Restaurant Buda Gourmet Bistro in Budapest

Restaurant Buda Gourmet Bistro - hungarian, international food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.budagourmet.hu

Restaurant Buda Gourmet Bistro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Buda Gourmet Bistro
Bécsi út 38-44. , 1036 Budapest

In district 3 of Budapest, on Bécsi road restaurant Buda Gourmet Bistro awaits its guests.

The uniqueness of our restaurant is guaranteed by our wide selection of foodstuffs and beverages and its exclusive design. Our restaurant offers all-you-can-eat services and A la carte variety as well.

We use top quality ingredients exclusively from all over the world, excellent goods from domestic farmers, locally produced top quality baked goods, chemical-free bio vegetables and fruits and we provide authentic flavours to the culinary adventurer, on top of our selection of our Hungarian and international cuisines. Our beverages include several Hungarian and foreign wines awarded gold medals.

People with food intolerances, and those aiming to achieve a healthy lifestyle are also taken into account, we paid special attention to foreign citizens and guests living or staying in Budapest.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Buda Gourmet Bistro - Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(1175 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.7

"Finom ételek, figyelmetlen kiszolgáló"

4.5
food: 5 service: 3 ambience: 5
A fogadtatás, a kiszolgálás és a hangulat is nagyszerű volt, a svédasztalos ételekről nem is beszélve. Egyetlen negatív és kellemetlen tapasztalat: zárás előtt fél órával kértünk még itallapot, de a felszolgáló fiatalembernek akitől megkaptuk, a fizetésig már nem sikerült arra tévednie, megkérdeznie, mit szeretnénk rendelni, inni... Jobb híján így szomjan maradtunk.
Andrea Oláh - Friday 13/11/2020

""

1.5
food: 2 service: 1 ambience: 1
Az étel finom volt, de kár hogy a borokat felhígították. Gondolom azt hitték hogy aki fiatal biztos nem ért ehhez és észre se veszi... A minket kiszolgáló pincér rendkívül udvariatlan volt és sikerült az esténk hangulatát teljesen elszúrnia. A társaságunk egyik tagja laktóz érzékeny, ami úgy gondolom nem egy ritka allergia ma már, bár ezen a helyen ez mégis hatalmas nehézséget okozott... a legszomorúbb a megoldás keresésnek a teljes hiánya volt.
Simon Dóra - Wednesday 11/11/2020

"Új kedvenc"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Megérdemelten lett kategóriája legnépszerűbb étterme ezen az étteremhéten. Nagyon örülök, hogy felfedezhettem magamnak, mert az ételek kiválóak voltak, a borpárosítás illett mindhárom fogáshoz, és nem utolsó sorban a kiszolgálás is magas színvonalú volt. Mindenképp visszatérek!
Kovács Diána - Tuesday 10/11/2020

"Több, mint bisztro"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek bisztro. Udvarias kiszolgálás, remek konyha. Bármikor szívesen betér az ember.
Péter Farkas - Tuesday 10/11/2020

"Ajándék vacsora "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nyertük a vacsorát és az étterem ajándéka az italcsomag volt, ami nagyon kedves gesztus volt tölük és nagyon jól esett! Az ételek finomak, a pincérek kedvesek és a légkör is hangulatos volt. Köszönjük, megyünk még! :)
Udvardi Szandra - Monday 09/11/2020

"Jó, de lehetne jobb..."

3.2
food: 2 service: 4 ambience: 3
Korábban már voltunk itt, de most egy kicsit csalódtunk. Némelyik ételnél a konyha jobban teljesíthetett volna. A hangulat nem rossz, de a COVID idején az asztalok mellé plexilapot kellene szerelni. A pincérek jók.
- - - Monday 09/11/2020