Remíz Kávéház és Söröző - Budapest

Small e5cf1293 b92c 422f a6b4 64ef9746bf9e

Képek az étteremről

Remíz Kávéház és Söröző

Remíz Kávéház és Söröző
Budakeszi út 5. , 1021 Budapest

Budapest II. kerületében, a Budakeszi úton, a magyar és nemzetközi konyha ételeivel várja Vendégeit a Remíz Kávéház & Söröző étterem.

A nemzetközileg elismert ínyenc Remíz étterembe gyakran visszatérnek a hűséges vendégek, hogy élvezhessék az őszinte vendégszeretetet és a kiváló magyaros konyhát. A több különteremmel és csodálatos terasszal rendelkező Remíz étterem meghitt hangulatú vacsorákhoz éppoly ideális hely, mint különleges alkalmakkor szervezett zártkörű rendezvényekhez. A hatnyelvű étlap az egészséges táplálkozás szempontjainak figyelembevételével készül, és havonta megújul. Nyáron a grillezett ételek a szabadban, lávakövön sülnek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Remíz Kávéház és Söröző étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(346 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.3

"Remíz"

2,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Marton napi vacsorara mentunk el a csaladdal, 6-an. Volt, ami mar elfogyott, az etelek minosege az arukhoz kepest csalodast okozott (kiveve a hagymaleves, az nagyon jol sikerult), a kiszolgalas valtozo: a mi pincerunk normalis volt, de egy masik folyton odajott es probalt vicces lenni, ami nagyon bosszanto volt. Az elo zene nagyon tetszett.
-

"Márton napi liba, ahogyan kell"

3,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Fantasztikus volt az étel. Pont annyira volt ropogós a liba amennyire kell, a párolt kaposzta ahogy meg van írva, nem tudok rosszat írni az ételekről. Maga az étterem már kicsit ódivatú, a kiszolgálás kimondottan lassú és körülményes. Kedvesek az idős kollégák de minimális rugalmasság van bennük és nem láthatóan nehezen alkalmazkodnak egy új menü bevezetését illetően.
-

"Családias hangulat"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden no1
-

"Lehet sokat vártam"

2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
Az ételek minősége nemhogy az otthoni de a menza szinvolalát is alulról súrolta. Ami párosult az indokolatlanul lassú kiszolgálással és a pincér 'sajátos' humorával. Jobban szerettem volna jobbat írni, de valahogy nem jut eszembe semmi...Az első elégedetlen étterem élményem az Étteremhét kínálatából évek óta. Lehet a szokott színvonalat vártam.
-

"A szokásos magas minőség"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon finom volt, de a desszert (mákparfé) fantasztikus !!
-

"Remíz"

3,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Az étel remek, a kiszolgálás nagyon lassú volt, emiatt romlott a hangulat.
-