Restaurant Buda Gourmet Bistro in Budapest

Restaurant Buda Gourmet Bistro - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant Buda Gourmet Bistro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Buda Gourmet Bistro
Bécsi út 38-44. , 1036 Budapest

In district 3 of Budapest, on Bécsi road restaurant Buda Gourmet Bistro awaits its guests.

The uniqueness of our restaurant is guaranteed by our wide selection of foodstuffs and beverages and its exclusive design. Our restaurant offers all-you-can-eat services.

We use top quality ingredients exclusively from all over the world, excellent goods from domestic farmers, locally produced top quality baked goods, chemical-free bio vegetables and fruits and we provide authentic flavours to the culinary adventurer, on top of our selection of our Hungarian and international cuisines. Our beverages include several Hungarian and foreign wines awarded gold medals.

People with food intolerances, and those aiming to achieve a healthy lifestyle are also taken into account, we paid special attention to foreign citizens and guests living or staying in Budapest.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Buda Gourmet Bistro - Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(1233 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.7

"Rejtett kincs"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Meglepődtünk az étterem elhelyezkedésén, még nem hallottam róla. Kedves fogadtatásban volt részünk, finom svédasztalos válogatás. Minden ízlett. Ami szokatlan volt, az a sok vendég. Lehet, hogy nem mindenki online foglalt, mivel az utcai táblán is meg volt hirdetve a program. Így ez nekem visszavett a "diningcity-s" hangulatból. Egyébként szeretnénk visszatérni.
Szabóné Oláh Éva - Friday 06/08/2021

"Dining Buda Gourmet "

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Sajnos az olasz konyhával kapcsolatban elfogult vagyok. Ár-érték arányban azért nagyon jó. Köszönjük a lehetőséget.
Farner János - Tuesday 03/08/2021

"Buda Gourmet Bistro"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Egy rendkívűl hangulatos, elegáns étterem, 7 csillagos !!! tökéletes kiszolgálással!!!! Az ételek többsége is nagyon ízletes volt. Nagyon jól éreztük magunkat ! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remek Éttermet.
Virág Erika - Tuesday 03/08/2021

""Napközis""

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Az ételválaszték bőséges, a tálalás megfelelő, áttekinthető volt. Figyelmes fogadtatás, tájékoztatás, és a kiszolgálás pontos, kifogástalan volt. Az ételek ízletesek, és többnyire passzolt elvárásunkhoz. A desszertek kissé csalódást okoztak. Sok sikert, és sok elégedett vendéget kívánunk az étterem dolgozóinak.
Fássy Barna - Monday 02/08/2021

"Értékelés"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Hiányoltam a dohányosoknak a padot, vagy székeket az étterem előtt. Ez elég kényelmetlen volt.
Korompay Olivér - Monday 02/08/2021

"Most sem csalidtumk! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Köszönjük a kellemes olasz vacsorát,amit nagy érdeklődéssel vártunk,és nem csalódtunk. A kedves fogadtatás után az ígértnèl is szélesebb választékkal leptek meg. Nemcsak az olasz,de a hagyományos ételek is a szokásos profizmussal készültek. Már a végig kóstolás után úgy éreztük,nem bírunk repetázni. Még a legegyszerűbb,otthon is könnyen elkészíthető ételek is nagy örömet okoztak,mint a rántott cukkini,vagy a tejberizs,vagy a borjú máj. Szerencs,hogy hagytunk helyet az édességnek,így a legkönnyedebb profiterolt kóstolhattuk,és végre nem volt édes az édesség! Összességében csak ajánlani tudom az éttermet,mert állandó,színvonalas amit nyújt ár érték arányban is.
Papp Endre - Monday 02/08/2021