Restaurant Buda Gourmet Bistro in Budapest

Restaurant Buda Gourmet Bistro - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant Buda Gourmet Bistro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Buda Gourmet Bistro
Bécsi út 38-44. , 1036 Budapest

In district 3 of Budapest, on Bécsi road restaurant Buda Gourmet Bistro awaits its guests.

The uniqueness of our restaurant is guaranteed by our wide selection of foodstuffs and beverages and its exclusive design. Our restaurant offers all-you-can-eat services.

We use top quality ingredients exclusively from all over the world, excellent goods from domestic farmers, locally produced top quality baked goods, chemical-free bio vegetables and fruits and we provide authentic flavours to the culinary adventurer, on top of our selection of our Hungarian and international cuisines. Our beverages include several Hungarian and foreign wines awarded gold medals.

People with food intolerances, and those aiming to achieve a healthy lifestyle are also taken into account, we paid special attention to foreign citizens and guests living or staying in Budapest.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Buda Gourmet Bistro - Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(1436 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.8

"vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tokeletes sokadszor is, remek hely, Csodas szemelyzet
Bela Horvath - Thursday 28/04/2022

"Mennyei falatok, finom borok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, a borok szintén első osztályúak, az étterem berendezése hangulatos, romantikus, a kiszolgálás példaértékű, kedves és segítőkész volt a pincérünk. Köszönjük a vendéglátást!
Kiss Viktória - Wednesday 27/04/2022

"Megbízható minőség"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Mivel Étterem hét nyertesek lettek, kíváncsiak voltunk az idei kínálatukra. De most sem értettük mitől nyertesek... az ételek nem különlegesek, viszont még mindig megbízhatóan jó minőségűek - talán a csirke Cordon Bleu megérdemelt volna több tölteléket. Szóval aki jót akar enni, annak ajánlhatom az éttermet - de aki valami pluszra is vágyik, az ne itt keresse. Viszont külön dicséretet érdemel a fiatal pincérnőnk: az utóbbi időkben nem találkoztunk ilyen gondos odafigyeléssel, mint amit tőle kaptunk - nem csak hogy külön megkérdezte melyik italt mikor milyen sorrendben kérjük, hanem tényleg úgyis hozta.
Sz Gábor - Thursday 21/04/2022

"Kiváló "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Bistro hozta a tőlük megszokott szintet! Törzsvendégek vagyunk, havonta minimum 1x ebédelünk, vagy vacsorázunk itt hétvégén. Mindig finom, friss az étel a személyzet udvarias! Továbbra is az egyik törzshelyünk marad!
Szépvölgyi Zoltán - Thursday 21/04/2022

"Minden kitűnő.., 5*****....! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes, profi minden.., a konyha, a kiszolgálás, stb fantasztikus..!
DR. BÁNYAI Tamás - Thursday 21/04/2022

"Kata"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodálatos vacsora egy csodálatos helyen. :) Nagyon finomak voltak az ételek és kedvesek a pincérek. Az étteremhét nyertese. :)
Erdélyi Fanni - Thursday 21/04/2022