Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi) - Budakeszi

Small db2a0d72 f95e 49b8 a318 cc2de9b8f8b7

Képek az étteremről

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi)

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi)
Fő utca 1. , 2092 Budakeszi

Budapest és Budakeszi határában, hatalmas gesztenyefák árnyékában található a 110 éves múlttal rendelkező Budai Gesztenyés Nagyvendéglő.

Étlapunkon hagyományokat és régi alapelveket követve a magyar konyha ízvilágát vonultatjuk fel a legmodernebb konyhatechnológiai vívmányok segítségével. Az ételek elkészítése során felhasználásra kerülő alapanyagok között hazai kézműves termékek és saját készítésű lekvárok, pástétomok is megtalálhatók. Törekszünk arra, hogy kínálatunkban hiánytalanul megfeleljünk a szezonalitásnak, így biztosítva ételeink számára a legmagasabb minőséget. Évszakok váltakozásával frissülő állandó étlap kínálatunk mellett minden nap háromfogásos ebédmenüvel, kéthetente hatfogásos szezonális ajánlattal jelentkezünk, továbbá a tavaszi-nyári szezonban kerthelyiségünkben grillkonyhát üzemeltetünk, mely sültekkel és salátákkal várja vendégeinket.

Éttermünk tágas belső térre, galériára, kávézóra, kerthelyiségre és borpincére osztható, amelyek különféle rendezvények: kisebb családi események, születésnapok, esküvők, exkluzív céges vacsorák helyszíne.
Rendszeresen tartunk saját rendezvényeket is: borvacsorák, ételkóstolás, zenés estek szerepelnek programkínálatunkban, a gyerekeket pedig játszóház és az udvaron játszótér várja.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Budai Gesztenyés Nagyvendéglő – Budakeszi

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(964 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Minden szuper, mint eddig bármikor "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Fine dining menü alacsony árakon, mindig változó szezonális finomságok
György - 2018. október 28., vasárnap 10:28

"Születésnap"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Születésnap alkalmából jöttünk ide, minden szempontból kiváló választás volt ez az étterem. Külön pozitívum, hogy a ház bora nem az "agyonsztárolt" pincészetek egyikéből kerül ki, hanem a Mátrai borvidékről, konkrétan a gyöngyössolymosi Babiczki pincészetből.
Molnár Edina - 2018. október 20., szombat 15:07

"<3 "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt! A felszolgálás, az ételek, a helyszín. Minden apró részletre figyeltek, nagyon hangulatos volt az este, a vacsora pedig tökéletes. Az elején és a végén még kis meglepetéssel is kedveskedtek. :) Csillagos ötös!
Dori Csaky - 2018. október 17., szerda 13:35

"Hagyomány új köntösben "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Már harmadik éve választjuk a Budai Gesztenyést az étteremhéten, és idén sem csalódtunk. Az ételek ötletesek, ízletesek, változatosak, az adagok bőségesek. Köszönjük!
Zsanett - 2018. október 16., kedd 17:34

"Remek este"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
.
Zabolai Dóra - 2018. október 15., hétfő 09:27

""

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az ízek alapvetően jók voltak, bár a vaddisznólevesbe elfelejtettek sót tenni. Viszont a franciás miniadagok egy-két ételnél már erősen CIKI kategóriába torkolltak,pl. az Amouse Bouche illetve a májashurka ropogós bundában ételnél. A teljes menüsorral még nők sem tudnak jóllakni, nemhogy férfiak. Elgondolkodtató, hogy vajon a teljes áron, étlapról rendelők is ilyen "gigantikus adagokat kapnak, vagy az étteremhét kedvezményes áron kínál csökkentett adagokat? Tavaly is, idén is voltunk étteremhéten a Budai Gesztenyésben, jövőre már le fogjuk tudni győzni kíváncsiságunkat.
Balogh Edit - 2018. október 15., hétfő 07:21