LÁNG Bistro & Grill (Hilton Budapest) - Budapest

LÁNG Bistro & Grill (Hilton Budapest) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

LÁNG Bistro & Grill (Hilton Budapest)

1014 Budapest, Hess András tér 1-3.

LÁNG Bistro & Grill (Hilton Budapest)
Hess András tér 1-3. , 1014 Budapest

A Mátyás templom mellett lévő Hilton Hotel Budapest büszkesége, az LÁNG Bistro & Grill (Hilton Budapest) kiváló nemzetközi - magyar konyhával és gyönyörű panorámával várja Vendégeit.

Nemzetközi és magyaros bisztró fogásokkal, grill ételekkel, magyar és nemzetközi borkínálattal és páratlan kilátással várjuk vendégeinket LÁNG Bistro & Grill (Hilton Budapest) étterembe, mely a Hilton Budapest szálloda vadonatúj vendéglátó egysége.
A páratlanul gazdag „Hilton Breakfast" reggeli, a minden igényt kielégítő á la carte ebéd-és vacsoramenü illetve a megújult hétvégi brunch-kínálat mind a szállóvendégek számára, mind a városban tartózkodóknak ellenállhatatlan étkezési lehetőségeket jelentenek.
A Hilton Budapest a Budai Várnegyedben, a Mátyás templom és a Halászbástya közvetlen szomszédságában található 10 percnyire a városközponttól.
A történelmi környezet megóvása érdekében a Budai Vár területe sorompókkal védett. A Hilton Budapest szálloda és a LÁNG Bistro & Grill (Hilton Budapest) étterem vendégeinek 3 órára biztosítjuk a behajtást és parkolást a Budai Vár területén.
Az étterem vacsora és vasárnapi büféebéd vendégei a foglaltság függvényében 3 órán keresztül ingyenesen parkolhatnak a Hilton Budapest szálloda garázsában is. Előzetes helyfoglalás nem lehetséges. Amennyiben a garázsunk megtelik, a 3 óra ingyenes parkolást a Budai Vár területén belül biztosítjuk.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: LÁNG Bistro & Grill (Hilton Budapest) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(132 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek rendkívül finomak, a kiszolgálás udvarias, a hangulat nagyszerű. Lenyűgöző élmény volt.
Miklos - 2019. február 26., kedd 17:37

"Valentin"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos helyszín szuper kiszolgalas
Tóth Ferenc - 2019. február 15., péntek 09:35

"Nagyszerű vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minőségi alapanyagok, hozzáértő elkészítés, kiváló zenei aláfestés röviden. A hab a tortán a tűzijáték volt. Jó hangulatú, kellemes estét töltöttünk itt, kimondottan jól éreztük magunkat. Az elvárásunk és az Icon étterem szolgáltatása egybeesett. Jó szívvel ajánlom azoknak, akik igényes programot szeretnének!
AJózsef - 2018. augusztus 21., kedd 18:52

"Csodálatos a hely és az ételek is finomak!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos az étterem, figyelmes a kiszolgálás, és az ételek is finomak és ízlésesen vannak tálalva. Itt még 'igazi pincérek' dolgoznak, mint megtudtuk.
Vajda Zsófia - 2017. október 25., szerda 19:45

"Csodálatos kilátás!"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Elegáns környezet, figyelmes felszolgálók, kiváló étkek, sajnos a vasárnap megszokott zenei aláfestés nélkül ezért adtam csak 4 csillagot a hangulatra. Jól átgondolt menü sor. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük.
Szalai Éva - 2017. október 24., kedd 16:14

"Fantasztikus este a Hiltonban :)"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A szálloda hangulata, az étterem és a csodálatos kilátás megalapozta remek hangulatunkat. A pincérek igazán figyelmesek voltak és remek meglepetést kaptam mivel mogyoró tartalmú desszertet nem fogyaszthatok most. Kiváló volt a főétel és a desszert is! Remélem lesz még lehetőség, hogy ilyen kedvező áron kipróbáljuk az étterem menüjét.
B_Anikó - 2017. október 23., hétfő 10:44