Restaurant Budai Gesztenyés (Budakeszi) in Budakeszi

Restaurant Budai Gesztenyés (Budakeszi) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
https://www.budaigesztenyes.hu

Restaurant Budai Gesztenyés (Budakeszi)

2092 Budakeszi, Fő utca 1.

Budai Gesztenyés (Budakeszi)
Fő utca 1. , 2092 Budakeszi

Budai Gesztenyés is operating only as an event center.

On the border of Budapest and Budakeszi, with its international and Hungarian dishes restaurant Budai Gesztenyés awaits its guests.

We have designed our dishes in order to ensure guests an exclusive and delicate gastronomic experience.
Our philosophy is to use high quality ingredients and combine traditional Hungarian culinary methods with the most recent international trends to produce a perfect harmony of flavours onto your plate. We would like to make your stay at Budai Gesztenyés unforgettable, by using fresh ingredients, applying domestic preparatory methods and offering matching wines to all of our dishes. Should you have any questions or remarks our well-prepared waiters would gladly be at your service.
Have a nice time and a lovely treat at Budai Gesztenyés!

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(1194 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.7

"Semmi extra"

4.2
food: 4 service: 3 ambience: 5
Kellemes étterem élőzenével, ami egyáltalán nem volt zavaró, nagyon szépen belesimult a légkörbe. Az ételek ízletesek voltak, kivétel a narancsos csokoládé tortát, mert az nagyon alul maradt az elvártaknál. Kiszolgálásban még van hova javulni a helynek, egyszer látogatott marad számunkra.
Jászai Enikő - Monday 06/11/2023

"Vacsora "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes előtér kedves kályhával. Figyelmes szemelyzet. Finom ételek.
Dr. Kovács Attila - Saturday 21/10/2023

"Budai Gesztenyés"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyszerű időben, a kerthelységben ebédeltünk, kitűnő falatok kerültek elő és elégedetten távoztunk. Mi kell még?
Dobor Dezső - Friday 20/10/2023

"Csalódás"

2.7
food: 2 service: 4 ambience: 2
Rutinos étterem hetesek vagyunk, a mostanit összekötöttük egy fővárosi bevásárlással, így ez alapján és a menüt tanulmányozva került a választásunk erre a helyre. Nem jártunk még itt, nem is fogunk. Az étteremben hideg volt, zavaró volt, hogy nem tudtunk nem figyelni a mellettünk lévők beszélgetéseire az asztalok közelsége miatt. Az ételek között volt olyan, ami konkrétan egy menza tálnak is beillene 1200ért… nagyon kiábrándító volt a csirke és a burgonyasaláta mind tálalásban mind összeállításban kellemetlen. A sütőtök krémlevesnél én nem nagyon éreztem egyebet annál, hogy pürésíteni sikerült a sült tököt. A desszertek is egy kommersz cukrászdáé. A kacsa és a kagyló jó volt. 3 fogás után éhesek maradtunk… összességében megbántuk a döntésünket, hogy ide mentünk.
Pittner Zsófia - Tuesday 17/10/2023

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos az étterem, az emeleten a családdal kényelmesen elfértünk. A kiszolgálás kiváló, az odafigyelés folyamatos, de nem tolakodó és az ételek is nagyon ízletesek voltak! (A háttérzene lehetett volna egy kattintásnyit halkabb :-)
Busai Gábor - Monday 16/10/2023

"Nagy csalódás"

3.8
food: 2 service: 4 ambience: 4
Rég óta készültünk elmenni ebbe a szép fekvésű, jó hírű étterembe. Gondoltuk ez egy jó alkakom. Szép volt a menüsor, de a kivitelezés nem sikerült. Hiába lakunk a közelben nem fogunk visszatérni. A vadragu leves sertésből finom volt. A két főétel közepes. A konfitált, vagy sous videl kacsára rászoktak pirítani. Itt nem! Nem is volt tökéletes. De a katasztrófa a csokoládé szelet volt, amit én nem tennék a vendégek elé. Mint ha megtalálták volna az ország legigénytelenebb retró cukrászüzemét, és annak a csokikockáját kaptuk volna meg. Számomra ez minősíti a helyet. Miután látta a felszolgáló, hogy csak megkóstoltam és úgy vitte vissza, kérdezte, hogy miért, jeleztem, hogy nagy csalódás, fel se merült, hogy kérek e mást helyette. Igaza van, én választottam.
Györgyné Varga Zsuzsanna - Monday 16/10/2023