Restaurant Bori Mami Bistro (Gyöngyös) in Gyöngyös

Restaurant Bori Mami Bistro (Gyöngyös) - hungarian, international food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.borimami.hu

Restaurant Bori Mami Bistro (Gyöngyös)

3200 Gyöngyös, Belváros tér 7.

Bori Mami Bistro (Gyöngyös)
Belváros tér 7. , 3200 Gyöngyös

Bori Mami was opened in 2014 in the heart of Gyöngyös out of a passion for amazing food and services.

With its elegant yet cosy interior an ideal choice for birthday parties, family events, business lunches or for a good chat over a cup of coffee.
Aiming to become the meeting point of gourmets we regularly organise special gastronomic events with wine tastings. Focused on a seasonal rich source of local ingredients, Bori Mami offers a culinary experience that is as delightful as it is innovative.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Bori Mami Bistro – Gyöngyös

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(60 értékelés)


food

4.7

service

4.6

ambience

4.6

"Nem okozott csalódást!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Profi kiszolgálás, a felszolgálók rendkívül felkészültek. Az ételek remek ízvilággal bírnak, melyhez a hely páratlan hangulata társul.
Kurucz Tamás - Tuesday 11/08/2020

"A kialakult helyzet ellenére is szuper volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagy szép lett a frissen felújított étterem. Az ételek nagyon jól ki vannak találva és nagyon finomak. Sajnos a koronavírus miatti intézkedések teljesen üressé tették az éttermet.
Daragó Ágnes - Sunday 15/03/2020

"Mátra"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A répa leves nagyon extra volt, illetve a konfitalt tarja is. A többi fogas is nagyon finom volt, de ez a kettő kiemelkedett. A zsíros kenyér érdekes volt😏👍
Márk - Sunday 08/03/2020

"Finom ételek, rossz személyzettel"

1.8
food: 4 service: 1 ambience: 0
Ételek finomak, korrektek, ismerjük az éttermet fesztiválokról ahol nagyon elégedettek voltunk vele, gondoltuk elutazunk az éttermükbe is. Ételekkel voltak apró észrevételeink, leginkább arányokban, köret kevés volt húshoz képest, másik tányérnál kevés volt a friss a zsíros mellé, néhol hiányoztak a savak de összességében finom volt, elégedettek voltunk az ételekkel. De a kiszolgálás katasztrófa. Életunt fiatal kislányok, akiknek kibontott fenékig érő hajuk lebegett mindenfele ahogy hozták ki az ételeket, nem voltak figyelmesek, műkörmüktől alig tudták letenni a tányérokat, ételekről kérdezve nem tudtak rá válaszolni, elfelejtettek evőeszközt hozni, nem érdeklődtek hogy ízlett-e az étel, hangosan röhögcséltek miközben másik asztalt szedték le. Az is rontotta a hangulatot, hogy a nyitott ajtó és a bárpult közé ültettek le, ahol egyik percbe az vonta el a figyelmünket hogy ki jön be, másik pillanatban a fejünkön átnyulva szinte vették át a rendelt italokat, s hallgattuk végig egész este folyamán hány pohárral miből rendeltek, meg ahogy zúg a fejünkbe a turmixgép mert valaki valami olyan italt rendelt. Plussz negatív hogy szervízdijat számoltak fel, miközben eddigi étteremhetes estéinken az ár tartalmazta azt is, de ezt lehet csak mi nem vettük észre, ebben az esetben elnézést. Nagyon sajnáljuk, mert nagyon akartuk szeretni, viszont úgy gondoljuk a vendéglátásban, ekkora versenyben ez nem megengedhető, hiába finom az ételek, valószinű nem fogjuk újra látogatni az éttermet.
Kiss János - Monday 14/10/2019

"Gyöngyös, Bori mami"

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
A kiszolgálás jó, de kicsit erőltetettnek éreztük. A konyha jó, de a 2*4 fogásból az egyik főételnél a diós nudli és a lila káposzta is égett volt. Pincér kérdése: Miért nem szólt, kicseréltük volna?! Én: A séf nem látta? (Látta, mert úgy forgatta, hogy ne látsszon! Ilyet otthon sem rakok fel a tányérra!) A hangulat olyan volt, mint a kiszolgálás. Nem otthonos, mű. A híre alapján többet vártunk ahhoz, hogy máskor is a vendégei legyünk.
Várnai László - Monday 14/10/2019

"Bori Mami Gyöngyös"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper volt minden ! :)
Szűcs Orsolya - Monday 14/10/2019