Zsolnay Café - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Zsolnay Café

1067 Budapest, Teréz körút 43.

Zsolnay Café
Teréz körút 43. , 1067 Budapest

The Radisson Blu Béke Hotel hotel is celebrating 105 years anniversary with the reborn of its iconic meeting point -  Zsolnay Café - in the spirit of tradition and renewal.
Zsolnay Café meets Teréz Boulevard with a new direct entrance and surprizes us with a totally renewed interior where cozy cafeteria chairs and sofas, the fireplace, and the newly designed long, open bar together with the emblematic Harangy Dome preserve the cozy atmosphere of the cafeteria.

Gastronomic traditions are continued by József Jaksics Executive Chef and Bechmann György Pastry Chef.
A new bistro menu is introduced with keeping the emblematic and eye-catching cake selection offering unique, gluten-free, lactose-free and no-sugar added desserts traditionally served on Zsolnay plates.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Zsolnay Café – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(479 értékelés)


food

4.6

service

4.7

ambience

4.6

"Ètteremhèt barátokkal"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 3
Az ételek finomak voltak. Kiszolgálás figyelmes, ajándék előétel és csoki bon-bon szép ötlet. A hangulat elég egyszínű (bár én tudtam mire számítsak) Viszont az nagyon nem tetszett, hogy kb negyed 10kor (mi voltunk talán az utolsó asztal), elkezdtek felmosni körülöttünk... Nem tudom, mikor zárnak, de ez amolyan kidobás a helyről megfelelő kommunikáció nélkül!
Z. Erika - Friday 29/03/2024

"Étteremhét 2024 tavasz"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kedves felszolgálók, nyugodt kávéházi hangulat, tökéletesen lehet megpihenni. A konyha teljesítménye is kiváló, finom előételek és desszertek, biztosan visszatérünk akár ebédelni, akár 5 órai teazsúrra !
Mike Thomas - Tuesday 26/03/2024

"értékelés"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon kellemes ebédünk volt.
Csordás Ilona - Sunday 24/03/2024

"Zsolnay ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon igényes környezetben, jó hangulat és végtelenül kedves, figyelmes kiszolgálásban volt részünk. Az ételek ízletesek voltak és a végén kapott apró ajándék egy nagyon kedves gesztus volt. Köszönjük !
Erdei Tibor - Sunday 24/03/2024

"Kellemes"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Kedves, jópofa kiszolgálás. A vacsora mellé tökéletes hangulatot hoz a hárfazene!! Nagyon tetszett! A kaják nem voltak különösebben jók. A leves kicsit sós krémleves, a csirke mellé a lencsesaláta így száraz. Az aranygaluska nem friss, kicsit száraz, fotós, mellé kellett volna valami lucsogósabb sodó.
Sütő Krisztián - Saturday 23/03/2024

"isteni ételek és gyönyörű hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes hely, nagyon finom ételek, és rendkívül kedves kiszolgálás.
Katona Rita - Friday 22/03/2024