérek.
Széles Mónika - 2021. október 11., hétfő 22:06

"Szép belső, finom ételek"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden rendben volt.
Román László - 2021. október 11., hétfő 21:56

"Egy igazan kulonleges vacsora"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az etteremhet kereteben toltottunk itt egy estet, es vacsoraztunk. Erkezesunk utan volt egy kis sorbanallas, miutan egy pincert el tudtunk "kapni", aki az asztalunkhoz kisert, szoval itt fennallt nemi hianyossag. A belso valoban magaval ragado, nem veletlenul kapta a vilag legszebb kavezoja cimet. A hely szelleme, a szazadfordulo hangulatanak varazsa csodas. A kiszolgalas szinvonala megfelelo volt, azt nem mondom, hogy hiba nelkul zajlott, de ettol fuggetlenul kedvesek, es udvariasak voltak a pincerek, talan kicsit tobb figyelmesseg ferhetett volna meg bele. Az etelek finomak voltak az eloeteltol egeszen a desszertig. A mangalica tarja kifejezetten finom volt, ahogy a libamaj pastetom is. Viszonylag konnyen tudtunk parkolni a kozelben, ugyhogy ezzel sem volt gondunk. Mindenkepp megeri itt elfogyasztani akar egy ebedet/vacsorat vagy akar csak egy kavet.
Varga Gábor - 2021. október 11., hétfő 21:07

"Csodálatos "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Más szó nincs rá mint, hogy csodálatos . Csodálatos a hely, csodálatos a zene, csodálatos ételek, és csodálatos a kiszolgálas Külön köszönet Máténak a figyelmességért, az öszinte ajánlásért .Mindenkinek csak ajánlani tudom aki szereti a csodálatos ételeket és helyeket.
Antal-Szabó Anita - 2021. október 11., hétfő 18:45

"-"

2,8
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Én nagyon kicsiny adaggal találkoztam. A fő fogásom nagyon egyszerű volt semmivel sem volt megdíszitve sem egy kis szósszal kiegészítve nagyon nagyon száraz volt. A desszert finom volt, de arról is hiányzott egy kis plusz.
Kassai Andrásné Éva - 2021. október 11., hétfő 18:26

"New York Cafe"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Múlt századelejei hangulat figyelmes, kedves kiszolgálással
Gyallai Edit - 2021. október 11., hétfő 11:00

"Étterem7"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Először jártunk itt a családdal, és nagyon meg voltunk elégedve mind az ételekkel, mind a kiszolgálással. Mindössze annyi apróság, hogy a zongora kicsit hangos volt
Gábor - 2021. október 11., hétfő 09:24

"Kellemes vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodaszép hely. A 3 fogásos ínycsiklandó ebédünket kellemes zongorajáték kíséretében fogyaszthattuk el. Választottunk italajánlatot is, ami abszolút megérte. A felszolgálók kedvesek és fiatalosak, akik a nagy hajtás ellenére is udvariasak és türelmesek voltak, ezzel fokozva az étterem színvonalát. A fogások felszolgálása között volt annyi időnk, hogy egy pár képet is készíthettünk a helyről. :)
Lövei Kitti - 2021. október 11., hétfő 09:09

"Karina"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy kora esti vacsorát fogyasztottunk a Dining City keretében a New York káveházban. Rendkívüli környezetben, kitűnő ételekkel. Pazar hangulatban, élőzene mellett. Kiváló bort ittunk. Mindenkinek ajánlom, felemelő hangulat volt a hely szelleme miatt is! Máskor is megyünk!
Karina - 2021. október 11., hétfő 07:14

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás. Finom ételek és italok.
Mihók Csaba - 2021. október 11., hétfő 05:36

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak a kiszolgálás pedig gyors és kedves
Tóth Anna - 2021. október 11., hétfő 05:28

"A hely magáért beszél"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szerintem, ez az a hely, ahova nagyon ritkán, de inkább soha nem megy be a "halandó" vendék. Csak az étteremhéten, lesz rá figyelmes. Nagyon kiváncsi voltam, hogy az elsősorban turistáknak fenntartott étterem milyen lesz. Alapvetően pozitívan csalódtam. Az étterem gyönyörű, ezt tudtam, de az ételek is finomak voltak. A saláta és a főétel is élmény volt. Ami pozitív csalódás. Egyedül a desszertbe tudnék belekötni. Az sem volt rossz, teljesen vállalható, csak a többi étel magas színvonalát nem érte el. A személyzet nagyon kedves volt. A "munkaruhájuk" viszont leragadt a 90-es éveknél. Nem is értem, miért nem adnak erre.
Farkas Péter - 2021. október 10., vasárnap 20:02

"Jóval többet vártunk"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Az étterem első osztályúként hírdeti magát, de mi ezt csak az étterem épületének köszönhetően tapasztaltuk meg. Az ételek egy része finom volt, a többi része átlagosnak mondható. Elsősorban a kiszolgálással volt problémánk. Belépéskor nagy sor állt az előtérben és senki nem jött oda megkérdezni, hogy ki mire vár. Nekünk kellett megszólítanunk az egyik felszolgálót, hogy foglalásunk van! Előbb a menüt nem kaptuk meg, hogy választani tudjuk, illetve semmilyen tájékoztatást arról amiből választhatunk és már érkezett is a felszolgáló, hogy választottunk-e. Aztán a rendelést követően az italunk nem akart megérkezni, már az előétel közben voltunk amikor ezt szóvá tettük, majd később meg is érkezett, de nem az amit rendeltünk. Összeségében semmi rendkívülit nem nyújtott, jóval többet vártunk, csalódás. Egyedül az épület amiért érdemes volt ellátogatni ide.
Garancsi Attila - 2021. október 10., vasárnap 19:27

"Fantasztikus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Famntasztikus!!!
Làszló Antal - 2021. október 10., vasárnap 11:45

"Fantasztikus este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Bőséges ételek, kiváló szerviz!
K Emma - 2021. október 10., vasárnap 10:14

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A grillezett mangalica tarja, tejszínes rakottburgonyával...Isteni volt!! Nálam +2 pontot ért! Viszont a császármorzsa nem volt rendesen megsütve...nem is értem, hogy akkor miért rakják egy 10 napig tartó menü étlapjára, ha folyamatosan nem tudják rendesen, ugyanabban a ninőségben megcsinálni!
Végh Rita - 2021. október 10., vasárnap 09:53

"Csodálatos élmény"

3,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
A kiszolgálás lassú és rendezetlen volt, de az étterem csodálatos! Látszik, hogy nagyon odafigyelnek a szép részletekre. Az ételek nagyon finomak, ízletesek voltak.
Kiss Viktória - 2021. október 10., vasárnap 09:01

"Tradíció és minőség"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek ízek és fenséges pompa :)
Damokos Kristóf - 2021. október 10., vasárnap 08:29

"Nagy csalódás"

1,8
Konyha: 0 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 1
Az Étterem Hét esemény kapcsán látogattunk el a Kávéházba, ami sajnos egy hatalmas csalódás volt. A mellettünk játszó zongora zavaróan hangos, a zenekar/ének mellett beszélgetést folytatni lehetetlen. Sajnos az ételek sem kompenzáltak, a libamáj volt egyedül ízes, finom, a főétel és desszert nem méltó egy ilyen szép helyszínhez. Sajnos nem fogunk visszatérni, a felszolgálók profizmusa sem kárpótolt.
Máthé Zsófia - 2021. október 10., vasárnap 07:18

"New York Kávéház"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönőm…
Mariann Babocsay - 2021. október 10., vasárnap 07:03

"Vacsora"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodás környezet, élőzene, profi kiszolgálás. Finom előételek, még finomabb főételek! A császármorzsa viszont csalódás volt, hideg, száraz és ízetlen. Megjegyzésként, nem tartom jó ötletnek felárral adni az étterem által összeállított menü bármelyik elemét. Összességében nagyon jó élmény volt, de nem itt ettem a legfinomabbat Étterem Héten.
Macudzinski Gabriella - 2021. október 10., vasárnap 06:13

"Óriási csalódás "

1,7
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
New York kávéház, Még nem jártam itt de sok jót olvastam róla, amiből csak annyi igaz hogy nagyon finom a kávé, gyönyörű a kávéház, és írreálisan drága. Az kisebb probléma ha valami túlárazott, de legalább jó, itt ezt nem tudom elmondani. Az előételre kapott Libamáj volt a vacsora legjobb eleme, krémes, lágy és a kenyér is finom volt. A főételként felszolgált tarja jellegtelen, fűszerezetlen, semmitmondó ízű volt egy minimális burgonyával, kb. olyan mint egy zacskósleves kategória, biztos vagyok benne, hogy bárki a Gundel első évfolyamából jobbat készít. A Császármorzsa barack lekvárral és vaníliafagyival alsó közép kategória, egyedül a lekvár volt finom. Számomra a legnagyobb csalódást a kritikán aluli kiszolgálás eredményezte, a pincérek össze-vissza mentek az asztalok között, kifejezetten nehezükre esett az üres tányérokat visszavinni két esetben is több mint negyed órát néztem magam előtt a tányért miközben több pincér is elment előttünk, üres kézzel, ránézve az asztalunkra, de nem történt semmi, közben arra gondoltam hogy lehet nekem kéne elvinni a tányérokat mint egy önkiszolgáló étteremben és amikor ezt megkérdeztem a pincértől akkor leesett neki a tantusz és végre kényelmesen tudtunk beszélgetni. Az elején felvették a megrendelést utána senki meg nem kérdezte hogy kérünk-e még inni elégedettek vagyunk a vacsorával szükségünk van-e még valamire. Összességében ez az a hely ahova biztos hogy nem fogok visszamenni, ez az a hely amit biztos hogy senkinek nem fogok ajánlani, mert ahogy az elején írtam, nem az a probléma ha egy hely drága hanem ha túlárazott és színvonaltalan mind a kiszolgálást mind az ételeket illetően. Sajnos megtehetik hogy a semmit díszcsomagolásban aranyáron árulják, hisz folyamatosan állt a sor, hogy bejussanak a kávézóba, de egy biztos nem sok a törzsvendég, inkább a túrista…..de legalább már van túrista
Jurák Zsolt - 2021. október 10., vasárnap 05:57

"Értékelés NYC"

3,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
A kiszolgálás lassú, érkezés után sokat vártunk, az egyik főételt elfelejtették kihozni. A zene (zongora) túl hangos. A másik teremben játszó zenekar zavaró volt közben, ezt hangerővel próbálta kompenzálni a zenész. A bejárathoz közeli asztalnál hideg volt az állandóan nyitogatott bejárati ajtó miatt. A hely szépsége többre lenne hivatott. A kiszolgálók között ketten voltak, akik kiszolgálásukkal ellensúlyozták a fentieket, de ez sajnos kevés.
Barócsy Katalin - 2021. október 10., vasárnap 05:18

"Egy fantasztikus estebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy igazán különleges élményben lehetett részem ebben a fantasztikus, pazar kávéházban. Páratlanul előkelő, díszes és lenyűgöző minden szeglete a helynek. Már csak a látvány miatt is érdemes ide ellátogatni, nem beszélve a roppant kedves, figyelmes és udvarias kiszolgálás mellett, a gasztronómiai kifinomultságról. A személyzet a túlterheltség ellenére is mosolyog a vendégekre és a séf fantasztikus ízvilágot varázsol a tányérokra. Ez a látogatás valóban nagy élményt nyújtott - a szemnek - hiszen lenyűgöző látvány tárul elénk, - az ízlelőbimbóknak, melyek sokkot kaptak az összhatástól és - a fülnek - a lágy, ringató élő zongorajátéktól. Köszönöm!
Babik Mariann - 2021. október 09., szombat 15:00

"New York Cafe"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az épület csodálatos. Az épületről is lehetett kérdezni, választ is kaptam?. A kiszolgálás emberi, udvarias, kedves. Különlegesnek éreztem magam. Az egyes fogások között sétálhattam az épületben. Az etelek és italok is finomak voltak. Zongorista is kedves volt és illett a helyhez. Minden szempontból elégedett vagyok.
Simon Henrietta - 2021. október 09., szombat 09:05

""

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
.
M Áron - 2021. október 09., szombat 09:00

"Egyik legjobb kávèház, ès ètterem!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű belső tér, Kimondottan kedves és figyelmes kiszolgálás, nagyon finom ètelek.
Demeter István - 2021. október 09., szombat 07:36

"Saját vélenény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Először játunk ebben az étteremben. Természetesen a hely az csillagos ötös! Ehhez társult még a kedves barátságos felszolgálok oda figyelése, és a finom kreatív, látványos ételek. Ez minden elvárást felülmúlt! Köszönjük a szép estét!
Udvar Erika - 2021. október 09., szombat 05:50

"Étterem hét"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Hétfőn jártunk az Étteremben. A hely, a környezet az csodálatos. A zene hangulatossá teszi az étkezést. Egyikünk jól választott, minden ételt ízletesnek talált. Nekem nem volt szerencsém a gombás rizottóval. Ezen a napon ezt nem sikerült jól elkészíteni, csak a gombát tudtam kieszegetni belőle. A császármorzsa fagyival mentette meg a helyzetet, az viszont nagyon finom volt.
Szepesné Somogyi Erzsébet - 2021. október 08., péntek 21:02

"-"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük :)
Lakatos Àrpád - 2021. október 08., péntek 19:15

"Egy vacsora"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 5
A hely milioje csodálatos. Az ételek finomak voltak pazar módon tálalva. A pincérek nem voltak felkészülve. Előtte telefonáltam,hogy milyen módon kérjük az asztalt, nem teljesült a kérésem. A rendelést össze vissza vettek fel,a kaveert háromszor szóltam és majd egy órát vártam rá...mire kihozták. A fizetest külön akartuk megoldani családonként,ezt nem akartak engedni. Egy ilyen hely ekkora rugalmatlansagot nem engedhet meg magának ilyen árakon. Pincérek kivételével kellemes volt....viszont azok meg egy kocsma szintjét sem ütötték meg sajnos...
Eszter Mihaly - 2021. október 08., péntek 13:15

"igazi bekebeli kavehazas elmeny"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hangulata az etteremnek nagyszeru, az etelek is jok, a kiszolgalas meg egyszeruen tokeletes es tenyleg olyan erzese van az embernek mintha a bekebeli idokben jarna. Az egyeduli negativum, hogy mar a sorban allasnal lehetett tudni, hogy az egyik par betegen erkezett es siman beengedtek pedig kohogtek vegig a sorban es a helyukon is egesz vacsora alatt es nem mondtak nekik hogy koszonjuk szepen betegen el lehet hagyni a helyet. Ilyen covid-os idoben azert celszeru lenne erre figyelni, kivancsi vagyok hanyan kaphattak el toluk azt amijuk volt foleg hogy idosebbek is voltak a helyen.
B Attila - 2021. október 08., péntek 11:35

"New York-i csalódás "

3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
A legcsodásabb helyen vacsorázhattunk, de sajnos nem volt maradéktalanul jó az étel. Mivel az étel fix áras plusz van még feláras választék is ezért minden máson próbálják behozni, hogy nyereséges legyen az étterem hét és végül 25.000 ft-ot fizessünk ketten a vacsoráért.
SZ. Anna - 2021. október 08., péntek 09:50

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A személyzet kedves és figyelmes. Az étel ízletes volt.
Sleder Éva - 2021. október 08., péntek 05:11

"Kitűnő"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szuperek voltak az ételek. A kezdő pincér után kaptunk egy nagyon jópofa, tapasztalt és jó humorú mosolygós pincért. Pazar környezet kellemes élő zongorajáték. Köszönjük a lehetőséget, jól éreztük magunkat! BB
Hauser Barbara - 2021. október 07., csütörtök 23:11

"egy kis kényeztetés és uxus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Heten voltunk, köztünk vegán is, amit jeleztünk és kitüntető figyelemmel viseltettek vele. Többet is ajánlottak neki, mint ami meg volt adva. Nagyon figyelmesek volt a kiszolgálás, nagyon finomak voltak az ételek és az italok is. Igazán luxus körülmények között éreztük magunkat.
Juhász N Gabriella - 2021. október 07., csütörtök 18:32

"Vacsora kettesben"

3,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Nagyon nagy várakozással mentünk a kávézóba és nagyot csalódtunk. Gyakorlatilag egyetlen értéke az épület maga, de ez kevés. Amikor megérkeztünk, éppen operettszámok mentek - sajnos a minőség vitatható. Szerencsére fél 7-től átváltottak egy jazz-zongoristára, aki tényleg jól játszott. Az ételek nem voltak különösebben jók, igaz, ehetetlenül rosszak sem. A forró limonádéjuk viszont finom volt. Nagyon kényelmetlennek találom, hogy a turisták átsétálhatnak a vendégeken és azt, hogy az asztalok annyira közel vannak egymáshoz, hogy szinte össze is ülhetnénk az ott lévő idegenekkel. Ennél nagyobb profizmust vártam volna.
Pacz Mercédesz - 2021. október 07., csütörtök 17:57

"vacsora barátokkal"

3,8
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A New York kávéház csodálatosan gyönyörű helyszín a mosdó kivételével. A zene lehetett volna fülbemászóbb. A koktél és a libamáj finom volt, a többi étel átlagon aluli A pincér kedves volt. Minden eddig kipróbált étteremben jobb ízűek és különlegesebbek voltak az ételek..
dr.Véghné Horváth Andrea - 2021. október 07., csütörtök 17:52

"Pompás környezet, átlagos vacsora "

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
A megérkezésünkkor volt némi kavarodás a foglalásunkkal, de végül leültettek minket, szerencsére jó messze az élő zenétől (ami ráadásul rettentő hangos volt és nagyon távol állt az ízlésünktől). A szerencsénk addig tartott ilyen téren, míg a tőlünk 20 centire lévő zongorához nem érkezett meg a zongorista és kezdett el zongorázni. Az ételek színvonala változó volt. Az előételnek kért libamáj sárgabarack chutney-val és pisztáciával (+1500 Ft az alap árhoz) nagyon jó volt, de nem adtak mellé semmi pirítóst, kalácsot, brióst, bármit, amit az ilyen jellegű ételekhez szoktak. Így az amuse bouche-nak kihozott kenyérrel kellett elfogyasztani, amit így nem tudtam a hozzá adott vajjal enni. A sütőtök krémleves állítólag finom volt. A főétel tarja volt és krumpli. Mindkettő jó lett volna, de sajnos kiszáradtak a csévingben. Illetve kellett volna valami savas elem az ételhez. (Pl. savanyúság) Az egyik desszert nagyon jó volt (körtés mogyorós sütemény), a császármorzsa pedig szintén ki volt száradva, és több lekvár kellett volna hozzá. A desszertre nagyon sokat kellett várni, és szólnunk kellett, hogy hozzák, de ezután a személyzet azt se tudta, hogyan kompenzáljanak minket, ellensúlyozták a várakoztatásunkat. Az ételek színvonala nem ér fel a környezethez. Hogy ez általános jelenség-e, vagy csak az étterem hét eredménye, ezt nem tudom megállapítani. Teljes áron, étlapról választva még nem ettem itt.
Gasztrona - 2021. október 07., csütörtök 16:34

"Éva"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nagyon kedves és figyelmes pincér szolgált ki minket, igazán figyelt ránk. Az ételekkel kapcsolatban egy érdekes megjegyzésem van, a mostani étteremhéten több egyszerűbb a város peremén található étteremben voltunk. Nem fedeztem fel markáns különbséget a belvárosi lényegesen drágább és az egyszerűbb éttermek étel kínálata között. Egyetlen fogással kapcsolatban sem volt "wow" "ez igen" érzésem. Minden átlagosan jó volt. Rengetegen voltak, az étteremnek csak kis része volt megnyitva, itt tömörültünk, ez nem tetszett.
Siket Éva - 2021. október 07., csütörtök 13:11

"3/5"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
A felszolgálók kedvesek voltak. Ami fura volt, hogy még bőven az étvágygerjesztő vajas friss kenyeret ettük, amikor már elénk rakták a levest, szinte türelmetlenül. A többi fogás megfelelő időben érkezett. Az ételek látványra tökéletesek voltak, ízre sajnos nem a sütőtök krémleves, sem a süt csirkecomb nem volt az igazi. A desszertnek kapott császármorzsa nagyon finom volt, de az is picit odakapott a tüzön.
Kovács István - 2021. október 07., csütörtök 09:53

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely hangulata, légköre magával ragadó. Az ember képes belefeledkezni a "látványorgiába", kiszakadni a valóságból egy kis időre, elfelejteni a mindennapok gondjait. A felszolgált ételek ízvilága csak fokozni tudja ezt az érzést. Köszönjük az emlékezetes estét.
Márton Péter - 2021. október 07., csütörtök 09:23

"Egyszerű"

3,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Bár maga az étterem gyönyörűséges, mi, Dining Citys-ként az épület sarkában lettünk elhelyezve. Kicsit nyomasztó volt ez a fajta szeparáció. Az ételek viszont nagyon finomak voltak, a kiszolgálás is rendben volt, az azonban enyhén bosszantó, hogy 3300 Ft volt két 0.25-ös Coca Cola, illetve a szervízdíjat NEM tartalmazta a vacsora ára, holott ez a weboldalon éppen ellenkezőleg lett feltüntetve.
Jaics Regina - 2021. október 07., csütörtök 08:58

"Nagy Csalódás "

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Sokkal többet vártam, reméltem. A készített ételek nem igazán voltak számomra különlegesek, a főétel egyenes pocsék volt, a desszert mint valami egyszerű cukrászdai retro sütemény. Sajnálom, szerettünk volna egy jót vacsorázni a párommal, de ez nem jött össze.
Kürtössy Georgina - 2021. október 07., csütörtök 06:22

"Fantasztikus környezet, időutazás a XX. század elejére"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elképesztően gyönyörű környezetben, igényes tálalással kaptuk meg remek vacsoránkat. A pincérek figyelmesek és összehangoltak voltak. Az étel kifogástalan volt, gyönyörű tálalással és és kellő mennyiségben. Még biztosan fogunk visszajönni.
Korbuly Ádám - 2021. október 07., csütörtök 05:59

"Evelin"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon elégedettek voltunk. A kiszolgálásra egy rossz szót nem tudunk mondani, nagyon kedvesek es segítőkészek voltak, nem tolakodóak. Az ételek nagyon finomak voltak, nagyon jól elvoltak találva az ízek. A hangulat pedig mesés volt.
Kanton Evelin - 2021. október 07., csütörtök 05:16

"New York Cafe tökéletes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak a legmagasabb szinten tudunk nyilatkozni a New York Kávéházban elköltött vacsoránkról, amelyben legnagyobb része a felszolgálónak volt, aki egész este az asztalunk körül tüsténkedett. (Istvánnak hívták, szemüveget viselt és középkorú volt). Végtelenül udvarias volt mindenki, de ő volt a legalázatosabb aznap este, látszott rajta, hogy lesi a vendégek minden mozzanatát és pillanatok alatt teljesített minden kérést. Az ételek minősége is nagyszerű volt, nem volt kiugróan különleges, de remekül elkészített fogásokat tálaltak. Jó volna több, hasonló rendezvény ezen a nagy múltú helyen.
Erdei Tibor - 2021. október 06., szerda 17:02

"-"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
csodálatos kávéház-étterem csodálatos ételek és kiszolgálás!!
kozma János - 2021. október 06., szerda 12:46

"Borzalamas vacsora"

1,3
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
Étteremhét keretein belül voltunk vacsorázni. Tavaly is próbáltuk ami nagyon jó volt,ezért mentünk vissza,viszont ami hétfő este fogadott minket az kritikán aluli volt. Az ételek minősége borzalmas. A sarki kifőzdében finomabb ételeket kapok. A sütőtök krém(?)leves konkrétan egy vizezett valami volt. A főétel mellett a burgonya nyers volt, a desszert meg körtét sem látott. Valóban arra volt jó ez az egész,hogy rájöjjünk,hogy többet ide nem jövünk. :) A kiszolgálásról még annyit írnék,hogy azon kívül,hogy elénk tették az ételt nem történt semmi,egy kérdést sem tettek fel,hogy milyenek voltak az ételek. Futószalag drága pénzért.
P F - 2021. október 06., szerda 08:59

"Többet vártam"

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Sajnos azt kell mondjam, hogy az étteremben a felszolgálás némileg akadozott. Az ételek minőségével nem voltam elégedett. Egy átlagon aluli minőséget kaptunk, a hús szárazabb volt, a sütemény semmi extra. Tudom, hogy ez egy akciós hét, de ha valaki vállalja akkor a minőségre is jó lenne figyelni.
J L - 2021. október 06., szerda 08:13

"Patinás vacsora"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiszolgálás kedves figyelmes, az előétel kecskesajt és sült céklás kerti saláta igazán remek. Második fogás csirkecomb ropogós morzsával... rászolgált az őrölt bors ízesítésre 5 skálán 3,5 adnék rá. Desszert körtés mogyorós szelet az est fénypontja. Számlázásnál némi anomáliát észleltem avagy félreértés a tea a menühöz tartozott, azonban külön tételben számlázták. Vagy mégse és a felszolgáló tudta rosszul?
Pósfay Miklósné - 2021. október 05., kedd 17:53

"Fantasztikus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ez egy csoda!
Kemenes Szabolcs - 2021. október 05., kedd 17:31

"Közepes ételminőség, irreálisan magas italárak"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Egy üveg víz és egy 4 dl-es sör darabja 2700 Ft volt, ami teljes lehúzás szerintem. Az étel nem volt rossz, de nem ér fel egy ilyen híres hely színvonalához.
Nyári Virág - 2021. október 05., kedd 08:33

"New York cafe"

4,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az előétel libamáj pástétom és a házi kenyér kiváló volt. A főétel tarja elfogadható a ropogós csirkecomb kreáció óriási csalódás, egy kihűlt főtt csirkecombból préselt formázott íztelen hús. A császármorzsa hideg és kőkemény volt. A borok szelekciója, minősége jó volt. A házi limonádé szintén közepes. Ilyen árkategóriában szerintem ez nem megengedhető,
Tem Miklós - 2021. október 05., kedd 07:03

"Judit"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Többet vártam! Sütőtök krémleves , valóban selymes állagú volt, de az íze jellegtelen. A pirított tökmag dominált. Sült tarja rakottkrumplival. A hús kifogástalan, omlós, minősegi. A krupli kemény, ízetlen, kevés volt. Császármorzsa, kritikán aluli, minősíthetetlen. Ez az élmény arra volt jó, hogy ide többet nem kell mennem. Az épület gyönyörű, csodás.
Sinka Judit - 2021. október 05., kedd 06:38

"Étteremhét"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A hely csodás .
Szabados Linda - 2021. október 05., kedd 05:28

"Nem ajánlom!"

2
Konyha: 1 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Az ételek nem voltak különlegesek és ízletesek, a felszolgálás suta volt.Az árakhoz képest sokkal többet vártam mindkét fronton.
Pál Adrienn - 2021. október 05., kedd 05:23

"Pazar"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Gyönyörű a kávézó, nem hiába mondják a világ egyik legszebbikének. A menűvel is teljesen meg voltunk elégedve, nagyon finom volt minden. A gombás rizottó is mindent vitt. Legközelebb is megyünk ha lesz rá lehetőség.
Szepesi Ildikó - 2021. október 04., hétfő 18:38

"Remek ízek"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Még soha nem csalódtam a New York palotában. csodás külső, remek ízek!
Olcsváry Melinda - 2021. október 04., hétfő 16:25

"New York Café"

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Nem könnyű a hely szellemiségéhez és történelmi aurájához gasztronómiailag felnőni. Az elvárás ilyenkor fokozott és az apróbb hibák is jobban felnagyítódnak. Pláne ha sok van belőlük. Olyanok mint például, ha nincs evőeszköz a már felszolgált desszerthez... ha kérni kell a szívószálat a limonádéhoz... ha külön kérni kell kenyeret a másként nem ehető zsíros extradíjas libamájhoz... az elsárgult tetejű fagyott, kenhetetlen kommersz vaj az elején... ha nincs cukor a kávéhoz... Az, hogy a császármorzsa ehetetlen, félig kész, zokk valami, tekinthető véletlennek is, vagy a vendég hibájának, hogy ezt választotta desszertnek. A helyette kárpótlásul előzékenyen felszolgált süteménynél derül ki, hogy a cukor hova is tűnt a kávé mellől. Amúgy a környezet osztályon felüli, minden más nem. Remélhetőleg csak egyedi eset ez, és másnak más, sokkal jobb tapasztalata volt/lesz, mert a kulturális örökségünk megérdemelné. Nekem, már csak a tömött százforintos-bolti szalvétatartót és a nehezen kiráncigálható szalvétákat kell elfelejtenem.
Kiss Sándor - 2021. október 04., hétfő 15:55

"Nagyszerű étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek konyha, barátságos és szakszerű felszolgálás, mindenkinek ajánlom.
Osvát Szabolcs - 2021. október 04., hétfő 15:17

"Tokeletes!"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Gyonoru, de sok slampos turist!
Hariss Gergely - 2021. október 04., hétfő 14:18

"Étterem hét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szép volt az étterem,a pincérek keszsegesek, kevés időt kellett várni.Finomak voltak az ételek, főleg a libamáj isteni volt.
Wéberné Liptai Diána - 2021. október 04., hétfő 14:07

"Bakancslistás hely"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már nagyon régóta szerettünk volna eljönni ebbe az étterembe. Minden várakozásunknak eleget tett az élmény; a belső tér csodaszép, az élő zongoraszó is tetszett. Az ételekkel elégedettek voltunk, a kiszolgálás pedig felettébb kedves és figyelmes volt. Szerencsére voltak finom vega opciók. :)
Budai Réka - 2021. október 04., hétfő 11:45

"Very good"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Very much nice restaurant. But some of the guys are not so experienced. The foods are very good.
Tamaki Tahara - 2021. október 04., hétfő 11:21

""

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Minden rendben volt! Színvonalas, kedves kiszolgálás. Kifogástalan minőségi ételek. A kávé felszolgálása előtt kellett többet várni a megszokottnál, de ez betudható volt (talán) a nagy forgalomnak.
Gelencsér Péter - 2021. október 04., hétfő 09:07

"jó hely"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szép étterem. Az elő és főételek is nagyon finomak voltak. Nekem a császármorzsa kicsit száraz volt.
Schróth Ádám - 2021. október 04., hétfő 08:29

"Fantastic "

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
We had a waiter in the last room that was absolutely nice , smiley, gentle and professional. Food was great, amazing taste and quality.
Anna Pizzini - 2021. október 04., hétfő 08:01

"Kulináris és kultúrális élmények egyszerre"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A New York Café impozáns épülete mind kívülről mind belülről kifinomultan van kidolgozva. E mellett kellemes háttér élő zene szólt, így az ebéd elfogyasztása itt egy külön élmény. Az ebéd során előételnek "Libamáj pástétom pisztáciával, sárgabarack chutney-val" , főételnek "Grillezett mangalica tarja, tejszínes rakott burgonyával és kakukkfüves jus-vel " és desszertként "Császármozsa barack lekvárral és vanília fagylalttal" fogyasztottam. Mindegyik fogás remek volt. Ezen kívűl még a ház borából is rendeltem egy pohárral, ami szintén nagyon finom volt. Mindenkinek ajánlom a New York Café-t, mert egy gyönyörű helyen, remek ételekből lehet válogatni és a kiszolgálás is kiváló.
K. Béla - 2021. október 04., hétfő 07:37

"Tökéleets ! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ezt nevezik vendéglátásnak ! Fantasztikus volt !
Gáspár Márton - 2021. október 04., hétfő 06:54

"New York Cafe ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves kiszolgálás, finom ételek!
Nemes Szabina - 2021. október 04., hétfő 06:36

"Elégedettség"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az eddig 5-re értékelt éttermeim, most 4-esre módosítanàm, azok után hogy egy hangulatos elegáns vacsárát töltöttem el ebben az étteremben.
Plochmann Gabor - 2021. október 04., hétfő 06:05

"Budapest "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodálatos tradíciónális épületben,élő zene mellett,finom ételsórt elfogyasztani, figyelmes kiszolgálás mellett,maradandó élmény volt számunkra. Köszönjük a New York Caféház minden dolgozójának,ezt a szép napot.
Ujhelyi Elvira - 2021. október 03., vasárnap 21:56

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel meg voltunk elégedve :)
Filkor Vivien - 2021. október 03., vasárnap 14:16

"Kellemes szombati ebéd kettecskén"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A leves és a főétel átlagos volt, de a desszertet mindketten nagyon finomnak találtuk.
Gerber Erzsébet - 2021. október 03., vasárnap 08:31

"Élmény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Régi vágyam teljesült.A kiszolgálás tökéletes volt. A látvány pazar, az ételek fenségesek. Csak pozitívan tudok mindenről nyilatkozni.
Nyári Helga - 2021. október 03., vasárnap 08:10

"Szép esténk volt"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodálatos környezetben nagyon udvarias kiszolgálásban volt részünk. A feltálalt ételek látványban is, ízben is nagyon finomak voltak. Sajnos az egyik desszert kilógott ebből a sorból, mert a császármorzsa száraz volt. Összességében nagyon hangulatos estét töltöttünk az étteremben. Köszönjük az élményt.
Kun Erzsébet - 2021. október 03., vasárnap 07:57

"Vacsora egy csodaszép helyen "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely csodálatos volt. Az étterem nagyon felkészülten fogadta a vendégeket, nem kell várnunk semmire. Az ételek nagyon finomak voltak, a pincérek pedig nagyon kedvesek és figyelmesek. Örülök, hogy volt lehetőségünk kipróbálni.
Juhász Csilla - 2021. október 03., vasárnap 07:10

"Felejthetetlen élmény"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon csodálatos környezet, finom ízek. Rugalmass, kedves kiszolgálás. Az ételek díszítése lehetett volna különlegesebb.
Krisztina Asztalos - 2021. október 03., vasárnap 06:38

"elegáns étterem, Bécstől lehet tanulni"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Örültünk, hogy az étterem először van a listán. A hely varázsa még mindig magával ragadó. Évek óta tartja külcsínt. Nem kopott a berendezés, tiszta elegáns a hely a pincérek, vezetől öltözete kifogástalan és a modoruk is rendben van, élő zene, beszürődő napfény. A konyha is rendben volt a desszertig. Biztos kézzel készült sütötök krém leves, A főételek is rendben voltak, csirkecomb filé, sült sárga répával, rizotto ördögszekér gombával. No akkor jött a desszert egy csástár morzsa, gondoltam egy kis bécsi varázs. Azonban megleptésemre életem legrosszabb morzsáját kaptam. Mindene rossz volt! A szomszéd asztalnál egy úr azt mondta aki szintén ezt kért: " Ezt még tiszteletből sem kell megenni " Valóban.
Karacsony Ivan - 2021. október 03., vasárnap 06:28

"Többet vártam"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás kedves volt, a hely nyilvánvalóan nagyon szép; az ételek tekintetében viszont többet vártam. Az elő- és főétel nem volt túl fantáziadús, de nagyjából rendben voltak. Az általam kért desszert is jellegtelen volt azonban, a párom pedig arra panaszkodott, hogy a neki kihozott császármorzsa gumis, galuskaszerű, nyers, ragacsos, ehetetlen. Azt hittem, túloz — egészen addig, míg egy, korábban két asztallal arrébb ülő úr és hölgy távozás közben oda nem jöttek hozzánk és az úr jelezte, hogy látja, a párom sem tudta megenni a “katasztrofális” császármorzsát. Fizetéskor a számlát kihozó, ételek után érdeklődő úrnak jeleztem is, hogy ha több vendég is majdnem érintetlenül visszaküld egy fogást, az már probléma sajnos. Elnézést kért, kedves volt, ugyanakkor úgy vélem ezt egyrészről eleve kihozni, másrészről kifizettetni sem kellett volna. Nem volt méltó a helyhez és kellemetlen volt számunkra is, mert soha eddig nem tapasztaltunk ilyet, hogy egy ily módon fogyasztásra alkalmatlan ételt kaptunk volna meg bármilyen étteremben.
N Anna - 2021. október 03., vasárnap 05:17

"Siettetés"

3,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Az ételek finomak és különlegesek voltak és a környezet is gyönyörű, azonban a pincér siettetett a vacsorával, a fizetéssel és a távozással a lassú kiszolgálás ellenére. Ez sajnos rányomta a bélyegét az élményre.
Kucsmár Vivien - 2021. október 02., szombat 20:39

"New York Café"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A fogadtatás, a kiszolgálás az ételek minősége abszolút kifogástalan volt.
Jánosi Rezső - 2021. október 02., szombat 10:01

"Pompás ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy fantasztikusan szép helyen sikerült nagyon finomat ebédelnünk!Köszönjük szépen.
Szarka Tamás - 2021. október 02., szombat 08:18

"Vacsora"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Élő zene a vacsora alatt, ételek finomak voltak, viszont az első pincér nem volt a helyzet magaslatán. Ezen kívül minden csodás volt.
Szabó Péter - 2021. október 02., szombat 07:17

"Kellemes élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt.
Magyar Milán - 2021. október 02., szombat 06:30

"Egyszer jó volt"

2,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
A kávéház gyönyörű, mindenkinek látnia kellene, viszont a kiszolgálás... Az ételekre sokat kellett várni, az utánunk érkező vendég hamarabb kapták meg a rendelésüket mint mi. A teremt ahol asztalt kaptuk, nem szokták használni ami látszott a tisztaságán illetve azon hogy az asztal nem volt stabail, hintázott. Összességében az kávéház szépsége miatt megérte itt vacsorázni, de másért nem.
Mechler Mónika - 2021. október 02., szombat 06:06

"Csalódás "

2,2
Konyha: 1 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Hatalmas csalódás volt - lelkesen indult a vacsora, végre az étteremhét keretében eljutottunk a régóta csodált New York Cafeba, bár ne tettük volna. A csodás épület sem kárpótolt. Az ételek 'megúszósak', íztelenek voltak. Tálalás is szörnyű. A sütőtökkrémleves híg, vizezett, paprikás rántáshoz hasonlító valami volt. A rizottó túlfőzött rizst takart, pár gombával a tetején. A császármorzsa vállalhatatlan, zsírba forgatott félig összetört, félig nyers, talán amerikai palacsinta maradék volt, egyedül a baracklekvár volt értékelhető. A fizetés sem ment könnyen, hiába volt italcsomag is fix árral, még extra 15 percbe telt kimatekozni, milyen tételek kerültek felütésre a számlán, mert a végösszeg nem stimmelt sehogy sem.
Melinda - 2021. október 02., szombat 05:17

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, figyelmes kiszolgálás, finom ételek és múltidéző környezet amit átadtunk az unokáknak . Köszönjük ! Annamária
Pethő Annamária - 2021. június 17., csütörtök 06:30