Cyrano Restaurant in Budapest

Cyrano Restaurant - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Cyrano Restaurant

1052 Budapest, Kristóf tér 7.

Cyrano Restaurant
Kristóf tér 7. , 1052 Budapest

Cyrano is a fashionable elegant fine-dining restaurant on three levels, located in the heart of Budapest, in a 200-year old historical building.

Cyrano is a real chamelon, changing its interior design in every 5 years.
Our French-style cuisine creates a lovely harmony between the international flavours and the traditional masterpieces of the world-famous Hungarian kitchen art.
During the summer you can enjoy these delicious flavours on our summer terrace, opening onto Kristóf suare, right in front of the establishment.
Cyrano is member of the those few restaurants in Budapest, which are promoted by the well-known Michelin Guide.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Cyrano Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(313 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.7

" the Best"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves fogadtatàs, kellemes atmoszféra, mennyei ételek és a kiszolgàlàs magasan felülmúlta az elvárásainkat. Biztos visszatérünk még és ajánlani fogjuk
E A - Friday 18/10/2024

"Vacsora romantikus félhomályban"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
A vacsora fénypontja a desszert volt: A madártej habja kemény volt (csupa jó értelemben), a csoki szuflé igazi élmény. A többi fogás OK volt. A fényerősség egy étteremben szubjektív dolog, magam részéről én szeretem látni, hogy mit eszek, illetve ha nem a telefon fényénél kell az étlapot olvasgatni :)
N László - Thursday 17/10/2024

"Mónika"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Udvarias, kedves kiszolgálás, finom ételek, különösen az előételként felszolgált rákos túrós palacsinta volt egyedi és ötletes.
Füzesi Mónika - Thursday 17/10/2024

"Étterem Hét "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már másodszor jöttünk az étterembe, de most sem csalódtunk. Az ételek nagyon de nagyon finomak voltak. Én még ilyen finom lazac tatárt avókádóágyon nem ettem. A kiszolgálás figyelmes, nagyon udvarias volt. Az eddigiek miatt a hangulatunk is kitünő lett Végső értékelés 5**
Szepesné Somogyi Erzsébet - Wednesday 16/10/2024

"Szenzációs ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden étel, amit ettünk különleges, mégis harmonikus izvilágú, nagyon finom volt, igaz ezt a magas szinvonalat megszoktuk az elmúlt 30 évben. Mindig élmény itt enni, köszönet érte!
Neumann Márta - Wednesday 16/10/2024

"Kivételesen jó élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem enteriőr azonnal beszippant, nagyon különleges hangulatú. A csapat nagyon kedves volt, nem az a tipikus vendéglátós "műkedvesség", hanem valódi vendégszeretet áradt belőlük. ...és azért ne feledkezzünk meg a lényegről, az ételekről. :D Az indiai répa-kukorica leves zseniális volt, szerencsére az étlap állandó eleme :) A húsok nem voltak túlsütve, jól volt minden fűszerezve, az ízek minden tányéron nagyon jól működtek. A desszert esetén pedig ki kell emelnem a citrom tortát, amiért szintén szívesen visszatérek majd ide.
Czakó Nóra - Wednesday 16/10/2024