Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi) - Budakeszi

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi)

2092 Budakeszi, Fő utca 1.

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi)
Fő utca 1. , 2092 Budakeszi

Budapest és Budakeszi határában, hatalmas gesztenyefák árnyékában található a 110 éves múlttal rendelkező Budai Gesztenyés Nagyvendéglő.

Étlapunkon hagyományokat és régi alapelveket követve a magyar konyha ízvilágát vonultatjuk fel a legmodernebb konyhatechnológiai vívmányok segítségével. Az ételek elkészítése során felhasználásra kerülő alapanyagok között hazai kézműves termékek és saját készítésű lekvárok, pástétomok is megtalálhatók. Törekszünk arra, hogy kínálatunkban hiánytalanul megfeleljünk a szezonalitásnak, így biztosítva ételeink számára a legmagasabb minőséget. Évszakok váltakozásával frissülő állandó étlap kínálatunk mellett minden nap háromfogásos ebédmenüvel, kéthetente hatfogásos szezonális ajánlattal jelentkezünk, továbbá a tavaszi-nyári szezonban kerthelyiségünkben grillkonyhát üzemeltetünk, mely sültekkel és salátákkal várja vendégeinket.

Éttermünk tágas belső térre, galériára, kávézóra, kerthelyiségre és borpincére osztható, amelyek különféle rendezvények: kisebb családi események, születésnapok, esküvők, exkluzív céges vacsorák helyszíne.
Rendszeresen tartunk saját rendezvényeket is: borvacsorák, ételkóstolás, zenés estek szerepelnek programkínálatunkban, a gyerekeket pedig játszóház és az udvaron játszótér várja.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Budai Gesztenyés Nagyvendéglő – Budakeszi

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(1103 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

"Hanyatló színvonal"

1,8
Konyha: 0 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 4
Nagyjából 8 éve az egyik kedvenc helyünk a Gesztenyés, de szerintem tegnap utoljára látogattuk meg. Nem tudom mi az oka a drasztikus minőség romlásnak, mert nyáron, amikor legutóbb itt ettünk, még minden rendben lévőknek tűnt. Én konfitált kacsát kértem rókagombával és édesburgonyával. A kacsa még elment (bár az eddig tapasztalt szintet ez sem ütötte meg), de az édesburgonya - ami két nagy tömbben érkezett - közepe teljesen kemény volt, a gombák pedig kifejezetten ízetlenek voltak. A feleségem vadast rendelt zsemlegombóccal, ahol a hús tökéletes volt, de a gombóc frissességét nagyjából kétnaposra lőttük be, ha pedig friss volt, akkor meg még nagyobb a baj. Az óriás bécsi szelet rommá volt klopfolva és ennek megfelelően szárazra is sikerült. A felszolgálónak jeleztem a tapasztaltakat, amiért elnézést kért és felajánlott desszertet kárpótlásként. A kókusztejes madártej fantasztikus volt - kár, hogy ez az egy képviselte a régi színvonalat, mert a szuflé szintén csalódást keltő volt. Az ígéret ellenére a desszert is rákerült a számlára, ami pedig rémesen pitiáner húzás volt.
Boroczki Gergely - 2021. december 10., péntek 06:04

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon rendben volt
Adri - 2020. április 07., kedd 18:13

"Nagyszerű élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, kedves és gyors kiszolgálás. Erősen ajánlott, 5*!
Kucher Dóra - 2020. március 19., csütörtök 08:33

"Kitűnő kiszolgálás, finom ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindenki kedves, a hely hangulatos, az ételek finomak. A vírushelyzet miatt sajnos csökkentett volt a kínálat, pedig kóstoltam volna étlapról is, de ez érthető.
Balázs - 2020. március 18., szerda 11:13

"Újra a Gesztenyés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sokadszorra választottuk a Gesztenyést, és idén sem bántuk meg. :)
Ködmön András - 2020. március 17., kedd 17:59

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus élmény volt
Anikó - 2020. március 17., kedd 08:49