Spaletta Restaurant & Brasserie (Kecskemét) in Kecskemét

Spaletta Restaurant & Brasserie (Kecskemét) - international food

Make an Online Reservation

Spaletta Restaurant & Brasserie (Kecskemét)

6000 Kecskemét, Jókai utca 15.

Spaletta Restaurant & Brasserie (Kecskemét)
Jókai utca 15. , 6000 Kecskemét

In Kecskemét, with its French, international & Hungarian cuisine restaurant Spaletta awaits its guests.

We had been charising the idea of creating something unique for years. We decided to do things in a different way. We wanted to make our thoughts about hospitality a reality. This is how Spaletta Restaurant and Beer House came into being. We gathered the cream of the crop in the culinary profession and realized our dreams. Launching a place where we serve premium quality draught beers in a pleasant pub atmosphere while also catering for those who wish to dedicate themselves to culinary pleasures in an extraordinary restaurant.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Spaletta Restaurant & Brasserie – Kecskemét

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(108 értékelés)


food

4.8

service

4.8

ambience

4.7

"Elbűvölő "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kàprázatos hely, precíz elegáns kiszolgálás, el feledhetetlen ízek.
Varga Judit - Monday 26/10/2020

"Kiváló ételek, fantasztikus kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A három fogásos menüt kóstoltuk a dining hét alkalmából. A felszolgálás remek volt, barátságos, kedves személyzettel. Az adag elegendő az ízvilág változatos és harmonikus. A hely tiszta és igényesen berendezett. A tálalás fantasztikusan szép volt. Jóra számítottunk eleve, de még így is sikerült pozitív meglepetést okozni nekünk. Köszönjük szépen a vendéglátást!
Molnár Györgyi - Sunday 25/10/2020

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos udvar és elegáns belső tér. A kiszolgálás nagyon előzékeny, kedves, nem tolakodó. Az ételek nagyon finomak, ízletesek. Egy kicsit a bárányhús rágós volt, a többi étel kiváló. Ajánlom mindenkinek.
Szabóné Oláh Éva - Monday 19/10/2020

"SPALETTA Étterem DiningCity értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás tökéletes volt, mint mindig! Kedvesek, és jókedvűek a felszolgálók, egy élmény ide beülni! Imádunk ide járni! A DiningCity alatt kétszer is voltunk, hogy a menüt végig tudjuk kóstolni! A séf alkotásai elképesztően kreatívak, és mind a tálalás, mind az ízvilág csillagos ötös! Köszönjük ezt az élményt!
Nagy Mónika - Monday 19/10/2020

"csillagos ötös"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás mint mindig, nagyon figyelmes és segítőkész volt, jó ezt tapasztalni a jelenlegi felfordult világban. A konyháról, pedig csak jót lehet elmondani, a vizibivaly tatár igazi kuriózum, mindenkinek meg kell kóstolnia legalább egyszer. A lazac szétomlott a számban és a színe, hát az olyan volt, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva. A desszertet ugyan korábban már sikerült kóstolnom, de most is ugyanolyan pazar volt. Ha egy szóval kellene kifejeznem, akkor a pazar szó jut eszembe elsőre. Köszönjük az újabb élményt Nádudvari Nándor séfnek és a kiszolgáló személyzetnek. Mi biztosan jövünk még.
Elégedett Vendég - Monday 19/10/2020

"Péntek esti ízorgia"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Péntek esti randi a férjemmel szép enteriőrben, kedves kiszolgálás és fantasztikus ételek. Méltán Dining city csillagos 👏🏻 Köszönjük.
Légrádi Anita - Sunday 18/10/2020