Tom Yum Thai étterem (Andrássy út) - Budapest

Tom Yum Thai étterem (Andrássy út) - Ázsiai, thai konyha

Képek az étteremről

Tom Yum Thai étterem (Andrássy út)

1061 Budapest, Andrássy út 2.

Tom Yum Thai étterem (Andrássy út)
Andrássy út 2. , 1061 Budapest

A Tom Yum Thai Étterem Budapest szívében található (Andrássy út 2.), mely Kaeng Som Tom Yum néven 2012. január végén nyitotta meg kapuit. Az étterem valódi thai hangulatot varázsol a belvárosba, hiszen autentikus környezetben, különleges látványkonyhában készülnek az ellenállhatatlan gasztro-mesterművek. Ízletes étkeinket 90%, frissesség 10% művészet jellemzi. A Tom Yum ételeit szakavatott thai szakácsok készítik hagyományos receptek alapján. A gasztro-csodák minőségi alapanyagokból, friss és zamatos zöldségekből, húsokból készülnek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Tom Yum Thai Étterem (Andrássy út) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,2

(338 értékelés)


Konyha

4.3

Kiszolgálás

4.2

Hangulat

4.2

"Tom Cat helyett Tom Yum"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt a rák előétel, a thai főétel. A desszert sajnos nem az ízlésünknek megfelelő (túl édes) volt. A pincér udvariassága, kedvessége tökéletes kiszolgálást eredményezett.
Robi - 2020. augusztus 11., kedd 21:09

"Menüs vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ízletes ételek, kedves kiszolgálás, mindennel elégedettek voltunk, jó szívvel ajánlom az éttermet.
Stark Ildikó - 2020. augusztus 03., hétfő 07:14
Tom Yum Thai étterem (Andrássy út) válasza:
Kedves Ildikó, köszönjük pozitív visszajelzését, örömmel halljuk, hogy ilyen különleges élményt tudtunk Önöknek nyújtani. Várjuk Önöket vissza sok szeretettel éttermünkbe legközelebb is! :)

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remekül éreztük magunkat, kis baráti társasággal érkeztünk a menü ajánlatra. A kiszolgálás kiváló volt, nagyon kedves rugalmas volt az összes pincér. Az ételek amiket kóstoltunk pedig abszolút autentikusak és fenségesek voltak. Köszönünk mindent! :)
Spala Anita - 2020. augusztus 03., hétfő 06:55
Tom Yum Thai étterem (Andrássy út) válasza:
Kedves Anita, örömmel olvassuk visszajelzését a nálunk eltöltött idejéről. Minden amiért teszünk nap mint nap, most megfogalmazódott az Ön levelében. Mi is őszintén köszönjük! További szép napot kívánunk! :)

"Egy remek vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnő ételek, figyelmes kiszolgálás.
Anita - 2020. augusztus 03., hétfő 06:46
Tom Yum Thai étterem (Andrássy út) válasza:
Kedves Anita, köszönjük pozitív visszajelzését. Reméljük a jövőben újra egy hasonlóan hangulatos élményben tudjuk részesíteni Önöket. Addig is további szép napot kívánunk! :)

"Az ebéd"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon finom volt, különleges ízek kavalkádja fogadott minket. Bőséges volt a mennyiség is, annyira, hogy a desszertet már be kellett csomagoltatnunk. A desszert is különleges volt, bár a mi izlésűnkkel annyira azért nem találkozott.... A felszolgálás tökéletes volt.
Szilvási József - 2020. augusztus 02., vasárnap 11:25
Tom Yum Thai étterem (Andrássy út) válasza:
Kedves József, köszönjük pozitív visszajelzését a nálunk eltöltött idejéről. Igazán örömteli hallani, hogy egy hangulatos élményt tudtunk nyújtani Önök számára. Sok szeretettel várjuk vissza Önöket éttermünkbe, akár egy vacsora keretein belül is! :)

"Autentikus!"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Autentikus, rendkívül finom, eredeti friss összetevőkből főzött étkek, thai szakácsokkal. MIndez párosul egy elkötelezett "főpincérrel", aki "elmeséli" az ételeket, az összetevőket, készítés módját és aki egyben rendkívül figyelmes.
Orsolya - 2020. augusztus 01., szombat 10:32
Tom Yum Thai étterem (Andrássy út) válasza:
Kedves Orsolya, örömmel halljuk, hogy egy igazán hangulatos élményt tudtunk nyújtani, és minden téren elnyertük az Önök tetszését. Várjuk vissza Önöket legközelebb is éttermünkbe! :)