Restaurant Buda Gourmet Bistro in Budapest

Restaurant Buda Gourmet Bistro - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant Buda Gourmet Bistro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Buda Gourmet Bistro
Bécsi út 38-44. , 1036 Budapest

In district 3 of Budapest, on Bécsi road restaurant Buda Gourmet Bistro awaits its guests.

The uniqueness of our restaurant is guaranteed by our wide selection of foodstuffs and beverages and its exclusive design. Our restaurant offers all-you-can-eat services.

We use top quality ingredients exclusively from all over the world, excellent goods from domestic farmers, locally produced top quality baked goods, chemical-free bio vegetables and fruits and we provide authentic flavours to the culinary adventurer, on top of our selection of our Hungarian and international cuisines. Our beverages include several Hungarian and foreign wines awarded gold medals.

People with food intolerances, and those aiming to achieve a healthy lifestyle are also taken into account, we paid special attention to foreign citizens and guests living or staying in Budapest.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Buda Gourmet Bistro - Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(1662 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.8

"Just wow!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
It was one of the best dinners during the dining city week. The staff is amazing, the food is mind-blowing, the wine package is abundant and palatable. They played all my favorite music too :D We will definitely come back again!
Kate - Monday 17/04/2023

"Legjobb "

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az étel kiváló és kifinomult volt. A felszolgálók végtelenül kedvesek, segítőkészek. Most voltunk itt másodjára, és biztosan megyünk még. Reméljük az ár is marad.
Márta - Sunday 16/04/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jó konyha, figyelmes kiszolgálás kellemes környezet.
Rónaszéki László - Saturday 15/04/2023

"Hangulatos vacsora"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az ételek közül kiemelném a desszertet, ami egy málnás somlói volt. A főétel és a leves sem volt rossz, átlagos kategóriának mondanám. A borsort nagyon ajánlom, isteni finom borokat ittunk. Többször voltunk már itt svédasztalos verzióban, biztosan megyünk még.
Tekla - Saturday 15/04/2023

"Péntek 18 óra"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek ízletesek, a borsor kiválóan kiemelte az ételek zamatát, a koktél igazán étvágygerjesztő volt. Egyszóval remek választás volt ismét elmenni az étterem hét ajánlatára. Külön szeretném kiemelni a felszolgálók közvetlenségét, az a figyelmesség, amivel ajánlotta a választható ételeket, a hozzá illő italokat - nagyfokú szakértelemről tanuskodott. Igazi vendéglátő volt.
Molnár Éva - Saturday 15/04/2023

"Étterem Hét ráadás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló, as usual:-) A hangulat, az ételek, a kiszolgálás mindig a legmagasabb színvonalú. Ami újdonság volt számunkra, az a szokásos svédasztalos kiszolgálási modell helyett a hagyományos, pincéres felszolgálás volt. Először jártunk itt így ebben a formában. De nem csalódtunk, nagyon udvarias és profi felszolgáló hozta a fogásokat, nagyon jól éreztük magunkat.
Góth Csaba - Saturday 15/04/2023