Kaeng Som Tom Yum Thai restaurant in Budapest

Andrássy út 2., 1061 Budapest Show telephone number →

Kaeng Som Tom Yum Thai restaurant

In the centre of Budapest, our Thai restaurant, Kaeng Som Tom Yum was opened in January, 2012.

Our main agenda was to bring the Thai cuisine closer both to Hungarian and foreign guests. In this effort our chefs from Thailand are eager to help us.
The Thai cuisine differs in both flavours and eating habits from its Hungarian counterpart. Some guests may find the habit of serving all courses at once or the absence of knives while dining a little unusual. However, we are ready to match the habits of our guests in food serving and use of cutlery too.
We hope to see you soon try one of our specialties in an authentic Thai environment.
Please do come and visit us!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Kaeng Som Tom Yum Thai Restaurant – Budapest


278 reviews
Write a review → See all 278 reviews →
Food
Service
Atmosphere
58 visitors would recommend this restaurant!
""
Friday 02/01/2015

Bizakodva ültem be a családommal egy különleges vacsora reményében, finoman szólva is csalódás volt. A személyzet nem köszönt és nekem kellett odasétàlnom a pulthoz, hogy a foglalásta jöttünk ugyan kínáljanak màr hellyel. 15 perc várakozás után megkérdezték, hogy mit iszunk és újabb 15 perc után már ihattunk is!! A levesre 45 percet vártunk. Ízre jó lett volna de a tenger gyümölcsei számomra nem egy darab 32-es garnéla és egy kagyló húsa. Újabb 45 perc mulva megérkezett a glutamát ízű kommersz kínai csoda ami után csak nevetni tudtam a pincér kérdésén, hogy kérek e pálcikát hozzá. Limonádét kértem, de fél óra várakozás után inkább kértrm a számlát.

Major Levente
Food
Service
Atmosphere
"jó hely"
Monday 27/10/2014

A leves nagyon finom volt, a többi étel inkább átlagos. kedves kiszolgálás volt, de a hely hangulata nem különleges.

Eszter
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Same Same"
Monday 20/10/2014

Thai feleségemmel mentünk el kipróbálni az éttermet. A kaja nem volt rossz, sőt egészen jó volt, de a kiszolgálás, főleg a többi étteremhez képest, amiben voltunk ezen a héten elég gyenge volt. A pincérek inkább egymással voltak elfoglalva, mint velünk. Az egyikük körbemesélte, hogy nem szeretem a csípős kaját és hogy az milyen már, és a fülünk hallatán pontozták (negatívan) a teraszon ülő vendégeket is, amit nem hallottunk volna, az a földszinten nem lenne minden egymás szájában. Az asztalok egymástól és a pult az asztaloktól. Nem csoda, hogy mindenki kinn akart enni. A pincéreknek sincs privát terük, ahol ócsárolni lehet a "hülye" vendégeket.

Imre
Food
Service
Atmosphere
"tökéletes egy romantikus estéhez"
Monday 20/10/2014

Minden csillagos ötös volt.

vendég
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Monday 20/10/2014

Hangulatos hely, ízletes, különleges ételekkel, visszatérő vendégek vagyunk.

Jade
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Restaurant Week menu"
Saturday 18/10/2014

Friendly staff and delicious meal.

Elena Rucker
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Egyre rosszabb"
Saturday 18/10/2014

Legutóbb a Diningcity keretében jártunk itt, de korábban többször vacsoráztunk az étteremben.

Első alkalommal a tavalyi Diningcity alatt, amikor nagyon ízletes volt minden választható menü. Nagyon megszerettük, többször visszatértünk, de egyre érdekesebb volt az élmény. Két alkalommal történt, hogy fent szerettünk volna ülni, ahol tágasabb a tér és nem egymás arcában kell ülni, de a kedves pincér úr heves ellenkampányba kezdett, "olyan sok hely van itt, miért akarnának felmenni?", máskor pedig, hogy "emberhiány van, ne menjünk már fel". Az idei menü kifejezetten rossz volt, nem éreztük a thai jelleget. Nem volt változatos a felhozatal, két főétel közül mindkettő currys csirke volt, más-más körettel és más köntösben. A rizs se olyan volt, mint korábban. Ha tavaly ezt kaptuk volna, biztos, hogy többet nem jövünk vissza. Az asztalunk úgy mozgott, hogy kifejezettek kényelmetlen volt így végigszerencsétlenkedni az estét, majd fültanúi lehettünk 5 asztalnyi ember társaságában, ahogy a személyzet egyik tagja hangosan "bassza meg a kurva élet"-ezik valakinek. Ezt talán nem a vendégek előtt kellene intézni. Plusz nem szép dolog mindenki előtt a külföldi vendég fizetése után pofákat vágni és megjegyzést tenni a borravalóra, miszerint "hm, 200 Ft, ez mind a tied lehet". Ilyen kiszolgálás mellett az is sok :)

Remélem más is a pozitív oldalát tapasztalja, ahogy mi az első vacsoránál, és visszatéri vendég lesz, mi nem kértünk belőle legközelebb.

László
Food
Service
Atmosphere
"good Asian food"
Saturday 18/10/2014

Great food, but tables too close to each other, easy to get disturbed by nearby guests

Raymond
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Friday 17/10/2014

Csak ajánlani tudom.

Inokai Dalma
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Finom volt"
Thursday 16/10/2014

A vacsora finom volt és a mennyiségre sem lehet panasz. A kiszolgálás jó, a hangulaton lehetne még csiszolni.

Éva
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 278 reviews →
(Advertisement)
Banner02