Restaurant Rézkakas Bistro in Budapest

Restaurant Rézkakas Bistro - hungarian food

Make an Online Reservation

Restaurant Rézkakas Bistro

1051 Budapest, Sas utca 3.

Rézkakas Bistro
Sas utca 3. , 1051 Budapest

The collective of Budapest downtown, bistro Rézkakas carefully guarding the local tradition.

Chef, Daniel Bernat is pleased to introduce You the classic mysteries of Hungarian cuisine, However, he also has an exceptional knowledge of the world of international gastronomy.
We have built a collection of the most prestigious Hungarian wine makers masterpieces.
Robert Kuti and his band night after night are impressing our guests with virtuoso gypsy music.
Every employee of the Rézkakas bistro is working hard to provide you with the time spent with us to become an unforgettable experience.
Make sure all of this personally, visit us at Rézkakas Bistro!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Rézkakas Bistro – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(8 értékelés)


food

5.0

service

4.8

ambience

4.9

"Csodás élő zene, figyelmes kiszolgálás, finom ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodás élő zene, figyelmes kiszolgálás, finom ételek
Horváth-Mácsai Ilona - Tuesday 21/03/2017

"Nagyszerű ételek, túltolt kiszolgálás"

4.2
food: 5 service: 3 ambience: 4
Remek fogásokat ettünk, a gyulyásleves és a marinált ponty kiemelkedő. A szerviz túlbuzgó, "mindenki kiszolgál mindenkit" alapon nekünk sok volt. Lehet, hogy a sok külföldi vendég indokolja ezt, de nekünk egy pincér harmadennyi, nem bájolgó figyelme többet ért volna. .
Farkas Péter - Monday 20/03/2017

"A magyar fine dining büszkesége"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Lenyűgöző, kifinomult és öntudatos konyha. Fine dining a javából magyaros ízvilággal! A külföldi partnereinket mostantól csak ide viszem! Ez az a hely, ahol büszkén kihúzhatjuk magunkat, s vállalhatjuk a magyar konyhát és virtust világszínvonalon! A miliő pazar, elegáns élőzenével: cigányzene professzionális kivitelezéssel, külön gratuláció a zenészekért! A Rézkakas bevéste magát az emlékezetembe, csupa nagybetűvel!
Kovács Klaudia - Monday 20/03/2017

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Márc. 15-én ebédidőben jártunk itt az Étteremhét keretében. Elég nagy tapasztalatom van, ezért általában kissé kritikus vagyok, de itt gyakorlatilag minden tökéletes volt. Az egyetlen kritika, hogy hiába mondtuk a foglalási nevet, a foglalási kódot is keresgélnünk kellett, mintha igazolni kellene magunkat, így a belépő kissé zaklatottra sikerült. Utána azonban minden nagyon jó volt. A hely otthonos, a háttérzene kellemes és nem túl hangos, a felszolgálók profik, de kedvesek, nem tolakodók, mégis figyelmesek. Mivel itallapról inni nem kértük, kaptunk kancsóból friss vizet, amit bár én alapnak tartok, de ritka az a hely, főleg ebben a kategóriában, ahol ezt megteszik és akkor ilyen természetességgel. Az ételek tökéletesek voltak, mind ötletességben, mind alapanyagokban, tálalásban, állagban, ízben. A "Rántott sertésoldalas szabolcsi káposztával" kiváló példa rá, hogy a tradicionális magyar konyhát hogy lehet az alapanyagok, ízek (oldalas, káposzta, tejföl) és technológiák (rántott hús, töltött káposzta) megőrzése mellett modern módon bemutatni. Mindemellett jól is lehet lakni a 3 fogással, de mégsem üt be utána a kóma. Összefoglalva: feltétlenül javaslom kipróbálni az Étteremhét keretében a helyet és biztos hogy ajánlani fogom a külföldi partnerekkel történő vacsorákhoz. Gratulálok a séfnek, a személyzetnek. Köszönöm az élményt!
Krisztina - Friday 17/03/2017

"Tökéletesség!!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Biztosan visszamegyünk még!
Krisztina - Friday 17/03/2017

"Mindenkinek ajánljuk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ízek, kellemes hangulat, jó kiszolgálás. A ponty, a marhanyak és a krémes szuper választás volt, bármikor visszamennénk ismételni, mindenkinek ajánljuk.
Szabó László - Thursday 16/03/2017